Спорта - моето спасение, моята любов!

Темата е заключена.
Прескочи до:

30.07.

2 яйца, 2 лъжици кисело мляко, какао,  лъжица захар, сода и лъжица брашно (палачинки)
; поръсих ги с борово сладко + кафе

Наденичка и филия хляб

Сладолед

Свинска пържола +  2 печени чушки

Тренировка :
Негативни набирания на лоста - правих по 3-4 набирания, но  бяха доста серии,защото вървеше добре. Около 5 серии
1.Придърпване на скрипец от седеж 3х12  (15кг)
2.Придърпване на щанга към корема 3х12
3.Фейс пул 3х12 с 5 кг
4.Едностранно гребане с 10 кг 3х12
5.Като фейс пул, но с 1 ръка 3х12 с 5кг
6.Lateral pull downs 3х12 с 5 кг
7.Гребане от седеж 3х12 с 15 кг

31.07

2 филии с извара,  чаша мляко
Парче зелник
Диня
Извара и парче салам и филия
Парче свинско

Тренировка :
1.Бедрено разгъване
 12 с 5 кг
 12 с 10 кг
 12 С 15 кг
 8 с 20кг
5 с 25кг
12 с 15 кг
2.Румънска тяга с щангата 4х12
3.Мъртва тяга с 30 кг 3х12
4.Мъртва тяга с 50кг  1 х5 страшно много се изплъзваше щангата, защото ми се потят дланите
5.Хип тръст  3х12 с 30 кг
6. Степ ъпс 3х12 с щанга

Днес:
Филия с извара и половин чаша мляко
Мусака и 1/3 краставица
Половин филия с извара и домат
Чушка с ориз

Тренировка :
Суперсет
 1. Повдигане на ръце встрани  (2 х 5 кг) 3х12
2. Повдигане на ръце напред ( 2х5 кг) 3х12

3. Дълбоки раменни преси (2х5 кг)3х12
4. Хай пул  (2х7кг) 3х12
5. Хибридни “Арнолд ” раменни преси  ( 2х7 кг) 3х12
6. Външна лакътна ротация  ( 2х5кг) 3х12
7.Кубинска преса  (2 х 7 кг ) 3х12
8. Раменна преса (2 х 7 кг ) 3х12

Няколко звездички:
*тренировката на 30- Видях малкия ми братовчед да тренира на двора у дома със стария ми дъмбел -самоделка. Обаче той е изгърбен, беше му тежко и се извиваше всячески, за да вдигне дъмбела. Аз бях се засилила да правя гръб и бицепс, та реших да го викна с мен. Няма описан бицепс, защото наистина исках да разбере как да застане,  да намерим подходящо тегло за упражненията за него, да разбере движението.  Остана доволен, изморен, но каза, че ме чака да се прибера, за да тренираме пак.

*на 30 също доста се разхождах с една приятелка и понеже не бях спала,  бях супер изморена

*на 31 бях много изтощена физически, виеше ми се свят,  болеше ме глава, беше ми много отпаднало. Беше ми и много горещо и се ядосвах, че ми се изплъзваше щангата. Не посмях да правя повече повторения с 50кг, защото ме беше страх да не я изпусна.

*прикачвам снимки на ихтиманския зелник, който правих

Мнението беше редактирано от Катерина Илова на 01.08.16 21:31.

Храна:
1.Овесени ядки с борово сладко + кафе
2.Извара , сирене и  1 картоф
3.Парче домашна торта (блат от фурми и кашу,  отгоре банан, кокосово мляко, боровинки  и кокосово масло
4.1 домат и пилешко месо

Тренировка :
50 мин велоергометър
По - късно, с течение на обстоятелствата, карах колело с една приятелка  (в полето)

Храна:
Овесени ядки с борово сладко + кафе
Пилешко филе + картоф
Пълнена чушка с ориз и кайма
3 блокчета шоколад :P

