Cuz I'm T.N.T

Прескочи до:

20.10.16
23:14

казано от Кристиянчо на 20.10.16, 22:24:

гледам Мария и си викам ..... i’m ..... формата ферари

УОУ :) Благодаря ти, Крис! Такъв комплимент не ми беше правен ! Имам да черпя :D

казано от Иван на 20.10.16, 22:34:

Мале, аз сега виждам Снимката  (tmi).........ако в следващите 40 дни не драсна във форума. хапнете едно жито за моя сметка

Ванка, ша та замоля да дишаш дълбоко ...тамън са завърна....
И в следващите 40 дни, лично ще следя, как си, стриктно, и за добро утро, и за лека нощ :D обещавам :D :D :*

П.П. Как си написал “Снимката”  хаха, сякаш говориш за Светия Граал

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 21.10.16 02:27.

22.10.16
17:54

От предната тренировка, два дена нямаше  място по телесата ми, което да не беше в треска. :D
Днес беше последен ден от петата седмица. До тук добре. Следват сериозните седмици. Любопитно ми е как ще ги издържа.
Лега ми става по-добър.
На клека ми гръмнаха бедрата. Така се напомняха, че ги усещах как пулсират до края на последната серия ренегатско, което пък вече ми е много леко с 14 тките, но 16 тки няма в горната зала, така че ще увеличавам бройките и на ренегатското и на пулоувъра.

Седмица 5 Трен 5: Лег

1. Лег 85 % (приблизително) от 1 RM: 3,3,3 х 32,5 кг

2. Лег широк хват: 6,6,6,6, с 30 кг

3. 1/2 Лег: 6,6,6,6 х 30 кг

4. Трицепс с кабеляците 3 х 12

5. Кофички: 8, 7, 7;

6 . 2 мин и 40 сек клек с 15 кг

7 и 8 СС: Пулоувър с 14 кг:  16,16,16 - Ренегатско гребане с 2 х 14 кг: 14,14,14

Бързичко, смеличко и сръчничко.

Тази дълбочина ОК ли е, или да слизам по-дълбоко?

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 22.10.16 17:56.

22.10.16
19:32

Добре е дълбочината ....;)

22.10.16
20:05

казано от overkill на 22.10.16, 19:32:

Добре е дълбочината ....;)

Хм, или нещо ме занасяш и нещо не е добре...или моето мръсно подсъзнание ми говори и трябва да се науча да се изразявам различно..... :D :D :D

Закрит Акаунт

22.10.16
20:54

Абе има аванс за още по-дълбоко ;)
Иначе ъгълът на свивката на лакътя го виждам около 45 градуса, но следва да е още по-малък, т.е. да паднеш до долу-бицепса почти да опре в горната част на предмишницата. Не знам как е по -ефективно за изпълнение-дали така като теб, но може и по-надолу според мен.
Най-голямото опъване на гръдния мускул е именно, като пуснеш докрай ..... ако акцентираш върху гърдите де, а не повече в/у трицепса.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 22.10.16 21:00.

22.10.16
21:06

казано от Dydo на 22.10.16, 20:54:

Абе има аванс за още по-дълбоко ;)
Иначе ъгълът на свивката на лакътя го виждам около 45 градуса, но следва да е още по-малък, т.е. да паднеш до долу-бицепса почти да опре в горната част на предмишницата. Не знам как е по -ефективно за изпълнение-дали така като теб, но може и по-надолу според мен.
Най-голямото опъване на гръдния мускул е именно, като пуснеш докрай ..... ако акцентираш върху гърдите де, а не повече в/у трицепса.

Ще го кажа така - не слизам по-надолу :D , единствено защото ме е шубе от контузии, не че не мога. Така че, ако е достатъчно натоварването и до тази точка (точно за трицепса говоря)  предпочитам така да си остане. :)

Закрит Акаунт

22.10.16
21:11

Да, до долу е малко гадничко :D Грам съмнение нямам, че можеш всякак, но зависи къде искаш да акцентираш. Не знам, дали за гърди ще е напълно достатъчно, но определено ще има полза и така да го правиш за трицепса щом е за него. А да се пазиш от контузия е най-важното. Ако усещаш упражнението, че така ти е ок, не рискувай.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 22.10.16 21:12.

