13.09.16
01:10
Здравейте!Вчера се измервах(кг,широчина на гръдния кош,талия..)и разбрах,че съм отслабнал с 2кг,талията ми са е смалила,но забелязах едно-никаква промяна в бедрата(вътрешната част) обикновено правя упражнения за тази част на краката(клекове,сумо-клекове,бягане,колело..) и някой от тия упражнения по доста пъти и време,но не забелязвам абсолютно никаква промяна в тази част на тялото,като се има в предвит ,че започнах сериозно да правя упражнения за стягане на мускулите и премахването на мазнини от почти 4 месеца -всеки ден бягане(2-3км),колело(5+км),ходене(2+км),правя по доста клекове,но резултат никакъв.Ако може да кажете нещо за моя случай ,благодаря предварително!:)
13.09.16
06:34
Няма как да не пораснат с тежък клек, освен ако не си падаш по сомалийската кухня.
Това, че тренираш за крака не означава че ще ти отслабват краката. Даже напротив- може обиколките да ти станат по- големи, заради нарастване на мускулите в тренираните части. Просто вече имаш по- обемна мръвка там вместо мас.
А и колко си отслабнал на талия и колко на бедра? Нормално е да сваляш повече на талия - обикновено там има най- много мазно.
Може да си мериш и бицепсите. Така ще имаш ориентир дали сваляш много мускул покрай мазното.
13.09.16
18:55
Като цяло целта ми е да сваля ненужните мазнини и да увелича мускулите,от 100кг съм станал 98,талиата от 96см са е смъкнала на 92-3,бицепсите ми са почти по 30см и както казах избягвам сладки,мазнини и т.н.