11.02.06
12:54
имам питане към вас.направиха ми една програма ама искам вашето мнение.
1ден-гърди,рамо
2ден-почивка
3ден-гръб,трапец
4ден-почивка
5ден-бицепс,трицепс
6ден-крака
7ден-почивка
това е тя.Искам да попитам дали е правилно да сменям упражненията,да сменям сериите и повторенията?При сяка тренировка ми казаха да разменям реда на упражненията и да правя различни серии и повторения,даже и да сам си сменял упражненията(да правя други)за да дразня мускула?моля отговорете колкото се може по бързо.предварително ви благодаря.
11.02.06
12:59
Аз бих я подредил тази програма така.
1-Гърди ,рамо
2-гръб, трапец
3-по4ивка
4-ръце
5-крака
6-по4ивка
7-по4ивка
А това за сменянето на серии и упражнения на всяка тренировка не бих го правил.Аз ли4но сменям програмите цялостно на 2 месеца.Късмет
11.02.06
14:00
хубаво ли е да се сменят броят на сериите и бр.на повторенията?благодаряви предварително.
11.02.06
14:42
1 Програма освен 4е разпределя мускулните групи по дни ,дава определен брои упражнения с определен брои серии и повторения за всяка група.Спазваи стриктно програмата по която работиш.Работи известно време по нея след което я замени с друга , но докато си по 1 програма недеи да променяш нищо.Късмет.
11.02.06
14:55
[quote author=“Masta Killa”]хубаво ли е да се сменят броят на сериите и бр.на повторенията?благодаряви предварително.
АКо целиш качване на ММ,е по добре да правиш 6-8 повторения с максимална тежест плюс загряваща серия разбира се
1ден Гърди бицепс
2ден почивка
3ден Трицепс гръб
4ден почивка
5ден Рамо трапец
6ден почивка
7ден крака корем
Аз тренирам по тази програма и имам добри резолтати :)
Успех
П.П. wu-tang 4ever :wink:
[quote author=“SilentHill”]Аз бих я подредил тази програма така.
1-Гърди ,рамо
2-гръб, трапец
3-по4ивка
4-ръце
5-крака
6-по4ивка
7-по4ивка
А това за сменянето на серии и упражнения на всяка тренировка не бих го правил.Аз ли4но сменям програмите цялостно на 2 месеца.Късмет
това е и моята програма :wink: Програмата си е 6.Тренирам по нея от много време. Мисля че можеш да постигнеш добри резултати с почти всякаква програма(само да не е абсурдна)ако се храниш правилно и спиш достатъчно
Мисля че можеш да постигнеш добри резултати с почти всякаква програма(само да не е абсурдна)ако се храниш правилно и спиш достатъчно
Много правилно,програмата е добра
11.02.06
17:27
много благодаря.Разбрах всичко. :wink:
Остани си на твоята програма,където след гърдите имаш почивен ден.Тя е добра,а за упражненията чак да ги сменяш всеки път няма нужда,но след базовото си упражнение за всеки мускул на другите упражнения може и да им размениш малко реда.Обаче,както ти казаха по-горе много по-важно е да се храниш добре отколкото това дали сменяш реда на упражненията :wink: