Леки тренировки за малко по-добра кондиция

Темата е заключена.
Прескочи до:

21.06.16
20:26

Тренировка:

1. Тясна тяга - 3х120кг.,3х130кг.,3х140кг.,2х150кг.,1х160кг., 1х150кг., 3х140кг.,3х130кг.,3х120кг.
2. Широка тяга - 3 х90,100,110кг.
3. Набиране подхват - 5,5,6СТ

Днес реших най- накрая да врътна една тяга . На широката тяга планирах по-голям обем, но ме стегна кръстта и спрях на третата серия. Набиранията не бяха по план, но при по - ниския обем на широката тяга , направих набързо и едни набирания.

Храната след около 24 - 25 часа фаст:
1. Три кофтета и две кебабчета/стара планина/ лютеница , пълнозърнеста франзела/ от малките/ ,  купичка с дуди, малко кисели сливи и две кайсии.
2. /евентуално/Две дози протеин с прясно мляко и половин банан.

Всякакви наченки на вегетариниазация в нашата къща се изкореняват в зародиш.Имам чувството, че  момента,в които съм казал, че искам да намаля месото , се готви два пъти повече месо.Верно и че вечерта като се приберем най-бързо става нещо метнато на скарата.Иначе и кебабчета и кюфтетата бяха екстра, лютеницата, за купена, беше също екстра - е малко странно ми беше Шкумбата да ми се хили от буркана :) Дудите  и те бяха един път. Общо взето доволно вкусна вечеря. Това е !

Мнението беше редактирано от I`M на 21.06.16 20:41.

22.06.16
19:46

Храната след около 22 часа фаст:

1. Кюфте и кебабче с.п. Малко мусака, две филии д.р. хляб, диня, сирене и домати.

Така ми се ядеше едно сладоледче, но пък  от друга страна “остават две седмици до морето”, така силно оттекваше в и без това натежалата ми, от хилядите глупости глава, че минах без любимия сладолед.
Изминалата нощ не спах добре. Жената всяка вечер ми изключва климатика и отваря прозореца, а аз ставам в 3-4ч. да затварям прозореца и да си пускам климатика. Чак й се чудя как спи по пижама, макар и лятна , че и се завива с чаршафа. Отделно и луната се беше облещила, та общо взето не спах.
Половината ден ми мина в пътуване, докато вкъщи климатика ми е на 6 метра от главата, в колата като шофирам или ме удря  в краката или в носа/челото, но пък без него е ужас в тази жега. Иначе честно казано вече ми се спи. Това е !

23.06.16
20:42

Тренировка:

Първи двусет:
1. Полулег с дъмбели  -8х28кг.,6,10х30кг.
2. Набирания надхват - 5,5,5СТ

Втори двусет:
1. Лег с дъмбели - 6,6,6 х 24кг.
2. Мечка - 6,6,6 х 60кг.

Трети двусет:
1. Горен кросоувър -,8,6,6 х 25кг.
2. Хоризонтален скрипец - 8,6,8

Без почивки.
На лега с дъмбели, правя леко въртеливо движение в горно положение, а в долно положение държа лактите по -прибрани и по към торса. Така чувствам болката в рамената по-слабо.Гърбът доволно изморен от тягата миналия ден, но пък чувството на напомпаност и мускулна треска е приятно - чувствам се все едно съм релефен :)

Храната след около 17-18 часа фаст:
1. Кисело мляко с около 50 грама стафиди.
2. Три яйца със сирене и кашкавал, спагети с доматен сос и кайма, малко диня.
3. 2 дози протеин с мляко и половин банан.

Смятах да изкарам по-дълъг фаст, но явно вчера храната ми е била малко и много бързо изгладнях днес. То пак можеше да изкарам, ама случайно видях това мляко на олимпус дето рекламират и честно казано в тази прозрачна опаковка се виждаше чак каймакът, който от своя страна беше обсипан  с леки балончета  и “кратерчета” и ме привлече до там, че да го купя и опитам. Добра им е маркетинговата кампания явно и  олимуса ще се окаже нещо като айфона на киселото мляко. Вън от горното, на вкус определено ми хареса.
Денят ми като цяло , въпреки че беше доста изморителен, не беше зле до самия му край, в който една новина ми скапа настроението. Ама квото такова, то не зависи от мен. Иначе при нас такава буря се разви и такъв погром се изсипа, че половината град е в дървета и паднали жици. Щом пожарната/гр. защита обикаляха на сирени да обезопасяват, значи положението наистина е сериозно. Това е !

Мнението беше редактирано от I`M на 23.06.16 20:45.

24.06.16
19:56

Храната след около 20 часа фаст:
1. Сладолед от мкдлс.
2. Пилешка пържола от бут, домати и сирене, малко бял ориз, филия д.р. хляб, малко диня, 5 слепени бисквити.
3.евентуално кофичка кисело мляко със сладко от горски ягоди.

За съжаление утре и може би други ден няма да мога да тренирам. Физическа активност обаче ще има -под формата на къртене, удряне с чук и носене на чували със строителни отпадаци. Дори и да се оправим в ранния следобед, едва ли ще имам сили и желание за каквото и да е друго физическо натоварване.

25.06.16
17:23

Храната след може би 16 часа фаст:
1. Едросмляна наденица на скара, домат, краставици, сирене и олио
2. Кофичка сладолед, фасул на фурна, свинско/около 200 грама/ чери домати със сирене и олио, филия д.р. хляб, парче диня и четири обикновени бисквити петит.

26.06.16
13:15

Тренировка:
Първи двусет:
1. Кофички -6 СТ,6,6 х 15кг.
2. Набирания подхват - 5СТ,5,4 х 15кг.

Втори двусет :
1. Лицеви упори - 10СТ,10х15кг., 8х30кг.
2. Хоризнтални набирания надхват - 10,8,10СТ.

Трети двусет:
1. Полулег -10,10,10 х50кг.
2. Верикален скрипен ш.надхват - 8,8,8

Без почивки.
Изморих се и рамото ме сряза на 2-3 пъти. Положението с въздуха обаче се подобрява. При наличието на малко повече време може би ще мога да включвам и по още 1-2 двусета в тренировката:

Храната след около 19 часа фаст:
1. Две дози протеин с прясно мляко и половин банан.
2. След малко три яйца с масло и сирене, филия д. хляб.
3-4 - не знам все още.

Жената предложи да направи крем карамел - не мога да повярвам отказах, въпреки че сега като се замисля и без това положението е трагично и неспасяемо и на морето ше се ходи тюлен, поне да си хапна нещо вкусно. Това е за днес.

28.06.16
20:17

Тренировка:

Първи двусет:
1. Лег с пауза/1,2,3/ - 3х80кг.,3х100кг.,3х110кг.,5х80кг.
2. Набирания - 5,5,5,5 СТ

Втори двусет:
1. Полулег с дъмбели - 8,8,8 х 26кг.
2. Тясна тяга със задържане- 3,3,3 х90кг.

Трети двусет:
1. Машина гръди -8,8,8
2. Гребане на машина -8,8,8

Като цяло по-добре от очакваното. При 110кг. на лега с пауза значително по - бързо броях до 3 от другите серии. На завършващата с 80 значително по-бавно. Темпота на тягата и полулега  по-забързано от обикновенно. Напоследък тренирам само гръб и гърди, понеже си купих нов бански до коленете и  в тази връзка краката не виждам смисъл да ги тренирам :)

Храната след може би 17-18 часа фаст:
1. Три яйца с мало, сирене и домати, филия д.р.хляб, филия д.р. х с тахан и балкански мед.
2. Ако не заспя към 10 ще ударя две дози протеин с мляко и половин банан.

Вчера бях на рожден ден в една кръчма и то не бяха хапки, пици, сосове, салати,сладоледи и торти дето ядох. Отделно се прибрахме към 2 и станах в 6, та днес не бях много в кондиция за каквото и да. Обаче пък си прекарахме добре. Очаквах по -слаба тренировка, защото едвам се довлачих до фитнеса, в който между другото не работеше климатика, но все пак се получи добре. Това е !

Мнението беше редактирано от I`M на 28.06.16 20:20.

30.06.16
19:56

Тренировка:
Първи двусет:
1. Преден клек - 6,6,6 х40кг.
2. Раменна преса - 6,6,6 х40кг.

Втори двусет:
1. Български клек -8,8,8 СТ
2. Избутване с.рамо машина - 8,8,8

Трети двусет:
1. Бедрено сгъване -8,8,8
2. Раменно разтваряне с дъмбели -8,8,8 х 6кг.

Четвърти двусет:
1. Полулег с дъмбели -8,8,8 х 24кг.
2. Набиране подхват - 5,5,5СТ

Днес направих и четвърти двусет, които едвам завърших. Иначе клека и раменната този път ги правих с един лост и се наложи да направя 20 секунди почивка след втората серия, че ми сванаха китките.По отношение на рамената, не мога да си позволя никакви по- тежки натоварвания:

1. Две дози протеин  с прясно мляко и един банан.
2. Леща, филия домашен ръжен хляб, чесън и оцет, халва.

Храната вчера след около 22-23 часа фаст:
1. Мусака с домашно телешко, салата от цвекло,домати и краставици, две парчета тората и две парчета сметаново руло.

Вчера бяхме на гости у едни приятели и ядох много интересна мусука. Вместо с кайма,бе направена  с накълцано телешко- беше много добре приготвена и вкусна.Тортите също -макар и купени :)
Днес натоварен и изнервен ден -вчера също.

Пълничък съм още, но от друга страна с оглед на храната , която ям, мисля че можеше да е и по-зле.

Мнението беше редактирано от I`M на 30.06.16 19:59.

01.07.16
19:41

1. Телешки бургер и сладолед с някакви пръчици вътре.
2. Свинско с картофи на фурна, 100 грама сирене, една филия домашен ръжен хляб, 200 грама таханова халва.

Днес имах доста натоварен ден, което ми беше е и очакването де.
Утре също имам доста ангажименти - обещах на жена ми да я водя на пазар, трябва да пробивам едни отвори с къртача, да качим с един приятел една спалня и вечертта обещах да отидем на кръчма -ако успея да вмъкна една тренировка гърди/гръб между така изброените дейности ще е добре. Това е !

02.07.16
12:27

Тренировка:

Първи двусет:
1. Кофички -6СТ, 6,6х15кг.,10СТ
2. Набирания надхват - 5СТ,3,3 х15кг., 5 СТ

Втори двусет:
1. Лицеви упори -12,12,12 СТ
2. Хоризонтални набирания -8,8,8 СТ

Трети двусет:
1. Полулег  - 8,8,8 х 50кг.
2. Гребане с дъмбели от полулег - 8,6,8 х 24кг.

Изобщо не трябваше да тренирам , ама тренирах въпреки болките в рамената и защото ми отпадна ангажимента с пробиването на отвори. Май  трябва да спра всякакви бутащи за около 2-3 месеца, за да се закрепи положението с рамото, а аз точно обратното правя -основно бутащи. Ако обаче не правя бутащи, си мисля че изобщо няма да ходя до фитнеса. На лицевите упори нямаше кой да ми слага тежестите и си мислих, че ще ми е супер айляк поне на тях. Да, ама не. Едвам ги избутах -свърши ми въздуха. Явно докато ми слагат тежестите - 5-6 -те секунди въздух имат значение. А без  слагане и сваляне  на тежести, правя лицевите упроти и  директно на смит машината за набиранията/която е на има няма метър / и обратно лицеви, та бая се задъхах.Полулега изобщо не го усещах като тежест, а само като пареща болка в рамото. Гребането го правя с двата дъмбела наведнъж. Обмислях идеята за четвъри двусет, но тя умря около края на първия, от там насетне обмислях дали да не направя два. Май трябва да сменя името на дневника  на никави тренировки за никаква кондиция, както съм тръгнал и като тренировки и като кондиция.

Храната след около  16 часа фаст:
1. 2 дози протеин с прясно мляко и банан.
2. Вратна на скара, пържени картофи , лютеница филия хляб, диня/естествено със сирене/
3-4 . Празнично- то всяка събота и неделя е “празник” на лакомията при мен.
Общо взето е това.

10.07.16
16:08

Тренировка:
1. Полулег  с дъмбели - 8х24,26,28,30кг.
2. Лег  с дъмбели - 8х 22,26,30кг.
3. Лег от обратен наклон - 8,8,8 х 80кг.
4. Раменна преса с дъмбели - 8х 12,14,18кг.

Аз мисля, че съм писал, но все пак отбелязвам, че винаги пиша тежеста на единия дъмбел, а не сбора от двата.
Бях една седмица на море и не съм правил нищо. По цял ден лежане, спане и ядене на корем, а аз какъвто корем имам -хич не беше малко яденето. Тази година решихме да  си наемем един апартамент в затворено комплексче на по - спокойно и тихо място, вместо а.и. в голям хотел и честно казано съм много по-доволен. Щом успях да изкарам цялата почивка без да издивея- принципно повече от три дни/освен вкъщи’/ не ме свърта на едно място.
Общо взето на такива дейности се бях отдал цяла седмица:

Мнението беше редактирано от I`M на 10.07.16 17:59.

11.07.16
20:22

1. Купа леща, шопска салата, три препечени филийки ръжен хляб.
2. Две дози протеин с прясно мляко.

Минах през билата и видях някакви сръбски кюфтета с бекон. Взех  си  с идеята да хвърля 4-5 на скарата са добавка към лещата, ама не знам откъде ми изникна изразът meatless monday и си останах само на лещата .
Днес първи ден след отпуска, последна седмица на работа и колежката в отпуска - беше “супер” . Изобщо не знам как ще се управя тази седмица, едно че имам да довършвам доста неща, едно че изникнаха още толкова днес, друго че поемам и работатат на колежката, както и тя поемаше моята докато бях аз в отпуска. Живот и здраве ще мине - малко остана. Иначе и жега ме мори яко, то и миналата седмица беше жега, ама поне морете беше на 100 метра :) Общо взето е това май- то и каквото и да кажа повече няма да се управи положението с този вегетариански понеделник :)

Мнението беше редактирано от I`M на 11.07.16 20:24.

12.07.16
20:41

Тренировка:
1. Набирания надхват - 5СТ, 5х10кг.,5х15кг.,4х20кг.,2х30кг.,5СТ
2. Мечка  -8х55кг.,65кг.,75кг.
3. Тясна тяга - 3,3,3,3х120кг.
4. Вертикален скрипец - 8,8,8

На набиранията не очаквах толкова слабо, въпреки че отдавна не бях правил набирания с тежест. На тягата принципно 120 ми е стартовата тежест/не че качвам много след нея/, но днес си останах на 120. Хем ми бяха много леки, хем ги усещах че добре влизат вгърба, хем имах чувството че повече от 120 няма да отлепя. Като цяло пълна липса на енергия. Смятам, че за това обстоятелство има принос и рязкото намаляне на калориите изведнъж и едва седемте часа сън за двете изминали денонощия.

1. Четири кюфтета с малко кафяв ориз, шопска салата,  малка варена българска царевица - без сол и други подправки.

И днес ще съм на много малко калории . Утре ще е интересно -или ще съм гладен като куче/все едно знам колко е гладно едно куче/ и ще се подпукам от обяд с пици, сладолед и т.н. или куче, не куче ще избутам някаква гладна сряда и ще изкарам някакъв 20 часов фаст.Иначе много работа. Утре даже ще отида по - рано сутринта, че предпочитам да отида по-рано отколкото да се налага да оставам до по-късно. Сега също трябва да свърша малко работа.

13.07.16
19:22

Храната след около 21 -22 часа фаст:
1. Пилешка пържола от бут без кожа, малко кафяв ориз/на око - около 100-150 грама сварен/, шопска салата, 6 малки маслини и 20-30 грама кашкавал, супена лъжица сусамов тахан с полови чаена лъжица мед.
2. Една доза протеин с прясно мляко.

Глад , не глад, изкарах и днес фаста. Утре ще е още по-зор защото вече трети ден съм на много малко за мен калории. Решен съм поне 3 седмици да спазвам строг режим - защото искам да видя какъв ще е ефекта, че напоследък спазвам фастовета, ама през хранителния прозрец хвърлям всичко каквото намеря в хладилника и всичко що има наченки на захар. Когато започнах фастовете преди края на 2011 или началато на 2012г. и наистина ги спазвах строго- свалях по 2 кила на седмица и за месец -два свалих доста кила. Сега съм по-дърт и малко по- други неща ме интересуват, а и жените си ме харесват и така, а  и съм женен , та се чудя за какво ми е да се мъча с режими и тренировки.  Шегата на страна, като че ли нямам вече стимул/или поне намаля значително/ да спазвам някакви строги режими и  в  аспект на храненето и по отношение на тренирането. Искам да си пия питието, когато ми е кеф и когато не е такава жега, да не се съобразявам като седнеме на кръчма и да си поръчам с кеф една пица, торта и т.н. Добре, че съм суетен, та поне малко от малко се ограничавам на моменти, като настоящия.

Иначе днес по едно време толкова неща ми се струпаха на главата, че забравих за глад и жажда. От 6:40 сутринта до 17:30 почти не съм спирал да работя и пак до края на седмицата няма да мога да си свърша половината от нещата. И в понеделник и вчера същата история. Един приятел ми вика за какво си даваш толкова зор - нали знаеш че като се махнеш, така или иначе ще си виновен за нещо и ще те изкарват, че за нищо не си ставал. Като се замисля по отношението спрямо други напуснали колеги- има голяма доза истина, ама аз да си знам, че съм направил каквото съм могъл, пък после да си говорят каквото си искат.

П.П.- ебати лиричиските отклонения дето направих днес.

Мнението беше редактирано от I`M на 13.07.16 19:24.

14.07.16
20:49

Тренировка:
1. Лег - загряващи, 8,8,8 х100кг.
2. Полулег - 8,8,8 х 70кг.
3. Лег на машина -8,8,8
4. Кросоувър г.м. -8,8,8
5. Клек с дъмбели -8,8,8,8 х20кг.

Днес рамото беше с една идея по-добре, ама направих грешка с осмиците на 100кг. и на полулега трябваше стабилно да сваля, че взех да чувствам по-сериозно прерязвания пак. На клека с 20-ките така си усещах предните бедра, че последната серия на чист мускулен фалит я изкарах. Иначе днес стълбите  в четириетажния офис съм ги качвал и слизал на бегон не знам колко пъти, повърях и в жегата , та + тренировката физическата активност е на ниво-спрямо нормалната ми ежедневна активност.

Храната след около 23 часа фаст:
1. Три яйца с масло, кашкавал пане, малко ръжено-пшеничен хляб, една нектарина.
2. Две дози протеин с мляко, кофичка кисело мляко с шепа стафиди.
Днес отново голям глад ме гонеше. По обяд за малко да не скоча да си взема една кофичка кисело мляко, ама динамичната работа помогана поне да изкарамбез храна. Вечерята е малко по-тежка и калорична от изминалите дни, но ми трябваше малко повече заряд, та да изкарам утре , а и пак съм в дефицит, по -малък, но  дефицит.

Като споменах по-горе за тичането по стълбите, май няма нужда да казвам, че денят ми беше динамичен.
Иначе ебати жегата. Като си тръгвах от работа оставих колата да работи 5 минути преди да се кача и все още не беше охладила напълно. 41 градуса ми показваше на таблото-верно че цял ден бе на слънце  и заради това датчика сигурно даде някакво отклонение,  ама определно температурите бяха близки до 40-те градуса. Утре хем петък, хем последен ден. Дано да мине бързо и без проблеми, а дано, ама надали :) Това е.

16.07.16
14:46

Храната след около 33 часа фаст:
1. Четити варени яйца, 20-30 грама сирене, малка филийка ръжен хляб, кофичка кисело мляко с шепа стафиди, супена лъжица сусамов тахан и чаена мед.
2. Гювече/ кайма, яйце, сирене, домати, кашкавал и малко луканка/ две малки филийки р. хляб, три нектарини/малки/

Първото хранене беше около 7 сутринта. Второто в два и няма да се храня повече днес, тъй като утре смятам да тренирам около 9-10 и към 11-12 да ми е първото хранене за деня. Тоест 21-22 часа фаст, по моето фастоброене. Вчера си изкарах без храна цял ден и неочкавано без много зор , че даже и къркорене нямаше :)
Този мед, които ползвам в момента се води някакъв горски букет и много  ми хареса. Взех го от едно от селцата над Велинград по пътя за Банско. По-скъп е от този, които купувам тука, но определно за мен е по -хубав. Взе да свършва и ако не ми донесат от домашния, който праща един познат, ще си взема пак от там.
Днес тренировка нямаше, но физическа активност не лиспваше. За съжаление основно се налагаше да използвам двете ми проблемни зони - кръстът и рамената. Сега кръстът леко ме е стегнал , ама ще хвана жената преди лягане да ме размачка малко и се надявам утре да съм ок.
За първи път вчера видях да вали град без дъжд. Сух лед падаше по пътя. Чак ми идваше да си сипа едно и да излезна навън да чакакам лед да ми кацне в чашата  :) После се сетих, че няма как да стане и се  отказах,  защото все още бях на работа, нямах чаша, нямах уиски, бях  с колата, а и не на последно място - колегата си подаде главата от прозореца да види кво става и си я прибра  с цицина  и световъртеж :) Абе весело беше.
Последен ден на работа. Последен си тръгнах, е и портиера беше на работа, но той винаги е, така че него не го броя. Малко странно ми беше. Каквото и да било, каквото и да не е било - не работих малко време там и изпитах някакви сантиментални чувства излизайки от моя офис и поглеждайки го за последно/надявам се/, но живи и здрави, продължаваме напред. Та така.

17.07.16
16:12

Тренировка:
Първи двусет:
1. Кофички -6,6,6 СТ
2. Набирания подхват -5,5,5 СТ

Втори двусет:
1. Лицеви опори - 10,10,10СТ
2. Хоризонтални набирания - 8,8,8 СТ

Трети двусет:
1. Полулег с дъмбели - 8,8,8 х 22 кг.
2. Пулоъвър на скрипец.

Днес отидох до фитнеса тотално разглобен и с много силна мускулна треска в гърдите. На кофичките почнах да загрявам с една шестица и като усетих, че гърдите ще ми се пръснат, загряващата си остана основна. За смекта на липсата на тежести, упражненията със собствено тегло , ми позволиха един по -голям интензитет, който честно казано не ми се искаше, че освен въздуха , този път ми се изпари и слюнката в устата и езика ми залепна за небцето, като муха на мед.Обаче съм доволен и на кофичките и на опорите и на полулега, чувствах как мускула работи.

1. Две дози протеин с прясно мляко.
2. Две супени лъжици тахан, една чаена мед.
3. Малко прясно зеле с един цял пилешки бут, две филийки р.хляб,диня.
4. Свинска наденица, две филийки ръжен хляб.
5. Кисело мляко с шепа стафиди.

И днес мисля съм добре с храната. След фитнеса се прибрах за един бърз душ и шейк. После излезнахме да пием кафе с едни приятели. След това уж скочихме за малко до кауфланд, там пък засякохме едни дружки на жената и докато се прибера стана 2 часа. Като цяло изключително приятен ден засега.Вечерта сме си  я запазили за удобния диван и телевизора :) Това е!

18.07.16
19:30

Храната след около 19-20 часа фаст:
1. Две дози протеин с мляко, три оризовки от кафяв ориз.
2. Ориз/бял/ с пилешки гърди и зеленчуци на фурна/нормална порция-нито голяма, нито малка/ салата от домати, краставици и лук, малко диня, кочан българска царевица-варена, без сол.

Вчера май, за първи път направих зареждащ ден, а не омазващ. Въпреки, че калориите ми бяха в повечко, източниците им бяха приемливи за фитнес цели. А как ми се искаше да се омажа...
Иначе днес цял ден напред-назад, като свъшихме доста задачи, които бяха по-скоро от организационно-административен характер, отколкото същинска работа, но пък това беше на дневен ред.
Вече  имам възможността да тренирам сутринта, когато фитнесът е празен - тоест точно по вкуса ми. Проблемът идва от това, че искам да си продължа с фастовете, а след тренировка огладнявам, а и предпочитам да ям след тренировка. При това положение обаче трябва да се храня  сутрин/обед и да пропускам вечерята. Това пък означава жената да ми мрънка и в последствие да  се разсърди , че няма да вечеряме заедно семейно и май ще си остана за сега на вечерни тренировки. Та така.

Добро парче- лирика, флоу, семплиране:

20.07.16
18:42

Тренировката вчера:

1. Тясна тяга -  загряващи; 3х120кг., 3х130кг.,3х140кг.,3х150кг.,3х130кг., 5 х120кг.
2. Мечка -12х45. 12, 12х60кг.
3. Гребане с дъмбели от полулег/едновременно/ - 8,8,8 х 24кг.
4. Набирания надхват -5,5,5,5СТ

Много кратка тренировка, че се оказа, че бързам за РД.

Храната вчера след около 20 часа фаст:
1. Едно парче свинска наденица, филия ръжен хляб, домати, краставици и лук.
2. Три дози протеин с прясно мляко, половин пакет оризовки от кафяв ориз, което ще рече 75 грама или 167,5 кк./ естествено приблизително по опаковъчни данни/

На РД може и да ми се разсърдиха малко, но го изкарах само на половинка вода. Почти ми свърши протеинът. Остана за има няма 5-6 дни.Тъй като го намирам за много ползен за мен-като имам глад за сладко вечерта, удрям 2-3 дози с прясно мляко и съм ок. Друг е въпросът, че протеинът на прах, пречи на свалянето при мен.. Лични наблюдения, в периоди които не приемам , свалям по-бързо от периоди през които приемам, при относително едни и същи условия. Сега се чудя дали да пробвам май протеин и дали ще го бъде на вкус или да си взема отново матрицата на синтракса, че на вкус си я тача.

Храната днес без фаст:
1.  Две супени лъжици сусамов тахан, чаена лъжица мед.
2. Една оризовка от кафяв ориз, три парченца турски локум с бадеми.
3. Не знам някакво месо с гарнитура, салата и ръжен хляб.
Днес пък баща ми има РД, но не смятам да си позволявам нещо различно от обичайното тези дни.
Утре може би ще тренирам сутринта, а може и да остане и за вечерта и за петък. Ще трябва да скоча и до бившата работа, че личният състав  е забравила да й разпиша някакви документи. Днес малко странен ден, но като цяло бива. Отбелязвам си, че започнах по-активно да ходя пеш, досега навсякъде с колата. Дори големите баири покрай нас ги изкачвам пеша. Задъхвам се сега отначало, но мисля, че ще свикна още 3-4 пъти като ги кача. Това е !

22.07.16
20:44

Тренировката:
1. Лег - загряващи, 8,8 х100кг., 8х80кг. + 7 х 40кг. с дъмбели.
2. Полулег с дъмбели - 8,8,8,8 х 26кг.
3. Военна преса - загряващи, 5х40кг.,5х50кг.,8х40кг.

Много набързо сутринта, че нямах време.  На 40-ките не ме удрят толкова в рамената , но докато ги обърна от седнало положение в легнало -бая зор, а и ме удрят в кръстта. Военната много зор и тя.

Храната след около 35 часа фаст:
1. Две дози протеин с прясно мляко, две супени лъжици сусамов тахан с една чаена мед, една оризовка.
2. Две пържоли на скара от свинско каре, три оризовки, две малки филийки ръжен хляб.
3. Кофичка детски сладолед от машина.
4. Пържола от свинско каре, много малко макарони на фурна/пълнозърнести макарони, яйца, сирене и захар/, диня.

Угодих си на душата с едно малко сладоледче днес, но с оглед на 35 часовия фаст преди това и другата храна днес, мисля, че няма да ми се отрази негативно. Вчера доста походих , днес по-малко. Интересното е, че сутринта излизам с колата карам детето на градина , жена ми и майка ми на работа, след което се прибирам да оставям колата и тръгвам пеша. Вечерта упражнението се повтаря прибирам се пеша, взимам си колата и отивам да забирам детето и жената и евентуално майка ми. Утре няма да тренирам, но ще имам пак доста физическа работа.Общо взето е това.

23.07.16
17:14

Храната след около 21 часа фаст:

1. Пилешки гърди с бял ориз на фурна/средно голям порция/, една филийка ръжен хляб, един домат, диня.

Днес усилен физически труд. Следобед спах и като се събудих преди малко -гърбът бетон. Утре сутринта ще си покаже дали ще се тренира или не . Докарах си неприятна пришка на отстрани на палеца, та ще видя как ще съм и с дърпащите. В момента ми е някакво сънливо и имам, чувстово че ако легна, ще спя чак до утре сутринта- реалността обаче е , че най-вероятно ще е будувам до посред нощите. Общо взето е това.

24.07.16
10:51

Тренировка:

Първи двусет:
1. Кофички - 6СТ,6,6 х 10кг,
2. Набирания подхват - 5СТ, 5,5 х 10кг.

Втори двусет:
1. Полулег с дъмбели - 8,8,8 х 26кг,
2. Хоризонтални набирания подхват - 8,8,8 СТ.

Трети двусет:
1. Бутане приведен напред от г. макари - 6,6,6
2. Вертикален скрипец с тясна ръкохватка -6,6,6

Не бях изобщо възстановен днес и не трябваше да тренирам, но утре няма да мога, а другиден ще ми се разбърка цялата програма. Отделно ако не бях тренирал днес, тази седмица щях да висна само с две, много леки и кратки тренировки. Почти на всички двусети към последните серии вече чувствах парене в гърдите, рамената и гърба. На последния двусет имах чувството, че ще ми пламне гърба и ще скъсам някъв муслкул още от първите серии. Като цяло напомпването беше брутално или поне така го усетих.

Храната след около 17-18 часа фаст:
1. Две дози протеин с прясно мялко.
2. Две препечени филии р. хляб с масло, пилешки гърди.
3. -4 Мистерия за сега, но считам че ще са в духа на 1и 2

Сега излизам за кафе, после дрямка на хладно у нас и вечерта някакви филмче пред ти ви ти, на чаша студена вода. Това е!

Мнението беше редактирано от I`M на 24.07.16 11:16.

25.07.16
19:55

Храната след малко повече от 26 часа фаст:
1. Принцеси - три филийки/кръгчета от ръжена франзела с кашквал и сирене, две малки филийки от ръжен хляб със семена с яйце и сирене, една нормална с кайма и ръжен хляб, кофичка кисело мляко с шепа стафиди, три слив,.един домат.
2. Доза протеин с прясно мляко, 2-3 сливи.

Имаше останал 2-3 вида ръжен хляб, та жената ми направи принцеси. Някакъв ръжен хляб  тип франзела с маслини бяхме взели и ми хареса. Нещо много огладнях днес и то само на 26 часа фаст.Доматът някакъв сорт биволски език - беше уникално вкусен.
Походих малко , поизкачвах стълби, пуфтях, плезих езика като куче от отворен прозорец на кола, а бе не бях красива гледка, но пък пораздвижих кръвта, която чисто отиде към завиране по едно време. В някакъв момент на временна умопомраченост обмислях да тренирам , тъй като плановете за утре се промениха, но към 5 часа такъв мързел ме налегна, че ме бе обладала единствено мисълта за душ, легло и климатик, повтаряща се многократно. Преди хранене си викам, да не е без хич да направя 7-8 десятки бърпита с 10 сек. почивки между тях - след третата приключих подпрял дланни на колената и дишащ, като асматик със запушен инхалатор. Понеже вчера си махнах дългата коса, обръснах се  и общо взето съм “0” номер, та  днес не могат ме познаят и доста  хора ме гледаха странно :)
Спирам да се оплаквам, поне в момента не мога - нахранен съм и  се излежавам на хлад. Това е !

26.07.16
20:26

1. Пилешка пържола на скара, домати, филия ръжен хляб, диня.

Тренировката отново отиде по-дяволите, тъй като не ми остана време и сили. Иначе си взех протеина на ситракса отново, само че този път смених вкуса и си взех ванилия, за сега фаворит ми е ягодата, въпреки и че шоколада не е лош, но ванилията със студено мляко, си я представям като сладоледн шейк. Сутринта повъртях 10 минути велото, като сменях натоварванията на маховика периодично, после направих няколко серии бърпита и малко разтягане,та не е напълно загубен деня.
Четох някъде, че една диета или по скоро  режим, трябва да се практикува най-малко 6 месеца за да има някакъв резултат. Аз ако изкарам още 2-3 седмици с тази храна и няма резултат - е@%ал съм ти и щангите и пилешките гърди, протеиновите шейкове и останалите глупости и ще си гледам кефа с парче/най вероятно няколко/ пица и бутилка вино примерно, пък който иска да се мъчи с месеци за едната преса. Та така.

Закрит Акаунт

26.07.16
22:08

Колега, четох дневникът ти от начало и като видях що ядене е, що нещо е и въпреки това си свалял, направо явно хич не съм знаел, за каво иде реч. Вярно, но и много тренираш според моите разбирания, т.е. не е лека тренировка, каквото е и заглавието на темата. Също така се учудих на редовното ядене на сладоледи и торти и въпреки това сваляш. Интересно ми е, как си се хранил, когато си бил по-пълен и не си тренирал. Сигурно може и по-малко даже да си ял, но е било много тестено, сладко и т.н.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 26.07.16 22:10.

26.07.16
22:54

казано от Dydo на 26.07.16, 22:08:

Колега, четох дневникът ти от начало и като видях що ядене е, що нещо е и въпреки това си свалял, направо явно хич не съм знаел, за каво иде реч. Вярно, но и много тренираш според моите разбирания, т.е. не е лека тренировка, каквото е и заглавието на темата. Също така се учудих на редовното ядене на сладоледи и торти и въпреки това сваляш. Интересно ми е, как си се хранил, когато си бил по-пълен и не си тренирал. Сигурно може и по-малко даже да си ял, но е било много тестено, сладко и т.н.

Имало е моменти, когато не тренирах и бях в по-добра форма, отколкото когато тренирах във фитнеса, просто бях млад, метаболизма ми беше все още супер, нямах кола и навсякъде ходих пеша,правих лицеви опори от време на време и подобни, тосест не водих застоял начин на живот. Хранех се доста по-обилно от момента.
Единственият период. през които съм бил по - пълен беше когато карах “симпатична бременност” с жена ми, която си беше по цял ден вкъщи и готвеше, а тя готви много добре. Ежедневно имаше домашни торти, баници, пити и всякакви сладки и солени изкушения. Физическата ми активност се свеждаше до ходене от гаража до апартамента и от паркинга на  офиса  до асансьора. През този период  доста закръглих и зачервих бузите, което ме стимулира да започна да посещавам фитнеса. Преди можех да си позволявам доста повече своеволия в храната, но сега заради възрастта ли или поради грешния начин на хранене през годините метаболизма ми не е като преди и с доста сериозни ограничения трудно свалям килограми и много бавно.
Колкото до сладолед, торти и т.н.  - за мен  няма проблем стига да влизам в дневния калориен план, кофтито е че са доста калорични храни и приемането им, води до лишаване от други храни за да се влезне в калорите за деня, въпреки че аз ги нагласям по -скоро в седмичен план.
Общо взето всякакво злоупотреби си оказват влияние напред във времето.

Мнението беше редактирано от I`M на 26.07.16 22:57.

Закрит Акаунт

26.07.16
23:19

Ясно. И аз сега отново се захващам след 20 год. пауза, ама вече и организмите са ни други, поради което и подходът трябва да е друг. Тепърва ще съм в търсене, кое е най-добре за мен, като хранене и начин на трениране, с цел махане на част от тлъстините, по-релефен вид и тонус.

27.07.16
18:39

Тренировка:
1. Лег с дъмбели -загрявка, 8х38,8,8,7х42.
2. Полулег с дъмбели  - 8,8,8,8 х 30кг.
3. Набирания надхват -5,5,5,5СТ
4. Широка тяга - 3х80кг., 3,3,3 х 100кг.

Днес реших да тренирам рано сутринта, че до вечерта можеше да изникнат хиляди неща и да не тренирам. Като цяло съм доста доволен от тренировката. При всяко едно упражнение усетих натоварването в мускула, които тренирах. Можеше и по -стегната да е тренировката, но докато сглобявах 42-ките, се позамотах, че някой идиот беше завил накриво “гайката” и накрая си поисках клещи, с въртенене , удряне и почукване се оправиха нещата, но поизгубих 4-5 минути. Определено рамото по-малко го отнася , когато правя лег с дъмбели, а не с лост.

Храната:
1. Две дози протеин с вода, две супени лъжици тахан с чаена мед.
2. Пилешка пържола от бут без кожа, филия ръжен хляб с малко масло, диня- едно средно голямо парче.

Днес не фаствах, заради ранната тренировка. Съответно направих ранна закуска и ранен обяд, та утре ще изкарам минимум едно 24 часа фаст, а и откровенно казано днес калориите ми са по- малко от предвиденото. Просто на обяд ми стана много тежко от едната пържола, а после вече си замина хранителни прозорец. Иначе си взимам напоследък на едро охладени пилешки пържоли от бут без кожа  в тарелки от 2,5-3 кила, разделени на готови пържоли и съм много доволен за сега. Дано да не ги развалят за в бъдеще.
Нещо тези дни жегата ме мори доста. Хубавото е , че жената не мрънка напоследък  за климатика, та поне спя на хлад. Общо взето е това.

27.07.16
20:34

казано от Иван Марков на 27.07.16, 18:39:

Иначе си взимам напоследък на едро охладени пилешки пържоли от бут без кожа  в тарелки от 2,5-3 кила, разделени на готови пържоли и съм много доволен за сега.

От къде ги взимаш ?

27.07.16
21:06

казано от Iwan на 27.07.16, 20:34:

казано от Иван Марков на 27.07.16, 18:39:

Иначе си взимам напоследък на едро охладени пилешки пържоли от бут без кожа  в тарелки от 2,5-3 кила, разделени на готови пържоли и съм много доволен за сега.

От къде ги взимаш ?

От един квартален склад в 10-глуха, който баба ми, ми показа. Няма ги по големите вериги, като взема следващия път ако се сетя да видя производителя ще пиша, че сега опаковката отдавна е разкъсана.

Мнението беше редактирано от I`M на 27.07.16 21:07.

02.08.16
18:44

Тренировка:
1. Набирания надхват - 5СТ, 5х10кг.,5х20кг, 8СТ
2. Мечка - 12х45кг., 12 ,12х 60кг.
3. Тясна тяга - 3х120кг.,3,3 х 140кг., 3х120кг.
4. Фейспул - 4х8

Тренировка сутринта, сам във залата, доволен съм. За сега ще тренирам май сутринта, или поне в повечето случаи.

Храната след около 34-35 часа фаст:
1. Две дози протеин с прясно мляко и половин банан, една оризовка, две с. лъжици сусамов тахан, една чаена мед.
2. Голяма пилешка пържола/около 300 грама сурова/  , две малки филии ръжен хляб, малко лютеница, една нектарина.

Оризовките , които взимам и ям са от кафяв ориз.
Иначе бях малко на балкан и бая си похапнах. Хубавото беше, че сутрин първо тренирах/ нямаха лост за набирания и успоредка, но поне имаха лост и тежести/. След тренировката във фитнеса отивах да плувам. Не съм много по плуването, но след всяко излизане от сауната влизах в басейна да плувам и пак в сауната и пак в басейна и т.н. Та ми се посъбра плуване за моите стандарти. Следобед пък правих около два часа разходка в планината с изкачване на доста наклонени терени. Всичко това на гладно. Първото, а и последното хранене, беше чак вечерта след едно 20-21 часа фаст. Хапвах си доста на вечеря, но основно мръвки на барбекю. С оглед на движението и фастенето, мисля че не беше толкова зле положението, при положение и че храната беше относително “чиста”. Въпреки това обаче, вчера пропуснах храненето и направих малко по-дълъг фаст. Алкохол не пих, освен едно съмърсби. За разлика от мен жената и три нейни приятелки изпиха 40 литра бира за три дни, като не им стигна и трябваше да купувам.
Сега ще продължавам да се мъча още известно време с малко калории, пък да видим. ...Та така.

Мнението беше редактирано от I`M на 02.08.16 20:57.

03.08.16
17:56

Тренировка:
1. Полулег с дъмебли - загряващи, 8х26кг., 8,10,12 х 30кг.
2. Лег с краката във въздуха - 8,8 х 80кг., 8х90,100кг.
3. Раменна преса с дъбели от стоеж - 6,8,10 х 20,18,16кг.

Отново тренировка сутринта . На лега сложих 80-сетте с цел бавно пускане и експлозивно бутане, ама ми дойдоха леки. Другите пук не можах да ги бутам експлозивно.

1. Две дози протеин с прясно мляко и половин банан, две с. лъжици с. тахан и една чаена мед, две оризовки.
2. 4-ри варени яйца, около 50 грама сирене, две малки филии хляб със семена.

Вчера  ми донесоха една бака със сирене, от някаква “проверена” балканска мандра. На вкус е екстра. Преполагам, че като седи в саламурата ще позрее още малко.
Днес като цяло изнервящ ден с няколко доста неприятни новини, ама няма какво да направя. Това е за сега.

04.08.16
17:38

Тренировка:
1. Преден клек - загряващи, 5х50,60,70кг.
2. Бедрено разгъване на машина - 4х8
3. Бедрено сгъване на машина - 4х8
4. Прескачане на пейка- 3х12

Днес реших малко да пораздвижа кръвта в краката. На машините сериите бяха през десет секунди, като целта беше да усетя това характерно парене в мускулите и я постигнах. Не знам от къде ми хрумна да се правя на Стефка Костадинова на олимпиадата, ама добре ми дойдоха подскоците около пейката, за завършек на тренировката.Извън тренировката, днес врътнах доста километраж пеша, вкл. и изкачих над 100 стъпала общо за деня.

1. Две дози протеин с прясно мляко и половин банан, две с. лъжици с. тахан и една чаена мед. три оризовки.
2. Цял пилешки бут, около 200 грама/сварен/ кафяв ориз, две варени яйца, купа таратор.

Определено храната е малко за 100 кила мъж. Странното е , че при относително едни и същи калории от едни същи източници, в различните дни усещам различни степени на глад.
Обобщение за деня -ебаси жегата.

05.08.16
13:29

Тренировка:
1. Набирания подхват - 6,7,8СТ
2. Широка тяга - 3х60,90,100,110
3. Вертикален скрипец с тясна ръкохватка - 3х8

Днес отидох колкото да се раздвижа сутринта, нещо като ритуал за събуждане, нали не пия кафе.

1. Две дози протеин с мляко и половин банан, две малки чашки с домашен пудинг, три оризовки.
2. Три яйца с масло и сирене, една филия пр. бял хляб, около 150 грама/варен/ кафяв ориз,чашка домашен пудинг.

Реших да сменя тахана сутринта с пудинг, че жената настояваше да го опитам. Като каза, че го е правила с 8 яйца и течен шоколад се навих :) . Трите порции дето изядох бяха  в чашки за крем карамел -от най-малките, тоест общо като количество изяден пудиинг се въртя около 100грама. Чудих се дали вечерта да не направя още едно хранене,че ми са малко калориите отново, а направих четири последователни тренировки и утре ще имам още физическо натоварване от друго естество. В крайна сметка, реших да си карам по схемета 2 хранения - сутрин и обед. В събота и неделя ще увелича калориите значително , в понеделник ще се опитам да не ям цял ден - естествено това е само по план.

Едно, че е петък, друго че след като обядвах, така ми се приспа, че нищо друго не ми се прави. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 05.08.16 13:29.

08.08.16
19:01

Храната вчера:
1. Свинска вратна на скара, малко ръжен хляб, салата от домати и краставици, две супени лъжици бял ориз.

Храната днес след около 30 часа фаст:
1. Домашно татарско кюфте с люта подправка и кашкавал, малко ръжен хляб, домати и краставици, диня с малко сирене, мюсли бар -30 грама на някоя от компаниите за хранителни добавки.

В събота се отпуснах повечко с храната и то по-скоро вечерта - ядох пица, няколко порции нуга слодолед и торти. За това и в неделя направих само един раненен обяд с има няма 1500 калории и днес изкарах едно 30 часа фаст последвани отново от едно има няма 1500 калории и това ще е до утре. Мисля, че балансирах вече злоупотребите в събота.Утре живот и здраве ще тренирам.
На килограми не съм мръднал почти, само 4 килограма за един месец, в огледалото обаче като, че ли напредъкът е по -ясен. Общо взето е това.

