ДНЕВНИК ЗА СЪРДИТИ СТАРЧЕТА :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.08.16
21:36

Е, не знам, така го беше описвала в някоя от предните страници, така го пиша и аз :D Също така, да е “твоя категория”, т.е. 74-75кг :D

Ахахаха, сега виждам връзката ахахаха - откакто качих над тия кила, не ми пишеш в дневника и рядко лайкваш АХАХАХАХАХ :D :D :D :D

Мнението беше редактирано от satisfaction на 01.08.16 21:37.

01.08.16
21:43

ШЪ съ сетиш :) То при теб само хранителни оргии :)
Мда, между 75 до 80 кг зависи от ръста- по-леките момченца изглеждат по-дребни от мен, а пък от друга страна не обичам много високи типове , искам да се чувствам силна и доминираща + не ги намирам за удобни :) :D :P

01.08.16
21:47

Хахаха, е... близо съм значи :Д 82кг, 172см, светла коса :ДДД ахахаха, спирам за днеска, че ще наспамя целия форум :Х

казано от Queen Cobra на 01.08.16, 21:32:

A, да, определено трябва :)
Но другите 2 са много по-лесни за набавяне.

Един мъж ако може да си готви-за какво му е жена :D

01.08.16
21:55

Като сЪ замисля- познавам хора с търсените качества, но.. различни хора, да ева :) ...
Марин Димитров, прав си, но и доста лосион ще му трябва.
Алелуя!

Carbohydrate

01.08.16
22:04

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=hsXHwOvjPfR5vlzW2711909
готварска книга САМО за мъже....)))))не можах да се сдържа.....аВе..вижте я))

01.08.16
22:05

казано от Carbohydrate на 01.08.16, 22:04:

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=hsXHwOvjPfR5vlzW2711909
готварска книга САМО за мъже....)))))не можах да се сдържа.....аВе..вижте я))

Пак ли ти си я писал? :D

Carbohydrate

01.08.16
22:09

ееее, като остарее лъва и се почва)))
сега се зачетох и умрях от смях)))))))))))))каква “простотия” книжна)))отпечатана))

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 01.08.16 22:20.

02.08.16
13:32

02.08
Сън: почти среднощ 00.00 - 6,45

Мда, неприятно.
Но започнах един много готин сериал ”Човекът от високия замък” , а сериите са по 1 час :) Днес мисля да направя едно кардио на цял  епизод :) :)

Храна:
- 2в1 с креатин
- 2 фил. вита с 50 гр. кашкавал
- 2 праскови
- салата домат, краставица, чушка, лимонов сок и зехтин + печено свинско плешка 200 гр. сурово
- 3 сини сливи
- 3в1 на Нова Бразилия (само 13 гр. е)
- 200 гр. кисело мляко + 200 гр. пресни къпини и подсладител
- червен боб кидни сварен 120 гр,  варена царевица ок. 100 гр,, 125 гр. моцарела, 2-3 хапки печено пилешко

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.08.16 20:50.

02.08.16
19:54

казано от Queen Cobra на 02.08.16, 13:32:

Но започнах един много готин сериал ”Човекът от високия замък” , а сериите са по 1 час :) Днес мисля да направя едно кардио на цял  епизод :) :)

Прочети книгата. Сериалът бива, но е мноооого далеч от Филип К. Дик. Е, за кардио не става, но пък ще ти донесе други ползи. :)

02.08.16
20:37

За съжаление Филип Дик го познавам само чрез филмовите адаптации. Негов роман не ми е привличал погледа- уж харесвам друг тип фантастика. Освен това резюметата и кориците на старите книги бяха адски отблъскващи.
Как възприемаш такава корица? Малко грозно зелено извънземно в гората -и така и не ми предизвика желание да я взема.
http://knigolandia.info/wp-content/uploads/2012/05/image_thumb2-32.png
Физиономията на Руфъс Сюъл сякаш е олицетворение на  психопатията, много ме кефи тоя човек.:)

