17.05.16
00:15
казано от Херцог Трън на 17.05.16, 00:04:
казано от ME4O_TURIST на 16.05.16, 22:13:
До Херцога- много хапливо скачаш срещу човек, кого не познаваш. Та в тоя ред на мисли... Голямата брада не те прави мъж. Може да си самодържец в силовите тренировки, но ако излезеш извън зоната на комфорт , то тогава ти ще правиш пръскана мазилка в кафяв цвят
Вярвай ми, писането издава много от човека. Не всичко разбира се, но много. Аз с брада и без брада съм си същият, нито тя ме прави нещо повече, нито по-малко. Самодържец....напротив, определям се като ентусиазиран аматьор....засега ;) А за зоната на комфорт - ти ли ще ми говориш за зона на комфорт? :) Твоите тренировки са определението в речника на зона на комфорт ;) Ако мислиш, че силовите са такива (дори за хора, които са свикнали) - ела да си говорим пак след тежка тяга или макс 3ка/5ца на клека (ама пределна такава...). И да видиш как все едно са те били с мокър парцал, а в него ютия ;) При теб - помпаме бицагите, гърдите, гърба и айде вкъщи ;) Комфорт.... ;)
казано от ME4O_TURIST на 16.05.16, 22:34:
О, повярвай, че дори и в махалата знаем какво е уважение . Това, че част от екипът сте чувствителни, си е изцяло ваш проблем. Излизам от обяснителния режим по темата . Отново благодаря на Димитър, че се отзова на молбата ;)
В махалата уважението се заслужава с действия, не с думи. Такива като теб, дето много лаят и са многознайковци хапват шамарени сандвичи, за да почнат да уважават. И го казвам като един от тия дето са яли доста, защото не обичах да мълча дори на двойно по-големи....и ме учеха на уважение по трудния начин ;)
Иван Илиев, а ти къде се буташ? :) Тука има хора (и не говоря за себе си, а примерно за Кольо), които когато са почвали да спортуват и то говорим за нещо повече от раздвижване, ти още сигурно си бил в еротичните мечти на вашите.......... ;)
Мисля, че трябва да смениш дилъра :D Не умаловажавам силовите тренировки, по които се готвиш за състезания, не умаловажавай и моите . Кофи с тежест ли правиш или се набираш с тежест? Нека позная, ти си по суперсериите :D След тежката тяга( за моите възможности ) , аз правя още 4-5 упражнения за гръбните мускули и то с прилични тежести . За какво изпомпване изобщо говорим ...
17.05.16
00:15
Тука има хора (и не говоря за себе си, а примерно за Кольо), които когато са почвали да спортуват и то говорим за нещо повече от раздвижване, ти още сигурно си бил в еротичните мечти на вашите... ;)
Зарежи ме мен, аз само си тежкарея по форуми и трупам мнения... там ми е силата! (party)
17.05.16
00:46
Младежи защо спорите за това кой колко вдига?Да отклоня вниманието ви-посмейте се на мене-аз правя тяга с 50кг.Може да направя с 300кг,ама на Луната(и там не е ясно 300кг щанга какво съпротивление ще ми окаже де).Големи мъже сте,а спорите като децата.
17.05.16
10:09
“Тя и Стойка да ми се яви, ич нема да я бава...”
казано от Марин Димитров на 17.05.16, 00:46:
(и там не е ясно 300кг щанга какво съпротивление ще ми окаже де).
Напротив ясно е, ще тежи точно 49.8 кг. Случайно или не, завидно точно си определил лунните си възможности. :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 17.05.16 10:35.
17.05.16
10:58
Valdis съвсем случайно стана-не съм смятал.Аз на Земята мога да вдигна в сегашното си положение и 100кг тяга,ама ако е в банкноти по 500е ;)
17.05.16
18:11
Иван Илиев, а ти къде се буташ? :) Тука има хора (и не говоря за себе си, а примерно за Кольо), които когато са почвали да спортуват и то говорим за нещо повече от раздвижване, ти още сигурно си бил в еротичните мечти на вашите.......... ;)
Повтарям - възрастта няма общо с компетентността. От бегъл поглед върху дневника на въпросния Кольо май всички тия години само раздвижване си прави - разни швейцарски топки, бицепсчета и трицепсчета с дъмбели, велоаргометри, etc. Може да греша, може тайно да кляка с 300кг и нощем да тича 5км на ръце, не знам обаче това как оправдава държанието му във форума, което е като на разлигавена десетокласничка-зубърка. В нито една тема не съм видял нещо полезно написано от него, 9/10 от случаите или пише нещо подигравателно срещу автора, или се кара, че не ползват търсачката, защото същата тема е била пусната преди 5 години и няма нужда от нова. Предполагам има роднински връзки, за да е в ръководството на сайта, иначе просто не си обяснявам защо човек, който си няма елементарна представа от работа с хора, е направен модератор.
Форумът няма да се срине от днес за утре, но качествено деградира, защото все повече се превръща в затворена общност, където едни и същи хора си драскат едни и същи неща и взаимно си напомпват и без това огромните самочувствия. База за сравнение с това, което беше 2011-2012 просто няма и колко качествени хора спряха да го посещават заради подобно малоумно отношение. 1000-та правила и насила налаганият “добър тон” никого няма да привлекат. Ама да ти ги обяснявамтия работи е все едно да обяснявам на слепец за цвета червено...
17.05.16
18:55
Никой не е принуждаван да стои тук против волята си. :)
Всеки може да допринесе за развитието, ако има желание, а не само да се плюе, без да се предложи идея за подобрение.
Доста хора чакат само да стане “сеир”, за да коментират разпалено, но къде са тези хора при ежедневно пусканите теми, касаещи спорт и хранене? Да, повечето запитвания са с вече обширно дъвкани неща и е разбираемо да бъдат масово подминавани, но има и интересни казуси, при които може да стане полезна дискусия.
Отделно, че ако някой желае да се обсъжда нещо градивно, за което няма тема, винаги може да пусне такава и да зададе тон. :)
Силно се съмнявам, Иване, да следиш стриктно кой е тук и кой напуска или ако следиш, то силно ме съмнява да знаеш причините поради които става това. ;) Дали е заради “малоумното отношение” или пък заради нещо, което няма нищо общо с форума, комуникацията и нивото.
Иначе всички модератори сме братя и сестри (по-далечни роднини засега не приемаме), но ако някой много иска да поеме такава длъжност и да дава от себе си (време, желание и енергия) за мирното благо, можем да направим изключение. :)
17.05.16
19:37
Разбирам некомпетентността на новопокълнали фОнкционални треньори, които не знаят к’во е бърпи, че и към академията са се засилили, човеци, правещи кросфит за жени с гирички и хора, чиито изказвания няма да споменавам умишлено, заради гугъл (щяхте да ахнете, ако можех да го напиша публично), но защо, защо гигант като Nike си позволява подобни изцепки?
Кликни тук.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.05.16 19:39.
17.05.16
19:49
Аз за матура учих, ама като го видях тва и викам си лягам вече :D
Милев, Смирненски и Вапцаров са всички долни комунисти и идеалисти, дето не им се бачка много, които освен за множеството работници, равенството, борбата срещу богатите и експлоататорите и за утопията, която може хората сами да създадат без чужда (божия) помощ за друго не мислят. Ботев е ясен, никой не го разбира освен той сам себе си, нито либето, нито майка му, нито брат му-абе дисфункционално семейство. Багряна яко феминизъм и курвалък grin emoticon . Елин Пелин и Йовков са народни хора на селянията, патриархални ценности, певци на българското село, търсят доброто в човека и хубавата ракия. Талев като Вазов, отечеството пред всичко. Димов психология и комунизъм, духовен упадък заради личните облаги. Само тия филмираните символисти и спекове като Славейков и Дебелянов някво се гърчат неудовлетворени от материалния свят и търсят духовна извисеност, защото не искат да им пускат и като малки са им се смяли много. Далчев са му разредили пикото със соли за къпане for shits’ n ‘gigglez и като е влязъл в мазето да се нажаса се е филмирал много яко. Параноята му го кара да се фокусира върху някакви предмети от всекидневния живот- прозорци, камъни, къщи... Дявола дето го вижда е просто алегория- всъщност просто го е страх дилъра да не го набара, защото го е изшанил.
