:) ОК, ще се огледам/ослушам за приятел, който да ходатайства за мен, или ще се поинтересувам кои малцови питиета се броят за хубави, че аз съм бираджия/винар.
п.с. И честита нова страница. Малка страница за дневника, огромен качествен скок в тренировките!
Мнението беше редактирано от Димо на 02.09.16 14:25.
02.09.16
14:37
Мен ако питаш отивай за малц, че то до 17.30 няма много време :D
М, днес едва ли, аз няма да имам шанса да си тръгна по- рано, ще търча по банки, учебната година почва и трябва да се дават едни пари.
02.09.16
15:28
Е, то поне до 19.30 сме там, даже вероятно и до 20.00.
Еее..Сашо , щом съм казал , че идвам значи идвам.тръгнал съм даже , но на Тракия има катастрофа и вися в задръстване.надявам се до 17:30 да стигна.
Димо, бат Сашо вече ти каза как става номера- или препоръка , или малц.аз съм прекалено малък в йерархията , за да те препоръчвам...:)
My fitness pak ми изчисли за сваляне 2350 кк. Задал съм му половинка на седмица.
Машината..майната му..нормално ударите са ми 138-144.
Абе от софиянците- няма ли някой някоя позната 30-36 г., Може и разведена , която да си търси мъж ???:) Сериозен съм! Дражим си невеста, че ми омръзна в тази месомелачка София да си говоря сам , пък и вече 3,5 съм сам.... Човек няма на кой да се похвали или с кой да се скара , мамка му....аз ще черпя малц :)
казано от Албаст на 02.09.16, 15:35:
Еее..Сашо , щом съм казал , че идвам значи идвам.тръгнал съм даже , но на Тракия има катастрофа и вися в задръстване.надявам се до 17:30 да стигна.
Димо, бат Сашо вече ти каза как става номера- или препоръка , или малц.аз съм прекалено малък в йерархията , за да те препоръчвам...:)
My fitness pak ми изчисли за сваляне 2350 кк. Задал съм му половинка на седмица.
Машината..майната му..нормално ударите са ми 138-144.
Абе от софиянците- няма ли някой някоя позната 30-36 г., Може и разведена , която да си търси мъж ???:) Сериозен съм! Дражим си невеста, че ми омръзна в тази месомелачка София да си говоря сам , пък и вече 3,5 съм сам.... Човек няма на кой да се похвали или с кой да се скара , мамка му....аз ще черпя малц :)
Аз поогледах на какво в уискиния форум му викат добър малц и хлъцнах от цени :D Добре че не ми е мерак да пия такива питиета. Ще видя дали ще жертвам такава сума да си купя наготово пропуск или ще пробвам с по- леки и разтеглени във времето инвестиции в отношенията с хората да се внедря някакси :)
2350 Ккал на мен даже ми се вижда много, човек. На мен ми е 1200 Ккал лимита за да свалям по килограм на седмица. Това са нетни Ккал, след като извадя тренировките за деня.
За запознанство с 40- годишна сингъл мадър миньонка с големи цици от Пловдив какво даваш?
Давай я миньонката насам!:)
За малца недей се скъпи - има glenfidich по 70 лв., Защото има и по 300 :) ти избираш..абе разбери си се на прайвът с бат Сашо...
Та...дай фейсбука на миньонката ;)
Добро утро.
Надъхан от вчерашната ми среща след малко отивам във ” Флекса ” да ставам як.
Слънцето пече , дъщеря ми щъка край мен , има за закуска млечна баница ....хич и не мисля като умра кво става- има ли , няма ли рай и ад :) Ще кажа само ,че аз като човек вярващ , вярвам , че Господ ( да не се бърка с библейските представи ) ни е дал разум и други качества , но от нас зависи как ще ги развием. ..Та викам да си дам малко зор да развия и физическата част.:)
Много се надъхах вчера като видах Ронката и Талъсъма да опъват 210 тяга ...грррррр....да ида и да счупя всички лостове в залата !!!