02.08.16
20:47

02.08
Без силова тренировка.
Кардио на велоергометър 60 мин - умерено
Движение за деня 2 км (не излизах по обед)

Това повече няма да го повторя- Що вода се изтече от мен, не е истина + адската скука, въпреки че изгледах 1,5 серии + задникът ми хвана мазоли просто. :D :D
Но съм горда от себе си, че се раздадох и не се изкуших да се откажа.
_______________-
Даа, знам, размазана е снимката, ма на идиотското колело показанията се сменят едно лед друго на всеки 2 сек и едва го хванах :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.08.16 20:52.

02.08.16
21:32

Ха, снимки от старите ленти миналата година по това време 08.2015.
Дейба мазните баници :D :D :D
Как да не ги е страх да ме заприказват хората :)

02.08.16
23:53

Сега с тва колело ще ти заслабнат баниците, не ги мисли. :D

03.08.16
08:09

казано от Juls на 02.08.16, 23:53:

Едва ли :) Пък и мен си ми харесват (giggle) , нали са си мои. :)

03.08.16
08:33

казано от Queen Cobra на 03.08.16, 08:09:

казано от Juls на 02.08.16, 23:53:

Едва ли :) Пък и мен си ми харесват (giggle) , нали са си мои. :)

Ако си запазиш честотата и интензитета на силовите тренировки както досега и не променяш храната, не мислиш ли, че при добавена нова активност уравнението се променя? :)

03.08.16
08:44

Сега ще видим. Но ако има промяна, ще е много бавна и незабележима на пръв поглед. Поне така смятам за момента.
Велото не може да се сравнява с кардио като ХИЙТ тренировки или бягане, но е важно да има повече активност.

03.08.16
08:59

казано от Queen Cobra на 03.08.16, 08:44:

Сега ще видим. Но ако има промяна, ще е много бавна и незабележима на пръв поглед. Поне така смятам за момента.
Велото не може да се сравнява с кардио като ХИЙТ тренировки или бягане, но е важно да има повече активност.

В началото, когато Коко беше бебенце и тренирах само вкъщи, имах вело. Може и да си спомняш. Не съм правила интервални тренировки, само ийзи пейс каране. И свалях.

При положение,че досега не си правила никакво кардио, ще има резултат.

Но най-хубавото е,че това е полезно за сърцето. :) пък и ти не прекаляваш.

Аз след кардио,независимо какво, винаги се чувствам заредена,енергична,лека, абе изобщо чувствам се много приятно и затова почти във всяка тренировка правя по нещо такова. Освен това на на мен лично кардиото много ми помага да се справя с мускулните трески и вдървяването.

03.08.16
11:15

03.08
Сън: 23.00- 8.00

Снощи умирах просто още в 22, след това колело ми свърши тока, но нали, такъв страхотен сериал.
Наспах се като човек и се събудих сама без аларми, но все пак- почивен ден от работа.

Храна:

- 2в1 с креатин
- 2 фил. Вита с 50 гр. кашкавал, 1 домат, останалата бадемова паста - 2-3 лъж.
- свинско печено плешка ?( 200 гр. сурово)+ 1 краставица
- 2 големи банана (muscle)
- сварен зелен боб 300 гр, 1 краставица, 100 гр. кашкавал, гроздово олио и оцет + 1 фил. Вита
- Ариана Радлер 200 мл (beer) и свърши
Може в крайна сметка пак да спретна нещо домашно. Лошото е, че след 2 седмици без  зала, клекът съвсем ще заслабне, а и без това не ми е особено силна страна.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 03.08.16 20:19.

