15.06.16
11:26
Здравейте, три пъти започвам дневник и три пъти го спирам или беше два....
Казвам се Петя, на 31 години съм, висока съм 155см и в момента тежа 49.00 кг.
Спортувам с Beachbody, аз съм си фен на тернировките в домашни условия, от 4 години се мъча да ям правилно и спортувам правилно, но всеки път имах някакви проблеми, или ще спортувам и режима ми нямаше да струва, или режима ми уж става а спорта ме мързеше, или нямах търпение да отслабна и всеки ден на кантара, изпадах в едни такива никакви състояния.
Тази година е различно, сега съм спокойна, не бързам за никъде, спортувам с желание, имам енергия защото хапвам така (според мен) както трябва, чувствам се психически и физически много добре, въпреки за изминала една седмица упражнения.Но на първо място това, което искам като резултат е да се чувствам добре и щастлива, и чак след това да свалям и оформям. МИнала съм всички фази на лудоста с тия килограми, и ми писна. Искам лека, по лека да си вървят нещата и да не се затормозявам с кантари, мерки и прочие.
Вегетариянка бях до преди седмица. Опитвах през тези години да спортувам и да вегетариянсвтам, но не ми се получава.
Намразих изварата, соята ме отвърщава във всякакъв вариянт, от яйцата ме боли корем, ако ги приемам сварени без нищо и във всякаква форма, а от тофуто ми се повдига. Риба мразя да ям, не харесвам мириса и вкуса и.Въпреки че и това ще видите в менюто ми.
Обичам страшно много сирене и кашкавал, сладкото не ме изкушава, защото винаги съм била по соленото.Ще умра ако не ям сирене.
Ползвам програмата p90x3 първо започнах с Lean плана, от вчера съм на Classic
Ще поместя менюто си за вчера и менюто си за днес, какво ще е.
8:30 кафе 3 в 1 (за кафето не правя компромис, ако пия друго кафе ми се разхлопва сърцето)
10:00 - един бон-бон шоколадов - почерпиха ме.
12:30 пълнозърнеста питка (дюнер) (колко е пълнозърнеста не е ясно - най вероятно не е, започнах да търся пълнозърнесто брашно, по принцип си правя питките за дюнер сама, но тези специялно ги купувах. )- плънката, тънък резен авокадо, бейби спанак, два нарязани резена домат, кълнове и пилешко месо на парченца (пилешкото около 100 гр. може и по малко да е било)
16:30 ябълка, и шепа бадеми
19:30 P90X3 - Total Synergistics - На някой от упражненията направо си бях зле, но и това ще оправим. Изкарах си цялата тренировка.
21:30 - 150 гр. телешко месо със салата от домати,бейби спанак и кълнове, не овкусена.
А, по предните дни, не ядях до 12:00 защото не мога да ям сутрин, имах две хранения на ден. Все още опитвам да оправя режима, но поне не се чувствам гладна.
Преди да ме осъдите за дюнерчето, само да ви кажа, че каквото и месо да ям на обяд ми се повдига, така поне го понасям достойно.И ми е леко и комфортно.
Днес:
8:30 половин ябълка + кафе - едвам не повърнах ябълката, утре ще се опитам да изям цяла :D
10:30 Сандвич със сирене,резен авокадо,спанак,1 яйце (белтъка само )и домат.
14:00 - пак дюнерчето само че с телешко месо.
16:30 - 1 ябълка и 35г. бадеми сурови (нещо не ми се яде следобед много, но ми се пие страшно много вода) - и естествено ми стана тежко. Но поне ще изкарам до тренировката и няма да огладнявам.
19:30 - P90x3 Agility X - 15 min. - Повече експерименти няма да си правя, и никакви 35г. бадеми като невидяла преди спорт и вода, страшни болки в корема по време на тренировката.
За вечеря смятам само една салата, след днешното плюскане ми дойде в повече. Прекалих със следобедната.
21:00 голяма купа шопска салата без зехтин, но сложих биволско сирене и кълнове. + два сухара - може да не е добре но съм толкова нахилена в момента че си хапнах доволно. Сухарите не са добре, но изпитах нужда да ям нещо подобно.
Записка от днес, със сандвича и ябълкъте в комбинация със бадемите, се чувствам страшно подута. Киселини също така.
В заключение за днешния ден, си давам сметка че водата ми е проблема с това подуване, от както съм в офиса водата не става за пиене, високо хлорирана и през целия ден не пия вода, само вечер по една чашка.Това е от 5 години насам. От както започнах да се раздвижвам с нескопосания ми режим се стремя да пия много вода, и явно организма ми е под стрес от ставащото и задържам водата. Ще са ми нужни няколко седмици за да свикна. Провал днес със спорта и храненето. Утре ще я карам по-леко, и ще си намеря зоната на комфорт.
За домашно: мерките да си запиша, да си изчисля калориите на прием.
Качвам снимка от дюнерчето...мммм много вкусно!
Темата беше редактирана от Петя Бозвелиева на 15.06.16 21:25.
Здравей и честит дневник! :)
казано от Петя Бозвелиева на 15.06.16, 11:26:
8:30 половин ябълка + кафе - едвам не повърнах ябълката, утре ще се опитам да изям цяла :D
13:30-14:00 - пак дюнерчето само че с телешко месо.
към 16:30 - 17:00 ябълка
Нормално е да ти се повръща, след като ядеш ябълка на гладен стомах. Сутринта организма ти се нуждае от бърз протеин или въглехидрат. Това може да са 2-3 белтъка+ един жълтък + мляко + мед.
Храната ти е страшно малко - незнам дали изобщо стигаш 1000 калории. Хапвай повечко, не се ограничавай до такива крайности.
Успех! :)
Мнението беше редактирано от Tony Leen на 15.06.16 11:59.
15.06.16
12:17
казано от ANZy на 15.06.16, 11:58:
Здравей и честит дневник! :)
казано от Петя Бозвелиева на 15.06.16, 11:26:
13:30-14:00 - пак дюнерчето само че с телешко месо.
към 16:30 - 17:00 ябълкаНормално е да ти се повръща, след като ядеш ябълка на гладен стомах. Сутринта организма ти се нуждае от бърз протеин или въглехидрат. Това може да са 2-3 белтъка+ един жълтък + мляко + мед.
Храната ти е страшно малко - незнам дали изобщо стигаш 1000 калории. Хапвай повечко, не се ограничавай до такива крайности.
Успех! :)
На мен от това ми става тежко, забравих да спомена че съм в офис и съм по цял ден на стол. И не изхабявам нищо.Както и да е. Ще имам в предвид това което каза. Четох че било добре сутрин да се ядът кисели продове защото се усвояват по-добре и спомагали за храносмилането. (Освен ако не съм си го преинъчила така че на мен да ми е удобно хаха).
ПП: Яйца отбягвам, страшно ме боли корем от тях, предполагам прясно мляко пълномаслено + овесени ядки и мед става.
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 15.06.16 12:28.
казано от ANZy на 15.06.16, 11:58:
Сутринта организма ти се нуждае от бърз протеин или въглехидрат.
