03.02.06
13:41
Тренирах предмишница два дена подред вкъщи с гума и гира и са напомпвах супер максимално,обаче днеска забелязах че върху едната вена(на дясната ръка ) има едно нещо, с кръгла форма ама не е топче,не е релефно на височината на кожата, с цвят между тъмно синьо и тъмно червено точно върху вената даже савсем малко встрани.Та може ли това да е някакъв кръвоизлив или да съм направил нещо с вената да съм я нацепил нещо??Днеска за малко ми изтръпна дясната ръка но не мисля че е от това в смисъл и преди се е случвало.Някъде към 2-3мм в диаметър е. Кажете на някой да му се е случвало подобно нещо и само ли ще мине или е по-сериозно?
Има вариант да се е спукала или да си скъсал мускулно влакно.Поне не го товари за сега
Да се е спукала?Аз нямаше да мога да пиша сега ако беше така.Малко ме наболява там ама не мога да определя дали е от тренировката или от това.А само ли ще мине и какво да правя-да не тренирам ръце и предмишница 1 седмица?
Ами аз не съм доктор,но ако е спукана ще се разнесе кръвоизлива и няма проблем,виж ако е влакно трябва да се почива
04.02.06
03:56
Според мен се е спукала вена, иначе ако се беше скъсало влакно щеше не малко а МНОГО да те боли :wink: А и както го описваш ми прилича на спукана вена на мен много често ми се получаваше преди като ми взимаха кръв. Спокойно ще се оправи. :)
22.02.06
12:22
хахахахахахаха скъсана вена човека казва тъмно сино и тъмно червено... СЪСИРЕК :wink: това не е на добре такива работи като се появят се ходи на лекар :wink: а ако беше спукана вена хахаха до сега знаете ли какво щеше да стане с ръката му и със самия него?!? всичката му кръв щеше да отиде в ръката и .... ужас няма да гъдая какво е това защото има лекари които ще му помогнат