Тежката категория затова е тежка - защото няма горна граница. Там теглото дава предимство - колкото повече, толкова повече. Е, докъм една определена граница, която обаче никой от вчерашните участници не беше подминал.
Я хвърли обаче едно око на други категории и ми кажи пак нещо за коремни обиколки - примерно на Веско Дойчев или Жоро Севастократора. А може нещо и за талията на Борислав Адов да добавиш, ако искаш... ;)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.05.16 15:32.
16.05.16
15:43
Не е коректно така, Боби, удар под пояса е това.
Първо, тягата му е малко по-слаба от на Жоро лежанката, а лега от на Веско раменната преса.Тоест доближава им постиженията :D
Второ, те са по 100 килограма, почти два пъти колкото него :D
Трето, не са функционални :D
Четвърто, Мечо, всички шеги са добронамерени :)
Не мога да намеря даже и базата за сравнение. Това е все едно да сравняваш MotoGP с Офроуд шампионат, или... шопска салата с някоя друга...
16.05.16
16:03
Погледни трибойците в кат до 59,66,74,83,93кг и ми намери един, само един, от първите, който не изглежда добре.
Не е много логичен тоя спорт, казвал съм го и преди, че това ми е мнението, но помисли.
Няма как човек, който е 110-120+кг и на който не му пука какво яде, а просто нагъва, да изглежда перфектно. Единици са и културистите, които са на такива килограми и обикновено те са на Олимпия :) След като почти няма културисти на тия килограми, които цял живот за това тренират, къде си тръгнал от трибоец да търсиш някаква нацепена физика в тази категория ;)
16.05.16
16:06
Ехеххе, какво мерене на ... постижения имало тука :)
За съжаление на колегата, то дори в категория 59 кг вдигат повече. Fedosienko, например.
Но това кой колко вдига какво точно те грее, че да се сравняваш? Ти тренираш любителски за здраве, красота, потентност и каквото там още си преценил. Това, че правиш някои упражнения като състезателите (клек, лег, тяга) не те поставя на едно ниво с тях, за да има база за сравнение.
16.05.16
17:09
казано от Вероника Налбатска на 16.05.16, 15:24:
Еее, Мечо, стига де - какви модели на Рубенс? :)
А ти с твоите тренировки можеш да повишиш силата си и да се сравняваш със себе си, но няма как да си конкурентен спрямо трибоец с твоето лично тегло, силно концентриран в трибоя и трениращ за целта си със специфичните тренировки.
Не искам да си меря пишката с никого, но участниците , които са на моите кг. ( 70-75) не вдигат повече от мен . Не знам защо изобщо говорим за мен в интерес на истината. Споменах просто, че дебелумбестите могат да поработят малко върху естетиката. Сигурно е гадно да не си виждаш оная работа :D
казано от Queen Cobra на 16.05.16, 16:06:
Ехеххе, какво мерене на ... постижения имало тука :)
За съжаление на колегата, то дори в категория 59 кг вдигат повече. Fedosienko, например.
Но това кой колко вдига какво точно те грее, че да се сравняваш? Ти тренираш любителски за здраве, красота, потентност и каквото там още си преценил. Това, че правиш някои упражнения като състезателите (клек, лег, тяга) не те поставя на едно ниво с тях, за да има база за сравнение.
Май нищо не си разбрала :D
Я хвърли обаче едно око на други категории и ми кажи пак нещо за коремни обиколки - примерно на Веско Дойчев или Жоро Севастократора. А може нещо и за талията на Борислав Адов да добавиш, ако искаш...
Севастократора е ерата кораво животно - т’е за т’ва говоря :)
А да ... да не забравяме, че едва ли участниците от трибойските състезания тренират чисто ;)
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 16.05.16 17:18.
16.05.16
17:18
Аз моята като си я виждам КО прайм?(реклама, умря циганката) мога ли да продължавам да си тъпча :D
Ама ти се получава форумного тролване... :D и да не звуча съвсем като обикновен спамер - “Алеко Константинов - Разни хора, разни идеали”
16.05.16
17:18
казано от ME4O_TURIST на 16.05.16, 17:09:
Не искам да си меря пишката с никого, но участниците , които са на моите кг. ( 70-75) не вдигат повече от мен .
Я сподели какви са ти максималните опити в трите движения?
Не знам защо изобщо говорим за мен в интерес на истината.