Тренировка :
1. Ходещи напади - 6 дължини
2. Crab walk - 6 дължини
3. Клек с пулсиране 3х25
4.Напади с дъмбели ( 20кг ) 3х12
5. Румънска тяга  с дъмбели (20 кг) 3х12
6. Клек с дъмбели ( 20кг ) 3х12
7. Бедрено сгъване с дъмбели от лег (7 кг) 3х15
8. Глутеус мост 3х20
9. Тяга на един крак 3х12 (14кг)
10. Бедрено сгъване с швейцарска топка 3х12
11. Степ ъпс с 14 кг 3х12
12. Мъртва тяга с дъмбели  ( 20кг ) 3х12
13,Повдигане на пръсти 3х до отказ
+30min велоергометър

03.08.16
23:15

казано от Катерина Илова на 03.08.16, 23:06:

Тренировка :
2. Crab walk - 6 дължини
3. Клек с пулсиране 3х25
8. Глутеус мост 3х20
+30min велоергометър

Позволи един съвет: сложи упражненията, предполагащи по-голяма тежест и следователно по-малко повторения в началото на тренировката - клек, тяга. А след тях, направи по-изолираните и тези със собствено тегло.

Мнението беше редактирано от Боян на 03.08.16 23:16.

казано от Боян Д. на 03.08.16, 23:15:

казано от Катерина Илова на 03.08.16, 23:06:

Тренировка :
2. Crab walk - 6 дължини
3. Клек с пулсиране 3х25
8. Глутеус мост 3х20
+30min велоергометър

Позволи един съвет: сложи упражненията, предполагащи по-голяма тежест и следователно по-малко повторения в началото на тренировката - клек, тяга. А след тях, направи по-изолираните и тези със собствено тегло.

Благодаря ти за съвета. Разбира се, ще го взема в предвид и ще опитам да коригирам така, че да се получи максимално добре. По принцип и за клека, и за тягата тези килограми са ми доста леки, но засега тук нямам повече. Ще въведа промени от следващия път. :)
*Сега съм в София, а на другото място имам повече тежести.

Храна:
1.  2 яйца, лъжица захар, лъжица кисело мляко, лъжица царевично брашно, сода и какао >>> станаха палачинки
2. Пълнена чушка с ориз
3.Няколко лъжици сладолед
4.  3 кюфтета и домат

Тренировка :
1. Негативни набирания 3х5
2. Повдигане на дъмбели встрани при наклон напред  (2 по 7кг ) 3х12
3. Мъртва тяга с дъмбели ( 2х10кг) 3х12
4. Широко гребане с дъмбели от наклон  (2х7кг ) 3х12
5. Гребане с дъмбели от лицев лег (с по 7кг ) 3х12
6. Трапецовидно повдигане с дъмбели  ( 2 по 7кг ) 3х12
7. “Зотман ” сгъване с дъмбели  (2х7кг ) 3х12
10. Бицепсово сгъване с дъмбели  ( с по 5кг )  3х12
8. Бицепсово сгъване с  дъмбели от наклон ( с по 5кг ) 3х12
9. Кръстосано чуково сгъване с дъмбели ( с по 5кг ) 3х12
10. Чуково бицепсово сгъване (с по 5кг ) 3х12

+  30 мин велоергометър.

Мнението беше редактирано от Катерина Илова на 04.08.16 23:08.

Хранене:
1. Овесени ядки с борово сладко + кафе
2. 3 кюфтета и домат
3. Кюфте и домат
4. Чаша мляко + филия с филе
Други: малко корнфлейкс

Тренировка (много добра стана като усещане)
Суперсет:

3. Дълбоки раменни преси (2х5 кг)
4. 3х12 Хибридни “Арнолд ” раменни преси  ( 2х7 кг) 3х12
5.  Раменна преса (2 х 7 кг ) 3х12
6. Хай пул  (2х7кг) 3х12
7.  Преси с притискане ( 2х7кг ) 3х12
8. Кубинска преса  (2 х 5 кг ) 3х12
9.Гладиаторска странична преса (5кг) 3х12
10. Външна лакътна ротация  ( 5 кг) 3х12

Днес ще пътувам и не знам дали ще имам интернет. Евентуално ще мога да пиша след 2-3 дни чак. :)

Здравейте!

Завърнах се и мога да заявя, че си изкарах...прекрасно.
Не съм писала храна,но и не съм прекалявала. Не съм тренирала. Ходихме страшно много като цяло,  а в допълнение към това, ще кажа, че бях в Търново и в следобедните часове хълмчетата ме караха да се виждам в чудо. Общо взето си беше едно много активно ежедневие с прекрасни хора. Чувствам се много заредена.