а и още нещо от вчера , което много ме надъха , а не го бях слушал от ..10 г сигурно :
https://www.youtube.com/watch?v=uHBtpqbOKXk
1. клек - загравяне с 50 кг - 2 серии по 8 пъти; 1 серия по 4 с 80 кг; 1 серия 4 пъти с 90 кг ; 1 серии по 3 пъти със 100 кг; 1 серия 3 пъти със 110 кг ; 1 серия - 2 пъти със 110 кг; 2 пъти по веднъж със 110 кг;
2. тяга - загравяне с 80 кг ; 2 Х 4 Х 100 кг ; 2 Х 2 х 120 кг
3. раменна преса със щанга прав лост - 3Х 4-5 х 50 кг; 2х2х 50 кг ;
4. лежанка - 1х 5 х 80 кг; 2х 3 х 90кг; 1х1х100; 1х1х100кг ;
5 . коремна преса с диск 10 кг - 3 х 10 кг;
6. набиране собствено телго - 2х2 ...не ме питайте колко тежа моля :)
та...след като видях вчера в Плд какви са зверове Сашо и хората му днес отидох силно мотивиран да ” дигам” :)
май наистина малко си вярвам за клека , защото днес се натоварих повече и взе ,че стана. Ако имаше кой да ме пази на лежанката и на клека , сигурен съм резултата щеше да е по-добър , но във ” Флекса” нямаше хора днес, само двама тийнейджъри на по 14 които позираха:) да ги викам за пазене щеше да е несериозно ...
та...така. по-често трябва да минавам през Плд , защото подобни срещи освен,че са ми приятни , ме ” надъхват ” много! :)
и пак към ” некои екзестеницално мислещи хора :
“” Tomorow belongs to nobody ;))” .мислете как ще живеете, не кога ще умрете :)
https://www.youtube.com/watch?v=cLnTjHywE54
почивен ден , понеделник ...
настоението е ето така:
https://www.youtube.com/watch?v=_jud_SnKTlY
и така:
Такаааа...Добър вечер, Уважаеми!Няколко дни ме нямаше и гледам форума започнал да обсъжда екзестинциалните теми все по - дълбоко...gut,gut..2b or not 2b…”време да се живее и време да се мре”...дет се вика да се погрижимЕ и за духа, не само за тялото.Не стига само да си як и прост :))) Много ме радва тази философска насоченост провокирана от нЕкои хора...така де.Нека се отличаваме малко от форумите за коли и футбол ;))
А на въпроса- тези дни не съм тренирал в зала.Защо? Ами поради някои събития свързани с моето пребиваване в София ( което не съм сигурен докага ще продължи) и фактът , че се прибирам късно ( ок.20:00) и въобще не мога да си представя да се бутам в пълна зала, да дъни некав рап и да ми надува главата още повече ;) Вместо това правя по 40-60 лицеви у нас, клякания и...доста чистене и подреждане в мястото , където живея. Не си е работа.Един ден , когато имам втора съпруга ( която явно няма да намеря тук), съм си обещал да не скатавам , защото хич не е лесна , пипкавата домакинска работа.:)
П.С. мерси на който ми прати на private msg линк към сайт за запознанства , но затова съм се досети и сам преди доста време .Благодаря за усилието все пак :) Искрено се надявам да оцените и моето чувство за ирония и лек опит за сатира :)
Ще пиша пак , когато направя “истински ” ” тренировки.Дотогава ще чета с интерес философското наклонени :))
Рамо с дъмбели -3×8 -17,5 кг всеки
Лежанка 3х4х80
Горен скрипец - 3х8х65
Титаниума беше пълен с бадки- преброих ги около 15 - 17 бройки, заели клека, тягата, изобщо залата. Тълпи плешовци , като по калъп - надути мускули, татуси, тъпо хилене, еднакви глупави погледи...Болеше ме глава и ми беше меланхолично, в залата дънеше пак няква модерна музика...ме се чуствам добре в такава обстановка, не ми е приятно...днес толкова, утре аз не отработвам и ако нямам ангажименти ще направя втори опит.
