06.09.16
12:59
Здравейте на 14 години съм, 57кг, 1.65 висок ,искам да ви попитам,ще мога ли да кача мускулна маса,като ям каквото ми се яде и отделно месо, яйца ,мляко ,варени картофи, плодове, зеленчуци и тн +тежки всекидневни тренировки във фитнеса...
Темата беше редактирана от Пабло Ескобар на 06.09.16 13:29.
06.09.16
17:43
Здравей!
Това, че никой не ти е отговорил в рамките на 5 часа не е повод да цитираш мнението си и да го публикуваш 1:1. :) Изтрих дублираното мнение.
Бъди търпелив, никой не е длъжен да реагира на секундата.
Разбира се, че можеш да качиш мускулна маса, като наблягаш на качеството и количеството на храната, както и като тренираш. Малко повече търпение ти трябва - на 14 си, ще продължаваш да се развиваш. Гледай само да не преобладават вафлите и тортите в менюто (предполагам това визираш под “каквото ми се яде”, а по-голямата част от храната ти да е заета от това, което си написал - месо/яйца/мляко/картофи (не е задължително да са само варени)/плодове/зеленчуци, не забравяй и полезните мазнини (краве масло, зехтин, хапвай и рибка).
Храни се добре, спортувай (не знам какво точно правиш в залата, надявам се да е съобразено с годините и опита ти) и с времето ще качваш тегло.
По залите е бъкано с хора, които си изглеждат що-годе прилично, що-годе са силни и не спазват някакви строго определени режими, споко. В интерес на истината, малцинство са тези, които спазват. Вече колко, как и докога ще качваш е друг въпрос.
Мнението беше редактирано от Pleasure на 06.09.16 18:33.
06.09.16
20:30
казано от Pleasure на 06.09.16, 18:29:
По залите е бъкано с хора, които си изглеждат що-годе прилично, що-годе са силни и не спазват някакви строго определени режими, споко. В интерес на истината, малцинство са тези, които спазват. Вече колко, как и докога ще качваш е друг въпрос.
Благодаря за отговорите.Мисля да почна
да тренирам по метода и програмата на Max-OT.Дано да има ефект.
Мнението беше редактирано от Пабло Ескобар на 06.09.16 20:31.