Ето защо говорим за теб:
казано от ME4O_TURIST на 15.05.16, 22:09:
Аз гледах онлайн :P Надъхах се дотолкова, доколкото искам с бодибилдинг тренировки да постигна резултатите на момчетата от категория ДО 85кг.
Споменах просто, че дебелумбестите могат да поработят малко върху естетиката. Сигурно е гадно да не си виждаш оная работа :D
Не им е цел да работят върху естетиката. Биха могли, ако пожелаят, да изглеждат по друг начин, но не им е приоритет, пък и няма как да станат като културисти, което явно искаш да виждаш в 100+.
Бяха ти дадени примери за тежки момчета, които изглеждат меко казано впечатляващо. :)
Второто изречение не ти прави чест.
16.05.16
17:30
Бяха дадени примери за тежки момчета с добра физика и дори и видях , докато гледах онлайн. Изкефих се . Защо и другите да не изглеждат така? Въпрос на желание както казах. Не ми прави чест - гаден, но честен :D
Постижения : клек- 2-ка на 180 , лег- 4-ка на 125 , тяга - 1-ца на 180
16.05.16
17:38
Хайде сега да ми се поразчисти дневника , моля :) Бич плиииийз .
16.05.16
17:42
Не искам да си меря пишката с никого, но участниците , които са на моите кг. ( 70-75) не вдигат повече от мен ....
.... не си разбрала
Миии, блондинка съм все пак. :)
Но започваш с първото-сравняваш се с категория 74 кг, а после казваш, че аз не съм разбрала, че се сравняваш.
Напълно безпристрастно казано - на 74 кг. без екипировка на ДЛОШ-а клекът ти е прилично ниво, но не съм го виждала даже на клип минаваш ли паралела, лежанката е в долната половина и дали е с пауза- ако е без, свали 10-15 кг от числото, а тягата обаче е доста далеч от средното- 230- 240кг поне ти трябват за прилично ниво.
Говоря за първите 5 състезатели, разбира се има още 5 момченца с по 150 клек и тяга, които отиват ..... и аз не знам защо, ей така да ги има в протокола.
На световно ниво-виждаш- слагаш още 50 кг на движение към твоите :)
Извинявай, бях отворила отговора преди да вид че слагаш край на дискусията.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 16.05.16 17:43.
16.05.16
17:43
казано от ME4O_TURIST на 16.05.16, 17:38:
Бич плиииийз .
Ти кой беше, че държиш такъв тон?
16.05.16
17:54
казано от Кольо Пияндето на 16.05.16, 17:43:
Бич плиииийз .
Ти кой беше, че държиш такъв тон?
Написал съм “моля” ,останалото е шега. Очевидно си чувствителен ;)Звинявай
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 16.05.16 18:10.
16.05.16
17:58
Кобре, пак не си разбрала :D Аз дори нямам амбиция да ходя по такива състезания . Приличен анализ иначе.БКС,моля!
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 16.05.16 18:00.
Форум/ Общи правила
5. При молба на автора, титуляр на дадена тема, може да се модерира пост или поредица от постове, ако е налице нарушение по някоя от точките.
Явно е, че молбата подлежи на преценка и представлява възможност, а не задължение за модерация. Понеже ти сам започна разговора, аз лично, не виждам нарушение на форумните правила. Ето защо темата няма да бъде модерирана. Занапред сам преценявай какво ще повлекат изказванията ти. И дали си готов, и дали имаш желание за него.
Отделно, това не ми прилича на молба, въпреки “моля”-то. Не забравяй, че тук никой не ти е длъжен. “Бич плийз”.
16.05.16
18:13
Хаха, този дневник спокойно може да се преименува на цирк Балкански :)
Мечо, форумно го раздаваш голям :) За това кой какво вижда - предлагам ти да го кажеш на произволен участник от тежка категория ;) Само се притеснявам, че после ще трябва да правиш клек с памперс, защото от показното, което ще получиш всяко пръцване ще цапа кафяво ;)
Колкото до силови постижения - от теб и да взимаш нещо, и да не взимаш, няма да стане - за да може да натиснеш след един определен предел се иска нещо повече от кифльосване пред огледалото в залата ;)
16.05.16
18:21
казано от karfi4ka на 16.05.16, 18:11:
Форум/ Общи правила
5. При молба на автора, титуляр на дадена тема, може да се модерира пост или поредица от постове, ако е налице нарушение по някоя от точките.
Явно е, че молбата подлежи на преценка и представлява възможност, а не задължение за модерация. Понеже ти сам започна разговора, аз лично, не виждам нарушение на форумните правила. Ето защо темата няма да бъде модерирана. Занапред сам преценявай какво ще повлекат изказванията ти. И дали си готов, и дали имаш желание за него.