23.10.16
01:04

Не пипай дълбочина,щом ти е комфортна...с времето и повторенията ще слезеш по-надолу.

23.10.16
01:17

казано от Dydo на 22.10.16, 21:11:

Да, до долу е малко гадничко :D Грам съмнение нямам, че можеш всякак, но зависи къде искаш да акцентираш. Не знам, дали за гърди ще е напълно достатъчно, но определено ще има полза и така да го правиш за трицепса щом е за него. А да се пазиш от контузия е най-важното. Ако усещаш упражнението, че така ти е ок, не рискувай.

Ако искаш да акцентираш за гърди можеш да пробваш да ги правиш с колене, свити към гърдите - много силно! за трицепс е по-пирон-в-кисело-млЕко стил;

23.10.16
12:41

казано от Mariya Peeva на 22.10.16, 21:06:

Ще го кажа така - не слизам по-надолу :D

Да се притеснявам ли, че все по-често, разбирам тея неща по оня начин, или тази усмивка е точно защото и на теб ти е прозвучало така ? :Д

Мнението беше редактирано от ddd на 23.10.16 12:41.

23.10.16
19:34

казано от ddd на 23.10.16, 12:41:

казано от Mariya Peeva на 22.10.16, 21:06:

Ще го кажа така - не слизам по-надолу :D

Да се притеснявам ли, че все по-често, разбирам тея неща по оня начин, или тази усмивка е точно защото и на теб ти е прозвучало така ? :Д

Ъъъ, няма място за притеснение :D :D :D

23.10.16
23:04

Половината форум почна да почесва пищова :D Без илюзии, тука е Шампионската лига, пичове :D

Закрит Акаунт

24.10.16
08:40

Е то половината форум условно са мъже. Което пък ще значи, че всичките мъже тук, се почесват :D

24.10.16
10:19

казано от ME4O_TURIST на 23.10.16, 23:04:

Половината форум почна да почесва пищова :D Без илюзии, тука е Шампионската лига, пичове :D

казано от Dydo на 24.10.16, 08:40:

Е то половината форум условно са мъже. Което пък ще значи, че всичките мъже тук, се почесват :D

Момчета, рядко ми се случва да не знам какво да кажа 8-) и то в собствения си дневник хаха.
Затова ще ви се усмихна и ще пожелая почешващите се да отидат да тренират :D

Не знам дали да обещавам да съм по-внимателна в изказа си, щото обичам да си спазвам обещанията.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 25.10.16 00:49.

Закрит Акаунт

24.10.16
10:29

Аааа, Мечо го каза, не аз :D Аз само направих извод, как ще стоят нещата, ако приемем казаното от него за вярно 8-) А пък ти си продължавай в същия стил, т.е. на изказ, снимки и т.н., както си е било до сега :)

25.10.16
17:33

Нова седмица - 5 х 3 -  85 % от 1 RM

Тройките ми бяха леки. Сигурно пак съм качила някое кило. Хубаво де. Няма да  се оплаквам ако стана 50 кила.
Сумо тягата вече ми е люююбиииимаааа.
И при конвенционалната и при сумо тягата, ядрото ми избухва.
Все по добре и контролирано усещам движенията.
За тягата от под коляното, този път си наредих дискове и качих лоста върху тях, щото рамката за клек беше постоянно заета. Така се оказа, че ми беше по-удобно.
Накрая реших да разнообразя със суинг и хопчета, че пък прасците май никога не ги тренирам изолирано, не че пресата я, де.
Получи се много качествена тренировка, с много малки почивки. Мара доволна.

Седмица 6 Трен1: Тяга

1. Тяга 85% от 1RM: 3,3,3,3,3, x 77,5 kг

2. Сумо тяга от дефицит:  6,6 х  50 кг, 4,4 х 55 кг

3. Тяга от височина малко под коляното: 6,6 х 75 кг, 4,4 х 77,5 кг[

4 и 5: СС Суинг : 30,30,30 х 16 кг - Подскоци на един крак: 50,50,50 на крак с жълтата пудовка

Сега, ща не ща, отивам да поработя.
Утре обаче почивам и съм решила да се поразходя малко из Лондон, да видя къде предлагат най-хубавото Просеко. Бъзикам се, може изобщо и да не пия. :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 25.10.16 17:36.