От утре ще пиша. Лека вечер! (sun) (sun) (sun)

Опа :p

Храна днес:

2 бисквити
Пилешко + малка краставица
Малко  марети
Свинско с ориз

Тренировка - крака;ще я постна утре,защото я писах на компютъра, а в момента нямам достъп до него. Направих няколко промени.
Хареса ми, но мисля още малко да я променя.

Между другото, очаквах да съм качила след миниваканцията, но се оказа, че всъщност съм свалила малко даже. Много интересно, защото по принцип, когато пътувам, съм малко скарана с ...ъм.. тоалетната, тоест се задържа някаква ...тежест в мен. :D Опитвам се да бъда дискретна, дано ме разбрахте. :D Затова се учудих, когато видях, че съм надолу с килограмите.

*по принцип ми е ясно, че теглото не е константа

Това е общо взето за днес. Както казах, утре ще постна тренировката.

Лека нощ! :)

Здравейте!

Хранене :
Пиле и ориз
Малко сладолед
Горен пилешки бут и половин краставица
Зърнена закуска. .направо от кутията

Предполагам, че забелязвате, че вече умирам да сладко. Наистина ми е супер трудно да се контролирам в момента. :D

Качвам тренировките на снимки, защото ме домързя да ги препиша. Don’t judge me. :D

11.08.16
23:17

Извинявай, но да вземеш телефона, да снимаш, да ги качиш на компютъра тия снимки, а след това и тук не те затрудни, а те затрудни да копираш текста и да го поставиш в мнението :D

казано от satisfaction на 11.08.16, 23:17:

Извинявай, но да вземеш телефона, да снимаш, да ги качиш на компютъра тия снимки, а след това и тук не те затрудни, а те затрудни да копираш текста и да го поставиш в мнението :D

По - бързо стана между другото, защото писах мнението от телефона. :D Да добавя, че се изнервям особено много,  когато брат ми иска да спи и ми нервничи, че пиша на компютъра.

П.С. Чете ли се? :D

Мнението беше редактирано от Катерина Илова на 11.08.16 23:45.

11.08.16
23:45

Чете се, разбира се, просто е странно. Защо изобщо си ги писала там, а не направо тук ? И няма как да е по-бързо от това да копираш текста и да го добавиш, просто е невъзможно :D
Всъщност няма значение, ама аз нали да кажа нещо, ако не ме знаеш... :D

Мнението беше редактирано от satisfaction на 11.08.16 23:46.

казано от satisfaction на 11.08.16, 23:45:

Чете се, разбира се, просто е странно. Защо изобщо си ги писала там, а не направо тук ? И няма как да е по-бързо от това да копираш текста и да го добавиш, просто е невъзможно :D
Всъщност няма значение, ама аз нали да кажа нещо, ако не ме знаеш... :D

Хахаха, странна птица съм си. :D Нямам проблем да казваш каквото и да било, даже де радвам. :p

Пиша ги на компютъра, защото си имам файл за всяка мускулна група и ми е по - лесно. По принцип пиша от там повечето постове, но днес брат ми само като видя, че пускам компютъра и ми се скара и аз затова набързо ги снимах и въведох от телефона. :D

Здравейте!

Хранене:
Парче кекс, малко кисело мляко, кафе
Малко парче пица
Филия с пастет и чаша мляко
Мусака

Тренировка : 40 мин велоергометър
*мислех да правя гръб, но пътувах към място 2, а тук ми се получава по - добре тренировката за гръб (заради екипировката) и реших да ги разменя.

Мнението беше редактирано от Катерина Илова на 12.08.16 22:04.

Ъъъм..Здравейте.

Знам, че изчезнах за малко, но беше по две причини.
Първо, нямах интернет.
Второ, имах някакъв момент, вътрешен и просто исках да остана сама за малко, далеч от социалните медии (в това число и bb-team) и хората.
Като се замисля бих казала хормонални глупости. Нищо ново под слънцето. :D

Сега ми мина горе-долу и реших, че е време да пиша.
Храната беше на баба и мама гозбите. Умерени количества, разбира се.  :D

Тренировките бяха гръб, рамо, кардио - обичайните. Не ми пречи да ги публикувам, ако кажете.

