Тренировка:
1. Широка тяга - загряващи, 3х90,110,130кг., 1х140,150кг.+5х90кг.
2. Набирания подхват - 6,6,6,6 СТ
3. Хоризонтален скрипец - 4х8-10х15 пл.
Малко разтягане и три кратки серии планк.
При 150 килограма на широката тяга, може и да не заключх добре. Не съм сигурен. Като цяло по-добре от очакваното.
Храната след около 19 часа фаст:
1. Две дози протеин спрясно мляко, три оризовки.
2. Пилешка пържола на скара, филия пълнозърнест хляб.
3. Пишешки бут на фурна, броколи със сос от синьо сирене, филия пълнозърнест хляб, праскова.
Днес си направих някоя и друга снимка на гърба. Изводите са два -определено не мога да позирам, ама грам.Определено съм поизчистил малко и е по-добре от преди. Трябва да наблегна обаче на средната част , че “перките ” съм ги пооправил , ама нямам плътност в средната част.
Забележка - снимките са доста след тренировката, тоест би трябвало да съм “студен”
Тренировка:
Не знам суперсерия ли кръг ли да го нарека, но три пъти без почивка от следното:
1. Преден клек -5х50кг.
2. Бедрено сгъване - 10п.
3. Бедрено разгъване - 8п.
4. Прескачане на пейка от място - 12.
Реших набързо да пораздвижа краката днес. Голям зор видях на клека, след скоците, просто защото въздухът ми бягаше. Като цяло, ако не друго раздвижих кръвта рано сутринта.
Храната след около 23-24 часа фаст:
1. Четири яйца с масло и сирене, две филии п. хляб, домати и краставици, пъпеш и праскова.
2. Кисело мляко с домашно сладко от боровинки.
Храната е по план, който не смятам да нарушавам. Все още не съм ял. Почти го докарах до 23 часа, а докато седна да ям ссигурно ще отида на 24 часа. Сутринта след тренировка не бях изобщо гладен, а и напоследък се опитвам първото хранене за деня да е доста след тренировка.Общо взето е това.
Храната:
1. Свински врат на фурна с картофи.
2. Кофичка кисело мляко с домашно сладко от боровинки, три бисквитки/куукис/.
След малко - Телешка наденица на скара/цената е като за сукалчета, дано вкуса да не като на дърта крава/, хляб със семена, лютеница, литър сладолед с д. сладко от боровинки и пакет куукис. - това по план, но като има продукти с захар в плана - никога не съм го нарушавал :)
4- като 2
Не планувано зареждане. Просто изнервен ден, а аз като имам нерви, притеснения и други от сорта -ям и то предимно от всичко де има захар. Даже сега планувам да си сипя нещо лекичко или един шеридънс или малко от капитана с кола и лед, а не съм пил грам ферментирали плодове и спиртни напитки от доста време. На морето обърнах 9-10 съмърсбита, ама тях не ги броя за спиртни напитки.
Въпреки, че в момента при нас е приятно и е около 20 градуса - димек подходящо за едно уиски, но съм решил да откривам сезона поне след средата на септември и то като си купя една бутилка от не толкова масовите ирландски уискита или един класически американски джентълмен. Като се замисля, май просто ми се пие и сезонът на уискито може да дойде по-рано тая година.... Това е.
Храната след около 19-20 часа фаст:
1. Три принцеси / хляб със семена, кайма й кашкавал/, три бисквитки.
Мисля, че съм под хиляда калории днес, а отделно записвам около три часа физически труд, така че петък го превърнах в калоийна пещ. Дори сега докато пиша горят усърдно калориите :)
Отново изнервен ден, ама за съжаление не може на всеки изнервен всеки ден да унищовам по една малка захарна плантация. Та днес със скромните има няма 1000 калорийки, мисля че съм добре.
Ех , доброто старо време, хубавото е че съм го слушал това парче и на живо изпълнение, определено беше хубав концерт:
Тренировка:
1. Полулег -загряващи - 8х60,80,100кг.
3.Бутане през горни макари - 4х8х30кг./на ръка/
3. Лег с дъмбели - 3х8х40кг.
Днес набързо и по-леко . След тренировка -умерен физически труд около 2 часа.
Храната след около 16 часа фаст:
1. Две дози протеин с прясно мляко, две оризовки.
2. Пилешко със зеле и ориз на фурна, малко хляб със семена, малко диня.
Утре имам желание да отскоча за една тяга, но имам доста планувани ангажименти, така че не знам как ще се развият нещата.
Мнението беше редактирано от I`M на 20.08.16 18:49.
Тренировка:
1. Тясна тяга - загряващи, 3х120,140кг., 5х1х150кг.
2. Набирания надхват - 5х5СТ.