Тръне, що му се връзваш на това тролче? :) Тая тяга ти е изцедила чувството за хумор ми се струва. ;)
17.05.16
20:08
казано от Иван Илиев на 17.05.16, 18:11:
Повтарям - възрастта няма общо с компетентността...
Възрастта определено има общо с компетентността. Ако си ентусиаст и можеш да се пишеш компетентен на 20, представи си колко по-компетентен би бил, ако си запазиш ентусиазма до 40.
... От бегъл поглед върху дневника на въпросния Кольо май всички тия години само раздвижване си прави - разни швейцарски топки, бицепсчета и трицепсчета с дъмбели, велоаргометри, etc. Може да греша, може тайно да кляка с 300кг и нощем да тича 5км на ръце...
Извинявай, ама от кога да вдигаш 300кг и да тичаш на ръце е единствен начин за трениране и критерий за добрата физическа форма? Сещам се за доста хора, трениращи с топчици и сравнително малки килограми, които спокойно могат да се нарекат “супер фит”. Да не говорим, че човекът е волейболист, а не нещо друго. Може пък да не му е нужно (както и на много други хора) да тренират по този начин, за да си постигат резултатите.
...не знам обаче това как оправдава държанието му във форума, което е като на разлигавена десетокласничка-зубърка.
Аз пък мисля, че доста справедливо се намесва и винаги е търпелив и толерантен.
В нито една тема не съм видял нещо полезно написано от него, 9/10 от случаите или пише нещо подигравателно срещу автора, или се кара, че не ползват търсачката, защото същата тема е била пусната преди 5 години и няма нужда от нова.
Виждала в много теми да пише полезни неща, ноооо предполагам, че на човек му писва в някакъв момент. Относно ползването на търсачката - тя е за това. Признавам, че и аз я пропускам, когато ме измързи да потърся старателно, но и оценявам факта, че когато някой нищи въпроси, които са нищени 100 пъти преди това, съвсем не е длъжен да го прави.
... където едни и същи хора си драскат едни и същи неща и взаимно си напомпват и без това огромните самочувствия. База за сравнение с това, което беше 2011-2012 просто няма и колко качествени хора спряха да го посещават заради подобно малоумно отношение. 1000-та правила и насила налаганият “добър тон” никого няма да привлекат. Ама да ти ги обяснявамтия работи е все едно да обяснявам на слепец за цвета червено...
Да, такива хора със сигурност има във форума, но не смятам, че Кольо се вписва в групичката им. Едит: Нямам предвид тези, на които им е поомръзнало да отговарят на едни и същи въпроси, а тези, които винаги са били хапливи, ехидни и арогантни - ей така, щот’ ги кефи да са отгоре.
Колкото до добрия тон - да, той трябва да бъде налаган във всяко пространство, в което няма място за простаци. Ако някой има нужда да се държи грубо, неуважително и да “блъска по масата”, предполагам, че и в неговия квартал, както в повечето, има гараж-кръчма, в който да си развива потенциала.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.05.16 20:54.
17.05.16
20:10
Вероника, Иван очерта рамките на доста наболели проблеми в този форум. Да , изградили сте си нещо като форумно общество , но доста консервативно . Установили сте си някакви къде писани, къде неписани правила и който не покрива критериите бива отритнат по един или друг начин. Гурутата понякога могат да дадат много ценни съвети, но много често отговарят с излишна ирония на поставени въпроси. Извинете ме, но преди време всички бяхте много по-свежи . С кеф съм четял мнение на Кольо Пияндето например.