26.10.16
17:48

Не ходих на разходка из Лондон, вместо, отидох до залата.
Някак си, не ми се пропускаше тренировка в почивен ден и без това все по-сериозно започна да ми личи алкохолното омазване.  :D

Откакто бутам пресата с хвата без палец, усещам движението много по-добре, и като че ли техниката ми е понапреднала.
Тройките ми бяха много комфортни, можех сигурно с тази тежест да правя поне шестички.
На горната половина на военната, задното ми рамо направо се подпалваше.
На 1/2 военна пък, вместо четворки правих петички, щото ми беше безумно леко.
Реших да пробвам мога ли да се набера нормално, след вчера тяга ден и днес пресите.
Изненадах се, че успях да се дръпна 7 пъти, е на седмото се пънах като глист на буца де, но го докарах до горна точка, въпреки че един от ластиците се отвърза и ми се набута между краката след третото повторение и ме разконцентрира.

Седмица 6 Трен 2: Пуш преса 85% от 1RM

1. Пуш преса: 3,3,3,3,3 х 30 кг

2. Военна преса - горната половина: 6,6 х 25кг; 4,4, х 27,7 кг

3. 1/2 Пуш преса: 6,6 х 27,5 кг;  5,5 х 30 кг

4,5,6 СС : Бицепс +  изнасяне на ръцете встрани и напред : 3 х 12

Набиране: 7,5,5,4,3,3,2,2,1,1;

В кафето, където понякога се отбивам след тренировка, вече ме знаят като тази с многото месо хаха. Такава салата ми направиха, че другите маси се обръщаха да я видят. Той и готвача се беше погрижил да изглежда уникално.

Сега пазаруване, чистене, готвене и почерпка.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.10.16 20:25.

28.10.16
18:12

Тази седмица, по ми се доближава до представите за добра тренировъчна седмица.
Получи се добре, защото последните дни, един работя, един почивам.
Днес преден клек. Тройките добре, ама шестиците на клека + 1/4 ми изпиват сосеца. :D
Щангата не ми тежи на китките или раменете, обаче ги охлузва и после имам белези по една седмица.
Хванат само с по два пръста на ръка. Дълбочината SERIOUSLY ATG

Седмица 6 Трен 3: Преден Клек 85 % от 1 RM

Преден Клек 85 % от 1 RM: 3,3,3,3,3 х 47,5 кг

2. 1+ 1/4 преден клек: 6,6, х 40 кг 4,4 х 42,5 кг

3. 1/2 преден клек: 6,6, х 40 кг 4,4 х 42,5 кг

4 и 5 : СС :Тяга на един крак 10,10,10 ( на крак) х 25 кг - Гоблет клек: 12,12,12, х 16 кг

Веднага след тренировка в местния пъб чаша просеко и пържени сладки картофи.
Много любезно бях предупредена от един чичко, който седеше до мен, на една висока бар маса, да авойдвам ай котнтакт с мъжете на бара, че били голям трабъл.
Аз му разправям, че съм професионалист в избягването на мъжки погледи, а и съм много по- голям трабъл от тях....завързахме приятелство с чичото..Аз черпя него с бира, той мене с просеко...хубав петъчен следобед. :D

Не разбрах само , някой, нещо против 40 годишните ли има :D :D :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 29.10.16 00:45.

28.10.16
18:31

Ахахах, последната снимка КЪРТИ! :)
Много си яка.

28.10.16
23:26

Ахахах, и аз я оценявам изключително високо последната! (и другите, де) :Д
U rock! (rock)

28.10.16
23:47

казано от Afhængig на 28.10.16, 23:26:

Ахахах, и аз я оценявам изключително високо последната! (и другите, де) :Д
U rock! (rock)

Хахах, тенк ю и на двете ви!
Много съм съм рок енд рол, буквално :D
Това е, когато ендорфините ми са на макс, след тежък факинг преден клек и в комбинация с това, телесата ми копнеят за своята чаша просеко.
Аз обаче, понеже съм свиня, думнах една бутилка, прибрах се и сега съм на червено вино...махни...не трябва аз да почивам в петък :D
И не мога да се спра да ям бе хора. Оставих трайна следа от хола до хладилника. Опустоших всичко. Сега ровя за нещо сладко, ама не..напомнете ми да почна да купувам и малко джънк за особени случаи като този хаха .....;(