Днес храната е:

Половин филия хляб и кафе
Малко зърнена закуска с мляко
2 яйца, чушка и много сирене
2 кюфтета и грах

Тренировката беше кардио на велоергометъра. Смятах да правя крака, но спах на отворен прозорец предните два дни и кръста страшно ме боли.

Храна вчера:
Пасиран банан и боровинки  (замразени )
Парче пица
Бургер

Малко съм на (студентски) бюджет. Нямам пари и опитвам да импровизирам с каквото има в хладилника.  Пицата е доста вкусна, като се има в предвид, че е с подръчни материали.  Бургера беше компромис с минималния ми бюджет, защото бях навън, но умирах от глад вече.

Тренировката беше за крака  (като онази от снимката по -  нагоре)

Здравейте!

Храна :
Овесени ядки с борово сладко
Парче пица
Ябълка
Пиле с картофи

Днес почивам отново. :)

Здрасти :)

Храна :
Овесени ядки с тиквичка и борово сладко + кафе
Филия с колбас
2 яйца, сирене, шунка и краставица
Извара и грозде

Тези дни се чувствам супер отпаднала. Нещо като настинала съм и освен от мускулна треска, цялото тяло ме боли и от настинката. В допълнение има и още един източник на болки в корема, няма да пояснявам. :D Цялата тази страхотна комбинация ме накара да си почина още ден и сега тялото ми се чувства доста по - добре. :)

Здравейтее! :)

Храна:
Довърших овесените ядки от вчера (2 лъжици бяха останали и не ми се искаше да ги хвърлям, защото бяха божествени), круша,  филия с колбас
2 Пилешки шишчета и салата домати и краставица
Кълцанa наденицa и картофи на фурна

Пак без тренировка, цял ден съм по задачки. Не си разпределих времето въобще.  Обаче, ако трябва да бъда честна, имах си нужда от кратка почивка. Не ми се иска да го признавам, но бях започнала лекичко да се вманиачавам, което не е добре за мен. Не искам отново да стигна до крайност, защото губя реална преценка, а това не би могло да доведе до нищо хубаво.  Освен това не искам мислите ми да бъдат ръководени от външния ми вид.

Такааааааа... искам да кажа,че няма да ме има 1 седмица, защото отивам на почивка с приятели и не знам как ще съм с интернета. Когато се прибера, ще пиша.

Приятна и слънчева седмица ви желая! (sun)

22.08.16
22:59

казано от Катерина Илова на 20.08.16, 23:11:

Не ми се иска да го признавам, но бях започнала лекичко да се вманиачавам, което не е добре за мен. Не искам отново да стигна до крайност, защото губя реална преценка, а това не би могло да доведе до нищо хубаво.  Освен това не искам мислите ми да бъдат ръководени от външния ми вид.

Мисля, че сама си си казала какво не е наред. :) Смисъла на тренировките за средностатистическия човек не мисля, че трябва да е добър външен вид, а развитие на качества, които не се развиват и биха ти били полезни в ежедневието: вдигане на тежки неща(тяга), вдигане на неща над глава(раменна преса), заздравяване на пояса, развиване на правилна стойка. Ако целта ти е ясна и осъзната, ти ще знаеш, че правиш нещо добре за себе си, това няма да бъде вманиачаване :)
А и добрия външен вид е резултат от едни правилни тренировки. ;)
Преди време те бях питал защо тренираш по сплит...Не знам как ще ти е ежедневието като студентка, но сигурно си забелязала предимствата и недостатъците на сплита вече. Плюсовете са по-добра концентрация в-у отделните части на мускулите и по-малко товарене на ЦНС. Минусите са, че ако не тренираш редовно, пропускаш тренировката за мускулната група и може повече от 1 седмица да не я тренираш пряко - нещо, което често се случва досега при теб. Така че е добре да се замислиш какво искаш от тренировките и да тренираш повече мускулни групи в една тренировка, за да не бъде пропускането на тренировка проблем. ;)

Мнението беше редактирано от Боян на 22.08.16 23:18.

Здравейте!