Психически съм напрегнат, спя лошо последните 3дни...сипах 50 гр уиски с разредител префи лягане ;))... определено вярвам във връзката психика - физика , но не върви да се жалвам и аз от мойте екзестинциални проблеми ;)
10.09.16
08:59
На мен любимото време за тренировка са ми съботата или неделята и то точно в диапазона 13 ч. - 16.00 ч. Залата си е почти празна по това време. Апропо, тази в която ходя работи от 06.30 ч. до 22.00 ч. Сутрин обаче, нещо не ми вървят тренировките добре-пробвах сега, когато бях на почивка. Вечер си ми е супер, не ми влияе отминалият работен ден, тъй като не се чувствам хич изморен.
Еми...ти не си изморен, но при мен е съвкупност от многото фактори и често психически съм изтощен...
Днес: празна зала , около ранния следобед:
Клек - загравяне с 40 кг х 8-10; 2х5х80; 2х3х100; 2х2х100;
Раменна преса с щанга , прав- 3х5-6х40 кг
Лежанка тесен хват 3х8х60
Коремни преси под наклон няколко серии
Малко бягане на пътека със скорост 7,2 км около 20 мин. Дойде ми музата да бягам и ..
Храна няма какво да описвам , само след като се прибрах унищожих половин печено пиле с диетично Пепси :)) не бях пил от месеци.
Довечера мисля да сръбна едно уиски пак, снощи много ми хареса.
Добър ден!
Установих , че колкото повече клякам , толкова по- малко ме болят краката на другия ден..сякаш им става по-леко да носят моите сто и ... килограми :) В комбинация с 1-2 уискита след тренировка и сънят е по-хубав . Продължаваме напреТ !
Едно видео за настроение ...лично на мен ми действа и мотивиращо , нищо че не съм F :)
https://youtu.be/-kd8mcDBlzc
Посвещавам днешната си тренировка на госпожица Кобре, която днес празнува.Да ни е жива и здрава, и все така научно аргументирана :))
В понеделник, световния ден за лежанка и бицепс, аз Пацо правих следната гимнастика:
1.клек 2 х10х40 кг за загрявка; 3х5х80; 3х2х100; заклевам се, ако има кой да ме пази кскто в залата без гравитация е Плд, нямаше да се поколебая и за още!
2.в световния ден за лежанка, лежанка- 2х10х60 загрявка; 3х3х90;
3.,рамо с дъмбели 3х5х15кг + 2х3х 50 с щанга , прав;
4.в деня за бицепс, горен скрипец за бицепс с подхват-3х8х65
5. Планк 2по 40-50 сек.
Мисля да се почерпя сега с една биричка, пък кот такова...един път се живее.Наздраве!
...днес се чувствам разглобен.
след клековете и тягата вчера в ” залата без гравитация ” днес кръста и гърба се обаждат от мускулна треска и се чувствам здраво изморен целият ден...добре ,че съм в отпуск ....
15.09.16
17:06
казано от Албаст на 12.09.16, 22:03:
Мисля да се почерпя сега с една биричка, пък кот такова...един път се живее.Наздраве!
Как пък го твърдиш това? Учените доказали ли са го? Завиждам ти за оптимистичната заблуда , в която живееш.
:D
казано от Joe Musashi на 15.09.16, 17:06:
казано от Албаст на 12.09.16, 22:03:
Как пък го твърдиш това? Учените доказали ли са го? Завиждам ти за оптимистичната заблуда , в която живееш.
:D
абе...айде сега :) няма да взема да цитирам философи, да се тръшкам и да изказвам на глас своите материалидтично-цинични мисли. Моите мисли са предимно материалистично-еротични.... понякогав тях участват и представителки на форума ( набелязъл съм си 3-4), но няма да издавам кои са ;) да се ...в оптимиста заблуден :)
15.09.16
23:19
3-4…...значи вариант за избор голям 8-)
Успех (rock)
15.09.16
23:38
казано от Dydo на 15.09.16, 23:19:
3-4…...значи вариант за избор голям 8-)
Успех (rock)
Дидо,щом Албаст признава за 3-4,значи са поне 5 :D .Така трябва да е-трябва да се гребе от живота мощно.Ония Гацо Бацов какво казва:Днеска хапнеш боб-утре те опее поп :D
бе сега като ги броя са 5 и нагоре май..Дидо е прав ;)))
а някой иска ли да знае дали ми пука за”зелен Младост” и “Борисовата-гората на Сф”? :))
Мнението беше редактирано от Албаст на 16.09.16 09:40.