02.11.16
18:14

Последен ден от шестата тренировъчна седмица. До тук добре. Тежкото тепърва предстои.
Лошото е че имам колега със счупен крак и колежка с болна майка в Австралия и аз поемам повечето им смени.
Ще бъда барман, сервитъорка и мениджър ол тъгедър.
На всичкото отгоре ще съм и без мъж за 11 дена, та ше ми се пръсне трътката от бачкане и тичане и у дома и на работа. Ма нали съм аз, къде ша ида да са не Оправа.  :D
Иначе всичко ок днес. Беше ми леко и почти не почивах.
Пускам видео на кофите. На който му е смешно, да си затвори очите. :D :D :D

Седмица 6 - Трен 4: Лег - 5 x 3 , 85 % от 1 RM

1. Лег 85 % (приблизително) от 1 RM: 3,3,3,3,3 х 32,5 кг

2. Лег широк хват: 6,6 х 30 кг, 4,4, х 32,5 кг

3. 1/2 Лег: 6,6 х 25 кг, 6,6 х 27,5 кг

4. Кофички: 10,10, 8, 6, 6;

5. 3 мин. клек с 15 кг

Храна:
1 Кафе с Джеймисън преди тренировка.
2. Варено телешко и авокадо след тренировка.
3. Предстои, ама е на бейбито рожден ден и ще е силно алкохолно.

Опитах да върна яйцата в храненето си и се сдобих с гръб, целият изринат, като на пубертет. Без майтап, обривът е злобен. Ще го преживея де.

Качвам снимка от миналата година по това време, да ми напомня, че освен силна искам  да съм и хубава хаха, а и се върнах към Muay Thai тренировките, та имам още един стимул.

Закрит Акаунт

02.11.16
20:02

казано от Mariya Peeva на 02.11.16, 18:14:

Храна:

(rock)

Само да уточня......за сутринта ли иде реч 8-)

02.11.16
21:46

казано от Dydo на 02.11.16, 20:02:

казано от Mariya Peeva на 02.11.16, 18:14:

Храна:

(rock)

Само да уточня......за сутринта ли иде реч 8-)

Абсо-факинг-лутли :D :D :D

Ни моа устоя хаха Like a boss :

06.11.16
16:58

Най-накрая седма седмица.
Обаче отново четири дни без тренировка. Много работа, много пиене и неспане. В комбинация с кофти цикъл този месец...и  тази седмица няколко смени back- to- back…. Прибирам се в 2:00, лягам към 3:00 и ставам малко след 6:00 часа. Лошото е, че лошото предстои хаха. Ма и това ще го преживея, само да ми остава малко време и за трениране, че влизам в тежките седмици и съм решила да ги изкарам докрай.
Иначе, спала недоспала, днес на тройките, тягата ми беше лека. Обаче пък сумото от дефицит, този път я усетих и бедрено и г*зно.
Степ ъпа ми довърши задните бедра, а гоблета си ми остава любимата форма на клек. 8-)

Тренировка:

Седмица 7 Ден 1 - 90 % от 1 RM

1. Тяга 90 % от 1RM: 3,3,3 @ 80 кг.
2. Сумо тяга от дефицит : 4 х 4 @ 60 кг
3. Тяга от височина малко под коляното: 4 х 4 @ 77,5 кг
4 и 5 : СС Степ ъп : 10,10,10 на крак с 20 кг - Гоблет клек : 12,12,12, х 16 кг
6 Ренегатско гребане 3 х 10 на ръка с 2 х 14 кг

Храна:
1. Кафе с 18 годишно, доза телешки протеин (преди тренировка)
2. Креатин, сардини и две оризовки (след тренировка)
3. На работа, ще бъде някаква мръвка със салата.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 06.11.16 17:06.

Закрит Акаунт

06.11.16
19:06

Добре де, но на всичкия този хал, се очаква от такава сериозна жена като теб да намери време и да отиде да гласува за президент на БГ и евентуално референдум :D :D :D
Гледам обаче яки опашки по ингилизко пред секциите за гласуване. За Лондон говоря.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 06.11.16 22:03.