По кое време на деня и на колко пъти ще приемаш протеина няма особено значение, освен може би около тренировката. От въглехидрати сутрин няма особена нужда, освен ако не си е**л цяла нощ :D
Мнението беше редактирано от Станимир на 15.06.16 12:35.
15.06.16
13:12
За през деня да.
Даже след сандвича още не съм гладна и не изпитвам нужда да ям.
А наближава часа да хапвам, така че сигурно ще го преместя в 14:00
Единствено осверепявам след последното хранене което е в порядъка 16:00 - 17:00 малката закуска всъщност, това е времето, в което предстои да приключа работния ден и да пърувам към дома. Прибирам се в 19:00-19:30 последно време в 20:00 понякога и в 21:00 според зависи след работа дали трябва да пазаря, или имам ангажимент.Понеже имам собствена фирма, последно време ми се налага да оставам след работно време, да довършваме ремонти на клиенти, или чакам клиенти да си вземат машините.За това тази дупка ме мори толкова. След като си направя тренировката изчаквам час и половина (повече не мога да издържа защото огладнявам зверски).
Инъче до преди това, след тренировка 30 мин. след това вечерям, но ми се подува стомаха и ме боли.
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 15.06.16 13:23.
16.06.16
11:12
Днес се чувствам страхотно! Усмивки за всички и весел и изпълнен с много емоция ден!!!!
За днес менюто е :
8:00 - кафе
10:30 - ябълка
12:30 - 13:00 - пилешки гърди 200гр. със салата от зеле и моркови подправени с малко зехтин, сол и винен оцет. не успях да изям пилешкото остатъка от 100 гр. със салата изядох за следобедна
17:00 остатъка от пилешкото
19:00 два сухара сирене и краставица - сухарите, знам за тях...Много обичам тестени и всякакви вредни храни. И с тях ще се преборя.
19:30 - 150гр.пилешки гърди на фурна със дом. сос и люти чушки
Днес почивка - ден без тренировка.
Понеже тренировките вървят и с режим, реших да видя какво предлагат от Beachbody и да съчетая с моя вкус.
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 16.06.16 20:38.
17.06.16
14:18
Захванах се да чета Nutrition Plan за P90X3.
Изчислих си че дневния ми калориен прием ,моя е 1500 калории, според целите ми.
Имат табличка, в която показват, кой план е е за мен.
Има система на дланта, която ме улеснява много. Списък с храните. Таблицата е като точкова система, всяка храна от раздел Протеин,Въглехидрати и мазнини е с точки. Така ще ми е по-лесно, да меря и да разделям менюто си.
За човек, който имам проблем с тези режими, реших че е добре. Нищо не губя, като опитвам и намеря най-доброто за себе си.
Ето ми го и Плана, по който да се ориентирам с храната.
И съответно мерилото ми :)
Днес за целия ден съм изяла 1 кофичка кисело мляко, 1 вафла преди тренировка (днес бях малко зле с храната, но си имах причина.)
тренировката днес много късно
21:30 - The Challenge - горна част, не си чувствам ръцете. Доволна :)
22:15 - по схемата имам 1 протеин 2 бъглехидрата и 2 мазнини
1протеин - колкото ръката ми - пил. гърди печени нарязани на ситно - това е около 150гр. предполагам утре ще меря на кантара.
2 въгл. - това са зеленчуци колкото юмрука ми, или пълнозърнеста питка 15 см. - при мен 1 пълн. питка , 1/2 на юмрука ми спанак, 1/2 на юмрука ми домат.
2 мазнини - мери се палеца или лъжичка супена - 1 суп.л. - авокадо,1 суп. лъж. моцарела.
вода за деня дали се събраха и 3 чаши с вода.
Това за е за тази вечер.
Утре вече влизам по схемата.
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 17.06.16 23:00.
18.06.16
14:28
Днес си поспах, мързелив ден...
11:00 - кафе 3 в 1, 1/2 кошичка кис. мляко 2%, 1 шепа горски плодове, 1 с.л. овесени ядки + 1 с.л мед (тук имах 2белтък/3въглехидрат/1мазнини) - закуската нещо я пообърках.
13:00 - 1 банан, с.л. слънчоглед. вчера пропуснах да си взема ядки. (1в/1м)
15:00 - пълнозърнести спагети, чевена чушка, домат и пилешко месо 200гр. накълцано+ 1 с.л моцарела. По късно ще кача снимка на обяда. (2б/3в/1м)
втората закуска проспах, събудих се чак в 19:00
19:40 - P90X3 - CVX - кардио, успях да изкарам 20 мин.
21:40 - 1б/2в/2м - тук реших да си направя една голяма купа салата, не ми се ядеше месо.
1/2 голям домат, 1/2 краставица, 2 белтъка и един жълтък яйца, нарязан магданоз, нарязан босилек, лук и 1 и 1/2 рикота сирене - рикотата ми спада към протеиновата група + 2 щипки сол.
по-късно и снимки на спагетите, които м/у др. комбинацията беше отвратителна, и не успях да изям всичко.
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 18.06.16 22:37.
19.06.16
15:18
Завършвам седмицата с 48.100 кг.
10:00 - 3 в 1 , купа прясно мляко 1,5%, суп.лъжица овесени ядки и суп. лъжица стафиди, 1/2 банан
12:30 - 1 банан
14:00 - P90X3 - The Warrior - Последните 4 мин. не можах да изкарам, излязох вир вода.
15:00 - гладна - пълнозърнеста питка, 200гр. пил. месо, 1/3 домат, шепа спанак, 1/4 лук, листа босилек, 1 суп.л английски чедар настърган
месото овкусено с чили и сол. Доволно хапнах, даже малко прекалих.
17:00 - 18:00 - ябълка и ядки
20:00 - 20:30 - салата - домати, краставици, бейби спанак, босилек и рикота.
22:00 - 2 сухара с тънки парчета англ. чедар
00:00 - чаша прясно мляко
Малко се поизложих, отсъствието на сирене или кашкавал, води до такива нощни хапвания.
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 20.06.16 14:07.
20.06.16
21:37
Днес от стреса на работа нищо не ядох.
8:15 - 3 в 1
15:00 - една ябълка
17:00 чаша прясно мляко
19:30 - P90X3 - Total Synergistics - от миналата седмица до сега забелязвам по-голяма издръжливост, пазя по-добре баланс, въпреки че ми е все още трудно, 3 от упражненията изкарах до половината, остатаналите упражнения колкото и да изпитвах болка не се отказах. Вир вода, така не съм била никога.Адски доволна и много нахъсана.
21:15 - стек телешко месо, среден картоф разрязан на ситно, подправен с хималайска сол, чили и ншкаква мексиканска подправка - изпекан във фурната, салата от спанак,рукола,къдрава маруля колкото юмрука ми, подправена с лимонов сок, поръсена с 2 суп. лъжици анг. чедър.
схема за вечеря: 1б/2в/2м
21.06.16
16:26
Днес стреса продължава на работа. Ям хаотично въпреки че се опитвам да се предържам към режима си. Последните два дни и явно до края на седмицата ще е така.
