Боси във фитнес залата - дискусия относно плюсовете и минусите

Прескочи до:
Gogo

05.08.16
22:50

Благодаря ти, Теди, но вместо мокрите кърпички, ползвам хирургически ръкавици за всеки кръг. Съща така и гелът присъства,  освен ако не си го приела за лубрикант. Много благодаря още веднъж! :)

Теди Илиева

05.08.16
23:01

Моля, пак заповядай :). Само да знаеш за следващия път - лусион се пише с О.
А лубрикантът мисля е добра идея за фитнес залата, особено за гумените дискове като ги товаря на лоста, все затягат и става трудно. С лубрикант мисля ще се преодолее това неудобство, но май няма общо с темата..... и ако продължаваш да ме майтапиш ще викна Гери да ти седне на лицето.

казано от Gogo на 05.08.16, 22:39:

Оказа се, че темата е много полезна. Изцяло си промених навиците във фитнес залата и съм много благодарен на изказалите се по темата.

Онзи ден отидох на пазар и си накупих:

Абе онзи ден е малко преди да се породи дискусията по темата. Сигурен ли си, че не си забравил да минеш през аптеката за АнтиИнфантилин и Порастин? :)

Gogo

05.08.16
23:12

Извинявам се, не те разбрах? Съжалявам, но не помня много добре дните и като не беше днес, използвам онзи ден. Извинявам се още веднъж. Благодаря за новите медикаменти, ще проверя ползата и от тях. Много си мил.

Едит: Тъкмо проверих. За сега ще се въздържа. Следвам естествения цикъл в живота. Порасналите се държат, като деца. Децата, като възрастни.

Мнението беше редактирано от Gogo на 05.08.16 23:23.

Закрит Акаунт

05.08.16
23:28

Ей, Гого.....ти изкърти всички мивки, вани и цели бани, брать....еваларка. Сложи ги на място - с кеф четях иронията ти. Т.е. супер е да се спазва хигиена, ама пък чак такова вманиачаване.
Залата ми е на 3 мин. пеша до вкъщи. Колко блузи и резервни маратонки да нося, баси. И да се къпя във фитнеса, а не у нас ли в моя случай. Нося си отделен чифт маратонки, блуза за преобличане, кърпа за да слагам по лежанките, но си тръгвам и къпя у нас. Но зависи кой къде му е залата, как се е потил и дали се прибира вкъщи директно или ще се шляе.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 05.08.16 23:33.

...Темата е ‘Боси във фитнес залата....’ Принципно всеки си решава как да тренира(бос или не),и хора изказаха мнението си.Гого преувеличи просто с изказването си.Дали ще се къпеш в залата,или не-пак всеки си решава.Голяма дискусия стана от едно босо трениране на Кобрата.Примерно аз бос не мога,поради факта,че имам мазоли на краката и бос не мога да вървя(камо ли с някакви тежести).Пак казвам-всеки си решава кое,как,защо........П.П.Относно изпотяването.Когато служех войник в казармата един старшина казваше следното:Един мъж не мирише ли на пот и цигари не е мъж :D

06.08.16
00:34

Аз си купих едни ‘ново равновесие’ и си цъкам с тях-купих ги от цигарите :D ,които отказах.

Така е! Правилно си се насочил. На запад отдавна се изучиха да ценят хубавото и пердашат само с Ню Баланс. Адидас и Найк са за балъците. Тик-так :D
Болно ми е, че никой не спомена за тренировки с плетени обувки, било то на бос крак или с класически хавлиен чорап.

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 06.08.16 00:35.

Закрит Акаунт

06.08.16
06:42

Извън спортното облекло, а принципно “на Запад” имат много още да се учат как да се обличат, та да ни стигнат. В ийст юръп сме много по-наточени сравнено с тях. Говоря за масата обикновени млади хора. И  в ежедневието..... а за нощните заведения да не говоря. Виж дамите тук и после например отиди в нощен клуб в Брюксел, да кажем. Смазваме ги по визия, дрехи и т.н
Та защо и в спорта те да водят тенденцията и да са ни пример, с какъв аргумент.

Темата наистина е за тренирането на бос крак във фитнеса (”за” или “против” и защо), а не за всички възможни процедури по пътя до, вътре и по пътя от залата. :)
Също така никой не говори за вманиачаване, когато се намеква за спазване на елементарни навици.