17.05.16
20:16
казано от ME4O_TURIST на 17.05.16, 20:10:
...Гурутата понякога могат да дадат много ценни съвети, но много често отговарят с излишна ирония на поставени въпроси. Извинете ме, но преди време всички бяхте много по-свежи.
(y)
казано от ME4O_TURIST на 17.05.16, 20:10:
Вероника, Иван очерта рамките на доста наболели проблеми в този форум. Да , изградили сте си нещо като форумно общество , но доста консервативно . Установили сте си някакви къде писани, къде неписани правила и който не покрива критериите бива отритнат по един или друг начин. Гурутата понякога могат да дадат много ценни съвети, но много често отговарят с излишна ирония на поставени въпроси. Извинете ме, но преди време всички бяхте много по-свежи . С кеф съм четял мнение на Кольо Пияндето например.
Аз съм тук от 2005-та. Тонът си е същият, въпросите не са се променили, само съставът на “групичката” малко се обърна. Нито има драма, нито нещо ново под слънцето.
Ти си умно момче. След 10-тина години най-вероятно ще разбереш какво е тяга и има ли тя почва у нас и ще минеш на тъмната страна на даващите обосновани съвети и позагубили търпение за глупости ветерани. ;) Едни идват, други си отиват.
казано от ME4O_TURIST на 16.05.16, 23:27:
Даже и доста комплексиран :D
Ти го каза ;)
Само човек, който не е уверен в собствените си стойност, умения и качества, би си позволил да определи някого по толкова грозен начин и да натрапва измамно превъзходство. Ти някакъв критерий за перфектен външен вид ли се явяваш? За претенциите, които имаш, не виждам защо е толкова трудно да осъзнаеш, че не всички искат да изглеждат по един и същи начин. Това му е хубавото на живота - разнообразието. Във всеки един аспект.
17.05.16
21:12
казано от E D на 17.05.16, 21:02:
казано от ME4O_TURIST на 16.05.16, 23:27:
Даже и доста комплексиран :D
Ти го каза ;)
Само човек, който не е уверен в собствените си стойност, умения и качества, би си позволил да определи някого по толкова грозен начин и да натрапва измамно превъзходство. Ти някакъв критерий за перфектен външен вид ли се явяваш? За претенциите, които имаш, не виждам защо е толкова трудно да осъзнаеш, че не всички искат да изглеждат по един и същи начин. Това му е хубавото на живота - разнообразието. Във всеки един аспект.
Колега, аре само да не ме занимаваш с глупости ... Не тръгна от мен грубия тон!
17.05.16
21:19
От теб тръгна. :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.05.16 21:19.
Е**** махленската история е станала тук.
ME4O_TURIST, в какво си се забъркал?? :D Как смееш да изказваш мнение?
17.05.16
21:23
Е в такъв случай имате изкривени възприятия :) Чисто и просто изразих впечатленията си, без да конкретизирам .Понякога има и отрицателни мнения , не може постоянно да се поема до сливиците ;) Тик-так :D
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 17.05.16 21:25.
Бях останала с впечатлението, че това е темата за безразборен лаф и всеки може да си споделя каквото му душа иска ;) Затова, ако обичаш, спести си нападателните забележки след като по никакъв начин не се изявявам в твоя дневник.
А това, което коментирам, тръгна от теб, да - не видях друг да е написал колко е “гаднУ” да си “дебеУ”.
17.05.16
21:26
Спрете с тези спорове-кой знае какво станало.Мечо като чете,сигурно това прави
17.05.16
21:33
Всъщност съм мечок , жертва на урбанизацията, та ни задължиха да ходим с гащи. Та в този ред на мисли, COOL-турно премествам атрибути от единия крачол в другия. E D , е гадно е . Две мнения няма . Не познавам хора щастливи от факта, че не могат да видят части от тялото си без помощта на огледало. Все едно аз да се цупя , че някой сипва с големия черпак на плешивите . Я по-ведро ;)
17.05.16
21:37
казано от ME4O_TURIST на 17.05.16, 21:23:
Е в такъв случай имате изкривени възприятия :) Чисто и просто изразих впечатленията си, без да конкретизирам .Понякога има и отрицателни мнения , не може постоянно да се поема до сливиците ;) Тик-так :D
По какъв начин ще си изкажеш мнението е Изключително важно, дори витално, за добрата комуникация.