8:15 кафе
10:30 чаша прясно мляко 1.5 %
12:30 - 1/3 голяма ябълка
14:30 чак успях да седна да обядвам, обяда е като вчерашната вечеря
предполагам вече чак към 17:30 -18:00 - както и очаквах да стане без следобедна за мен.
19:30 - P90X3 - Agility X - Миналата седмица издържах 15 мин. поради прекаляването на ядки и вода. Днес съм доволна от себе си, изкарах си цялата тренировка и съм доволна. Действително забелязвам повече издръжливост от първата седмица.
Забелязвам изчистване на целулита по краката, корема ми се е прибрал значително, паласките също (въпреки че има още какво да се желае), в краката не съм отслабнала за в момента само съм изчистила част от целулита. Въпреки че започнах 50 кг. преди да пиша тук за 3 седмици съм свалила 2 кг. , а имам чувството че са 10 :D
вечеря: 21:25 - пълнозърнести спагети колкото юмрука ми (признавам си сложих си повече, но пак изядох колкото ми стига, не изядох всичко), черпак сос за спагети, голяма шепа босилек и 2 с.л. английски чедър.
За протеин един среден морски рак (ПАГУР) - снимка по късно.
1Б/2В/2М <——за вечеря схемата.
23:00 - още един морски рак
Ииии сега отивам на разходка :) днес съм изпълнена с желание за движение! Нищо че хората сега си лягат :D
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 22.06.16 10:52.
22.06.16
17:35
“Мръсна Жега” цял ден в Бургас!
днес,,, какво ядене направих, само аз си знам, но в тия горещени нямам и апетит особен.
8:30 - 3 в 1
10:30 - купа кис. мляко, 2 суп. л. овесени ядки, горски плодове, 6 бадема и мед. <——не успях да изям всичко
12:30 - един банан
към 14:40 може би - купа салата от домати краставици, две плочки сирене и 3 белтъка и един жълък, и питка по-малка от юмрука ми. <—- отново не изядох всичко. Много се надявах да не ме заболи стомаха от яйцата, както става по принцип. Уви...Явно трябва да ги изключа от менюто си.
17:30 - банан и 5 бадема (гледам да не прекалявам с ядките, а и без това ми дойде много банана)
Днес е ден за ПОЧИВКА! или може да направя една тренировчица....Ще видя като се прибера на каква вълна ще съм.
вечерята днес ще е по рано...Все още не знам каква....
Така болките в стомаха продължиха до 20:30, никакви яйца повече за мен.
Реших да се полигавя, и си направих веджи бургер, от червен боб, царевица,кафяв ориз и лук. Стана много вкусен, само дето следващия път ще ползвам хартия за печене, не фолио.
Бургерчето излезе колкото шепата ми, 1 малко хлепче,бургерчето, резен домат, лук, сос доматен 1 лъжичка и кълнове и една люта чушка. Понеже се познавам много добре, и след два часа ще огладнея, смятам едно тараторче да си направя и тази ми почивка да приключи.
Ако ме питате защо толкова малко, защото имам навика от малка, да се тъпча,който прерасна в лудост и вървеше ръка за ръка с булемията, с която се справих преди 3-4 години, нямам спомен, но ми остана тъпкането. Опитвам да контролирам лудоста си, опитвам се да си покажа, че не е нужно човек да се тъпче. Повярвайте ми, исках да натъпча освен бургера и още 100 неща. Станах от масата, и си казах “НЕ”. “Достатъчно ми беше. Това ти е наградата. Стига толкова.”
Това е първия ми пристъп (така наричам желанието си да се тъпча и прекалявам с храната), от 3 седмици насам. След като започнах да спортувам, си казах, че ще се науча да се храня нормално, и няма да си лягам всяка вечер преяла, да ставам всяка сутрин подута, и да имам проблеми с 00. Очаквах го, защото всеки път около 3-тата седмица се получават издънки.
За това още като започнах дневника написах, че на първо място искам да съм щастлива - искам да преборя навика, и да не получавам пристъпи на лудост. Днес беше такъв ден.И една малка побода за мен :)
Дневника направих с цел не само да пиша какво съм изяла и колко тежа и какви са ми мерките (които вече е крайно време да измеря и да кача), но и да следя прогреса си с борбата срещи вредното тъпкане. Продължавам напред!!!Една малка победа за мен!!!
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 22.06.16 22:20.
24.06.16
00:33
Тази седмица явно ми върви на глад.
8:30 кафе
14:30 прясно мляко 1% 2 суп. лъж. овесени ядки, стафиди
и от 14:30 нататък само течности, изпих 2-3 чаши прясно мляко, вода...изгладняла като вълк една вафла в 19:00
в 19:30 се прибрах благополучно.
19:45 - P90X3 - The Challenge - започнах да се опитвам лицевите упори да ги правя с цяло тяло, не на колене. Успях да направя 10 :D - тренировката е изцяло горна част.
Дойдоха гости, започнаха да се разливат едни бири, едно чудо...Моя милост не потрепна, но за капак ми се пиеше много айрян, изпих 3 големи чаши.
22:30 - телешка пържола, 1/2 сладък картоф, шепа зелен боб шушулки подправени с чили и хималайска сол, 3 люти чушки и мазнините не знам къде отидоха...Последно време ми се яде много люто, аз много обичам, да не кажа че прекалявам с лютото на моменти.
в заключение за целия ден и почти цялата изминала седмица, от стреса и отказа да ям съм качила. Стресирала съм тялото си и съм прекъснала веригата.
Утре съм отново на линия, напред към целите !
24.06.16
22:39
7:30 кафе
10:00 - 1 купа прясно мляко 1% 1-1/2 с.л. овесени ядки, 6 бадема и 1 с.л. стафиди
12:30 - 13:00 - телешка пържола, 1/2 сладкък картоф печен, шепа зелен боб
до 17:30 не ми се ядеше бях сита и подута.И в това горещо време изпих 1л вода, ако не и повече.
17:30 - една праскова
прибрах се изморена, не ми беше добре спах до 20:30 - пропускам днес спорта. Наваксвам събота и неделя.
20:40 - 1/2 банан
22:00 - 9 коктейлни скариди на тиган със с.л. зехтин и чили и сол. купа киноа, нарязана печена чушка на кубчето, 1/2 печен домат нарязан на ситно,магданоз, всичко се замесва с киноата и малко сок от лайм, скаридите се нареждат отгоре. (Рецептата ще си я изпипам, за първи път ям киноа).
25.06.16
13:15
Днес си направих снимки, малко ме е срам. Тези снимки ще са базата ми за по нататък, защото не си направих първия ден. в който започнах. След месец ще направя нови.За сега има само разлика в горната част на тялото, и съвсем лека в долната.Свалила съм повече корем,паласки,гърди и ръце.
10:30 - кафе
12:00 P90x3 - CVX - Кардиото, което пропуснах вчера, изкарах 20 мин. Много ме мори това кардио. Вечерта съм решила да направя и една по-лека тренировка.
сега към - 14:00 направо смятам да се прехвърля към обяда. Телешка пържола, зелена салата, и картоф печен малък.