03.08.16
16:25

03.08 комплексна
1. клек (20,40,50кг)  3х5х60кг 2х8х50кг
2. лег (20,40,50,55кг) 5-8-5х60кг 8х50кг
3. едностранно придърпване на горен скрипец(за пулдаун) 6х30кг 6х25кг 6х20кг всяка ръка
4. лег преса (50кг) 3х10х90кг
5. кросоувър с прави ръце 3х15х(2х10кг)
6. едностранно гребане на хоризонтален скрипец 6х30кг 6х25кг 6х20кг
7. рагъване за предни бедра 3х8х25кг
8. сгъване за задни бедра 3х8х30кг
9. хиперекстензии с тежест 12-10-15х15кг
10. коремни преси от малък наклон 3х15

Движение почти няма.
Чистене-прахосмукачка (40-45 мин, баси )

Правих едностранното гребане на стандартния скрипец за гръб- напълно прав беше бай Митко, наполовина точно са тежестите спрямо кросоувъра, все пак рекох малко да стресирам мускула с едни 30 кг, но определено 20 кг са нормалната тежест за това. Само че там не е никак удобно, много е ниско и ръката ми беше свита през цялото време.

03.08.16
16:35

Лежанчица:

Само без мрънкане за лактите ;) Знам.

Тогава защо не го оправиш? :)

П.П. А това трениране на босо е скандал......

04.08.16
07:34

Карбо, не си ми лайкнал тренировката....
Късаме ли ? :( :(  :P :*

Carbohydrate

04.08.16
07:52

казано от Queen Cobra на 04.08.16, 07:34:

Карбо, не си ми лайкнал тренировката....
Късаме ли ? :( :(  :P :*

:D хареса ми от тренировката ти: 40-45 минути прахосмукачка)))....  :*

04.08.16
09:13

Как си ги дигаш като перце тия 60… :) (inlove) Респект! (bow)

04.08.16
14:59

04.08
Сън: 23.00- 6.00 + някакви дремуцания до 7.

Ми събудих се, без повод, много неприятно.

Храна:
- 2в1 с креатин
- кис. мляко 200 гр, 7 лъж. овес, 100 гр. пресни къпини
- бяло фрапе (с мляко и захар)
- салата варен зелен боб 200 гр. + 1/2 краставица , 2 фил. Вита с 50 гр. кашкавал
- 1 голям банан, 1 праскова
- печено заешко ок 300 гр. + 1 кочан варена царевица (много обичам, значи ;) )

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 04.08.16 18:56.

Отделих темата за тренирането на бос крак и опасностите от гъбички тук.
Ако има желаещи да я продължат, моля нека да е там. :)

Наложи се да изтрия 4 мнения от дневника на Кобрата, които нямаха място в новата тема, а щяха да висят доста странно в дневника.
Уточнявам, за да няма сърдити.

Хубав ден!

04.08.16
21:11

04.08 рамо, ръце
1. набиране подхват 3х5
2. раменна преса с лост 3х12х20кг
3. френско разгъване от лег 3х8х20кг
4. бицепсово сгъване с лост 3х8х20кг
5. трицепсови лицеви опори 3х10
6.  хеликоптер 3х10х20кг
7. кик бек стриктно  3х10х5кг всяка ръка
8. повдигане напред + повдигане встрани прави ръце 3х12х5кг всяка ръка поотделно

Движение: 4 км
Пране, домакинство.

Ужасна мускулна треска на гърдите, а и бедрата доста се оплакват днес.
След доста чудене на коя кълка да си полегна, реших все пак да не пропилявам деня и да раздвижа малко баниците, да бухнат :)

04.08.16
21:32

Някакви мускули ...

05.08.16
09:19

Нищо, ти продължавай да се снимаш ;) :P :D

05.08.16
13:36

Да ти имам мотивацията, Мечка!  (muscle)

Пак ми се спеше на умряло, но стоях да гледам Тарзан -  е пак не го изгледах и язък че не се наспах.