16.09.16
09:49
казано от Албаст на 16.09.16, 09:13:
бе сега като ги броя са 5 и нагоре май..Дидо е прав ;)))
а някой иска ли да знае дали ми пука за”зелен Младост” и “Борисовата-гората на Сф”? :))
Прав съм за кое............че избор голям или за бройката 5. Защото това за 5 Марин го каза :D Но щом са 5, супер.
стига сме говорили за жени, нека поговорим малко за гимнастика:
1 клек - 10 пъти със 70 кг загрявка; 4х3х 100 кг ‘
2. мъртва тяга - 4 х 3 х 120 кг ; лоста много се въртеше и беше голяма мъка ;
3. лежанка - 4х3 х100 кг; днес втв Флекса имаше двама тъпаци - единия дебелак от общинска охрана, изключително просто гочи и един , който работи в охрана на съдебната власт , също голям тъпак.бяха дошли да си поприказват явно , докато правят трицепс на скрипец с 20 кг и сами се надъхват кви яки гочита са ...та....хванах единия тъпак да ме пази на лежанката и затова 100 кг ги бутах без проблем :))
4. раменна преса с дъмбели 3 серии по 6-8 пъти с 15 кг всеки
5. горен скрипец с подхват - 3 серии по 6-8 пъти със 75 кг ;
накрая онези двамата ми бяха надули главата с тъпотии, а и аз бързах да ходя на едно място , защото и аз имам ученичка в 1 клас и...забравих за коремни преси ...мисля довечера да правя планк у дома .....
бахти мъртвата тяга , няма да и се дам бе!!! клека също!
16.09.16
14:09
“Натискай на мъртва тяга и на клек -
така никога няма да си мек!”
- народна мъдрост
“Който не кляка и не дърпа тяга,
на него живителната силица ще му избяга!”
- народно поверие
казано от Вероника Налбатска на 16.09.16, 14:09:
“Натискай на мъртва тяга и на клек -
така никога няма да си мек!”
- народна мъдрост“Който не кляка и не дърпа тяга,
на него живителната силица ще му избяга!”
- народно поверие
Щом казваш Налбантска ... надявам се да не съм мек още много години , inshallah ;)
Истината е ,че посещенията при бат Сашо и неговите зверове - Горбачов, Таласъма, Ронката а.к.а Кечи Баба и Боби Доктора много ме мотивират !Просто няма как да не му се дотренира на човек , какъвто и рахид/ дебелак да е :))
хубавата новина: не ме болят колене /крака след вчера.обикновено след 24 часа има болки, но днес йок. усещам си глутеуса стегнат...абе леко ми е педерастко :) все едно съм жена ...
—————_——————————+-. ————-
и малко ОТ:
абе харесвам една популярна млада сладурана, казва се Гери тире Никол... много голям фен съм и ...чудя се дали да и скоча, ама съм дебел и тромав...такива момичета си падат по 30 г батковци с бицаги , татуси и Панамери дейба...дигаш не дигаш накрая идва човека с частния самолет и им вкарва пръстче фостата...извода: болшинството яки мъжаги тук , дърпащи 300 тяга не могат да се класират..толкова е тъжно...:(( отивам си вкъщи и започвам да се депресирам , докато половината дами от форума не ми пратят техни nude photos :))))
17.09.16
13:34
То когато се гледа, дали е с Панамера и това е водещото, татусите и бицагите не играят ич. Е, ако се търси луксозно преживяване + и да ѝ е приятно, ако се паднат и двете си е дюшеш. А пък тези, които търсят само уж мъжкари, татуса и бицагата навява за това, поради което са ѝ предпочитани. Но тук говорим за жени, които макар да са красиви цепенячета, стоят доста нисичко в останалите отношения, та ако не е само за плътско удоволствие, а за нещо повече, въобще и не следва да се съжалява за пропуска. Не си струват.