17:00 - праскова
18:00 още една праскова
19:30 - 22:00 спане
22:00 - 1 чаша прясно мляко 1.5%, 3 бадема и 10 стафиди.
22:30 - голяма купа киноа, заляти с доматен сок, 3 люти чушки, голяма шепа босилек и 8 скариди....И такова прекаляване не съм
прекалявала никога. - Ама много вкусно!!!
купа таратор и 2 сухара записвам в 00:30
Тъй както е тръгнало, до никъде няма да я докарам със среднощните хапвания.
И понеже ще се ходи на плаж днес по късно, следобедната закуската ще си я ям по пътя към морето :)
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 26.06.16 10:35.
26.06.16
21:37
Днес ми е супер мързелив ден, половината от деня проспах, на косъм бях да не си направя тренировката.
И да се отчета тази седмица съм отново 48 кг. Остават ми 2 седмици да приключа първия етап.Така че ще изчакам да видя дали ще има промяна външна.
9:30 кафе
11:30 - прясно мляко 1.5%, с.л. овесени ядки, стафиди
13:50 - 1/2 банан и една праскова
15:35 - пълнозърнеста питка, напълнена с пил. месо (което накиснах предварително в соев сос, и сос хой син, мисля беше, някакъв китайски сладък сос), рукола,червена къдрава маруля, домат и резен авокадо.
16:30 - ми се ядеше много сирене, 2 топени сирена, 2 резена кашкавал и 1/2 хляб бял.
спане до 20:00
20:10 - P90X3 - THE WARRIOR - Долна част цялата тренировка, и направих 15 мин. от P90X3 Dynamix
сега смятам да изпия една чаша прясно мляко 1.5%
за вечеря, не ми се ядеше нищо, мързеше ме да готвя изпих една чаша прясно мляко в 23:30 и това беше.
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 27.06.16 13:00.
27.06.16
13:23
Хайде, успешна седмица на всички!
Явно към края на седмицата се скапвам и оставам без силички и за това събота и неделя ми е толкова сънливо. Сега с нов заряд!
Взех си дневната доза GAME OF THRONES…Сега ще спа спокойно, до другата година хахаха
8:30 кафе
10:30 - купа прясно мляко 1.5%, 1 с.л. овесени, стафиди и 6 бадема.
12:30 - 1/2 банан и 5 бадема
14:30 - 15:00 пил. шиш със салата от рукола+ 1 филия хляб
17:00 следобесната имала съм 1б. и 1в. ще ям сирене фета (като изварата е същото на вкус, и някакъв плод в него) - поправка чаша с пр. мляко 1.5%
20:00 - P90X3 - Total Synergistics - Да, определено съм започнала да пазя по-добре баланс, и някой упражнения вече не са ми никакъв проблем. Ще видим утрешната как ще изкарам. Но наистина се чувствам много добре.
До сега съм изпила почти 1.5л вода.
вечерята в 22:30 - Телешка пържола със шопска салата и авокадо ще сложа вместо зехтин.
Ще изчакам да видя до края на тази седмица как ще съм с килата, то кога ли ще се и измеря о_О поне да видя мускул ли расте, сланина ли хахаха.
И ще префасонирам режима, струва ми се че много въглени приемам, а белтъка и мазнините ги няма никакви.
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 27.06.16 21:03.
28.06.16
13:38
8:15 кафе
10:30 - купа с прясно мляко 1.5%, 1 с.л. овесени ядки, 6 бадема и 1/2 банан нарязан.
13:00 - телешка пържола 150гр. 1/2 краставица, 1/2 домат , дали имаше и 30 гр. сирене и една филия вита
16:30 - рикота сирене 50гр. някъде + 1/2 краставица и 6 бадема.+100 гр. кис. мляко
до тук съм изпила 2л И нещо вода
20:00 P90X3 - Agillity X - Последните 5 мин. ме заболя далака от скачане и спрях.
21:30 - 150гр. свинско контра филе на фурна залято с бира и подправки и салата домати,краставици,лютачушка лук сол и зехтин.
Знам че свинското не е подходящо, определено писва да ядеш пилешко и телешко, накрая сутрин ще кукуригам, вечер ще муча. Сега ще грухтя.
Свиското си, не можах да го изям цялото.
12:00 - Познайте кой пак яде :) шепичка слънчоглед белен суров и 10 крекерчета солени
Днес като си гледам менюто все едно нищо не съм яла о_О, а се чувствам много по-добре от предните дни.Ще видим как ще сме утре.
И до сега не съм изпитала дискомфорт както предните дни, чувствам се страхотно. Не се чувствам подута.
Понеже чувствам подутост последните седмици, реших да намаля приема на плодове, и да ги приемам само сутрин в закуската и то в малки количества. Да се сдържам повече след вечеря и да не си позволявам сухари, кашкавали, сирена и прочие.
За обяд да хапвам по 1 филия хляб и сирене (за да преглъщам месото, не съм яла от 6 години месо, и все още ми мирише на кръв и мърша о_О), следобедната да ми е някаква извара в моя случай рикота и някакъв зеленчук, и за вечеря отново месо със някаква салата, преди лягане може и някаква ядки или извара.
Ще я намеря аз златната среда ама да видим :)
Това е малкия ми котарак, така изглеждам и аз КАТО ВИДЯ СИРЕНЕ!
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 29.06.16 10:15.
29.06.16
10:44
Добро утро на всички!
Искам първо да поздравя всички именници, бъдете живи и здрави, бъдете все така нахъсани, постигайте целите си с лекота!Много усмивки, любов и късмет пожелавам :)
След като съм и аз сред именниците една виртуална почерпка с бонбонки :)
10:20 - купа прясно мляко 1.5%, 2 с.л,,. овесени ядки и 1с.л. стафиди
12:00 - една праскова И 12 бадема.
13:30 - 2 сварени яйца (въпреки че ме боли корем от тях), краставица, домат и една плочка краве сирене домлян + 1 филия хляб.
Тъй като си бях приготвила 3 яйца за обяд, изядох само две, защото се нахраних блаженно, едното остава за следобедна закуска с нещо си, освен ако не го изяде съпруга ми, тогава оставам на кисело мляко.
Без следобедна, стомаха ме боли отново от яйцата...Голям мазохист съм, хем си знам.
Почивка от тренировките
не помня в колко часа изядох една шепа скариди
след час една вафла Хели
и към 23:00 150 гр. броколи с 45 гр. сирене
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 30.06.16 10:45.
30.06.16
22:39
Реших малко да мина на зеленчуци и да си почина от месото. Не ме интересува дали ще напълнея, омазнея,отслабна и прочие.
Тази седмица до края ще я изкарам на пресни зеленчуци, посни манджи и СИРЕНЕ, като внимавам с грамажа,малко белтъка ще изчезне от менюто. ХАХАХАХА
8:00 кафе
10:30 - същото като вчера
обадя беше в 14:00 - същата като вчерашната вечеря
16:30-17:00 - нагънах 2 бискитки, 6 бадема.
19:30 - P90X3 - CVX - преместих кардиото днес, трябваше да е за утре. Колкото по-бързо го мина,толкова по-щастлива ще съм.
