Дневникът на June

Прескочи до:

27.08.16
19:46

казано от karfi4ka на 27.08.16, 09:47:

казано от Vess на 27.08.16, 08:57:

След второто раждане, почти нямам ПМС и самия МЦ протича без драми, но пък така здраво си усещам ову-то чеееее.....

Ааааа, Весиииии, и аз съм такааа!!! Айде, МЦ, че ще е по-лек очаквах (е, не очаквах да е толкова по-лек, но то добре дошло), обаче овулацията направо ме “убива”, в смисъл, чеееее супер здраво усещам кога е. Всъщност ми трябваха няколко месеца, за да осъзная, че е овулацията :D :D :D Прозрях го преди два месеца :D

Соф, това със студа не съм го забелязвала досега, ще наблюдавам :D

и аз и аз :), в бонус след всеки цикъл от кръвоизливи съм с 60/30 кръвно, даже онзи ден припаднах в асансьора. Явно всяко раждане си носи и екстрите.
Софи, тези вълни нощем при мен са от преумора и недоспиване. Не вини за всичко хормоните, тоест по скоро първопричината.Мислила ли си да го запишеш на ясла., та поне през деня да почиваш. Аз го записах на 1 годинка. Просто не мога психически да понеса денонощното мрънкане. То не беше зъби , не бяха вируси, не бяха горещини. Както беше кротко писанче, сега е дзвер.Не съм спала от 2-3 месеца. Ма буквално.Всъщност неспането мога да го понеса, ама постоянното хленчене не мога. Бабешката ми възраст си казва думата.

27.08.16
20:18

+ 1 за овулацията :D Сега просто няма месец, в който да не знам кога е.  Имам чувството, че ако решим да правим второ бебе, ще знам точен ден и час кога да работим :D

Дени, може и да си права за неспането и студа. Интересното обаче е ,че не се случва само, когато съм недоспала (ама то май това е перманентно състояние и една вечер хубав сън не оправя цялостната картинка). Предполагам, че с времето всичко ще се нормализира.
И аз съм с кръвоизливи. Пия комбинирани таблетки Калций, Фосфор и вит Ц. Много ми помагат в това отношение. Това с кръвното е много опасно. Дано не ти се случват повече такива неща! (hug)
За ясла не съм мислила. По-скоро съм я отписала, защото имаме детегледачка. Проблемът обаче е ,че аз съм у дома, той също :) Съответно си почивам от мрънкане само за 2-3 часа докато са на разходка. През останалото време или е около мен и пак мрънка, или аз съм в другата стая и пак го чувам. През деня спя с тапи за уши :D Има вариант аз да се разкарвам от вкъщи, но все пак ме чакат доста задачи у дома и няма как. Гледам да свърша всичко и да си почина, колкото е възможно.
Най-хубаво почивам ,когато е при свекърите. Все ни питат: “Защо не използвате да заминете някъде, да си починете?” И аз отговарям, че просто искам да се прибера у дома, да легна на дивана и да ми е тихо и спокойно поне за 1-2 дена :D

28.08.16
07:51

Отчет за  вчера
Събота 27.08.2016г.

Храната: Стомахът ми е черна дупка.Ще опиша всичко, което съм изплюскала, колкото и да ме е срам и да ме е яд.
Около 70-80г соленки със сирене
доматена супа със сухари и 100г пил филе
2 биксивти закуска
100г кашу !
4-5 обикновени бисквити
свинско филе на скара с гъбен сос и карт пюре
200г сладолед със стевия
50-60г бисквити в леглото преди сън!

Движение: 7, 98км ; Изразходвани калории: 2048

Тренировка: направих 15мин упражнения за цяло тяло с 2х5кг и ст.

Имам чувството, че ям много. То не е само чувство, де. От къде идва този апетит, какво се случва и аз не знам. Не съм гладна толкова, колкото просто умирам да мачкам нещо постоянно. Май лакомия му се вика на това :) Има обаче и някакъв друг елемент при мен, нещо на психо основа. Всичко вредно го ям “за последно” и все ” от утре няма” и “само сега ще си направя кефа”. Разчитам на един сладолед да си направя кефя. Нещо нередно има в цялата работа.
За кашуто направо притрепервах. Толкова много ми се ядеше. Имам нужда от мазнини, но съм забелязала, че по-добре ми идват животинските. Трябва да наблегна на вратните пържоли и зеленчуци! Просто се налага!

Импровизираното раздвижване се получи супер.При толкова храна кипях от енергия и ако бях отишла във фитнеса , щях да се разбия с по-тежко, отколкото съм правила досега.

