05.02.06
17:26
Здравейте!!!Искам да попитам кретинат на коя от двете фирми е по-добар?Или препорачаите ми друг
05.02.06
17:30
Ти ... ти .. ама сериозно ли питаш?!
05.02.06
17:38
Еми извинявай ако въпросът ми е мн смешен но не сам от наи-запознатите щото никога не сам пил креатин та ако може да ми кажеш????
05.02.06
17:39
Хехе... ами трудно е да преценя. :lol: :lol:
Weider си вземи! И не се излагай да ги сравняваш с JK.
05.02.06
17:40
Ами от двете - Weider определено. Добри марки също са Optimum, Scitec, Ultimate & Нутрим от българските.
05.02.06
17:49
Мерси много :)) сигурно ще си зема на Weider а ако не подеиства следващия пат - NUTRIM
05.02.06
18:21
Пробвай с Оптимум вместо Нутрим.
За да не пускам нова тема направо ще пиша тук тъй като май става въпрос за креатин ако не се лъжа :)
Искам да питам може ли да не го разреждам с сок ми просто да си го хапна направо от лъжицата и тогава да се нагълтам :) И същото с протеина пак от лъжицата. Демек хапвам една лъжица креатин и една лъжица протеин и после се нагълтвам със сок :) Мерси преварително.
05.02.06
18:49
[quote author=“Batgogo”]За да не пускам нова тема направо ще пиша тук тъй като май става въпрос за креатин ако не се лъжа :)
Искам да питам може ли да не го разреждам с сок ми просто да си го хапна направо от лъжицата и тогава да се нагълтам :) И същото с протеина пак от лъжицата. Демек хапвам една лъжица креатин и една лъжица протеин и после се нагълтвам със сок :) Мерси преварително.
И какъв е смисъла от това? Разтваряй го във вода какъв е проблема??
05.02.06
18:50
За креатина може, за протеина теоритично също може, но напрактика трябва да имаш доста голяма уста :lol:
05.02.06
18:52
[quote author=“Batgogo”]За да не пускам нова тема направо ще пиша тук тъй като май става въпрос за креатин ако не се лъжа :)
Може само че креатина се усвоява по-добре при висок инсулинов индекс в организма, което се получава след ядене, т.е. най-добре е да го пиеш след ядене и/или с въглехидратна напитка, която също повишава нивото на инсулина в тялото
05.02.06
19:01
Тоест сега как е по-добре като го пия тоя креатин.Да го зема директно от лажицата и след това да пия сок или да го бъркам????
05.02.06
19:06
Ами ти си решаваш. Разликата е че ако го пиеш от лъжицата не губиш мат’рял, пък иначе може да остане малко по шейкъра.
05.02.06
19:09
Пий го с 300-400мл. сок по време на яденето след тренировката
05.02.06
19:15
Аааа пие се веднага след трен с протеин евентуално. Яденето си е ядене - то е после
05.02.06
20:19
Аааа пие се веднага след трен с протеин евентуално. Яденето си е ядене - то е после
Веднага!!!Смисал 15 минути след тренирожка или веднага след последното упражнение щото аз от залата до нас за около 12-15 минути стигам а не ми е мн удобно да го пия там???
а има ли някои които е зимал JK (без зна4ение креатин ,протеин)и да е доволен
Не пускай поредни мнения !!!!
DJGorgio-Astor
05.02.06
22:52
[quote author=“ludia”]а има ли някои които е зимал JK (без зна4ение креатин ,протеин)и да е доволен
Пил съм протеин и креатин на JK. За креатина не мога да ти кажа конкретно ‘щото при всеки е различно, но протеина беше под всякаква критика. Абсолютно един и същ протеин в 3те кутии, които изпих беше различен - с различен вкус, по различен начин се разтваряше... т.е. всяка партида явно е била квото се падне. :lol:
Пичове,като се заговори пак за тая фирма :D Я кажете според вас тия мушенгии JK или JC са последно.На едно място така ги пише на друго иначе.Вчера пак ходих до СНС-то и за пореден път се убедих че ще е за последно...
06.02.06
12:32
JK - Julian Karabiberov
06.02.06
15:53
какможе някой да се занимава сас този спорт и да пита дали продуктите на Weider са добри,и дори да ги сравнява с JK!
От каде ли идва името на тези продукти-Weider?!!!! :lol: :lol: :lol:
п.п.въпроса е риторичен!
06.02.06
16:14
[quote author=“energymax”]От каде ли идва името на тези продукти-Weider?!!!! :lol: :lol: :lol:
п.п.въпроса е риторичен!
hahaha щеше да е забавно, ако някой ти отговори :mrgreen: