Вена в предмишницата

03.02.06
13:41

Тренирах предмишница два дена подред вкъщи с гума и гира и са напомпвах супер максимално,обаче днеска забелязах че върху едната вена(на дясната ръка ) има едно нещо, с кръгла форма ама не е топче,не е релефно на височината на кожата, с цвят между тъмно синьо и тъмно червено точно върху вената даже савсем малко  встрани.Та може ли това да е някакъв кръвоизлив или да съм направил нещо с вената да съм я нацепил нещо??Днеска за малко ми изтръпна дясната ръка но не мисля че е от това в смисъл и преди се е случвало.Някъде към 2-3мм в диаметър е. Кажете на някой да му се е случвало подобно нещо и само ли ще мине или е по-сериозно?

03.02.06
13:59

Има вариант да се е спукала или да си скъсал мускулно влакно.Поне не го товари за сега

03.02.06
14:06

Да се е спукала?Аз нямаше да мога да пиша сега ако беше така.Малко ме наболява там ама не мога да определя дали е от тренировката или от това.А само ли ще мине и какво да правя-да не тренирам ръце и предмишница 1 седмица?

03.02.06
14:50

Ами аз не съм доктор,но ако е спукана ще се разнесе кръвоизлива и няма проблем,виж ако е влакно трябва да се почива

SS

04.02.06
03:56

Според мен се е спукала вена, иначе ако се беше скъсало влакно щеше не малко а МНОГО да те боли :wink: А и както го описваш ми прилича на спукана вена на мен много често ми се получаваше преди като ми взимаха кръв. Спокойно ще се оправи. :)

MR

22.02.06
12:22

хахахахахахаха скъсана вена  човека казва тъмно сино и тъмно червено... СЪСИРЕК :wink:  това не е на добре такива работи като се появят се ходи на лекар  :wink:  а ако беше спукана вена хахаха до сега знаете ли какво щеше да стане с ръката му и със самия него?!? всичката му кръв щеше да отиде в ръката и .... ужас  няма да гъдая какво е това  защото има лекари които ще му помогнат

24.02.06
17:01

такива неща се появяват при повишено кръвно налягане, може да е вена, може да е капилярче. До седмица ще изчезне. Ако е единичен случай не му се тревожи, тренирай си.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1