28.08.16
19:38

Неделя 28.08.2016г

Кофти ден.
Сън около 4 часа.
Храната е повече от лоша. Ядох от нерви, не защото съм гладна. Стомахът ми отново е на топка.
Настроение- самосъжаляваща се, жална гледка, пред нервен срив.

Единствено искам да отбележа нещо много хубаво- бях на кафе и закуска при баба (nlove5)

28.08.16
22:21

Дадох глас за последното изречение. Колкото до останалото, дано скоро и ти, и малчо спите по-спокойно през нощта. Вярвам, че тогава от само себе си ще се оправят и настроението, и храненето, и енергията. Дотогава търпение и повече подобни на тази сутрин радости, които да те поддържат в тонус. ☀

Мнението беше редактирано от Диляна на 28.08.16 22:33.

31.08.16
15:49

Дили, благодаря ти за милите думи! Проблемът не е само в недоспиването, защото вече имаме и спокойни нощти. Гонят ме други лудостти разни, но сама трябва да изляза от този капан :) Ту ми се мярка ключът, ту го изпускам някъде :)

Пускам отчет понеже тренирах и понеже днес ще ви звуча позитивно! :)

Тренировка:
Тяга с пудовка 1 серия с  16кг, 2серии с 20кг
яга с прави крака с лост - 2 серии  мисля,че е около 15кг
Пътека- 30мин, срявнително бавно темпо, но се изпотих доста
Стречинг 15мин

Много ме зареди тренировката. На пръв поглед нищо, а всъщност тренирах точно това, което ми е кеф и , от което смятам,че имам нужда. После обикалях да пазарувам неща за малкия, за котката и купих малко гримове за себе си. Почти не знам как да ги използвам ама поне се позабавлявах с някаква странична дейност.

Няколко сники:
-чекнене ,което дори не знам дали е правилно, но много добре ми действа
- друг вид чекнене и позьорщина
- истинска папагалска любов (nlove5)

Мнението беше редактирано от June101 на 31.08.16 15:50.

01.09.16
17:21

Четвъртък  1. 09 .2016г.

Отново съм на друга планета... До 14ч. светът беше хубав. После прещраках на вълна соленки и бисквити и настана драма с настроенията. Хубаво си мислех да тичам сутринта. Тичането някак ме уравновесява емоционално и потушава ненормалните прищевки за кофти храна за целия ден.
  С прости думи- тичам сутрин = после съм нормално същество, което се храни здравословно.

Иначее да кажа, че до обяд имам 3 часа ходене по магазините. Поръчах подарък за годишнината от сватбата ни, купих кръстче за кръщелницата ми иииии си купих клин за бягане, по-плътен анцунг и страхотна блуза. :) Готова съм за спортни подвизи в есенна премяна :) Ще направя снимка с клина като захладнее и като намалеят баджаците, че в момента се усещам жив слон :D

Храната : без да съм многословна -ПМС

Тренировка: ( към 16ч.)
Избутване на дъмбели от лег- 2х15@2х5кг, 1х13@2х6кг, 1х10@2х7кг, 1х8@2х8кг
Хоризонтален скрипец подхват- 12@15кг, 12@15кг, 9@20кг, 4@25кг, 12@15кг
Обратни екстензии и странични- по 1 серия ама не броих повторения

Кардио- пътека 5мин бързо ходене по наклон

Имам МТ на краците отзад (devil) Това е от вчерашната тяга.
Днес се получи хубава тренировка. На скрипеца изненадах себе си. Ама така е като човек направи стабилно въглехидратно зареждане. Кардиото нарочно беше кратко, защото 1) не исках да се скапя  и  2) смятам ако имам силици утре сутрин да направя едно бягане.

Сега публично обещавам да вечерям пилешки филета и краставици! Ако утре не потвърдя, че съм яла това, някой да ме линчува!

казано от June101 на 01.09.16, 17:21:

Сега публично обещавам да вечерям пилешки филета и краставици! Ако утре не потвърдя, че съм яла това, някой да ме линчува!

01.09.16
19:19

Мите, специално за теб го снимах, та и доказателство да има! :D Няма да се излагам ! :D

03.09.16
09:26

Събота 03.09.2016г.
Привет, симпатяги! :)

Онази вечер се справих и издържах само на пилешки филенца и краставици! Викам си : “Митето гледа, трябва да се внимава!  :D “

Вчера пак имаше бисквити, но пък нямаше друго тестяно като хляб или соленки. То не ,че е за хвалене, де.Само отбелязвам. Храната беше горе-долу добре.Денят беше почивен откъм спортна дейност. Отчитам мускулна треска на краката отзад все още, гърба също е добре натоварен от скрипеца онзи ден.