Отделно, това не ми прилича на молба, въпреки “моля”-то. Не забравяй, че тук никой не ти е длъжен. “Бич плийз”.
Твърде много се разводни темата,която се опитах да задам. Затова пожелах да се разчисти. Чиста доза заяждане е мнението ти. Ще докладвам всяко едно мнение,доводи ще измисля, не се тревожи ;) Друг е въпросът,че е прекалено шизофренично и няма да го направя.И все пак,ако пожелаете,разчистете
Херцог,каквото пиша тук ,бих го казал и в очите на всеки,който пожелае ;) Като не ти харесва цирка,има много други дневници,в които можеш да се изявиш
Първо, това е любителско състезание.
Второ, до 85 повечето бяха ДЕЦА,някои с лично тегло около 70.
Трето, наистина безмислено сравнение.
16.05.16
18:33
казано от Juls на 16.05.16, 18:30:
Първо, това е любителско състезание.
Второ, до 85 повечето бяха ДЕЦА,някои с лично тегло около 70.
Трето, наистина безмислено сравнение.
Ами никой не сравнява . Затова искам да се зачисти. Последното смислено нещо е коментара на Митко
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 16.05.16 18:35.
казано от ME4O_TURIST на 16.05.16, 18:21:
Чиста доза заяждане е мнението ти.
Аз съм се мотивирала. Третирай го като кавкото ти пожелаеш, твоя воля е.
Ще докладвам всяко едно мнение,доводи ще измисля, не се тревожи ;)
Не се тревожи...не се тревожа изобщо. Докладвай колкото искаш, докладите идват на едно и също място, и отново подлежи на преценка дали е налице нарушение или не. Фактът, че ТИ си посочил доводи, сам по себе си няма да доведе до модерация, както казах в по-горното си мнение.
Аз лично продължавам да смятам, че никой не е нарушил правилата, но специално, за да удовлетворим по специален начин молбата ти, почистихме дневника ти, като преместихме тук.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.05.16 19:19.
16.05.16
21:14
Чиста доза заяждане е мнението ти.
Заяждам се аз, не Иглика. Ако имаш нещо напреки - към мен, ако обичаш.
Шеги и закачки е имало, има и ще има. Махленското отношение, обаче, някак е по друг параграф и все още ти предлагам да си го ревизираш. Не смесвай свободата на словото с неща от друга материя.
Ще докладвам всяко едно мнение, доводи ще измисля, не се тревожи.
При кого отиват тия доклади (според теб)? Успех с аргументацията.
Дневникът ти беше почистен благодарение на напълно случайна разминавка в комуникацията на екипа.
казано от ME4O_TURIST на 16.05.16, 17:54:
Очевидно си чувствителен ;)
Бъди сигурен, че не съм дебелокож.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.05.16 21:28.
16.05.16
22:13
После да не се чудите защо форумът се срива ;) И навярно не е само мое мнение. Написах, че ще докладвам, но няма да го направя, а скочихте като попарени .
До Херцога- много хапливо скачаш срещу човек, кого не познаваш. Та в тоя ред на мисли... Голямата брада не те прави мъж. Може да си самодържец в силовите тренировки, но ако излезеш извън зоната на комфорт , то тогава ти ще правиш пръскана мазилка в кафяв цвят
казано от ME4O_TURIST на 16.05.16, 22:13:
После да не се чудите защо форумът се срива ;) И навярно не е само мое мнение.
Хаххаххахахха! А Бургас е хубав град :D Включване от Марс, както винаги.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.05.16 22:22.
16.05.16
22:20
После да не се чудите защо форумът се срива ;) И навярно не е само мое мнение. Написах, че ще докладвам, но няма да го направя, а скочихте като попарени .
Има и друга гледна точка за сриването на форума... и тя не е в твоя полза.
И навярно не само аз мисля така.
Скочихме като попарени срещу нещо съвсем друго - типично махленско неуважение.
16.05.16
22:34
О, повярвай, че дори и в махалата знаем какво е уважение . Това, че част от екипът сте чувствителни, си е изцяло ваш проблем. Излизам от обяснителния режим по темата . Отново благодаря на Димитър, че се отзова на молбата ;)
16.05.16
22:41
Ме4о, май не си разбрал, че в този форум на всичко различно от лицемерие и сляп конформизъм не се гледа с добро око. Няма ли да ти е по-лесно просто да си мълчиш и да се съгласяваш с всяка глупост, която драсне някой с цветно около картинката? Не мислиш ли, че хора с дългогодишен опит в тежкареенето по форуми и хиляди написани мнения са много по-компетентни от теб във всеки един аспект от спорта (че и извън него)? Защо, за Бога, настояваш да пишеш нещата, които наистина мислиш?! Наистина не разбирам този твой инат.
