14.07.04
09:43
Та здравейте секса минава смятам за кардио доста повече движение има ама мастробирането за кво минава??Пулса скача и яко дъни ??? тва ми е чудно.? :lol: :shock:
Пробвай един месец всеки ден по 45 минути и кажи после дали има резултат :lol:
Ако го правиш по 45 мин.както гоча ти казва,не знам това под тебе сигурно ще трябва да е кукла,а ти няма да можеш да ходиш,камо ли да тренираш :wink:
Крок,момчето иска кардио да прави а не удоволствие.Така само ще свали мускулна маса :lol:
14.07.04
11:09
[quote author=“dreben”]Та здравейте секса минава смятам за кардио доста повече движение има ама мастробирането за кво минава??Пулса скача и яко дъни ??? тва ми е чудно.? :lol: :shock:
Ма ти и пулса ли си мериш по време на предприятието бре ? Олеле !!!
Ако прави един месец по 45 мин. маструбация, има шанс да му се вдигне тестостерона :) :) :)
Също тъй да изработи много бърз рефлекс на дясната ръка :lol:
eeeeне се притеснявийте за дясната ръка аз с лявата момчета и момичета.Ама без лубрикант просто незнам кво ще стане ще веняса като култорист оная ми работа направо.... :lol:
14.07.04
19:22
Защо трябва да смесваш кардиото със секса. Като правиш секс си прави без задръжки, че си щял да свалиш мускулна маса или т.н. а като си правиш кардио си прави кардио. Какво сега да вземем да си мерим пулса и като правим секс ли и да поддържаме и там пулс?!?! ;) Ами партниорката може си помисли, че прави секс с робот или с луд за връзване :lol:
[quote author=“croc”]Няма да свали маса не се тревожи;)
Аха, ето кой го е посъветвал :mrgreen: :arrow: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=333&highlight=%E2%ED%E8%EC%E0%E2%E0%E9%F2%E5+%F1%FA%F1+%F1%E5%EA%F1%E0
Крок, незнаех колко си компетентна в мастурбирането при мъже ;)
Не ми се мисли, ако тря загрявам 45 минути :shock:
[quote author=“croc”]Имах предвид реален секс с партньор,ама явно всеки го тълкува споед това каквото практикува:)
Ей, това не беше NICE!
:wink:
[quote author=“croc”]По въпроса за мастурбирането при мъжете....абе отворете тема 1001 начина да накараш един мъж да крещи от удоволствие пък аз може да поразкажа това-онова;)))
Слушам. :)
ПП И записвам. :wink: :mrgreen:
edin ot filmite za muhamet ali zapomnih edno.toq pi4 ne iskashe da pravi sex sas gajeto si a otdelno si bqgashe i si praveshe kardio kato otka4en.vqrno toi e boksior4e ne znam kak e pri fitnesa….....no sigurno ima nestho obshto.ne 4e vi kazvam da ne pravite sex ama pone masturbiraite po malko….......
Момчета и момичета май го превьрнахме в еротичен сайт.Ахде нека да пробва момчето и после ще разкаже :lol:
15.07.04
14:01
[quote author=“mile”]Момчета и момичета май го превьрнахме в еротичен сайт.Ахде нека да пробва момчето и после ще разкаже :lol:
..... aко клавиатурата не лепне :D :D :D
16.07.04
00:21
Ami kardio sie
oba4e v edin mnogo po razli4en vid
pulsat se poka4va dosta po vreme na sexa
koeto te prehvurlia vuv vuglehidratnite i glykogennite rezervi (zavisi kolko dulgo go pravi6) hahah
maznina za sajalenie pri sex ne moje6 da svali6
oba4e e mnogo dobre za kruvoobra6tenieto i za perifernoto kapiliarizirane
tova pomaga posle kogato trenira6 za sila i masa za po dobro transportirane na ve6testvata do vsi4ki mesta v tialoto
A su6to taka se otdeliat polojitelni hormoni i t.n koeto vodi do edna po dobra psihika i du6evno sastoianie
A za zagubata na masa ne se pla6i
tova moje da stane ako ni6to ne iade6 i pravi6 sex po cial den hahaha
4ao Stan
16.07.04
11:37
Извинявай за въпроса; не твърдя да съм информиран по всички въпроси, ама какви са тея “положителни хормони” ?
Доколкото знам, хормоните предизвикват емоцията с недостига или прекаленото си наличие. Та кои са “положителни” и кои - “отрицателни” ? :)
16.07.04
12:17
Gn kritik v toia post mi e poslednata zaguba na vreme da diskutiram s teb
4ao