За днес вписвам едно сутрешно бягане на гладно (след кафе)
Крос - 5км, 33мин , ср скорост 9,1км/час
Можех да бягам и по-бързо. След 25мин ми дойдоха много сили и даже имах чувството, че няма да избягам само намислените 5км, но и повече, обаче в двора на училището дойдоха две кучета. Уж добрички, но мен ме е страх.Избягах си намисления километраж и им казах ” чао” :D

Оставихме детето на бабин дом и заминаваме за два дни до Смолян. Има едни къщурки Амампури. Чудно е!
Ще си взема и банския понеже има басейн, но най-вероятно ще ми се размине плуването поради “технически женски причини”. Точно затова  тренирах днес- понеже не се знае дали няма да дойде МЦто и да трябва да почивам няколко дни.

* новият клин, вече сефтосан :)

Туй то! Хубави почивни дни на всички! :)

05.09.16
14:59

Отчет за последни дни :)

В събота след като тичах, тръгнахме за Пампорово.
Храната: яйце, нектарина, лаврак на скара, картофена салата, ок 100г обикн бисквити, 5-6 сини сливи, салата, свинска пържола, ок 200г сладолед със стевия

Неделя 04.09.2016г.
1 час и половина разходка по разни красиви пътеки.
Храната: 2 палачинки с лютеница и пил филе; ок 100г об бисквити, слънчоглед, 2 свински пържоли, салата, 1 филия хляб, 1 ред шоколад

Понеделник 05.09.2016г.

Прибрахме се у дома :) МЦ дойде сутринта.
Храна дотук: 2 палачинки с мед и сирене; 1 свинска пържола, 6-7 мини вафлички.. другото ще гледам да е читаво, че не ми се иска да задържам много вода

Не съм тренирала, но днес може и да направя нещо, защото все още не се усещам в тежко МЦ положение :D
Отбелязвам, че тичането в събота ми се отрази прекрасно! Трябва по-често да го правя!

Прекарах чудно! Насъбрах приказни гледки и емоции в сърцето си. Ще споделя няколко с вас :)
Ще ходя да си взема детенцето от село в сряда. Дотогава мисля блаженно да разлиствам страниците на някоя от новите си книги и да почопля от един бая едър и вкусен слънчоглед (wasntme)

Vanilla

05.09.16
16:11

Много е красиво! Ти също! (h)

Мнението беше редактирано от Vanilla на 05.09.16 16:11.

05.09.16
20:14

Благодаря ти, Ванила :))

Тъй! Тренирах!  Никога досега не съм правила тренировка във фитнеса в  1вия ден на МЦ. Коремът съвсем леко ме наболяваше и мъжът ми ме нави да отида да потренирам с него без да се пресилвам. Аз реших ,че ще е супер да видя как тялото ми би реагирало на тренировка точно в този момент. Оказа се ,че мога да тренирам и даже се получи много хубава тренировка за горна част. Даже сега докато пиша, усещам едно притреперване в ръцете :D Можех да правя упражненията и с по-тежко, но не посмях. Не броих повторения ,но са между 6-12 , като на кофите на машина (ако изобщо се казва така) са между 10 и 18.

Тренировка :
- Набирания- 1 сама, 1 с помощ ; 2 с отскок
-  Лег- 4 серии  с 20кг
-  Машина за гръб - 4 серии с 2х5кг
- Кофи на машина - 4 серии с 2х7,5кг
- Пек-дек (китки и лакти на една височина малко под раменете)-  1с@10кг, 3с@15кг
- бицепсово сгъване с лост 10кг - 3 серии

06.09.16
15:04

Вторник 06.09.2016г. Честит празник!
За мен днес всичко е любов, защото имаме годишнина от сватбата с моя мил мъж (nlove9)

Храната: днес е зле. Постоянно гледам да ям. Мисля, че ми пада кръвното, заради много силното МЦ.
Довечера сме на ресторант с кумовете ( на Дени ще й развалим режима :D )

Имам МТ на ръцете и гърдите. Вчера добре съм потренирала. Днес пълна почивка, защото имам кръвоизливи.
Пих Ca, vit C i P , за да намаля малко МЦто.
Подпухнала съм и леко задържам вода, ама то нормално за периода.

Ето как принудих мъжа ми да се ожени за мен :P

06.09.16
18:50

казано от June101 на 06.09.16, 15:04:

Вторник 06.09.2016г. Честит празник!
За мен днес всичко е любов, защото имаме годишнина от сватбата с моя мил мъж (nlove9)

Довечера сме на ресторант с кумовете ( на Дени ще й развалим режима :D )

Честита годишнина!!! (nlove9) :*
Пожелавам ти да има още много поводи за радост и празнуване, и по-често да се събираме  :* :) (sun)

Режима не го мисли ;) Oсвен ,че пропуснах тренировката, която не е основна хаха, режима на хранене ми е пълен хаус, затова и не вписвам за да не давам лош пример :D Така, че може и двете да се омажем и пийнем както си трябва без грам съвест и да развалим режима на Иво по-скоро, защото днес е празник (sun)

07.09.16
18:45

Мерси, Дени! (nlove9)  Чудно беше вчера! :* Благодаря ти за всичко!