16.05.16
22:57
Иван Илиев, кое точно от спора, от който тръгна всичко, смяташ за глупост? :)
(Който спор, впрочем, съм почти сигурна, че Мечо целенасочено или подсъзнателно е искал да предизвика, понеже обича да си спори заради самия спор).
16.05.16
22:57
Мечо, не е лошо да провериш по другите махали какво е положението.
Вашата не е център на Вселената... вероятно.
Излизам и аз от обяснителен режим и минавам към действия, както е било винаги.
Иван Илиев, чудесен ироничен стил, беше ми домъчняло за него! :)
Дано някога да не излезе, че някой има повече годинки опит в спорта от колкото са минали от твоето раждане... и не дай Боже някой да е стигал доста по-напред в спорта (че и извън него) от теб. ;) Тогава наистина ще се забавляваме с чисто сърце... (sun)
Колман, защо държиш да влизаш в разговор с човек, който няма какво да каже? :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.05.16 22:59.
16.05.16
23:05
За да видя дали изобщо е прочел за какво става дума или се включва само, защото има удобен момент да “се бие с лошите”.
А аз държа да се върнем на трибойската тема. :D
И едни протоколи чакам, че да се види кой от кого е по-силен.
16.05.16
23:11
казано от Вероника Налбатска на 16.05.16, 22:57:
Иван Илиев, кое точно от спора, от който тръгна всичко, смяташ за глупост? :)
(Който спор, впрочем, съм почти сигурна, че Мечо целенасочено или подсъзнателно е искал да предизвика, понеже обича да си спори заради самия спор).
Аз гледах онлайн Надъхах се дотолкова, доколкото искам с бодибилдинг тренировки да постигна резултатите на момчетата от категория ДО 85кг. Иначе доста от участниците изглеждаха , все едно са ги изкарали от кръчмата . Какъв е смисълът да вдигаш 4234234234 кг и да изглеждаш потресаващо ...
Редактирано на 15 май 2016 22:21 от ME4O_TURIST
Къде видя провокация тук, не знам ? И все пак е супер гадно да си дебеУ :D
16.05.16
23:14
В първоначалното ти мнение, в което каза, че си гледал турнира онлайн, нямаше и помен за намека ти към “дебеуите”.
Малко след това редактира мнението си и го добави. И, както казах, съм почти сигурна, че е било желано и обмислено.
Но... както и да е.
Отивам да сънувам как форумът се срива, защото реалността е друга.
Лека нощ. ;)
16.05.16
23:20
Meчо, така се случва като не си тактичен и критикуваш човек, който в момента празнува наистина невероятна победа и резултати. Просто сега не е времето. Между другото беше прав, като ми писа за колелото в моя дневник. Днес го установих.
А Иван е още малък и си мисли, че знае всичко :) Понеже го порязаха в едни други теми, сега си връща :) Стига де, Ваньо. Не така с лошо. Провери какво ти казват по-опитните, не го отхвърляй защото не съвпада с твоето мнение.
На мен лично ми е интересно дали постиженията в трибоя се влияят особено от пасивната маса на състезателите.
казано от ME4O_TURIST на 16.05.16, 23:11:
И все пак е супер гадно да си дебеУ :D
Но е поправимо и то доста лесно. А когато си груб, нетактичен и откровено арогантен, е за цял живот.
16.05.16
23:27
Редактирах го с цел процесуална икономия :D Никакви задни мисли. Теди , не критикувам и не нападам конкретна личност . Просто споделих впечатления . Такива са ми били впечатленията, споделил съм ги и ще продължавам да го правя.
казано от E D на 16.05.16, 23:25:
казано от ME4O_TURIST на 16.05.16, 23:11:
И все пак е супер гадно да си дебеУ :D
Но е поправимо и то доста лесно. А когато си груб, нетактичен и откровено арогантен, е за цял живот.
Даже и доста комплексиран :D
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 16.05.16 23:29.
