Бедра

MI

28.01.06
12:52

Здравейте,значи искам да ви помоля за съвет..На 17 г. съм,висока съм 172 см.,имам дълги крака,но бедрата ми и отзад до дупето ,абе там са ми по-пълни апак от коляното надолу са ми  клощави краката .  .Кажете ми какви упражненията трябва да правя,за да си стегна бедрата и да отслабнат малко??Аз по принцип лягам на една страна и си  вдигам единия крак ,някаде по 100 пъти го правя,после обратно,правя и клякания,ама за друго незнам ,,дайте ми съвет плсс И също така бягам,ама така се стягат,а не отслабват :(..Оффф ако ми разбрахте въпроса,кажете кво да правя :)

Моля пишете заглавията на кирилица, поправих го
DJGorgio-Astor

03.02.06
15:51

ще ти помогна да ти направим секси телцето само ми кажи имаш ли възможност да ходиш на фитнес:) ако имаш време за 2-3месеца си бомба

MI

09.02.06
11:15

ами да имам време за фитнес,сега вече от 2-3 седмици ходя,преди лятото ходех,но бях прекъснала като почнах училище..Сега отново ходя..Там бягам на пътечката ,степер велоаргуметър(не съм сигурна дали се пише така ;) и някакви упражнения правя там,но ме е страх да не направя обратен ефект,в смисъл вместо да отслабна в краката да ги направя мускулести ..

09.02.06
15:42

Не се правят толкова лесно мускули особено при жените, най-много да ги стегнеш.

09.02.06
18:04

[quote author=“OuttaControl”]Не се правят толкова лесно мускули особено при жените, най-много да ги стегнеш.

Това пък кой ти каза, наистина по е трудно но кой ти каза невъзможно

MI

09.02.06
21:13

Ами така ми казаха,че трябва повече повторения с по-малка тежест и да бягам,също така и колело..Уж така се отслабвало,ама аз не съм мн компетентна  и затова питам вас :)

HR

09.02.06
21:18

1.Клекове с умерени тежести, 15-20 повторения
2. Бедрени Разгъвания умерени тежести 15-20 повторения
3. Бедрени сгъвания за задна част
4. Тичане
5. Абдуктор

И не се притеснявай за обратния ефект, то така ако се ставаше прекалено мускулест...... :wink:  Не става така, още много годинки сериозни тренировки трябват за да станеш нехаресвано мускулеста :lol:

MI

09.02.06
22:07

Хехехех да HomeBoy Recz така е :) Само,че незнам какво е Абдуктор ,може ли да ми обесниш,в смисъл може да съм виждала,ама да не знам,че така се казва :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1