Сега отчета за днес сряда 07.09.2016г.

Храна: до 13ч. бях на едно (coffee) ; пиле паприкаш; 2-3 бисквити и толкова солети +  (coffee); нещо ми е кофти на стомаха, та не знам какво ще ям

Днес денят беше натоварен. Ходих до къщата на свекърите да взимам малкия. Първото ми шофиране извън София без мъжа ми. Добре мина и съм горда 8-)  Тренировка няма 1) ,защото съм изморена и 2) заради Мцто, което все още на моменти е силно.

Сутринта се премерих 47,1кг. В Мц съм, та ми е интересно колко ще се отводня след няколко дни.
Днес ми доставиха рендето на Делимано, което поръчах миналата седмица. Утре ако имам време ще го изпробвам, че днес главата ми пуши от пранета, багажи и други дом щуротии.

* и малко красоти от вчера (снимах и Дени как нагъва Тирамису, ама няма да я показвам :D )  + снимка на рендето

08.09.16
09:18

Честита годишнина със закъснение, June101
Пожелавам ти много положителни емоции и много, много любов от тук насетне.
Браво и за шофирането извън града. Супер е , че си се справила. Аз самата все още не съм излизала сама до някъде извън града, освен до джъмбо. Някой ден и това ще стане.
Рендето на делимано ми хареса и на мен, но много му се чудех, да го взема ли, да не го ли взема, че многоооооооо станаха уредите вкъщи. Купувам всичко, което ми хареса  и съм затрупана - то не са слоу кукъри, мултикукъри, фритюрници 2 вида с мазнина и с въздух, миксери, сокоизтисквачки, блендери, нутрибулети..... какво ли още не :D Та затова не го купих, но много ми харесва.
Ще чакам отзивите ти.

08.09.16
19:32

Благодаря ти, Грийнче! :* Да, да, ще има отзиви задължително! Само да стигна до рендето  :D

Днес 08.09.2016г. Станах кръстница на една малка сладурка! (sun)

Храна: до обяд 2-3 бисквити и (coffee) ; после 1/2 овчарска салата и парче питка; (coffee) ; парче питка, пилешко филе, почти цяло парче торта, което е сравнително малко

Тренировка няма, но цял ден съм в движение покрай кръщенето и после покрай моето малко момче.
Тази нощ съм спала 4-5 часа и то не заради детето, а защото ме бяха хванали някакви луди музи. Понякога думите просто се редят в главата ми и трябва да седна да ги напиша. Сега ме е яд, че не станах, а само се въртях в леглото. Следващият път ще съм с тефтерче на нощното шкафче :D
От утре затягам дисциплината с тренировките и яденето (wait)
Добавям, че се чувствам много водна особено на краката, а уж МЦ свършва.

Мнението беше редактирано от June101 на 08.09.16 19:34.

08.09.16
21:56

казано от June101 на 08.09.16, 19:32:

Благодаря ти, Грийнче! :* Да, да, ще има отзиви задължително! Само да стигна до рендето  :D

Днес 08.09.2016г. Станах кръстница на една малка сладурка! (sun)

Храна: до обяд 2-3 бисквити и (coffee) ; после 1/2 овчарска салата и парче питка; (coffee) ; парче питка, пилешко филе, почти цяло парче торта, което е сравнително малко

Тренировка няма, но цял ден съм в движение покрай кръщенето и после покрай моето малко момче.
Тази нощ съм спала 4-5 часа и то не заради детето, а защото ме бяха хванали някакви луди музи. Понякога думите просто се редят в главата ми и трябва да седна да ги напиша. Сега ме е яд, че не станах, а само се въртях в леглото. Следващият път ще съм с тефтерче на нощното шкафче :D
От утре затягам дисциплината с тренировките и яденето (wait)
Добавям, че се чувствам много водна особено на краката, а уж МЦ свършва.

