19.05.16
14:53
Здравейте, приятели! Деактивирах стария си профил поради грешки в него и сега започвам наново, от утре започвам да вписвам храненията си и тренировките, а разчитам на вас да ме напътствате и да ме коригирате ако греша някъде.
И така, аз съм на 17 години, 99 набор, до преди 3-4 години бях доста пълничък, но 7 клас тръгнах на фитнес и реших да се взема в ръце. Отслабнах даже повече, от колкото трябваше. След това около една година държах килограмите си и малко по малко взех да качвам ( растях все пак). До преди около 1 година бях строен, но тази есен и зима взех да качвам. От тази година започнах да ограничавам вредните храни, продължавайки да си тренирам и взех от време на време да включвам кардио тренировки. Свалих няколко, към началото на април бях 67 килограма, изглеждам горе - долу добре, стегнат съм. Сега съм 69, тъй като последния месец адски се отпуснах, имам проблем с вечерното преяждане. Затова реших да се стегна и да сваля тези 2 килограма, след което да си се храня пак здравословно и да си поддържам килограмите. От утре стартирам и ще записвам хранене и тренировки, както казах. Пишете какво мислите и с ваша подкрепа дано успея да постигна целите си.
Темата беше редактирана от Диян Кънев на 19.05.16 16:31.
19.05.16
15:14
Анкетата не е адекватно дефинирана.
За един 500 kcal са 1/3 от енергията за деня, за друг са 1/10.
15-20% е разумният дефицит.
И въпреки, че максималния дефицит е 20%, сме гласували отговор 300 - 500 калории (9) (tmi)
Мнението беше редактирано от Tony Leen на 19.05.16 16:17.
19.05.16
16:25
казано от ANZy на 19.05.16, 16:15:
И въпреки, че максималния дефицит е 20%, сме гласували отговор 300 - 500 калории (9) (tmi)
Съжалявам ако нещо ви смущава, питал съм точно каквото ме интересува. Всеки отговаря в анкетата за собствените си предпочитания, не в вземайте насериозно! :) По - важно е съдържаниетонна дневника ми! Поздрави!
Мнението беше редактирано от Диян Кънев на 19.05.16 16:28.
20.05.16
13:43
Ето го и първият ми пост в дневника за дата 20-05-2016. Ще пиша тук в продължение на няколко седмици и надявам се през тези две седмици да поправите грешките ми и да мога да си изготвя една хубава програма за цял живот. :) :) :)
Хранене:
Закуска: 3 варени яйца + ризото с пилешко вътре
Обяд - От същото ризото + пилешко с картофи ( няколко картофа ) и 60гр. пълнозърнест хляб
Следобедна закуска: Днес приготвих един крем-нишесте , води се здравословен има вътре мюсли, приготвих го с 500 мл вода и 500 мл. мляко + 100гр кафява захар, излиза 5 порции, внимателно изчислих всичко и се пада по 191 калории на порция. Хапнах една порция и пих 3в с кокос от новите.
Вечеря:Ще хапна омлет от 3 яйца със сирене ( овче) + 60гр. пълнозърнест хляб
Общия прием на калории излиза около 1900, мерил съм си всичко както трябва ( изчислявам ги със специален калкулатор за калории на телефона. При мен дневния прием на калории, за да поддържам теглото си е около 2400 калории. Така около 500 калории ми е дефицита, което е малко повече от 20%.
Тренировка: бицепс ( 5*24 сгъване със 7кг), вдигам един 20 кг.лост зад глава за гръб ( има добър ефект) 7*21, корем извънредно, тъй като от няколко дни все го отлагам.
Очаквам вашите коментари и забележки! Поздрави! :)
Мнението беше редактирано от Диян Кънев на 20.05.16 13:45.
21.05.16
12:51
Здравейте! Ден втори -
Хранене:
Сутринта станах към 10, ухаеше на пържени тиквички и не отказах една шепа с две филии хляб. Към 12:30 ядох агнешко месо ( около 150 гр) с черен боб и 2 филии хляб, пълнозърнест; следобед най - вероятно ще хапна череши 300 грама, а за вечеря ще хапна пак от агнешкото. Калориите пак са около 1800.
Днес тренирам трицепс и гърди.