И Верон не е Налбантска, а Налбатска ;)
17.09.16
13:53
Скачай, Албаст, неква си Гери нема да ти се опре :)
не , не , не мога....как да живея с тази мисъл..за100 живота е толкова несправедлив? защо е всичкото това сгъване за бицепс? за100 джуджета като Криско имат всичко? за100 13 годишни момиченца ходят без гащи ? токлова е депересиращо :((( за100 готините са “яки мацки” , а грозноватите ” добри момичета”??...кое е първо-яйцето или кокошката? не , не съм беден, плащам си сметките , но ..”скромно монче съм, искам хеликоптер”. Откъде съм сигурен? аз ли съм или не съм? Сами ли сме във Вселената? ...добре , че спорта да им кво да осмисля битието ми :)))
сорри! отивам да си пия синьото хапче и да приема болезнената реалност ! като измия пода довечера пак ще се включа наживо от Планета Клуб Стара Загора :)))
https://youtu.be/VyWKlzLvFGw
как сте бе , тигри??
сгъвате ли за бицепс? тежък клек , тежка тяга , суплементация , фпх, ориндж триад има ли? :))
радвам се ,че е така :0
след тежка съботна ( събота вечер тренировка ) , състояща се в мятане на салфетки, удряне по масата, заръчване на уискита , щракане с пръсти на най-новия хит на Цеца, закачане на палави студентки от Тракийския ....имах мускулна треска до тази сутрин...така хубаво ми държеше влага ,че ....мамка му , възрастта май си казва думата :))
днес на обед , докато другите работят ,аз се домъкнах до Флекса :
1. високо изтегляне от земя - 3 серии по 8 пъти с 40 кг—хубаво накарахме сърцето да бие с това упражнение,определено мога да го направя и с 5 0 кг;
2. раменна преса с щанга , прав - 3 серии по 8 пъти с 40 кг - същата щанга , с която правих изтеглянето.
3.лежанка тесен хват - 3 серии по 6 пъти със 70 кг ;
4. горен скрипец с подхват - 3 серии по 8 пъти със 70 кг ; нещо ме мързи да се набирам последно време ..докъде ще я докарам така ..
5.долен скрипец към корем - 3 серии по 8 пъти по 60 кг ;
6.коремни преси с 15 кг диск в ръцете - 3 серии по 10 пъти
Мързел , махмурлук ...мързелива работа днес.
тъкмо измих колата и заваля ...ето ти и движение за деня .
Както казва един мой приятел , който е нещо като народен мъдрец - ” чорбаджалъка не е лесна работа ” т.е нощният живот не е за всеки....и не се става лесно яка баДка”.:))
Хайде лек и успешен ден , както ни пожелава от билбордите ” психолог Петя Стойчева “на излизане от София като си ходим към село, покрай Вакарел :))
Мнението беше редактирано от Албаст на 20.09.16 17:30.
20.09.16
20:10
казано от Албаст на 20.09.16, 16:28:
как сте бе , тигри??
сгъвате ли за бицепс? тежък клек , тежка тяга , суплементация , фпх, ориндж триад има ли? :))
фия като си ходим към село, покрай Вакарел :))
10 фпх с мас интра трейн и чупиш елейкото. По-лесно се преглъщат с разтворени витаминки.
казано от Joe Musashi на 20.09.16, 20:10:
казано от Албаст на 20.09.16, 16:28:
как сте бе , тигри??
фия като си ходим към село, покрай Вакарел :))10 фпх с мас интра трейн и чупиш елейкото. По-лесно се преглъщат с разтворени витаминки.
тц! две банички с голяма боза на закуска..и след това имам чувството, че ще направя лоста на панделка :)
Добър дАн н всички 3бойци, ММА батки , билдери и кросфитери :)
Днес чичо Пацко реши да си поизпоти свикналия да стои по 10 часа на стол дебел задник .