Мноооого сте сладки. Мисля имам същата рокля, ако е на Луси ф.....н. А малката кифличка не се ли свари с това пухесто нещо, ....ама е много миличка пък :) По повод водната задръжка, при мен нещата след 33 години примерно се промениха коренно в посока подпухване, без да променям нищо друго. Сега пък на почти 40, като че ли се върнах пред 33 години, ама други неща ме морят. Тъй че...няма  пълно щастие/женско/

09.09.16
11:43

Мерси, Дени! :)))
Малката сладурка беше облечена, защото доста духаше, а тя точно беше станала от дрямка :) Аз пък не си облякох сакото и сега май ще се разболявам заради гологъзене.
Водната задръжка при мен е от повечкото въглехидрати. Прекалявам, ама пусто ми се ядат. То или трябва да ги огранича и да изхрърля водата, или ще си ги ям и на моменти ще съм водна. Интересното е ,че на моменти каквото и да правя съм си по-водна.  Женски неволи :)

09.09.16
16:22

Петък 09.09.2016г.

Храната:
- (coffee)  ; зелен чай с мед и пчелен прашец , 60г об бисквити
- чаша фреш от портокал; 1/2 чаша фреш от зелена ябълка, лимон, цвекло и джинджифил
-  няколко хапки от гювече с пил месо и зеленчуци
- 2 нектарини, 50г об бисквити , (coffee)
(план)- за вечеря гювече + малко домати от градината на свекърите

Допълнително: Изопринозин, ампула вит Ц, Омега 3 + А,Д,Е

Разболявам се. Дано да е настинка! Все още не съм се дала, ама докато пиша, носът лекинко започва да потича.
Тренировката пак отпадна, ама готвих, летях у дома и после спах час и половина. Демек оправдано е.
Още задържам вода.

Доволна съм от рендето. Прилагам малко снимки. Изпробвах си и новите гювечета.
+ снимка на новата подсилка за семейството

09.09.16
16:40

Ехааа, June, като гледам и ти имаш немалко уреди у вас. Значи и ти обичаш да готвиш. Ще се радвам да споделиш какво си приготвяш в нутрибулата, че ми е новичък и сега експериментирам.
Относно рендето - чудесни са тези спирали. Храната става по - красива така, определено много ми хареса и ме мотивира и аз да си го закупя. Може би тези дни. Дано не заема много място.
Честито и за новата добавка за семейството ти. За какво точно ще я пиете?

Обожавам да чета дневника ти!
Хубав ден от мен!

09.09.16
16:56

казано от Green на 09.09.16, 16:40:

Ехааа, June, като гледам и ти имаш немалко уреди у вас. Значи и ти обичаш да готвиш. Ще се радвам да споделиш какво си приготвяш в нутрибулата, че ми е новичък и сега експериментирам.
Относно рендето - чудесни са тези спирали. Храната става по - красива така, определено много ми хареса и ме мотивира и аз да си го закупя. Може би тези дни. Дано не заема много място.
Честито и за новата добавка за семейството ти. За какво точно ще я пиете?

Обожавам да чета дневника ти!
Хубав ден от мен!

Много си мила, Грийн! :)) Радвам се ,че на някой му е интересно тук в моето шантаво пространство :D
Обичам да готвя! Нутрито е просто страхотно.За съжаление напоследък не правя смутита, защото не се сещам, но може да се използва и  за:
-закуската на мъжа ми - пр мляко + протеин + овес + банан- пие го  всеки ден и това го засища до обяд
- пасиране на манджите на малкия мъж, защото се лигондри и не иска да яде непасирана храна. Пасират се за 5 сек. Много удобно!
- всичко що искаш да стане на пюре или крем супа
- всякакви ядки стават на брашно или например вчесто да чукаш орехи за таратора, слагаш ги за 2-3 сек в Нутрито и са готови :)

Рендето е на промоция още 2 дни! По принцип струва 50лв, а сега с доставката ми излезе 30лв. Става за супер красиви салати или пък да направиш различни зеленчуци на спиралки и да ги вкараш към спагети.

Добавката е рибено масло + вит А, Е и Д. Взех я , за да подсиля и малкия, и нас. Нещо като есенно противогрипно зареждане :)

10.09.16
21:39

Събота 10.09.2016г.

Храната: 2 ябълки, 1 нектарина, 3 блокчета шоколад, 150г об бисквити, някакъв десерт с нишесте и боровинки, 130г пил филе, 2 хапки кашкавал

Храната е повече от зле. Честно казано вместо обикновените бисквити трябваше да си направя 2-3-4 сандвича с някакво месо и зеленчук и поне да знам,че нещо съм яла. Лошото е ,че и апетит нямах много. Другият “бонус” на хаотичното ми ядене днес е ,че успя да ми се подуе корема.

Тръшна ме това,  с което от вчера се боря. Не знам дали е настинка или вирус. Носа потече и подкихвам. (dull) Само се моля детето да не го пипне.

