Вижте добра ли е?

07.02.06
03:52

Парво здравейте.Интересува ме дали тази програма(направена от човек които разбира) е добра за начинаещ?
Понеделник:Гърди,Ръце
Гърди:4 серии от лег;4 серии от полулег с дъмбели
Бицепс:Сгъване от прав стоеш с лост;Скотово
Трицепс:Френско;Бутане надолу на скрипец
Вторник:Гръб,рамо,крака
Гръб:Скрипец-4 серии;чукове-4 серии;Долен скрипец-4 серии;
Рамо:раменни преси с щанга;раменни преси с дъмбели.
Крака-клякане-4 серии
Сряда е почивка.
Четвъртък=Понеделник;Вторник=Петък
Става думза за 1 приятел и все пак ми се струва много за начинаещ

^V

07.02.06
05:00

Какъв ти е стажа ??? Тази програма за нищо не става. По-добре да се смени бицепса с рамото за да не се натоварват излишно в дните но пак е много тежка...
Най-добре в 3 дневен сплит по 1 път МГ в седмица. Кажи си стажа  :wink:

07.02.06
17:06

Програмата не е за мен,но е за мой приятел...Тренира от 3 месеца някаде и както споменах каза че му е правена от човек които “расбирал”.На мен не ми се видя добра и за това реших да попитам.(този които я правил е културст :D

07.02.06
18:02

[quote author=“Shear”]Програмата не е за мен,но е за мой приятел...Тренира от 3 месеца някаде и както споменах каза че му е правена от човек които “расбирал”.На мен не ми се видя добра и за това реших да попитам.(този които я правил е културст :D

програмата е абсурдна според мене за твоя приятел

^V

07.02.06
22:26

Кажи на приятеля си да тренира по програмата от сайта >>> http://www.bb-team.org/training/000157.php Тя е кат за него..

08.02.06
00:50

Мерси все пак..Ще му предам.На мен сущо ми се видя много дори и за напреднали..камо ли за него.. :o

VL

08.02.06
13:34

махни Долен скрипец или чукове за гърба и смени 3цепса с краката

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1