prekaleno malko li qm?

Темата е заключена.

Zna4i po na4alo celta mi e da svalq kg i go postigam s tova hranene, no nqkoi hora mi kazaha 4e qm prekaleno malko i moje da si naru6a metabolizma… vie kakvo 6te kajete?
Zakuska: 30gr protein
          1/2 litur prqsno mlqko
          1 kofi4ka kiselo mlqko
          1/2 lujica med
          2 vida multivitamini

Obqd:    200 gr pile6ko
          300 gr oriz

Ve4erq:  1 kofi4ka kiselo mlqko
          1.1/2 litur voda

Kogato treniram piq protein i sled trenirovka.
Mersi predvaritelno za suvetite.

02.05.04
00:26

Spored men e malko da. I to ne to4no tova e golemia problem. Dokolkoto znam triabva da se iade prez 2 4asa. Ili pone minimum 5 puti. Kakvo celi6 vse pak s tazi dieta? Masa niama da ka4i6 s neia garantiram ti.

02.05.04
12:09

Mr.Muscul, mom4eto e napisalo, 4e iska da svali kilogrami s tazi dieta, 4e nqma da ka4i masa e qsno. Ama dali se hrani malko za celta- neznam, bi trqbvalo, prosto 6toto az ako qm prez takuv golqm interval i tolkova malko , napravo 6e se izparq :(

02.05.04
17:41

A da verno, sry. Triabva da se nau4a da 4eta.  :oops: Zna4i 6te otslabne6 spored men s tazi dieta. Moje bi pii malko pove4e voda. I ne zabravqi da trenira6.

03.05.04
17:40

Пич, откъф зор ди е да приемеш толкова млечни продукти от сутринта?
За да чистиш трябва да си подържаш метаболизма висок. Като ядеш 2-3 пъти на ден ти го забавяш. Яж през 2-3 часа по-малко. Достатъчно белтъчини и малко въглехидрати. Включи аеробни тренировки, ако не си го направил вече.

AT

04.05.04
21:49

poveche voda pii kum 3 litra .drugoto e mnogo idividualno si mislq az samo ne qj sladki neshta.qj zelenchuci neshto primerno zele.
i se naglasqi spored tova kak se chuvstvash i kak izglejdash.
shtoto ti moje da otslabnesh taka s tazi dieta obache ako se chuvstvash kato parcal ne si struva.

09.02.06
16:59

:)

09.02.06
17:00

asdsas

ZW

09.02.06
17:08

офтопик:
Защо всички(дори и модераторът) започнахте да пишете на латиница?

09.02.06
17:21

[quote author=“zwei0”]офтопик:
Защо всички(дори и модераторът) започнахте да пишете на латиница?

Темата е от май 2004 - тогава не са били точно формулирани правилата и тогава мр_мускул може и да не е бил модератор.

09.02.06
18:30

Да така е а Critical си е пробвал нещо .....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1