Допълнително: ампула вит Ц; Омега 3, вит А,Д,Е ; Фервекс

11.09.16
18:31

Неделя 11.09.2016г.

Храната: към 11:40ч. филия хляб с лютеница + 2 яйца; 100г об бисквие, 1 нектарина; пица (pizza)

Допълнително: Омега 3 + вит А,Д,Е ; Фервекс, ампула вит Ц

Тренировка (на гладно)
Вело - 51мин, 29км, 663ксал

По-болна съм от вчера. Идеята на тренировката ми беше да се позагрея и да се изпотя.Успях, но не бих казала,че се чувствах по-добре след това.
Днес много течности пия. Така се харесвам. :)

Взех метъра за малко сверяване къде, какво и как. Хубаво е чат-пат да си измервам обиколките. Забравих обаче да се кача на кантара. Утре сутрин на гладно ще видя и там какво се случва. Цялостно се усещам по-здрава и стегната.

От днес
Ляв крак над коляно- 34,5см
Десен крак над коляно- 34,5 см
Ляво бедро- 47см
Дясно бедро- 48,5см
Талия- 60см
Ханш- 85см
Гръдна обиколка- 80см

Стари мерки от 12.03.2015г.
около 46,5кг
Ляв крак над коляното- 34см
Десен крак над коляното- 36см
Ляво бедро- 46,5см
Дясно бедро- 48см 
Талия- 64см
Ханш- 85см

12.09.16
18:27

Понеделник 12.09.2016г.

Храна:
доядох пицата от снощи (около 150г)
100г об бисквити; нектарина
200г пил филе + 1/2 краставица
1 банан
за вечеря планът е - пил филета на скара, лютеница и някакви зеленчуци без мазнина

Допълнително: ампула вит Ц; Колдрекс, Ca 1200mg + vit D

Тренировка:
Лег- 12@20кг; 9@23кг, 3@26кг, 4@26кг
Машина за гръб- 8,8,8,7 @2х5кг
3 СС:
-Тяга с пудовка 12кг до отказ
-Пулоувър с 5кг до отказ
Повдигане на крака от лег- 3х20

Много измъчена тренировка. Нямах сила. Нещо се надцених. Днес болестта ме е тръшнала стабилно и просто трябваше да си следя храната да е чиста и да си почивам. Да ама не. Нагрухтях се с пица и бисквити, а после дори тренировката не беше качествена. Нищо. Преживява се.

Кихам като луда. Носа е теч.Очите и те текат. Дано мине скоро!
Трябва да оправя храната! ТРЯБВААААА! (envy) Липсва мръвка тези дни.Не ми се яде, което е странно ,защото аз съм си месоядно.

Снощи сънувах дядо ми, Бог да го прости. Имах нужда да го сънувам. Не съм наясно с тези неща и не мога да кажа,че аз съм го повикала да дойде в съня ми (най-вероятно просто съзнанието ми си го е изфабрикувало), но точно от него имах нужда. Трябваше ми одобрение и с една усмивка от негова страна го получих. :) 

Мнението беше редактирано от June101 на 12.09.16 18:28.

12.09.16
22:18

казано от June101 на 12.09.16, 18:27:

Понеделник 12.09.2016г.

Трябва да оправя храната! ТРЯБВААААА! (envy) Липсва мръвка тези дни.Не ми се яде, което е странно ,защото аз съм си месоядно.

И аз съм в отбора по кихане...носните кърпички са най-търсеното нещо вкъщи и съм заредила всички стаи и ъгълчета :)

12.09.16
22:28

казано от diva 97 на 12.09.16, 22:18:

казано от June101 на 12.09.16, 18:27:

Понеделник 12.09.2016г.

И аз съм в отбора по кихане...носните кърпички са най-търсеното нещо вкъщи и съм заредила всички стаи и ъгълчета :)

Мернах аз, че и ти си на това дередже. Пуу, да минава бързо! (hug)

13.09.16
19:05

Вторник 13.09.2016г.

Храната:
- 2 об бисквити
- риба тон с лимон + няколко краставички и домат; няколко лъжички сладолед със стевия
- филия с лютеница, пил филе и кашкавал; блокче шоколад; 2 бисквити
- нектарина, 1 бисквита
- салата без мазнина + около около 250г свинско на скара

*днес имам успех - изядох само 5 бисквити ,които грубо са 40г, 170ксал, 30г въгл, 4г мазнини и 3г протеин

Допълнително: Колдрекс, Омега 3 + вит А,Д,Е

Аз днес съм по-добре, но снощи детето го започна скапаният вирус. Сополи, рев и температура около 38C. Имах що-годе здрав сън между 2 и 7ч, което е сравнително достатъчно. Днес следобед пак поспах 1 час и живнах, но тренировка няма.
Направих само 2х30 коремни преси .

