JC или WEIDER???

Темата е заключена.

05.02.06
17:26

Здравейте!!!Искам да попитам кретинат на коя от двете фирми е по-добар?Или препорачаите ми друг

Ти ... ти .. ама сериозно ли питаш?!

05.02.06
17:38

[quote author=“manson”]Ти ... ти .. ама сериозно ли питаш?!

Еми извинявай ако въпросът ми е мн смешен но не сам от наи-запознатите щото никога не сам пил креатин та ако може да ми кажеш????

SP

05.02.06
17:39

Хехе... ами трудно е да преценя. :lol:  :lol:

Weider си вземи! И не се излагай да ги сравняваш с JK.

Ами от двете - Weider определено. Добри марки също са Optimum, Scitec, Ultimate & Нутрим от българските.

05.02.06
17:49

[quote author=“manson”]Ами от двете - Weider определено. Добри марки също са Optimum, Scitec, Ultimate & Нутрим от българските.

Мерси много :)) сигурно ще си зема на Weider а ако не подеиства следващия пат - NUTRIM

05.02.06
18:21

Пробвай с Оптимум вместо Нутрим.

05.02.06
18:45

За да не пускам нова тема направо ще пиша тук тъй като май става въпрос за креатин ако не се лъжа :)
Искам да питам може ли да не го разреждам с сок ми просто да си го хапна направо от лъжицата и тогава да се нагълтам :) И същото с протеина пак от лъжицата. Демек хапвам една лъжица креатин и една лъжица протеин и после се нагълтвам със сок :) Мерси преварително.

05.02.06
18:49

[quote author=“Batgogo”]За да не пускам нова тема направо ще пиша тук тъй като май става въпрос за креатин ако не се лъжа :)
Искам да питам може ли да не го разреждам с сок ми просто да си го хапна направо от лъжицата и тогава да се нагълтам :) И същото с протеина пак от лъжицата. Демек хапвам една лъжица креатин и една лъжица протеин и после се нагълтвам със сок :) Мерси преварително.

И какъв е смисъла от това? Разтваряй го във вода какъв е проблема??

За креатина може, за протеина теоритично също може, но напрактика трябва да имаш доста голяма уста  :lol:

JO

05.02.06
18:52

[quote author=“Batgogo”]За да не пускам нова тема направо ще пиша тук тъй като май става въпрос за креатин ако не се лъжа :)

Може само че креатина се усвоява по-добре при висок инсулинов индекс в организма, което се получава след ядене, т.е. най-добре е да го пиеш след ядене и/или с въглехидратна напитка, която също повишава нивото на инсулина в тялото

05.02.06
19:01

[quote author=“manson”]За креатина може, за протеина теоритично също може, но напрактика трябва да имаш доста голяма уста  :lol:

Тоест сега как е по-добре като го пия тоя креатин.Да го зема директно от лажицата и след това да пия сок или да го бъркам????

Ами ти си решаваш. Разликата е че ако го пиеш от лъжицата не губиш мат’рял, пък иначе може да остане малко по шейкъра.

JO

05.02.06
19:09

Тоест сега как е по-добре като го пия тоя креатин.Да го зема директно от лажицата и след това да пия сок или да го бъркам????

Пий го с 300-400мл. сок по време на яденето след тренировката

[quote author=“Johnny”]Пий го с 300-400мл. сок по време на яденето след тренировката

Аааа пие се веднага след трен с протеин евентуално. Яденето си е ядене - то е после

05.02.06
20:19

[quote author=“manson”][quote author=“Johnny”]Пий го с 300-400мл. сок по време на яденето след тренировката

Аааа пие се веднага след трен с протеин евентуално. Яденето си е ядене - то е после

Веднага!!!Смисал 15 минути след тренирожка или веднага след последното упражнение щото аз от залата до нас за около 12-15 минути стигам а не ми е мн удобно да го пия там???

05.02.06
20:26

а има ли някои които е зимал JK (без зна4ение креатин ,протеин)и да е доволен
Не пускай поредни мнения !!!!
DJGorgio-Astor

05.02.06
21:57

Weider не съм пил,но за JC мога да кажа,че са доста добри.

SP

05.02.06
22:52

[quote author=“ludia”]а има ли някои които е зимал JK (без зна4ение креатин ,протеин)и да е доволен

Пил съм протеин и креатин на JK. За креатина не мога да ти кажа конкретно ‘щото при всеки е различно, но протеина беше под всякаква критика. Абсолютно един и същ протеин в 3те кутии, които изпих беше различен - с различен вкус, по различен начин се разтваряше... т.е. всяка партида явно е била квото се падне. :lol:

05.02.06
23:09

Пичове,като се заговори пак за тая фирма :D Я кажете според вас тия мушенгии JK или JC са последно.На едно място така ги пише на друго иначе.Вчера пак ходих до СНС-то и за пореден път се убедих че ще е за последно...

[quote author=“Jay_C”]Пичове,като се заговори пак за тая фирма :D Я кажете според вас тия мушенгии JK или JC са последно.На едно място така ги пише на друго иначе.Вчера пак ходих до СНС-то и за пореден път се убедих че ще е за последно...

JK - Julian Karabiberov

EN

06.02.06
15:53

какможе някой да се занимава сас този спорт и да пита дали продуктите на Weider са добри,и дори да ги сравнява с JK!
От каде ли идва името на тези продукти-Weider?!!!! :lol:  :lol:  :lol:

п.п.въпроса е риторичен!

[quote author=“energymax”]От каде ли идва името на тези продукти-Weider?!!!! :lol:  :lol:  :lol:

п.п.въпроса е риторичен!

hahaha щеше да е забавно, ако някой ти отговори  :mrgreen:

06.02.06
18:13

Изчерпана , обръща се към спам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1