22:00 - 180 гр. броколи, малко моцарела и 1 с.л сирене+ много чили+ една филия хляб
вода за деня 2л. и малко.
Не се притеснявам да ям споко, просто не ми се яде. Не целя нищо също така, просто имам такива периоди, като отминат си идва пак всичко на мястото :)
01.07.16
15:20
Днес ме гони хипер активноста, не мога да стоя на едно място :d
Закуската и кафето без коментар същите като останалите дни.
Обяда ми беше в 13:30 - киноа+домат и 20гр. сирене. (много малко хапнах, избива ме на вода да пия повече от колкото да ям)
следобедната никаква идея, предполагам ще довърша киноата от обяда.
15:40 - пак киноата с доматите, остана ми и за още една следобедна
16:54 - привърших с киноата
Както и предполагах, че ми мина бързо периода, има месарски до нас, с колегите се познаваме, че ми намелиха телешко месо на кайма, тази вечер съм на кИфтета и салатка :D
Инцидентно останах след работа заради клиенти.
В 19:45 вече изгладняла, имаше някакъв карамелен крекер - 2 хапки и тръгнах да пазарувам, прибрах се чак в 21:00
от 21:00 започнах да храня 3те си котарака, позавъртях се още малко, то станало 22:00, айде пак една хапка от крекера, да ми дойде Power-a.
22:10 - P90X3 - The Warrior - тя е за събота преместих я днес, исках нещо динамично, стресиращо и прилягащо на хипер активноста ми днес. Направо късах ГРЪЧМУЛИ, излязах от стаята мокра и щастлива!
Вечерята по никое време, ама какво да се прави :)
00:30 - някъде - 151гр. (едното с грамаж 69гр. другото 82 гр.) кюфтета от телешко месо, подправих си с черен пипер, лук, чили и сол,чубрица.Гарнитура: зелена салата с лимон. Можеее и две люти чушки, защото без люто немога :D…. Туй то за днес.
ПП: Кюфтетата не са пържени и не е добавяна мазнина!
Вода за деня 2 литра.
ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН!
Тъ! гледам се в огледалото и заключвам че от кръста нагоре съм започнала да изчезвам в сравнение с Д-то и краката, даже там чистя целулит, ама не мърдам. Реших че някак си ще трябва да сместя и още една тренировка за крака и дебело “ГЪЗО”, че да влемат малко и те да се оформят. Още не знам как ще стане с тоя моя график. Мислех си, да затварям фирмата си за 30-40 мин. Добре че имам заден офис и там да пораздвижвам :D и 3 пъти в седмицата по обяд да тренирам дУпИтУ.
Другите разлики, които намирам в себе си са:
Енергията, сутрин ми бе непосилно да стана. Сега съм като прожинка.
От неправилното хранене главата ме болеше, ако не всеки ден, то през ден. (тия дни пак се опитва, ама аз знам защо, за това днеска на кИфтетата и мИсооооооооооо)
Чувствам се страхотно, няма я тази тежест, която изпитвах преди, по нахилена съм :)
Ще допълвам за днес какви ще ги свърша :)
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 02.07.16 00:31.
02.07.16
22:49
Днес беше ден за чистене подреждане, търкане и ремонт.
излюпих се в 11:00 кафе
11:30 - закуската, която ям всеки ден
и от там до 21:00 абсолютно нищо не успях да хапна, освен 2 филии с хляб и сирене за през деня. Заради многото работа за вършене.
За сметка на изтощителния ден, направих домашни дюнети.
Тестото замесих от пълнозърнесто тесто, 1 яйце, сол и вода.
За дюнера: пържени картофки, боб, айсберг,домашни домати (от градинката ми), босилек (от градинката ми), биволско сирене, гауда, кафяв ориз.
и кетчуп,горчица,майонеза, и имам един чили сос, където една капка може да те доведе до кома (много от него в дюнера) + 4-5 люти чушки домашни от градинката ми.
И утре ще стане пей сърце плачи дупе :D
Тази седмица щях да приключа с приличните 47 килограма. Но, уви хахахаха ще закова на 48 и нещо. Въпреки че избрах най- малката питка, и се постарах ДА Я НАТЪПЧА колкото поеме (ни мЪ Я срам). Иииии може да съм изяла пържените картофи които останаха хахахаха.
Обаче, като си е вкусно.....СИ Е ВКУСНО!!!
И държа да отбележа, че не се натъпках, не ми е тежко и не ми е ГУЗНО!
Човек има нужда да почине, има нужда да разпусне, и има нужда да омазни ДупИто, за един ден :)
Предните години ми беше фикс идея, СЪКЪЪЪН да не кача отгоре и грам.Сега я карам спокойно, и наистина съм адски щастлива и доволна.
Снимка на питките и гарнитурата по-късно!!!
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 02.07.16 23:11.
03.07.16
14:29
Днес реших да пробвам Brazil Butt lift, за да видя с какво си имам работа. Въпреки това за вечерта ми остава The Challange.
Седнах да чета и “Зоната”, явно липсват схеми към обясненията, на това, което изтеглих така че ще ходя да си купя книгата, до колкото разбрах има и побългарен вид и нея ще потърся.
Все още не съм яла, за днес. Не съм гладна, страшна жега е на вън. Реших че мога да се поизпотя малко.Така и така бездействам, поне да се пораздвижа.
0т 10:00 - до 13:00 изпих 1 кафе и малко, даже имам още. Вчера водата беше зле, така че днес съм едно цяло с бутилката с вода.
13:30 - BBL (Brazil Butt Lift) - 15 мин. от които половината упражнения бяха трагедия, чак връщах да ги повтарям. За 15 мин, се препотих 10 пъти буквално. Реших че няма да се натоварвам за първи опити,(и без това от вчерашното маратонско чистене, имам мускулна треска на краката и то зверска о_О ) след това последва втората тренировка, от графата - то било коремни. Айде и там 10 мин. При мен започна ли да правя коремни, ставам вир вода още на първата минута. Цялата треперих, което е добър знак. Изкарах и там недъгави опити (преди правех корем по 20 мин. никакъе проблем, там болката за мен беше сладка, сега съм като тюлен хахахаха )
когато огладнея - 150гр. тел.кюфтета на скара + зелена салата и авокадо.
И понеже тази седмица, тотално си сбърках яденето, тази съм се заела твърдо, да не правя компромиси и да си ям по график.
Вчера пропуснах тренировката, ходихме на гости и познайте, кой прекали с бирата и мръсната храна.
Определно, краката са проблем, липсва натоварване там, за това си стоят отпуснати и целулитни, и то доста от него, въпреки че една част е изчезнала, има доста натрупване на мазнини, особено във вътрешната част. Така е като ми е застоял живота и през последната година се храних само и основно със сирене и кашкавал.
Пак едни романи всех да пиша.
За тази седмица, която предстои, ще спортувам без прекъсване, защото ще се ходи на палатка петък и събота, и не искам да изтървам 2 дни от програмата. Така че в петък сутринта ще ми е последната тренировка, в събота ще почивам и в неделя като се прибера ще си завърша последния месец от P90x3, след това влизам във втория месец.
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 04.07.16 11:32.
04.07.16
11:36
7:05 - кафе
7:30 - BBL - 10 min крачета. + малко коремни - гледам да не се натоварвам първите дни с краката. Имам счупена опашна кост, и за това много внимавам. Инъче, ще последва прекратяване на всякакъв вид спорт. Не искам да се повтарят последиците от преди 4 години.
11:35 - чаша прясно мляко - подут ми е корема от вчерашното плюскане, днеска ще хапвам по- малко, че съм като тежкотоварен слон.Докато не отмине подутоста.
14:30 - телешка пържола и зелена салата.
направо съм като парцал днес, от този подут стомах, не яденето и прочие.Чак главоболие си докарах. От глупост.
19:30 - p90x3 - Isometrix - тази седмица е изключително лека, защото завършвам месеца. Всички упражнения са за баланс,гъвкавост и издръжливост, и се гордея със себе си. Защото първия ден, когато започнах не можех да стоя на един крак камо ли да нося цялото си тяло добре. Сега се изумявам от себе си, колко съм постигнала за този кратък период, и колко гъвкава съм станала :), виждам че издръжливоста ми се е покачила, много се радвам, МНОГО!
20:30 - ВЕЧЕ ИЗГЛАДНЯЛА - 3 парчета прошуто и 4 кис. бейби краставички.
22:00 - 2 бъркани яйца с подправки и зелена салата.
Започнах да изтървам края с храната, в един момент започвам да блокирам. Тези празни дупки на не ядене са от това, не е трудно уж да си направиш режим, в същото време съм блокирала и не мога да мисля.Започвам да се лутам, калории ли да смятам съотношение Б/В/М ли да смятам. Какво ми става последните седмици не знам.
Ще го оправя и това, има си човек такива моменти, падам духом на моменти.Но не се отказвам, продължавам!
Другото, което разбрах е, че месото действително не мога да понасям. Колкото и да се насилвам да го ям, мирише ми и мирише на мърша, кръв,гнило и прочие.
Ще си потърся алтернативи за вегетарянстване, явно няма да ми се получат нещата с месото.
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 04.07.16 22:06.
05.07.16
15:56
Днес реших че е крайно време да си изчисля всичко, и да спра да рева като дете, че не ми понасяло месото, и че задържам килограми, защото с това ядене съм минала на “режим трупане”.
Не съм сигурна в коя от групите спадам с лека активност или умерена ативност, защото през 8 часа от деня стоя на един скапан стол, и нарочно ставам и чистя офиса, и щъкам само и само да не засядам на едно място. И единственото натоварване е в периода на тренировка. За сега ще го сложа с лека активност. Ако няма резултат близките 10 дни ще променя.
Така КБ - 1717,5 искам да съм в калориен дефицит изкарвам 300 калории = 1417,5
Преминавам към съотношени Б/В/М - 50%/30%/20% примерно
Б - 708,75 - 177,18 г.
В- 425,27 - 106,31
М- 282,9 - 31,433
Смятам приема да разделя на 6 хранения 5 явно не ми стигат.
Като
петото ядене ще е преди тренировка и последното 6то след тренировка (вечерята).
29,53г - Белтък на хранене
17,71г. - Въглехидрат на хранене
5,24г. - Мазнини на хранене
Надявам се съм сметнала всичко точно и тялото ми да започне да реагира положително. Сега ще се започне едно смятане :D
Днес не го броя деня, не съм подготвена, вече всичко ми привърши и ям каквото намеря в хладилника.
8:15 - кафе
10:30 - 11:00 1 купа прясно мляко с 1 с.л. овесени ядки 6 бадема и стафиди 1 с.л.
13:30 - 200ГР. кис. мляко 2 %
15:30 - яйца 2бр. бъркани с подправки и зелена салата + 6 бадема и шепа стафиди(прияде ми се сладко)
17:30 - 200 гр. кис. мляко 2 %
значи искам да си призная без бой, една вафла шоколадова изядох, защото се овълчих по пътя за вкъщи. Ходих на пазар, ама не за мен, ами за котараците ми...Най-много мажат те от цялата работа
20:50 - P90X3 - Dynamics - уж нищо особено,уж разпускаща, препотих се 100 пъти :D
Успях все пак да отнеса едно пилешко месо. Взех си и хляб Бонус, по-едно време беше нашумял (че и с L-carnitin пише на етикета, ама не е много ясно ).
Така сега трябва да си направя експеримент с пропорциите и да видя дали 2 пъти в ще приемам по 60г. протеин обяд и вечеря, до сега не съм смятала никога нищо. Щом си сметнах всичко пак имам напредък
Вечеря 22:00 - 114 гр. пил бутче без кожата, 30гр. картофи и 1 филия хбял бонус 25гр. - 29гр.Б/22В/12М - нещо такова се получава, но като знам майка ми колко мазно готви, сложете мазнини 100 ХАХАХАХА
горе доло така. Значи на обяд ще приемам повече белтък и за вечеря, че тия 100 гр. не ми стигат. Ще вида как ще се справя през седмицата.
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 05.07.16 22:28.
06.07.16
16:04
Днес е доста интересен ден, сутрин станах за тренировка, не успях да тренирам.За това пък си сготвих за през деня. И него не мога да изям, заради струпалата се работа.
7:05 - кафе
13:30 - пил.гърди печени с моркови и лук на фурна. - около 100 гр. пил. и 50-80 гр. морковите с лука. Забравих си електронната везна и на око гледам.
16:00 - ил.гърди печени с моркови и лук на фурна. - около 100 гр. пил. и 50-80 гр. морковите с лука
21:30 - P90X3 Accelerator - бях замислила и крака да правя, но вече бях капнала.
30 мин. след тренировка изядох и остатъка от пил. гърди
сега ще видя дали въобще ще вечерям.
23:20 - 100гр. маринована херинга+ 60 гр. пълнозърнест хляб + 7 люти чушки - 23.19 Б \ 31.64 В \ 20.8 М
И ми остават 67 б/ 53.3 в/ 2г. М
Вечерята не е добре, от към повечето въглехидрат. дали съм изяла и 1000 калории за дена + 6 бадема около 17:00 може би не мопня.
Смятах на сурово състава, поправете ме ако греша:
324г. пил. гърди
145гр. моркови
86 гр. лук
излезе 555г. - общо 504.50 Калории - 86,69 г. Белтък / 21,37г. въглехидрат / 8.485г. Мазнини
на 100 гр. се пада 17,33 Б/ 4,27 В / 1,697 М
морковите и лука се реже на ситно, пилешките гърди се поставят отгоре, поръсват се със сол и подправки, вода колкото да покрие месото и във фурната на висок градус докато се изпече и изви водата.
Така ги сметнах, надявам се не съм объркала сметките - Довечера ше седна да си изготвя меню до края на седмицата, за да няма главоболия след това и пресмятания. За сега храната я няма никаква, просто днес не остава време да се нахраня о_О ще се опитам до края на деня да ги изям поне да си взема половината от това, което ям.
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 06.07.16 23:25.
07.07.16
11:28
11:00 - 50гр. пил. месо, 31 гр. филия бонус,41гр. домат,21гр. кашкавал ементал - 20,3/19,34/12,3 - явно трябва да мина на обезмаслени кашкавали и сирена, както и въглихидратите. Хляба ще се опитам да приема само сутрин.
14:00 - 100гр. пилешко , 94 гр. домат + 1/3 хляб бонус 6 гр. го изкара мерилката (не мога да преглъщам пилешкото без него), + 2 люти чушки. 26,08Б/10 В/ 2 М - започнах да смятам в сурово състояние. За горното явно е грешно но го оставам така. +/- отгоре отдолу няма проблем.
17:00 - 5 бадема, все още не съм гладна от последното ядене.
вчера се прибрах по никое време отново.
тренировката беше към 21:00 - нямам спомен - Pilates X
час по късно - скумрия на фурна чиста без сол, мазнини и прочие, с лимон + 1 люта чушка и 1/2 варена царевица.
след това до 01:30 - стягах багажи, сновах надоло нагоре, приготвях, прях и т.н.
после ще допълвам за следващите хранения
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 08.07.16 10:35.
08.07.16
10:36
Айде добър ден на всички :)
6:45 - кафе
7:30 - lower body - 21 fix - Не ми се правеше кардио за това долна част.
10:35 купа прясно мляко 1% , 6 бадема и стафиди - забравих си овесените в колата :D
Днес и утре няма да пиша в дневника си, защото няма да съм мобилна. След като се върна ще допълвам какви съм ги свършила :)
11.07.16
10:47
Така два дни, не спортувах но за сметка на това, ядене и пиене на корем.Днес нямам направен план график, така че ще я карам днес на млека и течности, защото плюскането два дни с тези палатки ми дойде като шамар.
Днес влизам във втория месец от P90X3 и като гледам графика, имам чувството че ще е брутално.
За деня съм изяла 3 филии пълнозърнест хляб резен кашкавал. Туй то.
20:15 - P90x3 - Eccentric Upper - горна част. Имам гири по 2 кг. виждам че не ги усещам ще купувам по тежки.Лицевите вече не са ми никакъв проблем, и ластик с по-голямо напрежение.
по някое време - скумрия 1/2, защото малкия ми котарак се нареди до мен на масата и изяде другата половина. Малко домат и краставица и 50 гр. сирене.+ 2 резена диня.
Не съм качила драстично. В неделя тръгнах 47.500 в момента съм 48,300. това ще го изгоря за два дни :)
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 12.07.16 11:37.
12.07.16
11:39
Забравих да си броя грамажа и калориите. Хахаха пиша ама какво пиша не е ясно.
8:00 кафе
11:30 - овесени ядки,прясно мляко 1.5% и стафиди
Забравих да спомена че за вчера 2 л. вода съм изпила.
13:00 - чаша прясно мляко 1.5%
15:30 - пилешко бутче с кисело зеле и кафяв ориз. Изядох само бутчето.
17:30 - пак чаша мляко
19:30 - P90X3 - Triometrics - накрая не си усещах краката :D брутално започва този месец, а утре съм долна част на тялото. Не ми се мисли.
21:00 - 150-160гр. пил. крилца без кожа на скара със шопска салата без сирене+ 5 люти чушки.заленчуците са домашно производство.
до момента изпитата вода е 2л.
по някое време: 3 пържени тиквички филия хляб+ 1 люта чушка
И така до лягане мога да налегна останалите 150гр. пил. крилца. хахаха най-вероятно ще огладнея, и ще трябва да пека късно вечерта за обяда ми утре. Ще видим какви ще ги свърша.
това е от мен за тази вечер, утре пак!
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 13.07.16 10:27.
13.07.16
10:33
Бях си навила часовника за 6:00 за да направя едно кардио. Толкова съм скапана, че не можах да отлепя от леглото.
7:45 - кафе 3 в 1
10:29 - закуската от вчера
12:20 - 200gr. кис. мляко 2% Русалка - 6г.б/8,4г.в/4г.М - + 9 бадема не ми се смятат, кантарчето ми не ги отчита :D
14:30-15:00 - 150 гр. пил. крилца на скара + 1/2 филия пълнозърнест хляб. Мързеше ме да режа доматите и краставиците :D. Тоя хляб трябва да го изхвърля от менюто си.
17:00 - 100-200 гр. кис. мляко
Пак се наложи да оставам след работа. Ходих да търся в големите магазини обезмаслено сирене, не намерих :(
21:00 - Total Body Cardio - 21 fix, малко коремни след това пак по тази програма, но не издържах след всичкото скачане и бягане из стаята сили не ми останаха, днес трябваше да почивам но исках да направя леко кардио. А и като почивам имам чувството че ще полудея.
23:00 - скумрия цяла + салата от бейби спанак и люта чушка.
това е за днес от мен.
прикачам снимка на шкембето ми в момента, леко е стегнат.Малко странна поза съм заела, докато наместя телефона и светлината. Долната част на корема ми стърчи в профил хахахаха, имам още да чистя там и паласки. Мисля още две седмици и трябва да пускам нови снимки. Да видя до къде съм, стигнала. А, котката ми стои зад мен на масата легнал :D
Забравих да спомена :D Пушач съм....
Сдобих се и с гири 3 кг. ще опитам с тях, Ако и те са ми леки. с 5 кг. и така до скъсване!
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 13.07.16 23:33.
14.07.16
13:59
11:30 - закуската е като вчерашната + 6 бадема
13:30 - чаша прясно мляко 1.5%
15:50 - пил. бутчета за салата не съм сигурна като гледам спанака ми е леко умрял :D
17:50 - остатъка от млякото не го изпих, беше ми още тежко от пилешкото
20:00 P90X3 - Eccentrics Lower - прага на издръжливост ми се е вдигнал. не си усещам краката.Сега се пазя повече, контузия на рамото, и десния крак коляното се обажда. Най-вероятно от неправилните клекове от тези дни, нещо не успях да се наместя хахах
22:00 - бях доста гладна - пилешко бутче около 250 гр. на фурна с червен пипер и чили залят с бира, оставен да се задуши хубаво с бирата, и след това запечено, месото стана много вкусно.+ салата домати,краставици,лук,печена чушка и магданоз, люти чушки и чорбаджийки не помня колко изядох, пекани подправени с олио и оцет и 1/2 царевица варена.
Това е от мен, ще спинкам като къпана :)
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 14.07.16 22:44.
15.07.16
12:46
до 12:30 процедурат апо ставане и закуска са същите.
за вчера, и днес и по предния ден и по предния и по по по предния 2 -2.5 л. вода
12:30 - 60 гр. пил. бутче без кожата+1/4 заревица варена
кантарчето ми не отчита правилно нещо. май ще купувам друго.
14:30-15:30 (може и по късно) - остатъка от пил. бутче, което попринцип трябва да е поне 200 гр. а ми го отчита 100гр. + салата домати и чушки+ 20гр. сирене и 1/2 филия пълнозърнест хляб. На опаковката пише тип 1850. Не знам до колко е вярно.
следобедната, ако огладнея мляко прясно ако не здраве да е.