Имам МТ на гърдите и  корема.

* моят болен, сладък човек

Мнението беше редактирано от June101 на 13.09.16 20:37.

13.09.16
20:23

казано от June101 на 13.09.16, 19:05:

Вторник 13.09.2016г.

Защо не слагаш мазнина в салатата, аз ли съм пропуснала нещо? Зехтин поне?

13.09.16
20:34

казано от diva 97 на 13.09.16, 20:23:

казано от June101 на 13.09.16, 19:05:

Вторник 13.09.2016г.

Защо не слагаш мазнина в салатата, аз ли съм пропуснала нещо? Зехтин поне?

Гледам доколкото мога да следя мазнините да не са прекалено много. Днес рибата беше със зехтин, на вечеря ядох свинско, та ги събирам за деня и затова не искам да трупам допълнително.

14.09.16
16:27

Сряда 14.09.2016г.

Храната:
- към 11:30- риба тон с лимон и зехтин, 1 филия хляб, краставица
- 100г об бисквити
- още не знам какво ще бъде

Тренировка: (на гладно)
крос - 33мин ; 4,540км

Днес се премерих 46,2кг.  Пиша го ей така информативно. От миналото лято не съм мръднала на килограми. Само дежурното покачване около МЦ. Хубавото обаче е ,че съм се постегнала и не съм се лишавала откъм храна. Да не кажа,че даже съм прекалявала с яденето. Ако храната ми беше по-хубава и по-премерена, щях да имам по-хубави резултати.
Имам цел- искам да намаля с 1-2см обиколката на бедрата. Това е нещото, което ме дразни. Критична съм към себе си, защото съм изглеждала и съм се чувствала и по-добре.

Днес ми е много тежко на стомаха. Чак ми стана гадно след бисквитите (ама да ми дойде акъла ,де).

Пускам малко снимки.

казано от June101 на 14.09.16, 16:27:

Имам цел- искам да намаля с 1-2см обиколката на бедрата. Това е нещото, което ме дразни. Критична съм към себе си, защото съм изглеждала и съм се чувствала и по-добре.

Няма лошо да сме критични и да искаме повече от себе си, но е важно и да не губим реалистичния си поглед.
Важно е да не рисуваме несъществуващи образи в съзнанието си, когато се гледаме в огледалото. Според мен има опасност да направиш това, ако вече не го правиш. Надявам се да се бъркам, но реших да го отбележа и прощавай, ако не е на място.

Мила June, нямаш нужда да сваляш тегло, а точно обратното. Само си погледни снимките - те говорят достатъчно. Имаш нужда от повече активно тегло и с него, както и с тренировките, ще постигнеш желаната промяна в бедрата (ако правилно разбирам каква искаш да е тя), а не със свалянето на сантиметри. Няма откъде да сваляш, много си слаба.

С най-добри чувства, знаеш! :)

14.09.16
18:58

Рони, знам, че го казваш за мое добро и най-вероятно си права. Отчитам го! Благодарско,че се включваш :*

Ще прикача една моя снимка от 8 март 2013г. Не съм много по-слаба от сега. Просто на нея си харесвам бедрата.Става дума за 1-2см., които могат да дойдат и без да смъквам тегло. Просто аз така ще се чувствам по-добре. Някакви мои щуротии. Може и да не го постигна.Не ми е някаква фикс идея. Споменах го като цел, но може би не се изказах добре. Ако стане, не е задължително :)

И  понеже горе забравих да спомена-  мои близки приятели намериха женска пухкава топка. Тигърчето е обезпаразитено и си търси дом.Било гальовно и добро. Споделям го и тук, защото не знам къде може да му излезе късмета :)

14.09.16
23:25

“Имам цел- искам да намаля с 1-2см обиколката на бедрата. Това е нещото, което ме дразни. Критична съм към себе си, защото съм изглеждала и съм се чувствала и по-добре.”

Изглеждаш и разсъждаваш като анорексичка. Жалко е.

С най-добри чувства го казвам...

15.09.16
00:01

И  аз да се обадя по въпроса за бедрата и т.н. Ти си си кожа и кости. Тренирала си активно преди, свикнала си с усещането за плътност на мускула, а сега когато не тренираш толкова сериозно, имаш усещането че си дроб, Плътността ще създаде онова усещане което търсиш, та и визуално чак. Просто тренирай и яж повече пълна/демек свястна/ храна. Тренирай това което ти доставя удоволствие, нещо си мисля, че не са големите тежести.Аз не обичам големите тежести, чувствам се тромава след такива тренировки. Тренирам с разумна за мен си тежест колкото да се тонизирам, без да се помпам. Ама пък обичам да тичам и данамични спортове също обичам- кикбокс, каратета разни, има ли бой  и подскачане супер се зареждам:) Сега подскачам след бебето, но скоро ще си върна нормалния ритъм мисля. Прекрасна си Софи, не се втелясвай !