06.11.16
20:18

Едит (d)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 07.11.16 02:38.

07.11.16
19:13

Вчера съм направила грешка и вместо да вдигна тягата с 5 кг, съм направила стъпка само с 2,500 кг, после леко ми било хаха. Другата тренировка ще се поправя и ще бъде  5 х 3 @ 82,5 кг.

Явно тръгването с г*за ми е патент, ма ше го боря.

08.11.16
18:56

Днес рамката за клек беше заета през цялото време и затова всичките преси бяха с обръщане, върху което също работя и мисля, че вече движението се получава доста по-добре.
Навсякъде с хват без палец.
Тройките, отново ми бяха много комфортни.
На горната половина на военната, задното ми рамо пак направо се изпържваше.
На 1/2 пуш пресата също вдигнах на 32,5 кг, тук вече на последната серия, рязко ми падна батерията и усещах всяка фибра по ръцете си мобилизирана.
Почти никакви почивки не правих, защото бързах за работа, а и не усещах да имам нужда, обаче накрая разбрах, колко всъщност съм се натоварила, а и рядко след тренировка съм се чувствала толкова напомпана и изтощена.
Супер силна тренировка по мое осмотрение.

Седмица 7 Трен 2: Пуш преса 90 % от 1RM

1. Пуш преса: 3,3,3 х 32,5 кг

2. Военна преса - само горната половина: 4,4,4,4 х 27,7 кг

3. 1/2 Пуш преса: 4,4,4,4 x 32,5 кг

4,5,6 СС : Бицепс +  изнасяне на ръцете встрани и напред : 3 х 10

Крачоците са се пооформили, а ръцете ми са още толкова напомпани след тренировката, че стоят от самосебе си на разстояние от тялото ми хаха :D

10.11.16
22:15

Тъй, понеже освен магнезий и цинк, нищо друго не съм приемала сериозно, исках да попитам просветените по въпроса -  кога  най-удачно е да се приема креатин (преди или след тренировка/хранене) както и антиоксиданти и по-точно ресвератрол, за да имат най-добър ефект?
Да, да....знам, че най-вероятно има къде да прочета, (даже съм сигурна, че вече съм чела) просто, също съм сигурна, че все някой от вас, може да ми облекчи живота и да ми спести малко ценно време :D

Ако има значение, това което имам е :
Creatine ethyl ester malate
Resveratrol 99% trans-resveratrol

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 10.11.16 22:19.

10.11.16
22:21

казано от Mariya Peeva на 10.11.16, 22:15:

Тъй, понеже освен магнезий и цинк, нищо друго не съм приемала сериозно, исках да попитам просветените по въпроса -  кога  най-удачно е да се приема креатин (преди или след тренировка/хранене) както и антиоксиданти и по-точно ресвератрол, за да имат най-добър ефект?
Да, да....знам, че най-вероятно има къде да прочета, (даже съм сигурна, че вече съм чела) просто, също съм сигурна, че все някой от вас, може да ми облекчи живота и да ми спести малко ценно време :D

За креатина доста четох и каот цяло повечето “модерни” изказвания са, че няма никакво значение преди или след. Поне за монохидрата; Твоят май е етил естер, доколкото помня, или нещо се бъркам? Не знам има ли разлика и значение, но в едни указания за CEE на MyProtein гледах, че препоръчват 30мин преди тренировка; По-просветените да кажат, че и на мен ми е интересно...

10.11.16
22:32

казано от Afhængig на 10.11.16, 22:21:

казано от Mariya Peeva на 10.11.16, 22:15:

Тъй, понеже освен магнезий и цинк, нищо друго не съм приемала сериозно, исках да попитам просветените по въпроса.......

За креатина доста четох и каот цяло повечето “модерни” изказвания са, че няма никакво значение преди или след. Поне за монохидрата; Твоят май е етил естер, доколкото помня, или нещо се бъркам? Не знам има ли разлика и значение, но в едни указания за CEE на MyProtein гледах, че препоръчват 30мин преди тренировка; По-просветените да кажат, че и на мен ми е интересно...

