01.05.04
22:35
Zna4i po na4alo celta mi e da svalq kg i go postigam s tova hranene, no nqkoi hora mi kazaha 4e qm prekaleno malko i moje da si naru6a metabolizma… vie kakvo 6te kajete?
Zakuska: 30gr protein
1/2 litur prqsno mlqko
1 kofi4ka kiselo mlqko
1/2 lujica med
2 vida multivitamini
Obqd: 200 gr pile6ko
300 gr oriz
Ve4erq: 1 kofi4ka kiselo mlqko
1.1/2 litur voda
Kogato treniram piq protein i sled trenirovka.
Mersi predvaritelno za suvetite.
Spored men e malko da. I to ne to4no tova e golemia problem. Dokolkoto znam triabva da se iade prez 2 4asa. Ili pone minimum 5 puti. Kakvo celi6 vse pak s tazi dieta? Masa niama da ka4i6 s neia garantiram ti.
Mr.Muscul, mom4eto e napisalo, 4e iska da svali kilogrami s tazi dieta, 4e nqma da ka4i masa e qsno. Ama dali se hrani malko za celta- neznam, bi trqbvalo, prosto 6toto az ako qm prez takuv golqm interval i tolkova malko , napravo 6e se izparq :(
A da verno, sry. Triabva da se nau4a da 4eta. :oops: Zna4i 6te otslabne6 spored men s tazi dieta. Moje bi pii malko pove4e voda. I ne zabravqi da trenira6.
Пич, откъф зор ди е да приемеш толкова млечни продукти от сутринта?
За да чистиш трябва да си подържаш метаболизма висок. Като ядеш 2-3 пъти на ден ти го забавяш. Яж през 2-3 часа по-малко. Достатъчно белтъчини и малко въглехидрати. Включи аеробни тренировки, ако не си го направил вече.
04.05.04
21:49
poveche voda pii kum 3 litra .drugoto e mnogo idividualno si mislq az samo ne qj sladki neshta.qj zelenchuci neshto primerno zele.
i se naglasqi spored tova kak se chuvstvash i kak izglejdash.
shtoto ti moje da otslabnesh taka s tazi dieta obache ako se chuvstvash kato parcal ne si struva.
09.02.06
17:08
офтопик:
Защо всички(дори и модераторът) започнахте да пишете на латиница?
09.02.06
17:21
[quote author=“zwei0”]офтопик:
Защо всички(дори и модераторът) започнахте да пишете на латиница?
Темата е от май 2004 - тогава не са били точно формулирани правилата и тогава мр_мускул може и да не е бил модератор.