казано от Блажка на 06.10.16, 12:16:
Между другото интересното е, че който ме познава значе, че не пуша трева и не знам защо като го напиша и никой не реагира :D
Сигурно защото във форума е збаранено да се обсъждат збранени добавки? (wasntme)
Аз пък си я слагам в гуакамолето. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 06.10.16 14:59.
Тренировка 2 вчера
Клек - 3х5х140кг
Тяга прави крака - 3х15
Бедрено разгъване - 4-5х15
Лег преса - странична - 3х12 на крак
Задно бедро едностранно - 3х15
Тренировка 1 днес няма, втората ще е най-вероятно 30 мин пътека наклон и някакви раздвижващи упражнения, може малко корем.
Мнението беше редактирано от Блажка на 07.10.16 11:26.
Треноровка събота
Клек - 2х145, 2х2х150кг
Лег - 3х3х75кг
Горен скрипец - Машина гърди
Едностранно гребане
Машина за гръб
Всичко по 3 серии
Тренировка 1 днес
30 мин стълби + 10кг жилетка
Неделя - МЦ болки, лежане и учене на френски, вечерта мач на Африка Юнайтед. Бахти студено си е....
Мнението беше редактирано от Блажка на 10.10.16 11:50.
Тренировка 2 понеделник
Клек - 2х3х150кг
Тяга прави крака - задно бедро едностранно
Бедрено разгъване
Лег преса сранично
Всичо по 3 серии
Тренировка 1 вторник
Тренировка 2
Лег - 3х3х75кг
Горен скрипец - Машина гърди
Раменни преси - раменно разтваряне
Гребане еднсотранно
Машина гърди 2
Бицепсово сгъване
20 мин пътека наклон
Тренировка 1 днес - няма
Довечера план - клек и кардио
Бях малко в Белгия, срещхнах се с брата на Болт, след тази среща ме извади извън играта за около седмица, успях да тренирам 1 път, вчера още един вече малко по-възстановена, но като цяло мамата ми .... Но поне ми правеше плантани и ми печеше хляб, да ме нахрани човека, гладна му изглеждах :Д
Да ми е за урок, никаква Ямайка...
Общо взето се опитвам да вляза в час след The Love Doctor и още раздвижвам, 3 пъти успях поне стълби да направя сутринта, ако не друго
Тренировка вчера
Клек - 2х3х140кг
Лег - 2х5х60кг
Задно бедро - 3 серии
Започвам да се готвя за Европейското с ксеноандрогени, ще държа в течение какво се случва. Избрала съм си Oral T Bol и Danabol, днес започва да пия и да съм сериозна.
В Брюксел посетих една много интересна изложба - Congo Art Work
Повече снимки тук : Congo Art Work
Мнението беше редактирано от Блажка на 21.10.16 10:36.
21.10.16
23:28
Блажке, ще чакаме да пишеш как ти влияят тия неща в кутийките :) Друг от форума май не е писал, че е ползвал.
Тренировка неделя
Клек - 3х3х140кг
Лег - 3х3х70кг
Горен скрипец - машина гърди - 3 серии
и бързах за мача на Африка Юнайтед
Понеделник - заднит бедра ме пръснаха
Клек - 2х2х145
Лег - 2х2х75кг
25 мин пътека наклон
Вторник - тренировка 1
30 мин стълби + 30кг жилетка
Нарочно спрях всички други добавки и останах само на ксено, първото ми ясно впечатление е, че веднага ми вдигнаха общото физическо състояние - да се чете, че бодърствам, по едно време се смазвах и ми беше много умряло, сега за 2 тренировки се връщам в час. Преди щяха да ми трябват поне 10 дни по 4 5 тренировки, когато не съм клякала да сложа над 130кг.
Имам мускулна треска, което означава, че съм се напънала без да усетя, че съм се напънала, което също е супер.
Разбира се от треската вчера не можах да напъна на двойка за това днес ще си почина от клека и ще видя четвъртък, очаквм 3-ки на 150 само за 3 тренировки след Белгия. Което ще означава, че ксеното запазва силата, както е и профила на добавката.
Почвам и малко по-сериозно да си гледам храната. Минавам на режим.
Мнението беше редактирано от Блажка на 25.10.16 09:52.
Тренировка 2 вчера
Тяга - 2х2х150кг
Наведи - 3х5х40кг
Машина загръб, акцент делтоиди
Тренировка 1 днес - 30 мин стълби +10кг жилетка
Вечерта не е ясно, вчера от смях се сецнах нещо на тягата, не знам защо винаи подценявам 150кг, това да ми е за урок.
Довечера някакви тройки трябва да правя на клека, ама ако ме боли може и само да раздвижа. По-добре така, отколкото да се контузя и да ям хоята като миналата година преди Европейското.
Тренировка 2 вчера
Лег - 2х70,75,80 - сравително леки 80 не съм ги слагала от месец и половина почти
Горен скрипец - машина гърди - 3 серии
Едостранно гребане - 3 серии
Пек дек - 2 серии до отказ
Раменно разтваряне - раменни преси - 3 серии
Такам... лактатна киселина по бедррата = подуване на бедра + прасци + подуване на корема и гърдите. ПМС се изключва, защото по-скоро би трябвало да съм в овулация.
Извод - начална фаза на претрениране и пренасилване без нужната подготка, може би донякъде и не-добра храна.
Ще се опитам да си вложа знанията по биохимия, за да си направя тая подготовка по-нормална от миналата.
Вчера не кляках, оставям краката да си почиват 2 дни, днес дори не правих стълби, целият ден ще почивам, петък ще видя как са и ще преценя тренировките за събота и неделя.
Горната ми част не се изморява или поне не на този етап.
Тренировка вчера - някакво мъчение хахаха
Клек - 2х140, 2х145, 2х150 трудно
20 мин пътека наклон
Явно не беше ден
Тренировка днес
Клек - 3х140, 3х145, 3х150кг МНОГО ЛЕКИ :D
Лег - 3х70, 3х75, 3х80кг
Упражнения за задник и задно бедро
20 мин пътека наклон
Вадя си биохимични изводи... като се замисля ЗА колко неща не съм се замисляла преди и ми става зле.
Това, което зависи от мен, не го решавам аз.
31.10.16
13:13
Дейба омната си с тая биохимия във всеки пост :D
Ми да, ама засега върви горе-долу добре, особено с въглехидрати вечер.
Неделя
30 мин кардио + дупе
Понеделник - тренировка вечер
Клек - 4х130кг, 4х140кг
Лег - 3х1х85кг
20 мин пътека
Вторник - тренировка 1 - 25 мин стълби + 30кг жилетка
Тренировка 2 вчера
Клек - 2х2х150кг
Тяга прави крака - 3х10
Бедрено разгъване - 4 серии
Упражнение за дупе на лег преса - 3 серии на крак
Тренировка 1 днес - няма, вечерта най-вероятно тяга и наведи.
Забравих си капките оксидал в нас и двойките ми бяха мъчителни, исках да слагам вече 155 да двойка. Ама квото -такова, сега не може да не тренирам и да искам да клякам 180 :D
Но капките определено ми помагат много за кисорода в тялото, ще започвам да пия и аспирин преди трен, че много студено, баси...(hug)
Мнението беше редактирано от Блажка на 02.11.16 09:51.
02.11.16
10:41
Давай, Блаж, че конкуренцията изобщо не се скатава :).
казано от Иван Благов на 02.11.16, 10:41:
Давай, Блаж, че конкуренцията изобщо не се скатава :).
Боли ме фара, кой, колкото може, важното е да сме чисти на пробите и да не се излагаме, за да има федерацията някакво бъдеще.
Понякога е нужно да загърбиш себе си в някакви аспекти, за да се осъществи една обща идея ;)
Тренировка четвъртък
Клек - 3х3х120кг
Лег - 3х3х70кг
Петък - 30 мин стълби + жилетка
Събота ми прилоша в залата сигурно заради МЦ
Клек - 2х150, 3х1х155кг
Лег - 2х2х75кг
Неделя
Клек - 2х150кг, 2х2х155кг
Тяга с прави крака в СС със задно бедро едностранно 3 серии
Упражнение за дупе на лег пресата
Бедрено разгъване - 4 серии до отказ
Шутове
Неделя супер тренировка, ксеното вече го усещам много добре, мога да се напъвам всеки ден над 150 на клека, ама ще го карам по план.
Мнението беше редактирано от Блажка на 07.11.16 11:32.
Тренировка 1 вчера
30 мин стълби + 1кг жилетка
Тренировка 2
Клек - 3х3х145кг
Лег - 3х3х70кг
Горен скрипец - машина гърди
Раменни преси - раменно разтваряне
Коремни
Тренировка вчера
Тяга - 2х145,150,155
20 мин пътека наклон
Тренировка днес
Утре може би дъждовен, ако не стана за стълби и заминавам за Казанлък, че трябва да се гласува и явно ще тренирам събота надявам се по-серизно.
Събота
Клек - 3х2х150кг
300 упражнения за дупе
Неделя и понеденик дъждовни, защото беше еуфория от Световната титла на Тоди, да и е честита!
Вчера
30мин стълби _ 10кг жилетка
Тренировка 2
Клек - 2х150, 2х155, 3х145
Лег - 3х70, 3х80, после малко техника с Момчил
Днес - клек и лег ще има не знам в каква схема.
Много несериозна работа, тъкмо почна да тренирам и айде пак в джаза, вече сериозно, добре, че са ксеното да ми държат силата.
Сега е време и да я надкача.
Никакви мускулни трески, никакви болки, супер се чувствам. Не пия нищо друго освен тях, началото на януари мисля да вкарам и на Пийк Трианабола и амино - това е.
Малко снимки от Белгия
16.11.16
13:51
Я, Антверпен :)
16.11.16
16:53
Блаже, да не ти настине най-милото (F)
Мнението беше редактирано от Иван на 16.11.16 16:53.
16.11.16
22:16
Е значи внимавай да няма претриване :D
Тренировка вчера
Кле - 3х140кг, 2х3х145кг
Лег - 4х2х75кг
20 мин пътека наклон
Днес съм на литературна вечер във френския институт и после на мач и няма да тренирам, утре - двуразово и лежанка с Момчил, щото ми е леш техниката ( както винаги е било :D )
Добавки - по 4 таблетки от Danabol и Oral-T-Bol, както и капки Oxidal.
Магнезии - 400мг
Мнението беше редактирано от Блажка на 17.11.16 12:30.
Тренирам :D Всеки ден, по същата схема, на всеки 6 ден - тяга.
Пия ксено -доволна съм.
Бях в Париж - довлна съм . Говорех само на френски, разбираха ме, това е добре, сега и по телефона ми се налага и пак се оправям.
Просто не трябва да спирам да практикувам
C’est pas le quartier qui me quitte, c’est moi j’quitte le quartier…
Мнението беше редактирано от Блажка на 09.12.16 12:56.
11.12.16
20:51
Усещаш ли вече действието на ксено-тата ?
казано от ME4O_TURIST на 11.12.16, 20:51:
Усещаш ли вече действието на ксено-тата ?
да, поддържам сила, диетата не ме натиска толкова много, не изпитвам някакъв зверски глад и с моето “трениране” да мога да си клякам когато си поискам 2-ки 3-ки на 150, досега да са ми паднали постиженята с не знам си колко кила.
Така че определено имат ефект за мен.
Тегло - 74,300
Клек - без коментар :D
Лег - 2х2х80кг с аванс...
Тяга - 170-175 без тренировка
Развалих си клека нещо - 160-165 ще клекна, но техниката ми започна да куца. Ще се опитам да си намеря пари за повече добавки, че сега съм само на ксено, почнах малко креатин да вкарвам и така.
Вече имам медал и от Английската неделна лига и Мини Футбол асоциацията, както и дългоочкавания сертификат за курса, който завърших при MOOC за защитените територии в Африка.
казано от Блажка на 15.12.16, 13:56:
, както и дългоочкавания сертификат за курса, който завърших при MOOC за защитените територии в Африка.
Това звучи яко, за какво си карала курс-а и какви теми засяга ?
казано от kaloyan на 15.12.16, 18:30:
казано от Блажка на 15.12.16, 13:56:
, както и дългоочкавания сертификат за курса, който завърших при MOOC за защитените територии в Африка.
Това звучи яко, за какво си карала курс-а и какви теми засяга ?
Ето тук можеш да прочетеш повече. Добре е направен модула. Сега почнах за африканските селища, но лекторът говори твърде бързо и е кореняк швейцарец на 100 про... което прави разбирането на модула по-трудно. Нищо, ще се справя.
Карам го, защото един ден мисля да кандадидатствам по програма за опазването на природата в Африка. И колкото повече знания имам, толкова по-добре. Както казва баща ми - учи, докато имаш свободно време, после не се знае кое-къде ще ти потрябва.
Промяна на плана - ще се готвя за световното в Беларус.
Поради меко казано -НАСРАНОТО местоположение на европейското, ще ми трябва скромната сума от 2000 евро, за да си покрия всички разходи за състезанието.