Официално казвам, че се чувствам като преродена! :D За който му се чете, ще напиша един кратък роман и от утре продължавам с дневника. :D
  Първо, бих могла да заявя, че открих защо точно съм започнала да се вманиачавам - просто ми е било скучно и еднообразно ежедневието и типично за мен съм се чудела с какво да ангажирам отегченото си съзнание. Още първия ден, когато заминах, почувствах неистова нужда за движение, за тренировка. Цяла седмица не тренирах, но въпреки това си прекарах страхотно. Беше много динамична, изпълнена с много емоции седмица. Веднага щом се прибрах (преди 3 дни) започнах с тренировките, много ми липсваха. Досега правих обичайните гръб, рамо и крачета. Имам мускулна треска навсякъде и се чувствам прекрасно.
  Второ, чувствам, че съм оставила грешно впечатление защо тренирам. По принцип го правя, защото много ми харесва, отпуска ме психически и удовлетворява нуждата ми от движение. Да, виждам, че има промени в тялото ми, но не бих казала, че са основния ми мотив да тренирам. Не отричам, че ми е приятно да виждам какво мога да постигна, но повече се наслаждавам на самия процес. Благодарение на тренировките се научих да контролирам по-добре емоциите и действията си, станах по-спокойна.
  Трето, и може би странно, но ми харесва, когато съм заета и знам, че имам да върша много неща. Т.е. приятно ми е да работя на пълни обороти. За сплитовете никак не се тревожа, защото досега винаги съм се справяла, когато съм била заета (с мнооого малки изключения). Знам, че сега ще е различно, но наистина смятам, че ще успея да съчетая всичко. Когато имам определено свободно време, го разпределям милиони пъти по-добре. В момента имам цялото време на света, нямам много задължения и в следствие на това ежедневието ми е супер хаотично.
Бояне, ако не успея, ти позволявам да ми кажеш “КАЗАХ ТИ!” :D

Това е засега, утре ще пиша обичайните неща. :) (sun)

Мнението беше редактирано от Катерина Илова на 01.09.16 12:53.

01.09.16
16:36

А гърди защо не тренираш?

казано от Боян Д. на 01.09.16, 16:36:

Нямам конкретен отговор, честно казано, но бих ги вмъкнала някъде,  при някоя от групите. Дай съвет къде и защо (и обосновка, ако може). :)

Мнението беше редактирано от Катерина Илова на 01.09.16 23:49.

02.09.16
00:26

казано от Катерина Илова на 01.09.16, 23:49:

казано от Боян Д. на 01.09.16, 16:36:

Нямам конкретен отговор, честно казано, но бих ги вмъкнала някъде,  при някоя от групите. Дай съвет къде и защо (и обосновка, ако може). :)

Защо? Защото са една от големите мускулни групи, които е смислено да се тренират.
Къде  да ги вкъкнеш? Не знам. Решила си да теенираш по сплит, така че логично е да им отделиш отделен ден. И пак ти казвам, че може би сплита не е най-умното.....няма да е лошо да си увеличиш малко силата и тогава да тръгваш на сплит.

Мнението беше редактирано от Боян на 02.09.16 00:30.

Изключително много съм ти благодарна, че ми помагаш,  Бояне! Ще помисля по въпроса и ще пиша какво съм измъдрила. От сплита не ми се иска да се отказвам, затова ще продължа по него и когато вече не мога да се придържам към него, евентуално ще помоля отново за помощ. :)

Храна:
Омлет от 2 яйца, кайма и кашкавал
Ябълка
Супа топчета  (с повече топчета :D  )

Тренировка:
1.  Придърпване на велтикален скрипец с широк хват
12х10 кг
12х 15 кг
8х 20 кг
3х25 кг
8Х20 кг
12 х 15 кг
2.  Придърпване на горен скрипец съм лицето 3х12 с 10 кг
3.  Придърпване на долен скрипец
12 с 15 кг
2х 12 с 20 кг
4.  Придърпване на скрипец надолу с прави ръце
3х12 с 5 кг
5.  Гребане с щангата 4х12
6. Lateral pull downs с една ръка  3х12 с 5 кг
7.  Бицепсово сгъване с щангата 4х12

*леко съм обездвижена в долната част заради мускулна треска :D Направо си разказах играта с онази тренировка.

