18.09.16
13:59
Здравейте ! Реших да пиша тук ,защото наистина се надявам да ми помогнете да започна да се храня правилно и да тренирам както трябва . Не знам дали е проблем това ,че съм на 15 години ,тежа 51 кг. и съм висока 162 см. . Ще кажете ,че теглото ми е добро за възрастта и височината ,но аз не се чувствам добре в тялото си . Целта ми е да намаля килограми те си поне до 46-47 , да стегна корема си ,да отслабна и стегна бедрата си ,защото не ги харесвам изобщо ,да стегна дупето и да натрупам някаква сила . На фитнес не ходя ,защото родителите ми не са много съгласни с това . Обикновено тренирам в къщи ,тичам и ходя на лостове. Не закусвам , не обядвам често ,но вечерям редовно .Ям предимно домашна храна ,гледам да не ям ,чипсове ,дюнери,бургери и т.н..Когато ми е напрегнато и притеснено се храня по-често , но се опитвам да не го правя . Наистина искам да се почувствам добре в тялото си и се надявам вие да ми помогнете .
21.09.16
11:38
Здравей!
Опиши подробно менюто си, защото не става ясно какви храни конкретно ядеш, както и в какви количества.
Разкажи малко повече и за тренировките си.
Не се вманиачавай по числата, които кантарът ще ти показва, защото те не казват всичко.