Защо в СтЗ имаме велоергометър , а го ползваме за закачалка?? Баща ми ( който е на 60 г. ) само го върти ( и вдига гири през ден у дома ) , та.....
днес 20 мин .велоергометър .Много хубаво се изпотих , като слязох от него се чувствах много лек и тонизиран.
средна скорост - 30 км в час
калории ( ако може да се вярва ) - 240 изгорени ( отиде шоколадовата ФаФла , дейба ;( )
дистанция - 10,5 км
плюс 2 пъти планк по 1 мин.
нещо за надъхване :
https://www.youtube.com/watch?v=6BOHpjIZyx0 - който e достатъчно възрастен да помни това :)
Клек - 4х2х100 кг
лежанка - 4х3х90; 2х2х100
рамо с лост - 4х2х50 кг
———————————————————————————————————————————————————————
Боже колко мъка има на този свят, Боже....казвам го и иронично , и сериозно....
Благодарен съм за всичко , което имам . Благодарен съм за всичко , което изгубих ....
В другия форум , където участвам показват снимки на убити деца и възрастни в Сирия ( все пак е военен форум ) , но този тук определено е по-депресиращ ....с цялото мрънкане или идиотски позитивизъм :))) Anyway…
Щанги срещу депресията :)
как е машиниии? тази седмица сумарно сигурно сте прехрърлили милиони тонове желЕзо , нали?;)
а бат Пламен не тренира...причини- повечето време заето от други лични неща , а за капак и вирус някакъв , тресе ме , херпес по устата ( Кобриии , споко ! няма се целуваме ;) ) ..и затова няма с какво да се похваля.
има много движение по 5-6 км , мн клечане , сгъване , псуване под и около колата.., ядене на по 2 пълнозърнести банички със сирене от щастливо отгледани гълъбовски крави, с добавено био олио + средна еко боза , тас кебап, бяло вино и прочие..:) мн ми харесва да се храня екологично ;))
пълен душевен релакс с руски комедии и спане.
направихме малко оборот и на форумният магазин- каквото обещаха , това дойде и ъо на другия ден.спечелил съм и някви 66 точки,
нямам идея какво да ги правя, ще ги подаря на една позната от Ловеч , да си купи ориндж триад с намаление ;))
Мнението беше редактирано от Албаст на 30.09.16 19:23.
30.09.16
19:19
Ами херпес, я! Като ми изневеряваш! Още си чакам китката :)
казано от Queen Cobra на 30.09.16, 19:19:
Ами херпес, я! Като ми изневеряваш! Още си чакам китката :)
отново съм разкрит , дейва :( а после казват , че Брус Дикинсън и Майкъл Дъглас хванали рак на гърлото щот обожавали да правят орал сех .....не ни е лесно на нас , джентълмените , които сме на принципа Ladies first :)Ей на Ронката има и той кво да каже по въпроса :) Нали бе , кечи баба?:)
Кобрииии, ти недей ме обвинява мен , ами кажи с юристчето , кво стана? Изпапка ли му папалюгата? Скъса ли му боксерките ?
за теб не се тревожа щот знам,че на работа имаш резервни ..даже знам в кой шкаф ги държиш :)) Разкажи де , че да може Афхаенгинг да напише нова поема ..:))))кажи сега , кажи ..само наши хора сме тука , в мойта страница можеш сичко да напишеш, баД Пламен е широкоскроен :)
@ папалюга - диалектен израз от северозападналия край .близо сте там , сигурно го знаеш:) преди някои да ме обвини в цинизъм , моля да провери първо :))
30.09.16
19:49
Ми, като ходя 3 пъти месечно в залата, как да хвана юристче. Инак не се оплаквам от кандидати, даже ми идват в повече и все нахални, но ... Прав е бат Сашо ... И чичо Митко и той ...
————————————
Резервните гащи са много важно нещо, ей! :) И да са чисти ;)
30.09.16
20:01
Много езичници в тоя форум бре ;)
А папалюга употребена в този контекст, си е........баш надуване на вувузел. Ама и аз така ще кажа, като теб, че си е музикален инструмент, да не си помислите нещо друго :D
Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 30.09.16 20:04.