02.09.16
22:19

Проблема не е дали ще имаш времето за сплита, а че ти тръгна от началото с него, а това не е правилно.

О,  аз не започнах да тренирам, когато започнах дневника. Тренирам от много преди това и започнах с бягане и тренировки за цяло тяло. Първо от разни приложения, а после сама си ги мислех.
Имаше едно приложение на nike и си спомням, че имах мускулна треска с дни от упражненията там. Предполагам, че ако не беше станало толкова тежко и непосилно за телефона ми, щях още да го ползвам.

Мнението беше редактирано от Катерина Илова на 03.09.16 03:25.

Здравейте! :)

Храна :
Ябълка и кафе
Свинско с картофи
Ябълка
Панирано сирене и домат
Други: сладка (домашна, станаха бомба. Ще прикача снимка. Предупреждавам, че не е нищо здравословно!)

Тренировка - нямах достъп до стаята с уредите и реших да импровизирам на двора. Май утре пак ще съм обездвижена :D

С минимални почивки между кръговете
Три пъти:
Скачане на въже -150 скока
Напади 2 дължини на двора (около стотина метра е в двете посоки )
Три пъти:
10 бърпита
100 скока на въже
Три пъти :
20 step ups на крак
100 скока на въже
Три пъти :
Скок от клек 10
10 лицеви

Мнението беше редактирано от Катерина Илова на 03.09.16 23:44.

Здравейте!

Храна:
Филия с колбас и кафе
Свинска пържола и краставица
Заешка яхния

Тренировка :
1.  Военна преса 3х12
2. Велтолет 3х12
3. Повдигане на щангата напред 3х12
4. Кубинска преса с щангата 3х12
5. Раменна преса с щанга зад врат 3х12

Здравейте!

За 05.09.2016г
Храна :
Филия с колбас и кафе
Оризовка
Леща
Суши

Тренировка  (В момента имам страшна мускулна треска. ...отново)

1. Лицеви опори 3х10
2. Повдигане на дъмбели от хоризонтален тилен лег 3х12 (с по 7кг кг в ръка)
3. Преси с притискане 3х12 (с по 7кг в ръка)
4. Хоризонтална ротация на ръцете с дъмбели 3х12 ( с по 5кг в ръка)
5. Пулоувър с дъмбели 3х12 (с по 5кг в ръка)
6. Флайс с дъмбели 3х12 (с по 5кг в ръка)
7. Избутване на дъмбели от наклонен лег 3х12 (с по 7кг в ръка)

Здравейте!

Храна:
Оризовка
Леща, краставица и домат
Омлет от 2 яйца, кашкавал и сирене  и половин краставица

Днес съм почивка. :)

Здравейте!

Храна:
Овесени ядки с борово сладко, диня и кафе
Свинско, ориз със зеленчуци и половин краставица
Ябълка
2 кюфтета + ориз със зеленчуци

Тренировка:
2. Crab walk - 6 дължини
3. Клек с пулсиране 3х25
4. Български клек 3х12 (с 14 кг )
5. Напади с дъмбели ( 20кг ) 3х12
7.Румънска тяга  с дъмбели (20 кг) 3х12
8.Хип тръст с 20 кг 3х12
9. Мъртва тяга с дъмбели  ( 20кг ) 3х12
10.Бедрено сгъване с дъмбели от лег (7 кг) 3х15
11.Повдигане на пръсти 3х до отказ

Здравейте! :)

Храна вчера:
2 филии с шунка
Пилешко и леща
Фъстъчено масло директно от буркана

Тренировката беше обичайната за рамо.

Не писах вчера, защото се чувствах като пребита и съм запала много рано. В момента адски много ме боли главата и ако не ми мине,ще пропусна тренировката днес и ще я направя утре. Ще кажа какво съм направила в следващия коментар.

Здравейте!