Вманиачаването не е ОК, то е ясно.
Но мисля, че не е и съвсем ОК да се иронизират съвсем логични и прости неща, които би било хубаво всеки да прави. :)

(Ако залата ти е на 3 мин пеша от вкъщи и искаш да се къпеш у вас - събуваш потните чорапи и тренировъчните обувки, обуваш чисти чорапи и външните обувки. Прибираш се и се къпеш.)

06.08.16
09:34

Гого, обичЪм тЪ! :* :*
Ти ми даде насока в живота и тренировките.  :)

Carbohydrate

06.08.16
10:09

Не знам, какво сте се захапали за пода....истината е, че ръкохватките, лостовете и всичко, до което се докосвате с ръце, е в пъти по-мръсно...не гъбички, ами само дето спин няма по тях)))

06.08.16
10:29

казано от Gogo на 05.08.16, 22:39:

Изцяло си промених навиците във фитнес залата

Тоест започваш вече да тренираш ? :)

06.08.16
11:06

Аз съм забелязал че на Гого изказа си му е такъв леко хаплив, иначе съм сигурен че е възпитан младеж и не е някой мизерник.

Другата тема да не е кой колко чифта дрехи и обувки си носи :D

Gogo

06.08.16
11:41

казано от James Hinks на 06.08.16, 10:29:

Всяко лято тренирам, тренер. Радвам се, че се включи! Е, само едно пропуснах, че не ходих на море. Ей сага даже си взех йохимбин и почвам яко да тренирам! fap fap fap

Благодаря, Димо, за добрите думи! :)

06.08.16
12:29

Ей, footfetish-лийчета :D

06.08.16
14:07

казано от Gogo на 06.08.16, 11:41:

казано от James Hinks на 06.08.16, 10:29:

Всяко лято тренирам, тренер. Радвам се, че се включи! Е, само едно пропуснах, че не ходих на море. Ей сага даже си взех йохимбин и почвам яко да тренирам! fap fap fap

Е, не преувеличавай, знаем доста лета, които си пропуснал :)

Като цяло избягам да чета дискусии във форума. НО участват ли Гого и Сашо.... коментарите са епични, а хранилката е гурме :D

..И в заключение....

:D хаха финала е важен

07.08.16
01:27

А ми, то, какво да се каже повече ... направете си фитнес зала и ги пускайте вътре боси, голи и с лубрикант :D

07.08.16
02:59

Интересно е че днес за пръв път от 3-4 години откакто ходя в Атлетик видях бос човек в залата. Да не е някой от вас, който провежда социален експеримент инспириран от темата? Но това брато с вид на хипстър даже и не тренираше, ходеше бос напред- назад и държеше на ръце много малко бебе - като на 1-2 месеца с много голяма (още неопадала) бебешка черна коса. Не знам защо беше там и защо беше бос. Може с мама да се връткаха кой да носи бебето докато другия прави серии. Д’ейба, трябваше да се загледам какво става, сега ме гложди загадката. В тона на произволно поднесената информация да кажа, че Плейбой бара в Пловдив не работи поради ремонт.

09.08.16
15:33

Боси във фитнес залата - дискусия относно плюсовете и минусите

Много изписано пък никъде не открих отговор кои са + и кои са - , чисто любопитство да разбера хората как разсъждават. Аз няма как да тренирам бос, но след тренировка лятото си е кеф да си се събуя бос и да се разтегна, краката ми стават черни, ама после нали се къпя. За 25 години гъбички никога не съм имал, а и по басейни съм бил бос и по улицата и на плажа и в гората. Като минус бих изтъкнал, че в залата случайно може да падне и 2.5кг диск и на точното място може да се получи сериозна контузия. За мен човек, който ходи бос (не го е срам да се събуе, защото му миришат краката или не си е изрязъл ноктите и подобни) е човек, който има добра лична хигиена. Да, хората ме гледат странно като се прибирам вкъщи бос от плажа, ама на кой му пука :D
П.П. Аз дори на работа си се събувам бос под бюрото, купил съм си едни като ластичета вместо връзки и е много удобно. В университета се ходеше с чехли и не е било проблем да си бос.

Закрит Акаунт

09.08.16
15:37

Е, упоменаха се плюсове и минуси. Именно като минус, риска да хванеш гъбички и да те контузят, а като плюс по-малък риск от контузии и гъбички :D Това, че не си хванал си е добре, не е задължително да се заразиш.
Конкретно за залата обаче, аз лично предпочитам с маратонки. Някак си и по-стабилно се чувствам.

15.08.16
14:29

+ е че ще переш по-малко чорапи :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1