Прием на креатин през лятото

Темата е заключена.

07.06.16
02:52

Искам да попитам какво мислите за приема на креатин лятото има ли смисъл от него или само с Протеин и БЦАаа е по добре. Пил съм креатин не веднъж ,но този въпрос ме мъчи просто.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 07.06.16 23:55.

Креатинът не е сезонна добавка, за да те мъчи такъв въпрос. :)

07.06.16
13:15

Братле аз опитах креатин, но след като го спрях лицето ми беше цялото в пъпки, по-добре купи си протеин, защото креатинът просто не е добра добавка!

07.06.16
13:47

След като си го спрял си имал пъпки, а не докато го приемаш ? Следователно докато го приемаш няма проблем, но въпреки това е от него, така ли да разбираме ?

07.06.16
13:56

Да, така е! И те прави по “прост”! Като почнах да го приема и след отказването започнах да не помня почти нищо, все забравям още, немога да помня.

07.06.16
14:11

казано от Васви Ибрям на 07.06.16, 13:56:

Да, така е! И те прави по “прост”! Като почнах да го приема и след отказването започнах да не помня почти нищо, все забравям още, немога да помня.

Хахахаха. Ей това много ме развесели. Заслужава да отиде при бисерите.

07.06.16
14:38

казано от Васви Ибрям на 07.06.16, 13:56:

Братле товаса глупости как креатина ще те прави по ПРОСТ... стига глупости, а относно пъпките ме съмнява много да е от него пил съм сумати време и никога не съм имал такива проблеми.

07.06.16
14:40

казано от Димитър Михайлов на 07.06.16, 09:43:

Креатинът не е сезонна добавка, за да те мъчи такъв въпрос. :)

Не съм казал , че е просто лятото най - много да ме надуе със вода.

казано от Krasen Georgiev на 07.06.16, 14:40:

Дали точно креатинът е “виновник”?

07.06.16
15:16

Васви Ибрям - в твоя случай не е креатинът виновен :)

07.06.16
15:42

казано от Кольо Пияндето на 07.06.16, 14:48:

Не знам затова я пуснах тази тема да получа съвет. Дали има смисъл от него лятото. Или да си пия протеина и да си взема БЦАА или Протеин + Креатин или БЦАА + креатин.

Изборът между протеин и аминокиселини е разумно да се направи според характеристиките на храненето ти и организацията на ежедневието ти. Креатинът е добавка от друг клас и всичко нужно ти е казал Димитър Михайлов. Няма връзка между прием на креатин и годишните сезони.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.06.16 15:53.

казано от Krasen Georgiev на 07.06.16, 15:42:

казано от Кольо Пияндето на 07.06.16, 14:48:

Не знам затова я пуснах тази тема да получа съвет. Дали има смисъл от него лятото. Или да си пия протеина и да си взема БЦАА или Протеин + Креатин или БЦАА + креатин.

Не виждам защо да няма смисъл да се приема през лятото. Всичко опира до цели и най-вече финансови възможности.

Аз приемам креатин целогодишно :)

07.06.16
17:29

Ако не повлиява на кръвното налягане, няма причина да не може да се приема през лятото.

07.06.16
18:13

Взимам си протеин или Бцаа не със цел да кача от него ( което няма как ) ,а защото работя само вечер и искам да се възстановявам по - добре. Качванетп разчитам изцяло на храната ест. Затова и се чудя Протеин или БЦАа да си взема.

07.06.16
19:34

Не е лъжа! Доказано е, че нарушава мисловната дейност!

Мнението беше редактирано от Васви Ибрям на 07.06.16 19:36.

07.06.16
20:02

казано от Васви Ибрям на 07.06.16, 19:34:

Сбъркал си праха, ми се струва...

07.06.16
20:07

Относно тренировката ми тя е следната:

Тренировка А.
Гърди ( лег , полулег ,флайс )
Гръб ( тесен подхват на хор. скрипец , гребане с щанга , тяга )
Рамо ( Раменни преси , разтваряне в страни , разстваряне за задно)

Тренировка Б.

Крака ( Клек , лег преса , Сгъване на машина , повдигане на прасци )
Ръце ( Сгъване с щанга , сгъване с дъмбел , разгъване на скрипец , френско )

Тренировките са 3 пъти в седмицата.

А п Б п А пп , Б п А п Б пп. Така изглежда.

казано от Васви Ибрям на 07.06.16, 19:34:

Вземи си смени дилъра :D

07.06.16
21:17

Четете!

Васви,в следния материал друго пише,а именно: http://www.creatine-bg.com/статии/креатинът-оказва-не-просто-физическа-а-и-мозъчна-подкрепа.html

07.06.16
22:08

Споко бе, уики-то е достовеният източник. Искаш ли да едитна някоя статия за края на света и да ти я пратя на ЛС, че утре си “заминаваме” ? Ще го приемеш ли за достоверно ? ;)

Мнението беше редактирано от satisfaction на 07.06.16 22:10.

07.06.16
22:13

Това изречение няма посочен източник в уикито и без да проверявам съм сигурен, че в английското уики няма да има подобна простотия - там поне има някакъв контрол. Но поне ни разсмя искрено, аз лично се смях с глас :)

казано от satisfaction на 07.06.16, 22:08:

Споко бе, уики-то е достовеният източник. Искаш ли да едитна някоя статия за края на света и да ти я пратя на ЛС, че утре си “заминаваме” ? Ще го приемеш ли за достоверно ? ;)

Сатисфекшън(ако коментара ти е насочен към мене),аз не казвам,че материала,който съм посочил е вярно-просто контрастира с казаното от Васви.Аз не разбирам от добавки-просто попаднах на него(материала).Вие(които сте на вътре в материята)знаете най-добре.

Мнението беше редактирано от Марин Димитров на 07.06.16 22:47.

07.06.16
22:48

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1691485/

07.06.16
22:59

Аз ви казвам от личен опит! Преди не бях така, но след като спрях креатина нещо все забравям и някои неща немога да ги помня, а преди помних и нямах проблеми, но креатинът не е полезен!

07.06.16
23:01

Използвах Креатин Монохидрат най-чистият креатин, но много вреди.

Стига писа глупости, защото само се излагаш :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1