Тъкмо ще сваля още 2 3 кила без да се пресирам.
Весели Празници.
22.12.16
10:31
Аре, давай да действаме, че те искам Световен шампион по Уилкс!(muscle)
казано от James Hinks на 22.12.16, 10:31:
Аре, давай да действаме, че те искам Световен шампион по Уилкс!(muscle)
Айде, чакам инструкции.
Малко инфо за мен:
От 01.01.2017 официално съм на новата позиция “Финансов анализатор”, засега мисля, че върви добре, бърз схващам процеса на работа, мисля, че съм много щастлива с новата позиция ( и заплата! ) засега.
Тренирам всеки ден без неделя, понякога и без четвъртък.
Не се силя, не мога да вляза в час, студено ми е.
Като цяло мисля, че никъде няма да ходя и никъде не ми се ходи, поради независещи от мен обстоятелства леко се разочаровам от някои неща във федерацията, има и други промени и като цяло НЕ мисля, че има какъвто и да било смисъл да се пъна...
Нямам цикъл... така де, закъснява ми 12 дни ( не съм бременна ). След като ми дойде най-вероятно ще направя сериозни промени в тренировките, но не с цел да се доказвам КОЛКО СЪМ ЯКА, по-скоро ще увелича интензивността и ДОРИ се замислям да се върна към кросфита, за да си направя едно изследване за себе си, ако НЕ ЯМ високомазнинно ( “щото човек не мога да се възстановявам” извадки от дневник 2013 ) пак ли ще се подувам от качване на кортизол и естроген ИЛИ ще стане точно обратното.
И тъй като мисля, че съм загубила цялостно желание да се пускам на състезания.. Сашо може ли да се набия шприца? :D
12.01.17
22:36
Само гледай да не напипаш космати тестиси там където по принцип очакваш да има нещо друго :D
Тука проблемът е по-скоро да се опитам да не изкомплексирвам... мисля като си пооправя кондицията да ходя редовно на лека атлетика. Просто трябва да са вечерни тренировки.
13.01.17
12:56
Набий си шприца и давай да действаме :)
И на Световно викам да ходиш!
казано от James Hinks на 13.01.17, 12:56:
Набий си шприца и давай да действаме :)
И на Световно викам да ходиш!
Не искам никъде да ходя, няма смисъл, сериозно съм го решила.
Просто положението е такъв ТАШАК отвсякъде.
Днес съм на щанги, утре комплекси, сряда лека атлетика, четвъртък -почивка, петък - лека атлетика и събота - лежерно, неделя-почивка
Щангите може да ги сменям с леката атлетика 2 на 1 обратно.
Не мога да се боря с вятърни мелници, ще ме разбереш, знам го, приятелю.
казано от Блажка на 16.01.17, 11:30:
...
Не мога да се боря с вятърни мелници, ще ме разбереш, знам го, приятелю.
Дай им малко почивка на мелниците и ги мятай! (muscle)
Стискаме ти палци, момиче.
Събота - нещо вработващо
2км свински тръст
3 кръга
10 суинг вертикала 16кг
5 тръстър ( лост)
5 бърпи
20 секунди почивка между кръговете
3 кръга
10 тяга прави крака
10 изправянеот колянна опора
1км свински тръст
Понеделник
3км бягане
Изхвърляне подклек + 2 клек с щанга над глава - 35,40,45,50кг
Тяга - обръщане - клек гърди - тласкане - 45,50,55,60,60,60
Раменна преса ( стриктна ) - 3х3х40кг
И така... сега умирам от кеф и се размазвам от мусулна треска.
Утре съм и на гимнастика и на лека атлетика - ще бъде още по-голяма забава...
Не мога, Вик, мисля да си сменя изцяло приоритетите, не знам какво ми попадна в полезрението напоследък Катрина Таня и се замислих как в началото ми изглеждаша голям бизон, не беше като Ани в никакъв случай, после обаче с времето според мен намери баланса между тренировките си и хем стана по-яка и натренирана, хем и свали подкожни мазнини.
Та, като цяло се опитвам да си направя изводи за собствените си грешки в тренирането ми на кросфит. Защо качвах толкова кортизола и естрогена и т.н. Сега ще се опитам бавно но славно да си напрая програма, която да ми е забавна, БЕЗ да изкомплексирвам ИЛИ ПОНЕ без да изкомплексирвам ВСЕ ОЩЕ :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 17.01.17 11:57.