Храна:
- 2в1 с креатин
- 2 фил. Вита с печено заешко 100-150 гр. и моцарела 80 гр.
- 2 сини сливи
- салата домат, краставица, чушка, царевица, лимонов сок, зехтин + заешки дробчета, бъбречета, сърчице ок 200 -250 гр. печени
- 1 бонбон лукче -  не обичам, но ме накараха :)
- 1 фил. вита с печено заешко и 40гр.моцарела
- 2 праскови

————————————————-
Отива за си за уикенда в Горна , не знам дали ще тренирам, може да раздвижа все пак утре в трибойската, да не е зян.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 06.08.16 09:05.

05.08.16
13:51

казано от Queen Cobra на 05.08.16, 13:36:

Да ти имам мотивацията, Мечка!  (muscle)

Пак ми се спеше на умряло, но стоях да гледам Тарзан -  е пак не го изгледах и язък че не се наспах.
.

Тарзан покрива ли изискванията?

05.08.16
14:05

Относно конкурса- отказах се.
Изкарах си и двата етапа на психото. Класираха ме на финала, но  на заключителното интервю казах , че не искам назначенията и  няма как да пътувам. Все пак са ми писали минимална оценкаи са ме сложили резерва, - трябва да има което за щастие ме отърва от необходимостта да заявявам изрично отказ.
Дълго го обмислях и реших, че няма да се местя в друг град в момента.
Пътуването до Угърчин няма как да стане, има ежедневен транспорт но за работното време. Ако съм дежурна 1 или 2 дни ок, ще спя там за дежурство, но ще сме двама колеги само  ще дежурим по 3-4 дни седмично и няма практическо решение- това са 35 км. Дори да имах кола, нямаше да се съглася да ходя по нощите зимно време, пътищата са пълна ебавка.

===========
Постигнах си целта- да видя процедурата и да си прецяня нивото.
Освен това да се запозная и с хората в дирекцията, което също е голям плюс.
Ще има места за самия Ловеч по някое време - напуснали са 2-3 души- там вече ще натисна да се класирам истински.
РУ-то ми е през улицата , дори да трябва сама да се транспортирам донякъде - което не е нужно, защото патрулките  возят разследващите, то е в рамките на града- 5-10 км. и няма да имам никакви технически затруднения.
Дотогава ще си бия кучето на сегашната работа и ще трупам стаж.
След още 10 месеца ще имам  4 години юридически.

===========
Останалите кандидати са болезнено нахъсани. Един пишман адвокат от Софийско, явно няма работа там и още едно недоучило юристче, което не успява да се класира 3 пъти. Е, сега - халал да му е , взе място.
Да видим как ще се ходят до Луковит или Ябланица, дето е на 65км от тук - това са 120 км всеки ден без извънредните . Безумно е просто!!! Това е работа за местни хора, но нямаше такива желаещи.
Особено наковани са двете момичета от Плевен- ще са в Луковит и ще си пътуват Плевен- Луковит по 45 км в едната посока - не знам къде ще им излезе кярът, но техен проблем. Уникално вманиачени в желанието си да влязат за дознатели.  Имат вече по 2 висши с педагогика и са започнали право 2010 г. като смениха закона и задължиха дознателите да имат юридическо образование. Още не са си взели правоспособността, а си говорят как четат специализирана литература.
Големите приказки как искат да работят наказателно право.
Чак се чудя в колко голяма заблуда са изпаднали - прокурора си дава указанията  и си слага твоето мнение на ... члена от НК... Никаква юридическа мисъл няма в работата, а само бумащина, мизерия и нерви с мангалите ката ден.
Но засега в МВР заплатата е мъъъничко по-голяма от средната за страната и си струва да влезеш.

05.08.16
14:18

казано от Joe Musashi на 05.08.16, 13:51:

Тарзан покрива ли изискванията?

Мне, филмът е крайно глупав и фалшив. Е , интересен е за убиване на времето, но нищо особено. Сцени от сорта човек срещу 250кг горила обикновено свършват с  локва кръв и черва, но не и във филма.
Александър Скарсгард има хубаво тяло, но адски грозната мутра. Горилите бяха по-симпатични от него.