Храна:
Филия с шунка и кашкавал + кафе
Пасиран замразен банан и лъжица фъстъчено масло
Корни
Пилешко + миш маш

Тренировка:
6.  Трапецовидно повдигане с дъмбели  ( 2 по 7кг ) 3х12
7. Пълна гръбна екстензия  (с гушнати 15кг) 3х12
8. Едностранно гребане с дъмбел  (с 15кг) 3х12
9. “Зотман ” сгъване с дъмбели  (с по 7кг ) 3х8
10. Бицепсово сгъване с дъмбели  ( с по 5кг )  3х12
11. Бицепсово сгъване с  дъмбели от наклон ( с по 5кг ) 3х12
12. Кръстосано чуково сгъване с дъмбели ( с по 5кг ) 3х12

*Може ли да кажа, че вече много ми се учи. Писна ми от тази ваканция. (Сигурно съм първият човек, който го казва! :D )

Здравейте!

Храна:
Зърнена закуска, нектарина + кафе
2 яйца, ориз с коприва + сирене
Ябълка
2 яйца, ориз с коприва
2 блокчета шоколад - сладката треска започна :D Don’t you dare to judge me! :D

Тренировка:
1.Лицеви опори 3x10
2.Повдигане на дъмбели от хоризонтален тилен лег 3x12 (с 2х7kg)
3. Преси с притискане 3x12 (с 2х7kg)
4. Хоризонтална ротация на ръцете с дъмбели 3x12 (с 2х2.5kg)
5. Пулоувър с дъмбел 3x12 (с 2х7kg)
6. Флайс с дъмбели 3x12 (с 2х5kg)
7. Избутване на дъмбели от наклонен лег 3x12 (с 2х7kg)

Мнението беше редактирано от Катерина Илова на 12.09.16 00:15.

Здравейте!

Храна:
2 филии с шунка и кашкавал + кафе
Нектарина
Пилешко + сирене + малко ориз

40 мин велоергометър :)

Здравейте!

Вчера:
Овесени ядки с лъжица фъстъчено масло и кафе
Ябълка
Сандвич с филе и кашкавал
2-3 Пилешки дробчета 
2-3 бонбона
2 кашкавалчета

*Цял ден бях зверски гладна :D Искаше ми се да изям абсолютно всичко, което видя :D

Тренировка:1. Повдигане на седалището с опрян в швец. топка гръб 3х12
2. Donkey kick 3x12
3.Български клек 3х12 (с 14 кг )
4. Напади с дъмбели ( 20кг ) 3х12
6.Хип тръст с 20 кг 3х12
7.Степ ъпс с 14 кг 3х12
8. Бедрено сгъване с дъмбели от лег (7 кг) 3х15
9.Мъртва тяга с дъмбели  ( 20кг ) 3х12
11. Бедрено сгъване на швец. топка 3х12
10.Повдигане на пръсти 3х до отказ

Днес:
Сандвич с филе и кашкавал + кафе
Сладолед
2 кебапчета
  + мноого ходене :)

Мнението беше редактирано от Катерина Илова на 14.09.16 22:45.

Здравейте :)

Храна :
Филия с шунка и кашкавал + кафе и ябълка
Наденица
Чаша мляко

Тази седмица доста ми се налагаше да ходя по разни места и не смогвах с храната. А пък, да си призная, нямах пари, а нямаше и много храна вкъщи. Та... малко обстоятелствата се наложиха. :)

Тренировка :
Суперсет:

3. Дълбоки раменни преси (2х7 кг)3х12
4.  Хибридни “Арнолд ” раменни преси  ( 2х7 кг) 3х12
5.  Раменна преса (2 х 7 кг ) 3х12
6. Хай пул  (2х7кг) 3х12
7. Кубинска преса  (2 х 7кг ) 3х8
8. Външна лакътна ротация  (2х 5 кг) 3х12

Мнението беше редактирано от Катерина Илова на 15.09.16 23:25.

Здравейте!

Вчера:
1 картоф и 1 кебапче
Филия с мармалад и мляко с какао

*Почти нищо не съм яла, защото коремът ме болеше ужасно много.

Тренировка:
6.  Трапецовидно повдигане с дъмбели  ( 2 по 7кг ) 3х12
7. Пълна гръбна екстензия  (с гушнати 15кг) 3х12
8. Едностранно гребане с дъмбел  (с 15кг) 3х12

Изчезнах, защото ми се наложи да пътувам. Нямаше как да пиша. Днеска пак пътувам цял ден (очевидно съм намерила интернет) и ще почивам. Перфектно съвпада с отвратителните болки в корема,  от които  (буквално) ми изтръпват краката. :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1