Ще има ли резултат ако

Темата е заключена.

09.02.06
14:14

Казаха ми че ако всеки ден “вися” на лоста по няколко минути с времето(месеците) има вероятност да порасна на височина(няколко сантиметра) Има ли истина? Някой пробвал ли е? Кажете ми да знам да го правя ли защото ми трябват няколко сантиметра Забравих да кажа че съм на 18

Не, поне за “няколко сантиметра” няма как да стане :) Иначе нямаше да има ниски хора, нали :) Все пак висенето не е лошо, защото освобождаваш от напрежение гръбначните прешлени. Например след дискова херния много го препоръчват.

09.02.06
14:21

[quote author=“manson”]Не, поне за “няколко сантиметра” няма как да стане :) Иначе нямаше да има ниски хора, нали :) Все пак висенето не е лошо, защото освобождаваш от напрежение гръбначните прешлени. Например след дискова херния много го препоръчват.

Нямам предвид 10-15 cm А 2-3…

09.02.06
14:31

някой здраво те бъзика с това висене.

09.02.06
14:38

Да ако висиш в продължение на 20 години можеш да дръпнеш с 1см :)

09.02.06
14:44

Т,ябваше да попитам Мерси

[quote author=“elemeNt”][quote author=“manson”]Не, поне за “няколко сантиметра” няма как да стане :) Иначе нямаше да има ниски хора, нали :) Все пак висенето не е лошо, защото освобождаваш от напрежение гръбначните прешлени. Например след дискова херния много го препоръчват.Нямам предвид 10-15 cm А 2-3…

И аз  :lol:

09.02.06
18:02

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Стига с това висене, тъкмо изчезне стара и веднага нова
Кой ви ги говори тия Митове !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1