09.08.16
18:05

Тренировката:
1. Полулег с дъмбели -загряващи, 8,8,8 х 37кг. + 8,8,8 бутане под наклон през горни макари.
2.Лег с дъмбели - 8,8,8 х 37кг.
4. Суперсерии кофички + лицеви опори - 2+2 серии до отказ.

Зор видях днес. В събота рамото отнесе много натоварване и днес ме сряза няколко пъти. Дори в момента чувствам лека болка, въпреки че само си лежа. Иначе бърза и относително интензивна тренировка.

1. Три дози протеин с прясно мляко, с. лъжица и половина с. тахан и чаена мед.
2. Татарско кюфте на скара, малко ръжен хляб, кофичка кисело мляко със сладко от горски малини.

Днес голям глад ме гонеше, в интерес на истината все още ме гони. Храната като количество и калории е малко, но пък нали уж това е целта. Даже ядох по -рано от обикновенно.
Като бях на балкан си накупих няколко буркана сладка  -от диви горски ягоди, горски малини, смесено от малини и ягоди и сега си слагам в киселото мляко и ми е екстра. Иначе трябва да поръчам да ми вземат боровинки за да си направим домашно сладко от боровинки , като всяка година.
Днес много пуст и скучен работен ден, по едно време имах чувството, че даже движение на въздуха няма.Общо взето е това.

10.08.16
13:36

Тренировка:
1. Тясна тяга - загряващи, 3х120кг.,130кг.,140кг., 1х150кг.,160кг.,170кг.
2. Набирания надхват - 5,5,5,5СТ
3. Пулоувър на скипец - 4х8-10

Готино е сутринта да се тренира и да е пусто във фитнеса , ама пък съм малко по-ограничен във времето, че след приключа тренировката, докато се прибера, изкъпя, нахраня и оправя за работа си минава около час. Иначе на тясната тяга надхват съм доволен. Държах само на лъскавото лоста и хвата не изпусна, хем скоро не съм слагал повече от 140-150 , а в повечето случаи дърпах най-вече с 120кг.  180 най-вероятно щях да ги изпусна. Като цяло и на трите упражнение спазвах прилична форма и чисто изпълнение.

1. Три дози протеин с прясно мляко , две оризовки.
2. Пъстърва на скара/около 300 грама сурова/, две малки филии ръжен хляб, кофичка кисело мляко със супена лъжица сладко от диви малини, две оризовки.

Храната по моите стандарти е супер чиста и диетична, според другите стандарти не знам. Общо взето под този минимум не виждам как ще падна, в смисъл няма да мога да издържа физичиски и психически. Не знам и до колко ще продължа, тъй като резултат макар и да има е доста по-слаб от очаквания. Съразмерност - усилие, лишение и резултат, започва да клони към отказ от спазване на режим. Общо взето е това. Сега направо лягам да си дремна, на хлад,че след обяда ми се затварят очите.

Мнението беше редактирано от I`M на 10.08.16 13:39.

11.08.16
21:26

Тренировка:
1. Военна преса - загряващи, 8х40кг.,5х50кг.,5х60кг.,12х40кг.
2. Раменна преса с дъмбели от седеж и успореден хват - 3х8х14кг.,8х18кг.
3. Задно рамо на машина -4х10
4. Разходка с 24 кг дъмбели+ фейспул 12п.+рзтваряне с дъмбели над глава 10х8кг.

Раздвижих малко и леко рамената и трапеца. Мислих, че по-интензивно съм тренирал, но като погледнах часа когато приключих излезна , че съм се шматкал около половин час със загрявката.

1. Две дози протеин с един банан, три оризовки.
2. Три кюфтета и две кебабчета/стара планина/, две филии хляб със семена.
3. Три кебапчета, две филии хляб със семена, три оризовки, около 150 грама бял ориз/сварен/
4. Кашкавал и сирене на фурна със сметана/сериозна порция -около половин  голяма тава/ ,половин кило розови домати, пет филии хляб със семена, 500 мил. сладолед с половин бурканче сладко от горски ягоди, към 50 солети с 4-5 чаени лъжици течен шоколад,
5. След малко - голяма купа с плодове - банани,  ягоди,бяло едро грозде ,пъпеш и мед.

Понеже, вчера до последно ме гонеше адски глад, а и вече усещах значително забавяне на метаболизма, реших да направя един не плануван зареждащ ден. Просто така ги усетих нещата, мисля че ще ми е от полза. Та позаредих си и сега си лежа, усмихвам се , прозявам се - абе чувствам се добре.Утре мога да изкарам и един по-дълъг фаст, ама ще видим как ще се чувствам. Това е !

13.08.16
13:06

Храната вчера след около 21 часа фаст:
1. Три кюфтета и две наденици от свинско на скара/около 250 грама всичко/ четири малки/средно големи филии хляб със семена, малко лютеница, няколко зърна грозде,

Жената  реши да прави еклерова торта и пица, та днес ще откарам едно 24-25 часа фаст и ще си взема всичките калории за деня на едно ядене от домашна пица и домашана еклерова торта. Трудно се поддържа режим, когато постоянно се готвят  неща като посочените по-горе. Днес лек до умерен физичекси труд. Малко по-късно ще излизам малко да пазарувам и по-късно почивка вкъщи. Не ми се мърда никъде вечерта. Това е .

15.08.16
18:21

Тренировка:
1. Лег - 6 -ци до 80кг.вкл., 3х120кг., 2х130кг., 2х10х80кг./КВВ/
2. Суперсерии кофички и лицеви опори- 3х8-10
3. Суперсерии полулег с дъмбели и бутане под наклон на скрипец - 3х6-8

Не знам с какъв акъл пробвах с това рамо 130. Стана очакваното, прерязаме и следващите упражнения бяха в супер серии с леки тежести, колкото да завърша тренировката и да има все пак някакво напо

Храната след около 29 часа фаст:
1. Две дози протеин с прясно мляко и банан.
2. Пилешка пържола на скара с филия пълнозърнест хляб и салата от домати и краставици.
3. Купа нахут с телешко печено в гювеч, филия п. хляб.

Ядох доста време след тренировка. Мъча се да съм по стриктен през седмица и да правя възможно по-дълги фастове, защото откровено казано през уикенда се отпускам и трябва да регулирам калориите през делничните дни, до колкото мога. Това е за сега.

Мнението беше редактирано от I`M на 15.08.16 18:21.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1