15.09.16
09:04

Дени, благодаря ти ,че се включи. Ти винаги ме разбираш! По-точно няма как да се каже. И аз съм на мнение ,че много тежкото не е за мен, но трябва да отчета, че точно благодарение на тежестите , успях да си възвърна доста от мускулатурата, която изгубих повреме на строгите диети и бременността. В общи линии определено съм имала нужда от тях. Иначе и преди съм казвала, че съм повече кардио тип и това ми носи вътрешно щастие.

Читанка, вземи прочети малко повече за анорексията. Казвам ти го с най-добри чувства.
На мен генът ми е да съм дребна и слаба. Щастливка съм в това отношение, но това не ме прави анорексичка. И извивки си имам, и бюст си имам, и даже нямам намерение да ги губя, както нямам намерение да губя тегло.Никъде не съм го написала. Обиколки се променят и без да се свалят килограми.
В допълнение - анорексичките виреят на един белен домат върху мини сухар за целия ден. Аз не спазвам диети, не броя калории, храня се нормално, а в някои случаи даже надвишавам дневната дажба, защото съм чревоугодник и лакомия.

15.09.16
19:56

Четвъртък 15.09.2016г.

Храната:
- 2 лъжици кис мляко, няколко бисквити
- 1 филия с филаделфия и пил филе;  1 нектарина
- 2 филии с лютеница и телешка сушеница, 1/2 блокче шоколад
- доядох супа от тиквички + 1 филия хляб и сиренце; 3 бисквити

Допълнително: 1 пробиотик

Тренировка няма. Само домашна работа и с детето навън. И съвсем случайно видяхме Ронииии (sun) Страхотна изненада! Обичам такива срещи! :)))

Пак ми стана тежко на стомаха, но храната не е хубава. Не ми се готви. Не ми се правят салати.
Имах някаква болка в яйчниците. Най-вероятно овулационна.

Тъй! За утре ми стискайте палци. Няма да казвам за какво, но за мен е важно. Ако стане, ще споделя. :)

15.09.16
20:43

June, аз за анорексията съм доста добре информирана, както и зная, че се храниш.

Но ти постваш снимки, на които се вижда корем, залепнал за гръбначния стълб, и стърчащи кокали, твърдейки, че искаш още см да сваляш (макар и от бедрата). Дотук добре, но има хора, които четат това и които наистина се нуждаят и се мъчат да свалят обиколки, и не могат да постват своите снимки, защото ги е срам от начина по който изглеждат. В техните очи този твой пост е... няма да го коментирам от чуждо име, само мога да си представя как се чувстват.

Зная, че това си е твоя дневник и в него можеш да споделяш каквото си пожелаеш, но той е и обществено достояние и в този смисъл смятам, че и моят коментар не е неуместен.

Казвам тези неща с най-добри чувства, още повече че твоят дневник ми е един от най-нтересните :)

15.09.16
21:01

казано от Читанка на 15.09.16, 20:43:

June, аз за анорексията съм доста добре информирана, както и зная, че се храниш.

Но ти постваш снимки, на които се вижда корем, залепнал за гръбначния стълб, и стърчащи кокали, твърдейки, че искаш още см да сваляш (макар и от бедрата). Дотук добре, но има хора, които четат това и които наистина се нуждаят и се мъчат да свалят обиколки, и не могат да постват своите снимки, защото ги е срам от начина по който изглеждат. В техните очи този твой пост е... няма да го коментирам от чуждо име, само мога да си представя как се чувстват.

Зная, че това си е твоя дневник и в него можеш да споделяш каквото си пожелаеш, но той е и обществено достояние и в този смисъл смятам, че и моят коментар не е неуместен.

Казвам тези неща с най-добри чувства, още повече че твоят дневник ми е един от най-нтересните :)

Всемам си бележка! Така, както сега ми го каза, те разбрах и считам,че си напълно права! 
Аз и по-горе казах,че не съм се изразила правилно. Не ми е цел, не трябва и да бъде , защото сама по себе си се доближава до границата на глупостта. :) Всеки ден съм благодарна за това, което имам и за това, което съм. Също така винаги се моля хората, които имат нужда да постигнат нещо, за да подобрят здравословното си състояние (било то смъкване на килограми или друго), да го постигнат с лекота.
Благодаря ти, че отдели време да се обосновеш, за да мога да вникна в думите ти!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1