05.02.06
17:30
Искам да попитам някой знае ли за сранични реакции от супер фат бърнара не дженезис?
Пия го от 1 седмица, но имам някакъв обрив по цялото тяло със сърбеж, много гадно . Моля някой ако знае нещо да пише.
05.02.06
17:32
веднага го спирай! може да си алергичен към някоя съставка, но може и от друго да е :roll:
ок, но имаш ли идея как да проверя това?
Решила съм да отслабвам малко, ходя на фитнес, внимавам какво хапвам и колко най-вече, но нали с някакъв медикамент ще има по-добър ефект. Купих си този, защото четох добри отзиви за него във форума.
05.02.06
18:25
Говори и с лекар най-добре за тези странични ефекти.
мерси, ще го направя.
Досега не съм пила подобни неща, но пък и за пръв път ми се случва подобно нещо /алергия/. Ок, примерно без него, идея за сваляне на малко кг. или съвет /пример/ за нещо такова?
Срокът е до 2009г., не е от него, и ми е малко Х, защото не ми се е случвало подобно нещо досега.
веднага го спирай! може да си алергичен към някоя съставка, но може и от друго да е
И аз съм на сущото мнение.
Мисля че Алергозан-а ще ти свърши добра работа ако си алергична към някоя от съставките ... инак може да е и от хранително натряване ...
здравейте отново от мен. Аз само да кажа, че обривът, който имах се оказа, че не е от burnera.
еми то в 90% от случаите така става
всеки обвинява първо добавките след това транс наситените мазнини в чипса (примерно:))
[quote author=“SpiRTeR”]еми то в 90% от случаите така става
всеки обвинява първо добавките след това транс наситените мазнини в чипса (примерно:))
ок, но аз не обвинявам :? , просто попитах, защото не съм наясно с добавките :!: :?: :!: . А чипс не обичам по принцип, пък и първо съм помислила за промени в храните, които поемам и после съм предприела други мерки и т.н. Но както и да е ... :wink:
Важното за съжаление е, че все още не съм установила със сигурност от какво е.