ЧОВЕКЪТ ВЪВ ВИСОКИЯ ЗАМЪК- феноменален сериал, изгледах го на един дъх, най-доброто, което очаквам в един сериал, събрано на едно място.

ПЪТ С ПРЕДИМСТВО- комедия с Робърт Дауни Дж. - забавна и разпускаща.
Central Intelligence със Скалата, също  добър филм, ако бяха пропуснали тъпите майтапи щеше да е брутален екшън трилър.
Търсенето на Немо и Търсенето на Дори  -първото си е класика, второто- голЯЯЯма скука. 

Друго не се сещам какво гледах, май това беше тази седмица.

А, да
ЛЮБЕЗНИТЕ ПИЧОВЕ- супер филм, много ретро, много приятен
ЛЕДЕНАТА ВОЙНА- Крис Хемсуърт - Мда, тоя пич покрива изискванията + филмът е много здрав екшън.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 05.08.16 14:26.

Закрит Акаунт

05.08.16
14:50

Те в МВР не са ли разследващи полицаи, дознателите бяха към НСлС, т.е. към съдебната власт, но просто се помещаваха в сградите на съответното МВР. Например в София, следователите  от второ следствено към Столична следствена служба /която е към НСлС/ една част се помещаваше в сградата на Централния затвор, а другата в сградата на Второ РПУ. Това само като пример де. Преди много години /разбирай при комунизма/, следствието-следователи и дознатели си бе в системата на МВР, но после го отделиха. Даже не се изискваше и юридическо образование за дознателите, за следователите не помня, сега не знам как е при дознателите, не ги следя вече.
Та викаш прокурора ти давал насоки........................а знаеш ли какво е, насоки и акъли по прилагане на нак. право и процеса да ти дава полицейския шеф, завършил например педагогика, инженер и др.
В момента къде работиш, да не си в общинската администрация на града.

05.08.16
15:04

казано от Queen Cobra на 01.08.16, 21:32:

Ехехе, до 35 максимум , атлетичен и светлоок, не държа на косата или ръста.
Да живее сам без родителите си, да има висше образование, работа, висока лична хигиена и да може да си  готви.
Много ли искам??

Не, не искаш много, ама въпроса е на такъв мъж ти за какво ще си му ?

05.08.16
15:06

Вече няма дознатели- наричат се разследващи полицаи. Дознатели бяха преди години, сега 2014 има нов ЗМВР и там са уредени - те са служители  към МВР. В следствената служба са само следователи.
2008 и 2009 се промени закона и започна да се изисква висше юридиеско образование. Има преходен период от 1 год за който дознател няма образование и да видиш как 2009/2010 цял курс задочници на по 40-50 год дърти ченгета :)
Да, това с полицейския шеф също го има и то е СЪВМЕСТНО с гврите на прокурора, не е отделно, да не си помислиш.
В областна агенция по храните съм.

05.08.16
15:10

казано от James Hinks на 05.08.16, 15:04:

Не, не искаш много, ама въпроса е на такъв мъж ти за какво ще си му ?

Значи, ако гледаме трезво, той и на мен практически не ми трябва- аз си имам работа, доходи, образование, интереси, занимания, живея си самостоятелно, готвя си, грижа се за себе си, пък и сексуално мога да се задоволя.
Но, ей така, за компанията :D :D

Закрит Акаунт

05.08.16
16:25

Аз тези неща ги знам, но викам да не съм пропуснал нещо, защото говориш за конкурс в МВР, а същевременто по-надолу, как някакви недоносчета и недоучили се нахъсвали да стават дознатели.......а не разследващи полицаи.
Както и да е, ясно-не ти си става ченге в случая и на този етап.

05.08.16
16:53

Просто всички си употребяват все още думата дознатели- затова и аз не правя разлика.
На този етап - местата са в други далечни общини.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1