09.08.16
23:24
Такава съм си от малка :D :P
Няма форум, няма морум :D
13.08.16
15:03
От малка си циник, а? :) - “A man who knows the price of everything and the value of nothing.”
Инструкторът по спининг е на 43 и е в мега шейп. Та доста притеснения от близкото бъдеще ми отпаднаха. Не само заради него де.. ;) Каза, и че въздухът след 40 ставал по-добре хахаха
Та.., въпрос на тренинг.
От тоя йохимбин, такова потене не съм виждал през живота си. Дрехите ми след трен са изцяло и напълно мокри! Освен това, лягам на лежанките без да си слагам хавлия и правя планк на земята, без да си слагам нищо под лактите ;) Аз им бърша мокрите тикви от лежанката, и те ше ми бършат мокрия гръб.
Поне това е един + в анимал джимата, че всеки (почти) тренира гол до кръста. Хем и като си гол и тренираш, и усещаш погледите, се надъхваш повече :Д :Д
Лошото е само, че ме разбират кога има жена, кога няма. Ванката като види, че съм махнал крилата и почва.. :Д :Д :Д
След лятото, когато трябва да има повече хора в залата, ще мина да ви видя :>
Тренер, от колкоз време не сме се виждали, че оня ден като видях една снимка, за малко да ти се обаждам да ти честитя! : ))))))))
И все още съм на мнение, че почивки с такива тренировки не са нужни. То цял ден тялото си почива. Ако работата е физически натоварваща, вече е друг въпрос. Моята е такава, че постоянно сядам и ставам. Ако се налагаше да съм по цял ден на бюро, щях да си го модифицирам за работа прав.
13.08.16
17:18
Обаче, много държа, ако работиш прав, то да е с такива чорапи ! :D :D :D :D
13.08.16
19:17
Аха... и ти под бюрото нали? :”Д ... Ама щом толкова ще го държиш, какво да правя, ще ти дам нещо от себе си кхкхкхк
И кво правих днес, ръце! Ха! Баси якото, цяла тренировка помпаш и не се уморяваш :д
Пробвах и това високото изтегляне прав, с подхват в суперсерия с бицепсово сгъване. Добре се усеща.
Накрая след сауната, изкъпан, намазан, настроение и самочувствие... Връща се един киртак от сайната, аз още съм в съблекалнята, доволен от свършената работа... И тоя си събува потните мокри гащи, с които е бил в сауната със спарените ташаци и ги изстисква на пода на 2 метра от мен... Ей ПОЛОДИАХ! Поне да беше някъв стегнат, да не ми вкарва разни лоени асоциации, ми той един висящ плужек гаден.. и като му мернах разликата, с някви тънки бански е ходил на море, и някъв пъпчив задник, ей ОМРЯХ! :<
13.08.16
21:29
казано от Gogo на 13.08.16, 19:17:
Аха... и ти под бюрото нали? :”Д ... Ама щом толкова ще го държиш, какво да правя, ще ти дам нещо от себе си кхкхкхк
За тия чорапи, ще го преглътна :D
казано от Gogo на 13.08.16, 19:17:
... И тоя си събува потните мокри гащи, с които е бил в сауната със спарените ташаци и ги изстисква на пода на 2 метра от мен... Ей ПОЛОДИАХ!
ХАХАХХХАХАХАХАХ #Pla4aMo6tno :D :D :D :D :D :D
15.08.16
13:39
На Pure Nutrition ... Аз си купувам чат пат някви добавки, само щото отстъпките ми към Хелтстора са според марката от 30 до 40%
Иначе даже протеин не бих си купувал, щото ползвам само изолат и казеин, а на крайна цена са ебати дървото - абсурд!
Ай поне да имаше няква ясна и сигурна полза от тях, да знаеш, гълтам тва, получавам онова - да. Но то е - наливаш само и фърляш боб, файда има ли няма ли...
Напълно си прав, за това и аз съм ограничил всички добавки до минимума. А те питах за йохимбина, щото си бях взел от онзи на конкуренцията (нали хелстор пробутват пюре, а силата пробутват хоя лапс), та аз си бях взел хоя и от него нищичко не усетих... за никакъв хой не става :Д
За това според отзивите тук периодично умувам за някоя друга добавка (аз пък следя текущите промоции в майпротеин или бодибилдинг).