Като гледам днес няма да тренирам ще почивам, корема ми е подут от сутринта, от царевицата вчера, която ядох, не стига това ми 1/4 от нея която изядох като следобедна ме добърши с подутост и болки.
в 19:30 - чаша мляко, след 30 мин. 1/2 бира лед студена след още толкова филия и половина пъл. хляб и 50-80 гр. сирене.
Корема обаче продължи да ми се подува, страшни болки, едвам ходех, за това си легнах рано в 21:00 и до 9:30 сутринта спах.
Дано отмине до 20:00 ако не за утре и неделя тренировките.
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 16.07.16 11:47.
16.07.16
11:48
9:30 - кафе
10:30 - MMX p90x3 - Не успях да изкарам до края.
Днес продължават болките, но са по-леки. За храната днес, нямам си и идея, докато не ми отмине, няма да ям нищо само течности.
12:30 - 15:30 - 2 бели фрапета, днеска малко почивка от режими и прочие. Корема продължава да е леко подут, а и не съм гладна все още :)
17:00 - 2 филийки пълнозърнест хляб+ 20-50 гр. сирене и един домат. Не съм следила дневниците на дамите, за да вида зареждащия ден какво похапват.
В момента съм 47 кг.
Предполагам ще смъкна още един кг. до края на месеца. Целта ми не е да стана 40 кг. а да закова на 44-45 така че имам още малко да свалям. Въпреки че и на тези кила се чувствам страхотно, още малко да сваля паласките и в краката и съм патрон.
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 16.07.16 17:19.
18.07.16
12:51
Два дни не бях у дома си, на гости и голямото плюскане продължи двата дни, в събота и неделя си направих двете тренировки
p90x3 -MMX - в събота
p90x3 - Incinerator - в неделя
храната няма да описвам, беше много и беше само въглехидрати и мазнотии.
Така че пак ще се сваля до края на седмицата, с тия гости не е добре работата, на края на седмицата пак ще е така. За това съм решила, този път да не се подавам на изкушенията.
Все още не съм закусвала само кафе в 8:00.
Ще пиша вечерта какви ще ги свърша за днес
19.07.16
12:33
Понеделник:
за целия ден изядох 2 филийки хляб пълнозърнест с 50 гр. сирене и 50 гр. кашкавал.
към 19:00 изядох една вафла, защото бях на пазар.
След това като се прибрах имах 1001 задачи успях да приключа в 21:00
21:30 - P90X3 - Eccentric Upper
22:00 - 1/2 краставица с малко сирене
22:30 - 100 гр. пил. гърди на фурна + 1 домат и една люта чушка и една филия хляб пълнозърнест.
яденето ми го нямаше никакво вчера, не бях подготвена.
Вода 2 л
Вторник (Днес)
7:15 - кафе
8:00 - Кардио - 30 мин. 21 Fix Cardio
10:30 - закуската кяото си ям по принцип.
12:30 чаша прясно мляко + 1/2 земел, сиренето е супер тънък (просрачен резен) и 1/2 домат
14:30 - 15:00 - пил. гърди на фурна - 150-200 гр + шопска салата
17:00 - кис. мляко 150 гр. или нещо др. ще видя може и месото да доизям ако съм си оставила :D
Ходихме на гости след работа, така че нямаше тренировка за мен, ииии пак едно плюскане стана..Много съм разочарована от себе си.
Тъкмо мръднах с кантара и започнах да виждам и прогрес с тялото и пак отначало. Каквото такова, продължаваме борбата. Като паднеш, ставаш и продължаваш!
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 19.07.16 23:08.
20.07.16
22:34
Днес ми беше супер заспал ден.
10:30 - същата закуска
и до 18:00 изядох 2 кофички кисело мляко+ 1 чаша прясно мляко
20:00 - P90X3 Triometrics
22:00 - 3 малки пил. бутчета около 200гр. + шопска салата и 3 печени люти чушки.
Понеже вече ми е зареден хладилника, няма да има пропуски. Пилешки гърди повече няма да си взема, защото само от тях ми се повдига и не мога да ям. За сега ще я карам на крилца и бутчета и риба.
водата ми я нямаше никаква днес
21.07.16
21:48
10:15 - прясно мляко 1.5%, финни овесени ядки, стафиди и 6 бадема
12:30 - 100 гр. кис. мляко
14:00 - 14:30 - 3 пилешки бутчета - 150гр. без кожа+шопска салата
17:00 - чаша прясно мляко
20:00 - P90X3 - MMX - Изтеглих я днес, че ми е по-трудна, от рода на тае бо, бокс и прочие за корем е тренировката по кардио насочена. А аз не мога да издържам на всичко свързано с кардио и всичките му разновидности.
Дори и в спортното училище, което бях 2 години си бях спринтьор, и никога не съм издържала на дълги разстояния.
докато чаках крилцата на скарата, изядох 3 лъжици боб с чили.
21:30 - пилешки крилца 200гр. и голяма купа шопска салата и лютите чушки са ми задължителни.
вода 2л. за деня
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 21.07.16 21:50.
казано от Петя Бозвелиева на 21.07.16, 21:48:
20:00 - P90X3 - MMX - Изтеглих я днес, че ми е по-трудна, от рода на тае бо, бокс и прочие за корем е тренировката по кардио насочена. А аз не мога да издържам на всичко свързано с кардио и всичките му разновидности.
Дори и в спортното училище, което бях 2 години си бях спринтьор, и никога не съм издържала на дълги разстояния.докато чаках крилцата на скарата, изядох 3 лъжици боб с чили.
21:30 - пилешки крилца 200гр. и голяма купа шопска салата и лютите чушки са ми задължителни.вода 2л. за деня
Петя, по какви съображенив избягваш кожата от пилешкото, предполагам заради мазнините или......?
Ааа за лютите чушлета, евала и аз съм и голяма фенка, дай ми люто и не ме барай ;)
22.07.16
15:13
казано от Andji на 21.07.16, 21:55:
казано от Петя Бозвелиева на 21.07.16, 21:48:
Дори и в спортното училище, което бях 2 години си бях спринтьор, и никога не съм издържала на дълги разстояния.докато чаках крилцата на скарата, изядох 3 лъжици боб с чили.
21:30 - пилешки крилца 200гр. и голяма купа шопска салата и лютите чушки са ми задължителни.вода 2л. за деня
Петя, по какви съображенив избягваш кожата от пилешкото, предполагам заради мазнините или......?
Ааа за лютите чушлета, евала и аз съм и голяма фенка, дай ми люто и не ме барай ;)
Хахаха, значи не съм единствената за лютото :)
По-скоро заради мазнините не ям кожата,и много зависи как съм я приготвила.
А, за лютото там не мога да спра, ако имаше лесно на всичко щях да слагам люто :D
А тия крилца на скара най-ми вървят с чили сос, ама от тия дето ревеш и ядеш и зелена салата. Ама не съм си позволила да ям чили сос заради захарите, консервантите и прочие. Инъче ще изям цялатото шишенце с тия крилца :D
Мнението беше редактирано от Петя Бозвелиева на 22.07.16 15:14.