И на мен не ми допадат определени визии, затова уважавам тези, които са си избрали да изглеждат еди как си, свиркам си и се стремя към друго.
*** Признавам, че мечката от клипа е очарователна. :D
Едит:
Аз пък познавам хора, на които им е през тутурутката дали имат шкембе или не. Имат си самочувствие, знаят си цената, не им липсва внимание, нито са с лош социален статус, нищо им няма. И са доста по-приятни от тия, които се бият в гърдите при всеки удобен случай.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.05.16 21:41.
17.05.16
21:42
Е аз съм още по-очарователен , особено като пийна , но ти ме нарочи вече за грубиянин :D Аз по принцип уважавам хората, което далеч не означава , че не мога да се габаркам с тях.
17.05.16
21:46
казано от ME4O_TURIST на 17.05.16, 21:33:
Все едно аз да се цупя , че някой сипва с големия черпак на плешивите . Я по-ведро ;)
Именно, седнал някакъв тапишон на 168 см. макс и плешив да се отваря на мъжете по минимум 180 см. и с коса и мускули като за 120 кила.
Пък жените се връзват. Те не разбират от подобни мъжки приказки ;)
Нали няма да ми се обидите (жените) :D.
Гъбаркам се, естествено :)
Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 17.05.16 21:48.
17.05.16
21:55
казано от ME4O_TURIST на 17.05.16, 21:42:
Е аз съм още по-очарователен , особено като пийна , но ти ме нарочи вече за грубиянин :D Аз по принцип уважавам хората, което далеч не означава , че не мога да се габаркам с тях.
Ами, и аз съм с впечатления, че си айляк, ма напоследък тролиш много.
Да не са ти спряли пиенето? :D
@Von Suthaus, много мъжки те, ш’ се удуша от тестостерон :))))
Ред е на нещо весело в махленския тефтер... мисля :)
17.05.16
22:04
Тодорова щом си рекла,ето(говоря за това,че казваш,че е време за нещо весело)
17.05.16
22:06
От бегъл поглед върху дневника на въпросния Кольо май всички тия години само раздвижване си прави - разни швейцарски топки, бицепсчета и трицепсчета с дъмбели, велоаргометри, etc.
От бегъл поглед върху години воден дневник прецени какво представлявам като спортуващ човек.
Браво! Демонстрираш завидна спортна ерудиция... или нещо друго? ;)
Да беше хвърлил по-подробен поглед. Само да не излезе, че упражненийцата с швейцарска топка не са ти по силите, че ще е много любопитна излагация...(giggle)
И не на последно място - има спорт и извън силовите дисциплини.
При наличието на достатъчно широка обща култура това е очевидно.
Който няма ресурс да обхване нещо повече от фитнес - ще си остане на съответното ниво и ще си лае.
Може да греша, може тайно да кляка с 300кг и нощем да тича 5км на ръце, не знам обаче това как оправдава държанието му във форума, което е като на разлигавена десетокласничка-зубърка.
Гроздето е кисело, а? Защото номерата и кварталния език не минават...
Така ще е. Свиквай. Това, че ти не знаеш как да се държиш, няма как да се превърне в проблем на форума - ще си остане лично твоя грижа.
В нито една тема не съм видял нещо полезно написано от него, 9/10 от случаите или пише нещо подигравателно срещу автора, или се кара, че не ползват търсачката, защото същата тема е била пусната преди 5 години и няма нужда от нова.
Разбира се, всички ще потвърдят това, нали? (inlove)
Всъщност... моля, би ли припомнил ти на колко питащи в раздел ‘Често задавани въпроси’ помогна със съвет?
Предполагам има роднински връзки, за да е в ръководството на сайта, иначе просто не си обяснявам защо човек, който си няма елементарна представа от работа с хора, е направен модератор.
Това е най-забавното.
Готов ли си да чуеш аргументацията на собственика на сайта по този въпрос?
Ще имаш ли мъжеството и очите да се извиниш публично, ако не си прав?
...или ще си останеш покрит до следващия повод да лаеш на посоки?
От друга страна се оказва, че неподозирано много хора харесват работата ми с тях. Говоря за бройка много над 100… и става въпрос за работа месеци наред. Това, че форумен герой се чуди какво още да измисли по мой адрес, не ме притеснява особено. Където трябва дъм показал кой съм, познават ме и ми имат доверие. На теб пожелавам успех по пътя.
Последно - роднина ли съм на Т. Тодорова или съм водил хорото на сватбата й? :D
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.05.16 22:10.
17.05.16
22:14
казано от Т. Тодорова на 17.05.16, 21:55:
казано от ME4O_TURIST на 17.05.16, 21:42:
Ами, и аз съм с впечатления, че си айляк, ма напоследък тролиш много.
Да не са ти спряли пиенето? :D@Von Suthaus, много мъжки те, ш’ се удуша от тестостерон :))))
Ред е на нещо весело в махленския тефтер... мисля :)
Извинете за тролването . Просто докато си чета колекцията от избрани мнения на Вероника Налбатска, Кольо Пияндето , Хинкс и др., се разчувствам и си позволявам да изразя лична мисловна полюция . Не знам какво ми става, честно :(
17.05.16
22:14
Мечо, нищо лично към теб, просто се почувствах засегнат от изказването, че можеш да биеш повечето участници на 85. За тези неща предпочитам да не говоря, а да действам (в смисъл да доказвам какво мога). Сега ще си сипя една биричка и ще си го преместя от единия в другия както каза :D. Наздраве и хубава вечер.
17.05.16
22:18
Иване , не съм казвал, че ще ги бия . Дори Тодорова направи скрийншот на казаното от мен. В последващо мнение бях написал, че постиженията ми не са далеч от тези на момчетата от тази категория , след като направих справка с класирания от минали години на същото състезание .
казано от Кольо Пияндето на 17.05.16, 22:06:
Последно - роднина ли съм на Т. Тодорова или съм водил хорото на сватбата й? :D
Остави, май си играл с пилето, признай си. :D
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.05.16 22:22.
17.05.16
22:23
казано от Paulo Nacheff на 17.05.16, 22:19:
Остави, май си играл с пилето, признай си. :D
Мислех, че този факт ще остане скрит, но... признавам! (blush)
17.05.16
22:27
Може и да е бил водещ :D Обърнете внимание на елегантният господин по потник и с микрофон в ръка
17.05.16
22:28
казано от ME4O_TURIST на 17.05.16, 22:18:
Иване , не съм казвал, че ще ги бия . Дори Тодорова направи скрийншот на казаното от мен. В последващо мнение бях написал, че постиженията ми не са далеч от тези на момчетата от тази категория , след като направих справка с класирания от минали години на същото състезание .
Както и да е, живи и здрави. Не ми се влиза в спорове повече. Ти си правиш твоите тренировки, аз моите и така, а пък ако все пак решиш, че искаш да си премерим силите, може да пробваме, като ако ме победиш бих ти стиснал ръката. Важното е всеки да си прави това, което му е кеф.
17.05.16
22:32
Кажат ли , че сестра ти е курва, ходи обяснявай, че нямаш сестра ... ;)
17.05.16
22:38
Пък аз си мислех, че само в Дупница има такива цигански сватби. чичака с кърпата е култов, сигурно с кран ходи на тоалетна
17.05.16
22:50
Такива Цигански сватби има и в други краища на България(не само в Дупница)-не само че има,но и са по 3 дена.Ходил съм на такива сватби не веднъж.Разликата с ‘нашите’ е,че трябва да си плащаш яденето(или поне във Варна е така) :D Водещия за мене не е дебел-сигурно си е гладил ризата на глобус :D
Мнението беше редактирано от Марин Димитров на 17.05.16 22:52.