Много уморен се чувствах днес, но все пак скочих до фитнеса за едно сутреншо разджижване. След тренировка отново около 2 часа умерен физически труд.
Храната след около 21 часа фаст и нагоре.
1. Две дози протеин с прясно мляко , три сини сливи.
2. Свински котлет на фурна, две филийки домашен ръжен хляб с поръска от няколко вида семена, от които помня само лененото.
3 и 4 ще са в духа на 1и 2, като все пак е неделя и вечерта като легна на дивана пред телевизора, смятам да имам на разположение едно коктейлче от кола, ром, лимон и 2-3 кубчета лед с някое и друго балонче в тях. Даже пишейки това, май ще поръчам на жена ми да ми изпържи пирожки с пълнеж от кайма, к.крастаички, маслини и сирене и няколко с течен шоколад. Ето, че има полза от дневника - сетих се за супер вкусна вечеря докато го попълвам :)
Вън от горното, режимът ми макар и не очаквания, все пак има някакъв резултат. Лошото е че е само видим. От две седмици си “стоя ” на 96 килограма, а има разлика в огледалото от преди две седмици и то в положителна насока. Ще ми се обаче и кантара да мърда на долу, ама не мърда. Общо взето е това.
Мнението беше редактирано от I`M на 21.08.16 12:44.
Тренировка:
четири пъти без почивка от:
1.преден клек - 4х60кг.
2. Бедрено сгъване -8
3. Бедрено разгъване - 8
4. Прескачане на пейка от място-12 пъти
Идентична тренировка, като последната за крака. Само дето добавих още 10 кила на предния клек и още една врътка. Най-зор ми дават подскоците, въпреки че на пръв поглед изглеждат най-прости. Реших да тренирам и ръцете , че не съм ги барал отново много време. Направих някакви хаотични упражнения , доскуча ми и се отказах. И без това ми са големи и нямат нужда от трениране.
Храна - няма.
След вчерашните коктейли и пирожки/ коктейлчето се умножи/ , реших че днес е по-добре само на студена вода да изкарам деня.
Иначе телефона от няколко дни ми мига при всяко отключване на екрана, че има нова версия на андройд. Писна ми и го ъпдейтвах. На пръв поглед тоя мармалад ми изглежда пълен мармалад , но може би се дължи на факта, че не съм свикнал с интерфейса. Принципно като си свикна на някаква програма/с-ма предпочитам да не я сменям, ама нямах много избор в случая.
Утре ми е малко сложен от времева гледна точка ден, но ми се ще да потренирам, въпреки че се чувствам уморен. Това е !
Тренировка:
1. Набиране подхват - 5,5СТ, 5,5 х 20кг., 10СТ
2. Широка тяга - 3,3 х60кг., 3,3,3 х120кг.
Днес не трябваше да тренирам. Първо супер изморен и някакси сънлив. Второ имам някои болежки, които отчаяно крещят за почивака, но пък ми се тренираше. Тези дни имам някакво неистово желание за тренировка. Като мина сутринта през залата, целия ден съм някакси по-енергичен. В заключение за тренировката- малко, но от сърце.
Храната след 40 часа фаст:
1. Сандвич/ две филии домашан хляб със семена, сирене, кашкавал, кетчуп, малко масло и 100 грама телешка наденица СП, печена на скара и нарязана на кръгчета, които поръсих върху едната филия и обилно залях с любимия ми хайнц кетчуп , нежно поставих втората филия и хвърлих всичко в тостера/
2. Две супени лъжици с. тахан с една чаена мед.
3. Малка кофичка сладолед.
4. Леща с оцет и чесън, филия д. хляб, телешка наденица.
5. Кисело мляко с 3-4 бисквитки.
Първото хранене беше около 4 часа след тренировка и не беше най-подходящото за излизане от по -дълъг фаст. Принципно трябваше да е нещо по-леко, но нещо ми се прияде сандвич. Хранене номер три-кофичка сладолед от макдоналдс, която има -няма 60-70 грама, но все пак я споменавам. За мен обикновеният наливен сладолед от макдоналдс си остава един от най-добрите сладоледи на машина.Бисквитлите, които ям са едни “cookies” от лидъла и на мен ми са адски вкусни, но се стремя да са от време на време и да не прекалявам. Като цяло приемам си менюто за днес , като за след 40 часа фаст относително добро.
Друго, което мога да споделя е че Тотев или някой от неговата администрация ми вдигна разхода на гориво на 10-11/ 100 и умножи безсмисленото висене по светофарите по четири .То не остана незатворена пътна артерия в тоя град.Хубаво се правят ремонти и се благоустроива градът, ама всичко наведнъж ли трябва да стане.
Това обаче не е всичко. Днес докато си карах и припявах на музика, установих, че нещо са взели да ми браждят задните тонколони и с още по-голям ужас установих, че май притропва нещо леко от дясно, и от тук с голяма тъга в главата ми веднага изплува мисълта” Д.$%а М**а Му, отново ми изгоря купуването на плейстейшън 4. ” Иначе странно съм в настроение - то и за това стана дълга и широка. Това е !
Тренировка:
1. Полулег с дъмбели - 8,8,8 х 36кг./на ръка/
2. Бутане под наклон на скрипец - 3х8х30кг./на ръка/
3. Лег - загрявква, 3,3 х100 с голяма пауза, 12,10х80/краката във въздуха/
4.- Три супер серии кофички + лицеви опори.
5.- Военна преса, загрявка с лоста, 6х40кг.,5,6х50кг.
Малко разтягане и планк.
Бива - що годе се напомпах. Под разтягане да се разбира висене на лост и дърпане и опъване на крайници, за много кратък период от време. Някой да не си помисли, че изпълнявам някакви сложни йога ритуали.Бутането поднаклон или по-скоро приведен напред от скрипци не знам от къде ми хрумна , но усещам супер помпане в горната част на гърдите.
Храната - ех храната ....
Тези дни храната няма да я пиша. В сряда бях на рожден ден, днес отново рожден ден, а в неделя съм поканил 35 човека на агне, които трябва да предразположа да ядат и да пият, чрез личен пример :) Резултата е че брутално съм задържал вода. “Мясъм” все едно съм качил 7-8 кила за 5 дни, предполагам и се надявам другата седмица да реша този проблем. Утре не знам дали ще мога да тренирам, защото трябва да ходя да избирам агнето, да изчакам да го оправят да го закарам във фурната, после сериозно пазаруване на мезета и алкохол и денят ще си отиде. Лошото е че фитнесът отваря късно иначе можеше да тренирам, ако отваряше поне към 7. Ама то като съм си говорил със собственика, то май аз съм единствения луд , който тренира рано сутринта и нямат файда да отварят по-рано . Тая седмица ми беше доста заспало и мързеливо , а имах доста работа. В резултат вчера и днес работих и ще работя “на бегом” и вечерта, та да си платя за мързела. Това е общо взето.
Тренировка:
1. Лег от обратен наклон - загряващи, 8х80кг., 6,6, х100кг., 10х80кг.
2. Кофички - 3х6-10 СТ.
3. Полулег с дъмбели - 3х6х30кг.
4. Лицеви опори под налкон -3х8-10
5. Флайс от полулег на скрипци - 3х6 х някаква тежест.
Много зор днес.Нещо ме мая главата от вчера, ама се докарах до фитнеса, че иначе можеше да откарам още седмица без тренировки.
Храната вчера, след около 21 часа фаст:
1. Агнешко с дробсърма, филия типов хляб, 4 бисквитки.
Храната днес след около 20 часа фаст:
1. Шейк от три дози протеин , литър прясно мляко и две чаени лъжици домашно сладко от малини.
2. Пържени яйца, филия типов хляб, три бисквитки.
В събота направихме домашното сладко от малини и реших да сложа две лъжици в шейка да видя как ще стане. Стана супер. Всяка година правим и сладко от боровинки, ама тая година им искат по 9 лв килограма и се ядосах и се отказах. Миналата година по 5 лева бяха.Така или иначе от малините стана супер.
През уикенда малко се поулях - изпих около 15 литра пепси и изядох една голяма торта, два литра сладолед и три пакета бисквити сам, отделно хляб, месо, ориз , картофи и т.н. Хубаво, че в неделя бях шофьор, че иначе щях да прибавя и бутилка ром към списъка. Агънцето стана супер и го изядахме цялото наведнъж, то верно че бяхме и 30 човека, та съм доволен. Интересен факт от животинското царство - докато чаках да взимам агнето , от някъде изскочи кон и незнайно защо започна да ближе капака на колата, после и да го гриза. В резултат има няколко големи драскотини от конска захапка на предния капак. Преди години сигурно щях да полудея и да слезна да се “бия ” с коня и още по-лошо да закарам да боядисат колата, сега грам не ми пука, даже ми стана смешно. Осъзнах, че човек не трябва да става роб на вещи и да си трови нервите по тях.
Та , да се върна на храната, в резултат на всичките злоупотреби през уикенда, вчера кръвно ли ми падна, вдигна ли се - цял ден в главата ми беше като мъгла от филм за дракула и свят ми се виеше. И днес ми беше зле, но много през просото взех да я карам и я изкретах до една тренировка. Общо взето е това.
Онзи ден на една колежка, която живее в крайградска къща до Стокхолм, един лос й опасал градинката. Не е като да можеш да направиш много срещу толкова голямо животно, ако е решило да направи нещо, пък дори да е тревопасно.
30.08.16
16:38
Една от причините Сааб и Волво да са проектирани толкова здрави е за да издържат при удар с лос :D
казано от Boby_ на 30.08.16, 16:20:
Онзи ден на една колежка, която живее в крайградска къща до Стокхолм, един лос й опасал градинката. Не е като да можеш да направиш много срещу толкова голямо животно, ако е решило да направи нещо, пък дори да е тревопасно.
Лосът поне е опасал трева/зеленчуци ,а конят се мъчеше да пасе от метален капак :) Просто беше някаква странна ситуация. Иначе си напълно прав, няма какво толкова да се направи срещу такъв вид животни. Е има, ама не се знае с какви последствия. Наскоро един приятел се оплаваше, че крава му счупила огледалото на колата докато пресичала пътя, абсолютно неагресивно, просто не й направило впечатление спрялата кола.
казано от Иван Марков на 30.08.16, 16:45:
Наскоро един приятел се оплаваше, че крава му счупила огледалото на колата докато пресичала пътя, абсолютно неагресивно, просто не й направило впечатление спрялата кола.
Това ми беше мисълта. Размерът има значение. :)
Тренировка:
1. Тяга - загряващо, 1х20кг.,1х140кг.,1х150кг., 1,1,1 х 160кг.
2. Набирания надхват- 20СТ в 4 серии
3. Дърпане на вертикален скрипец - 4х6-8
4. Пулоувър на скрипец - 3х6-8
От бая време не бях правил обикновена тяга и днес врътнах някоя и друга серия. Като цяло тези дни с оглед на тежестите, които вдигам и усилията, които ми костват, имам чувството, че все едно за първи път влизам във фитнеса.
Храната след около 21 часа фаст:
1. Две дози протеин с прясно мляко, половин банан, чаена лъжица д.с. от малини и една шоколадова пуричка.
2. Руло стефани, две филии ръжен хляб.
Много задачи имам тези дни и не мога да тренирам сутринта. Поне се нагаждам за някакви тренировки все пак, колкото да не е без хич. Това е !
Храната след около 22 часа фаст:
1. Руло стефани, доматен сос и две филии типов хляб, три бисквитки.
2. Пъстърва на скара, филия типов хляб с домашна лютеница, три бисквитки.
Днес ден без тренировка, че не остана време. Утре ако мога да вмъкна един лег сутринта ще е добре, ама трудно ще е с оглед на задачите за деня. Цял ден нагоре-надолу по разни институции. По едно време се бях засилил към едно заведение да си поръчвам пица на пещ и чийзкейк за десерт, ама минах през кума на мухабет и не остана време за обяд, че имах и други ангажименти.
Като ходих да си взимам риба видях някаква промоция на чивас и забърсах една бутилка. Лятото като не пия, пак купувам като ми хареса нещо на по-добра цена и си го оставям за по-студеното време- един вид “зимнина”, вместо компоти. Общо взето е това.
Мнението беше редактирано от I`M на 01.09.16 17:10.
Тренировката:
1. Лег с краката във въздуха - загряващи, 8х80кг.,100кг., 5х110кг., 12х80кг.
2. Полулег - 8х50кг., 6х80кг.,10х80кг.
3. Кросоувър на горни макари - 3х8
4. Военна преса - 6х40,50,60кг.
5. Странично разтваряне на скрипец.
Де да знам. Нито се изморих толкова, нито можех повече. Раменната ме уби. Толкова зор да ми дадат нищо и никакви 60 кила, не съм очаквал, но това е действителността.
Храната след около 21 часа фаст:
1. Две дози протеин с прясно мляко и един банан, една бисквитка.
2. Свинско каре на скара, две филии типов хляб, хайц кетчуп., две бисквити
Мислих си да скоча малко на балкан за уикенда - хем на хлад да си пия уискито, хем после да изхвърля токсините от него в сауната. Те хората са го измислили , но май ще отпадне за малко по-нататък надявам се. Инче съм доволен от работната седмица и няма от какво да се оплача в това отношение. Общо взето е това.
Тренировка:
1. Тясна тяга - загряващи, 3х120кг.,3х140кг., 1х160кг., 1х180кг./ф/, 1х200кг./ф/ + 3х140кг.
2. Мечка - 8х55кг.,70кг.,80кг.
3. Набирания тесен подхват - 5,5,5СТ.
4. Хоризонтален скрипец с V ръкохватка.
Малко над минута скачане на въже без прекъсване.
Днес сложих фитилите защото от много време не съм слагал 200 на тягата, а ми липсваше усещането. Иначе на огледалото изглеждах напълно изправен, но имах чувството, че не ги заключих. Като цяло ако ги сложа още няколко пъти фитилите ще ги дърпам без проблем, но не това е идеята, а и целта. 180 ги дърпам и без фитили, ама използвах опита да пробвам, как се вързваха фитилите и изобщо как ги усещам. Последното упражнение трябваше да гребане с дъмбели, ама честно казано нямах вече сили, а и кръстът го отнесе на тягата. Затова и го замених със скрипеца.
Храната вчера:
1. Закуска - половин кутия шоколадови бонбони, кофичка кисело мляко с 100 грама овесени трици, 50 грама черен шоколад.
2. Обяд - купа супа от агнешко, омлет с шунка и сирене, пържени картофи със сирене, две порции портокалов сладкиш, цедено кисело мляко със сладко от бобровинки.
3. Следобедна закуска - пилешки гърди с бял ориз на фурна, две филии типов хляб, литър 7 ъп.
4. Вечеря - сандвичи/около един хляб , 500 грама п. гърди, половин бучка сирене, 200-300 грама кашкавал, много хайнц кетчуп, половин пакетче масло/, 100 грама черен шоколад.
5. Преди лягане - един литър сладолед с едно бурканче домашно сладко от боровинки, литър пепси с 200 грама ром, 50 грама черен шоколад.
Имаше и оше нещо , но в момента не мога да се сетя.
Храната днес - ще е подобна на вчерашната.
Няма какво толкова за отбелязване - освен приятното изкарване на почивните дни.Тази седмица ме очакват доста ангажименти, та сега се радвам на почивката.Гони ме вълчи глад.Това е !
Мнението беше редактирано от I`M на 05.09.16 13:10.
Тренировка:
1. Лег с дъмбели - 8,8,8,8 х 40кг.
2.Полулег с дъмбели - 8,8,8 х 28кг.
3. Бутане на машина - 4х 8
Много набързо.
Тренировка:
1. Набирания надхват - 5,5,5,5
2. Набирания много широк надхват - 5,5,5
3. Набирания с успоредн хват - 5,5,5
4. Вертикален скрипец с широк надхват - 8,8,8
5. Пулоъвър на скрипец - 6,6,8
На нормалните набирания - по 20-30 сек. почивка. На другите набирания по 1-2 минути.Пулоувъра не е точно пулоувър, ама не знам как да го нарека. Като цяло смятам да разделя тренировките за гръб на две - една с наблягане на плътността и една съсредоточена върху широчината. Ще ги редувам за сега и да видим какво ще стане.
Храната вчера
5 бъркани яйца с 100 грама телешка наденица, три филии хляб със семена, кофичка кисело мляко със 100 грама стафиди, половин кило грозде и пакет куукис - на едно едно хранене.
Странна седмица - отчитам я повече като добра отколкото лоша. Теглене сутрин на гладно гол/без боксерки,без чорапи, обръснат и след тоалетна/ - 97 килограма.
Когато генетиката ти е кофти , няма как да изградиш добре балансирано тяло. При мен не стига, че ми е широка талията, ми и гърдите ми са малки и неразвити, въпреки постоянната им специализация. Та при 97 кила съм без цици, ама с корем:
Мнението беше редактирано от I`M на 09.09.16 15:23.
казано от Иван Марков на 09.09.16, 15:22:
Когато генетиката ти е кофти , няма как да изградиш добре балансирано тяло. При мен не стига, че ми е широка талията, ми и гърдите ми са малки и неразвити, въпреки постоянната им специализация. Та при 97 кила съм без цици, ама с корем:
Ти сериозно ли ?! :Д Тотално обратното е според мен :Д
09.09.16
16:39
казано от ddd на 09.09.16, 16:10:
казано от Иван Марков на 09.09.16, 15:22:
Ти сериозно ли ?! :Д Тотално обратното е според мен :Д
И аз така мисля, Иване ...........като колегата ddd. Явно просто очакваният от теб резултат е доста по-голям, но не гледаш реално на себе си. Добре си си отсЕкъде. Моята структура на гърдите е подобна, поне от снимките ми се вижда, че са ти обемни, т.е. обиколката им е голяма-разбирай диаметър /а не са някакви малки кръгчета, които лесно да изградиш с формата на топчици 8-) / и заради това натрупването на маса в цялостния обем на гърдата е по-трудно и изисква време, но и сега са ти идеално. Като пък станат с още повече маса и малко релеф, визията е супер. На този тип гърди, аз им викам Боло Йеунг :D Е, неговите не са чак толкова изчистени, малко разпуснати, но имам предвид като обема, който заемат като процент от целия торс. Въпросът е вече, каква форма ще им придадеш на този обем-с превес на горна, долна част, цялостно и т.н.
Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 09.09.16 16:50.
И аз да кажа, че на мен ми се вижда че рамката ти е доста добра. Гърдите също.
Благодаря за окуражаващите думи, ама работата си е бом бок. Горна, долна и вътрешна част липсва, единствено при захващащите мускули с рамената е малко по-добре положението. Сравнение с другите мускулни групи работата става още по-зле. Отделно костната структура, особено на талията, ми е доста широка и се получава ефекта “буре” . И съм едно 20-22 процента мазнини, което признавам не зависи изцяло от генетиката, тук има вина и голямата ми лакомия. В крайна сметка си тренирам и каквото стане, просто генетиката ти дава една рамка, от която не можеш да излезнеш. Примерно ако искам мога да направя 50 санта ръце за кратък период от време, вървят, а дори не ги тренирам. Гърдите ги тренирам и наблягам на тях, ама резултата е плачевен - за мен си. Не се оплаквам, някакси вече осъзнавам, че с тази генетика, на тези години и без химия - това ми е потенцила, нещо като скини фат в определени мускулни групи. От друга страна и гърбът и рамената ми вървят относително добре, трапеца и той бива, сигурно и краката щяха да ми вървят -ако ги тренирах . Та все пак не съм валат :)
Мнението беше редактирано от I`M на 09.09.16 18:14.
Тренировка:
1. Лег с дъмбели - 5,6,8х 50кг./на ръка/
2. Полулег с дъмбели - 6,6,6 х 40кг./на ръка/
3. Бутане под наклон на скрипец - 8,8,8 х 30кг./на ръка/
4. Кофички - 8СТ., 6х 15, 30кг.
Бива като цяло. Първата 5-ца с петдесятките доста зорна и не много чиста.Проблемът е , че оригиналните тежести за дъмбелите са само до 35 кг. и се налага да слагам десятки и петици пригодени за големите лостове. От там колкото и да ги стягам все шават и се разместват по време на обръщането на дъмбелите и съответно все натежават повече на едната страна на дъмбела, с няколко думи- трудно се балансират. Смятам, че с нормални дъмбели ще си правя 3-4 осмици спокойно. Реших да разделя и тренировката за гърди на две - една с дъмбели и една с лостове. Днес принципно не смятах да се напъвам, ама цяла нощ ме цепи яко главата и чак очите ми пулсираха. Сутринта си мерих кръвното и долната граница ми бе доста висока, та реших че малко по - тежко няма да ми се отрази зле. Докато стигнах до кофичките главата вече ме бе поотпуснала и спрях с напъните. Трябва да спра да ям боклуци , че отново взех да вдигам кръвно.То и други неща трябва спра да правя, ама не се кара лесно пубертет на 32 години.
Храната вчера:
1. Биг маг, шоколадов шейк.
2. Лаврак на скара/около 300 грама в сурово състояние/, два литра миринда, 6 парчета сладоледена торта., три филии бях лхяб с чесън и масло.
Като цяло ми идват няколко изключително натоварени седмици и не знам как ще съм изобщо с тренировките, а храната е ясна - една цяла захарна плантация . Иначе днес ще се отдам на мързел . Пие ми се някакво питие, само дето не знам точно какво -най-вероятно кола с ромче.
Поръчах си хубав натурален балкански фасул , който на цена ми идва колкото охладените пилешки гърди , които взимам - баси фасула, но поне знам, че е “био” дето се казва и наистина е вкусен.Това е.
Храната вчера:
1. Фасул със свинско на фурна, люта чушка, филия домашен хляб, кофичка кисело мляко с 100 грама стафиди.
2. Една мекица
3. Два сандвича/ домашен хляб, свинско месео, кашкавал, сирене, хайнц кетчуп/ салата от фасул, лук и хайнц кетчуп.
Тренировка:
1. Тясна тяга - загряващи; 3х120кг., 3х130, кг., 1г140кг., седем единици по 150 кг. през 20 сек.
2. Мечка - 8х55,70,80кг.
3. Гребане с дъмбели едновременно от полулег -8,8,8 х 36кг./на ръка/
4. Хоризонтален скрипец с v-образна ръкохватка -8,8,8
Малко разходка с дъмбели+фейспул + разтваряне с дъмбели над глава.
Щеше ми се да направя десет единици на 150кг., ама още на шестото повторение кръстът взе да изпуска.Като цяло се поизморих.
Храната вчера :
1. 200 грама/сурово с-я/ пилешки гърди на скара, 200 грама/сварено с-я/ ориз, филия домашен хляб, салата/домати, краставици, зехтин и сирене/ , две кофички кисело мляко със 100 грама стафиди -всичко на едно единствено ядене.
Храната вчера:
1. Две дози протеин с прясно мляко, три оризовки.
2. Кофичка кисело мляко с 30-40 грама стафиди.
3. Омлет от 5 яйца, наденица, сирене и кашкавал, филия домашен хляб, две супени лъжици купена млечна салата, две супени л. с. тахан с една чаена мед.
Започнах сутринта да въртя колелото докато гледам някъв филм или предаване - та ще видим докаде ще го докарам с кардиото . Миналият ден въртях докато гледах някакъв фитнес клип по тубата, по - едно време така се “разпъшкаха” и “равикаха” че съседите сигурно си помислиха , че гледам порно рано сутринта - та повече никакви фитнес клипове рано сутринта пред велото.
Миналата седмица прекарахме 500 кила джибри от сливи от избата до казана. Днес тъкмо се прибрах и отново ме изненадаха с 300 кила мерло. Ни ракия пия , ни червено вино, а все с джибри се занимавам последните няколко години.
Накапах си и едни готини къси панталони и сега трябва да видя жената дето ме ръси сума ти пари на месец за 10 вида прах за пране, лекета и омекотители дали ще си защити бюджета или ще има значително орязване. Общо взето е това.
Мнението беше редактирано от I`M на 14.09.16 18:03.
Тренировка:
1. Лег -загрявка, 5,4,5,4 х 120кг., 15х80кг.
2. Полулег - 8х50кг., 8х80кг., 6х80кг.,10х50кг.
3. Лег от обратен наклон - 8х80,100,80кг.
Можех и повече на лега, ама хем не се напъвах много и все пак рамото си блокира. След това изгубих желание и направих другите две упражнения, колкото да не съм дошъл до фитнеса за един кратък лег. Взе да включвам и скачане на въже в загрявката, като обмислям да премахна скачането след края на тренировката и да скачам само за загрявка. Иначе днес не скачах с обичайните за мен баскетболни маратонки и се чувствах много по -лек при скачането.Сутринта 25 минути кардио на велото с редуване на степените на натоварване.
Храната вчера:
1. Доза протеин с прясно мляко, три оризовки.
2. Пилешки гърди на скрара, филия домашен хляб.
3. Кофичка кисело/козе/ мляко със супена лъжица овесени трици.
4. Пилешки бут на фурна с 5 супени лъжици/сварен/ ориз, 8 малки фурми.
Тези дни чувствам отпадналост и глад, много глад. Малко ми са въглените. Аз не изям ли литър сладолед с пакет бисквити и бурканче сладко от боровинки/малини , не се чувствам добре.Ама трябва да регулирам отново малко кръвното. Общо взето е това.
казано от Иван Марков на 14.09.16, 18:02:
...
Накапах си и едни готини къси панталони и сега трябва да видя жената дето ме ръси сума ти пари на месец за 10 вида прах за пране, лекета и омекотители дали ще си защити бюджета или ще има значително орязване. Общо взето е това.
Пробвай с лимонов сок преди още да влезе в пералнята. Стар винар (на който съм помагал и пак така съм се накапвал) ми го е показвал това - става като магия направо.
казано от Димо на 15.09.16, 16:11:
казано от Иван Марков на 14.09.16, 18:02:
...
Накапах си и едни готини къси панталони и сега трябва да видя жената дето ме ръси сума ти пари на месец за 10 вида прах за пране, лекета и омекотители дали ще си защити бюджета или ще има значително орязване. Общо взето е това.Пробвай с лимонов сок преди още да влезе в пералнята. Стар винар (на който съм помагал и пак така съм се накапвал) ми го е показвал това - става като магия направо.
Готови са вече.Препарата си свърши работа, иначе мисля че с ракия също се чисти вино, ама не съм сигурен. Общо взето с тези работи се занимава жена ми, аз само цапам и права бели, за да не се чуди какво да прави по цел ден и да не й е скучно :)
Вино от магазина до 15-20лв се пере с кво да е....ама то не е от магазина.
Мнението беше редактирано от nervak на 15.09.16 21:32.
Храната вчера:
1. Две дози протеин с прясно мляко, банан, две оризовки, 5 фурми.
2. Кофичка кисело/биволско/ мляко, супена лъжица овесени трици.
3. Две парчета свинска наденица/около 200 грама/ , филия домашен хляб, купа супа/с ориз вместо фиде/, едно картофено кюфте.
Тези дни пробвам по -високо маслени кисели млека и да видя как ще ми се отрази - не са лоши, но честно казано от кравето мляко са ми по -вкусни. Днес имах една среща , която се оказа абсолютна загуба на време . Отделно имах един друг тъп анагажимент и така. Общо взето е това.
Тренировка:
1. Набиране надхват - 6,6,6,7
2. Набирания тесен подхват - 5,5,5
3. Набирания на v-образна ръкохватка -5,5,5
4. Пулоувър на скрипец- 4х8-10
Много набързо. Общо 55 набирания, което за мойте скромни възможности е добре. Усетих и напомпване, така че не мога да се оплача.
Храната вчера:
1. Малък хотдог с телешка наденица от кълцано месо и хайц кетчуп.
2. Кофичка кисело/овче мляко/, един банан, две тарталети.
3. Ципура на фурна с броколи, две тарталети, филия домаше хляб.
Тарталетите представляват нещо като средно голяма бисквита с пълнеж от някакво лимонено желе и шоколад/два вида/. На мен ми харесаха доста.
Храната вчера:
1. Две дози протеин с прясно мляко, един банан.
2. Омлет от четири яйца, свинска наденица и сирене, филия домашен хляб.
3. Кофичка кисело/овче/ мляко.
4. 100 грама солети, 10 фурми.
5. Салата от марула, сирене, домат, маслини и пилешко,в купа от царевично брашно, една пица с пилешко филе, 6 топки домашен сладолед/нуга/, половин парче домашна бисквитена торта/ доядох на жената/
Вчера малко по-свободна храна.
Сутринта направих една приятна комбинация от велоарг., бърпита, подскоци и клекове със собствено тегло. След това взех детето , че жената не можеше да отлепи от леглото, и излезнах навън с него, че като е вкъщи няма как някой да може да спи.
Последваха час и половина тичане, скачане, бутане на колело и т.н. Та си изкарах още едно сериозно кардио. Имам малко работа за вършене и се чудя сега ли да я подхващам или първо да дремна.
Очакваме една доста напрегната седмица - много работа , а и предполагам разправии с разни индивиди, ама няма как. Общо взето е това.
Храната вчера:
1. Доза протеин с прясно мляко и банан, две оризовки.
2. Кофичка кисело/биволско/ мляко, една оризовка.
3. Свинска вратна на скара, една филийка домашен хляб, супена лъжица млечна салата/купена/
4. Омлет от три яйца , сирене и свинска вратна.
Днес щях да тренирам сутринта, но се наложи да излезна доста по-рано от обичайното. Цял ден обикаляне и срещи, а сега ще поработя и вкъщи, та тренировката се отлага за утре или другиден или подругиден - като цяло съм много натоварен с работа тези дни -не се оплаквам даже ако може все така да е. Та когато имам възможност и желание ще вмъкна 20-30 минути железа в програмата. Общо взето е това.
19.09.16
16:54
казано от Иван Марков на 19.09.16, 16:47:
като цяло съм много натоварен с работа тези дни -не се оплаквам даже ако може все така да е.
Даааа, особено ако работата е такава, че колкото е повече, толкова и приходът е по-голям 8-)
Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 19.09.16 16:55.
казано от Dydo на 19.09.16, 16:54:
казано от Иван Марков на 19.09.16, 16:47:
като цяло съм много натоварен с работа тези дни -не се оплаквам даже ако може все така да е.
Даааа, особено ако работата е такава, че колкото е повече, толкова и приходът е по-голям 8-)
За съжаление прихода не е пряко свързан с обема на работа, в много случаи даже е много труд за нищо или малко, но както казах не се оплаквам.
Тренировка:
1. Полулег с дъмбели - 8,8,8,8 х 36кг./наръка/ през 20с.
2. Лег с дъмбели - 6,6,6,6 х 36кг./на ръка / през 20с.
3. Суперсерии -кофички и бутане на машина - 6,6,6 +6,6,6
Много бърза тренировка. Малко над 15 минути. И между сериите и между упражненията по около 20 секунди почивки, с изкл. на суперсериите. На лега последните две шестици бяха супер измъчени и на кантар.
Храната вчера:
1. Една доза протеин с прясно мляко, една оризовка.
2. Около 250 грама пилешки гърди с 8 супени лъжици кафяв ориз на фурна.
3. Кофичка кисело/овче/ мляко с 5 ореха и чаена лъжица балкански мед.
Много натоварен ден.Цял ден прескачам от едно в друго и така. Утре определено ще е кофти и направо неприятен ден, ама такова е положението:
Не тренирам ръце, ама се снимах в поза двоен бицепс - е видно е, че и нея не я умея. На снимката гърди, съм застанал малко накриво и съм разпуснал, ама това положението от близка челна снимка.
Мнението беше редактирано от I`M на 20.09.16 15:49.
Тренировка:
1. Тяга - загрявка, 3х120,130,140,150кг.
2. Тясна тяга - 1х150,160,150кг., 3х140кг.,3х130кг.
3. Широка тяга - 3,3,3 х120кг.
4. Гребане на машина - 8,8,8,6
Почти не съм мигнал през изминалата нощ и съм доста изморен, най-вече психически, което се отрази на тренировката.
Храната вчера:
1. Пилешки гърди/около 150 гр.сварени/, две супени лъжици/сварен/ кафяв ориз.
2. Доза протеин с прясно мляко, една оризовка.
3. Купа леща, 100 грама телешка наденица, филия домашен хляб.
4. Кофичка кисело/овче/ мляко 4 ореха, чаена лъжица мед, супена овесени трици.
Нещо все съм гладен при това количества храна, а ми се струва че ям много. Друго не ми се коментира.