16.05.16
23:31
Не се ‘карайте’!!!Аз ще ви кажа-Германеца пуши ‘Ротманс’ и гледа рибка :D
16.05.16
23:50
Ако отговарях всеки път като някоя форумна звезда напише глупост, щях да съм изхвърчал от тук отдавна. В конкретния спор идиотското е как мечо туриста подхвърля нещо на шега и половината форум му се нахвърлят все едно им е изял обяда.
Че нямам особено опит, вярно е - нямам. Обаче с какво ще ми е полезно мнението на някой, който прави нещо грешно например 20 години и има опит да го прави грешно? :) Тъй че няма нужда някой да ми бере грижата, намерил съм хора, по които се водя и досега съветите им не са ме подвели.
Не си спомням тема, в която да съм бил “порязан”. Обикновено като имам разногласия в някоя тема или ми се казва, че нищо не разбирам, защото съм млад, или липсва какъвто и да е отговор, или индиректно ми се обяснява, че ще ям бой ако не млъкна. Досега няма случай да съм опроверган с някакви реални факти.
Мнението беше редактирано от Иван Илиев на 16.05.16 23:50.
16.05.16
23:55
Абе, що писах и аз не знам .... :D
Айде със здраве и както се казва утрото е по-мъдро от вечерта.
17.05.16
00:03
казано от Иван Илиев на 16.05.16, 23:50:
Ако отговарях всеки път като някоя форумна звезда напише глупост, щях да съм изхвърчал от тук отдавна. В конкретния спор идиотското е как мечо туриста подхвърля нещо на шега и половината форум му се нахвърлят все едно им е изял обяда.
Че нямам особено опит, вярно е - нямам. Обаче с какво ще ми е полезно мнението на някой, който прави нещо грешно например 20 години и има опит да го прави грешно? :) Тъй че няма нужда някой да ми бере грижата, намерил съм хора, по които се водя и досега съветите им не са ме подвели.
Не си спомням тема, в която да съм бил “порязан”. Обикновено като имам разногласия в някоя тема или ми се казва, че нищо не разбирам, защото съм млад, или липсва какъвто и да е отговор, или индиректно ми се обяснява, че ще ям бой ако не млъкна. Досега няма случай да съм опроверган с някакви реални факти.
С вметката, че да речем Боби и Сашо подходиха също иронично
17.05.16
00:04
До Херцога- много хапливо скачаш срещу човек, кого не познаваш. Та в тоя ред на мисли... Голямата брада не те прави мъж. Може да си самодържец в силовите тренировки, но ако излезеш извън зоната на комфорт , то тогава ти ще правиш пръскана мазилка в кафяв цвят
Вярвай ми, писането издава много от човека. Не всичко разбира се, но много. Аз с брада и без брада съм си същият, нито тя ме прави нещо повече, нито по-малко. Самодържец....напротив, определям се като ентусиазиран аматьор....засега ;) А за зоната на комфорт - ти ли ще ми говориш за зона на комфорт? :) Твоите тренировки са определението в речника на зона на комфорт ;) Ако мислиш, че силовите са такива (дори за хора, които са свикнали) - ела да си говорим пак след тежка тяга или макс 3ка/5ца на клека (ама пределна такава...). И да видиш как все едно са те били с мокър парцал, а в него ютия ;) При теб - помпаме бицагите, гърдите, гърба и айде вкъщи ;) Комфорт.... ;)
казано от ME4O_TURIST на 16.05.16, 22:34:
О, повярвай, че дори и в махалата знаем какво е уважение . Това, че част от екипът сте чувствителни, си е изцяло ваш проблем. Излизам от обяснителния режим по темата . Отново благодаря на Димитър, че се отзова на молбата ;)
В махалата уважението се заслужава с действия, не с думи. Такива като теб, дето много лаят и са многознайковци хапват шамарени сандвичи, за да почнат да уважават. И го казвам като един от тия дето са яли доста, защото не обичах да мълча дори на двойно по-големи....и ме учеха на уважение по трудния начин ;)
Иван Илиев, а ти къде се буташ? :) Тука има хора (и не говоря за себе си, а примерно за Кольо), които когато са почвали да спортуват и то говорим за нещо повече от раздвижване, ти още сигурно си бил в еротичните мечти на вашите.......... ;)
17.05.16
00:07
И само да добавя - дебеУ, не дебеУ - хич ми не е....не съм решил сериозно, не съм се изпилил. Да не говорим, че въобще не страдам особено от вида си, нито се оплаквам от липса на внимание ;) А и както ще потвърдят Вероника и Саня (малко да има форумна клюка) - размерът ИМА значение ;) Те си знаят :D