Бицепс в домашни условия.

KI

25.01.06
23:15

Имам една прожина ,която се разтяга зад гърба ,пред гърдите..сякак.
Незнам точно ,на вуйчо е.Имам 5 прожини (иначе са 6 ,но една се е затрила).
Аз свалих 3 от тях и останаха само 2 ,щото ми е трудно.
Настъпвам от единия край и с едната ръка вдигам..за бицепс става ли това упражнение ?
После сменяма ръцете и така..
Още кво може да се прави с тая прожина ?

25.01.06
23:21

Дай я за скрап и отиди да тренираш във фитнес.

26.01.06
09:49

[quote author=“kickboxer4o”]Имам една прожина ,която се разтяга зад гърба ,пред гърдите..сякак.
Незнам точно ,на вуйчо е.Имам 5 прожини (иначе са 6 ,но една се е затрила).
Аз свалих 3 от тях и останаха само 2 ,щото ми е трудно.
Настъпвам от единия край и с едната ръка вдигам..за бицепс става ли това упражнение ?
После сменяма ръцете и така..
Още кво може да се прави с тая прожина ?

Като за начало става и аз навремето съм тренирал така бицепса.Като напреднеш с тренировките сам ще решиш да ходиш в зала. С тази пружина  можеш да правиш и трицепс, като пружината я разгъваш зад врата .

03.02.06
23:32

имахме саштият проблем внашата зала застапишли прожината става много кофти ако я застапиш-повярваи ми не е много гот като те удари в муцуната

04.02.06
11:37

С пружината няма да стане,но ако си вземеш поне един дъмбел или гира ще е по-добре.Направя някаква инвестиция все пак  :wink:

16.02.06
21:38

Аз отначало имах такава пружина и правех с нея , ама да ти кажа е много гадна , в смисъл отначало като я дигаш (пружините не са разтегнати много ) и е много леко , след това посредата на “разпъването” и изведнъж става много тежка (вече пружините са разтегнати) и неможеш да си свиеш ръката докрай .

16.02.06
22:34

и аз имам пуржина в нас ( поне ако е същия вид ) преди правех с нея , но няма смисал да се занимаваш отиди в залата тва е , сега правя само когато се сетя  и то не на некви серии а просто сия разгъвам ..

18.02.06
16:11

И аз имам такова ама с нея нищо не ставаше и отидох в залата :)
сега се чудя как да се отърва от нея :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1