Да,  допълних по-горе какво имам. :)
Доста съм объркана, точно защото досега все бях чела, специално за креатина-преди трен, а за антиоксидантите, че е грешка пък да се приемат, непосредствено след.
Обаче по последен спомен, някъде четох и то беше сериозна статия, ма нали помня селективно....та четох за креатина, че най-добре се усвоявал след тренировка, заедно с карнитин, около хранене с протеини и въглехидрати.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 10.11.16 22:33.

Мила

10.11.16
22:36

Креатина действа чрез натрупване в организма, което означава, че няма нужда да е 30 мин преди тренировка, А когато се сетиш да го пиеш.

Аз го пия преди лягане.

Антиоксиданти не се пият след тренировка. Имаше много хубава статия в т нейшън по този въпрос.

Мнението беше редактирано от Мила на 10.11.16 22:38.

10.11.16
22:48

казано от Мила на 10.11.16, 22:36:

Креатина действа чрез натрупване в организма, което означава, че няма нужда да е 30 мин преди тренировка, А когато се сетиш да го пиеш.

Аз го пия преди лягане.

Антиоксиданти не се пият след тренировка. Имаше много хубава статия в т нейшън по този въпрос.

Благодаря ти много, Мила! :)
Това с пиенето на Креатина по всяко време много ми облекчава живота, с моя режим....
Затова се и сещам за магнезийя и цинка, защото ги пия, когато вече съм в леглото и така никога не забравям.
За антиоксидантите, вече съм сигурна, че съм чела точно въпросната т - нейшън статия. :) (bow)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 10.11.16 23:54.

11.11.16
20:18

Тъй, днес най-накрая разбрах, че съм преодоляла страхът си от преди няколко месеца и гордо мога да заявя, че предният ми клек е с килограми повече от собственото ми тегло.
Рамката за клек беше заета от младеж на възраст около 70-те :D , който клякаше с 90 кг. Много вежливо го попитах, кога ще приключи, а той ми предложи да се присъединя. Аз му казах, че ми е много тежко и много високо, обаче този джентълмен, не само  ми свали щангата с едно ниво и зареди с 50 кг, а вместо да почива, ме пазеше.... Ще го видите на видеото. Каза , че предният клек бил много труден и респект, че съм избрала да го тренирам.  На последната серия на тройките ми вика- айде още веднъж, та станаха 4, а имах мегдан за поне още две повторения.

Хватът само с по два пръста на ръка.
Много комфортно вече ми ляга лостът върху раменете, не ми жули, не ми тежи и не ме души най-вече.
И тройките на 90 % от 1 RM, и шестиците на 1+ 1/4 клек, и четворките, този път ги усещах супер.  Почивката си каза думата.

Седмица 7 Трен 3: Преден Клек 90 % от 1 RM

1. Преден Клек 90 % от 1 RM: 3,3,4 х 50 кг

2. 1+ 1/4 преден клек: 6,6,6,6 х 40 кг

3. 1/2 преден клек: 4 х 45 кг; 4,4,4 х 50 кг

4 и 5 : СС : Суинг 20,20,20 - Лег преса: 15,12,12

С един от любимите ми мъже;  и расте ли, расте :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 11.11.16 21:21.

Закрит Акаунт

11.11.16
20:38

Ама си те потупва чат пат за стимул :D
Иначе супер свеж, ако наистина е около 70-те.

11.11.16
20:52

казано от Dydo на 11.11.16, 20:38:

Ама си те потупва чат пат за стимул :D
Иначе супер свеж, ако наистина е около 70-те.

Ай стига па ти, попипва му са на човека са, кво :D
Не стига, че му окупирах рамката за клек, ми трябваше да слага и вади 2 х 20 кила постоянно заради мен. Са, се няква цена се налага да плащам и аз понякога хаха.
Остави бъзика, ама като отиде и почна да бута лег, по-голям от на младежа преди него, честно,  скри им топките на всички мъже в залата (аз съм единствената жена), а е поне на 70.

Закрит Акаунт

11.11.16
20:59

Абе типичен ингилизки джентълмен-от старата школа.
А иначе тия англичанки не ходят ли да клякат,  да дърпат тяга и да бутат раменна, кофи, това онова.....баси, значи слаба раЧия :D…..сама жена в залата (dull)

11.11.16
21:20

казано от Dydo на 11.11.16, 20:59:

Абе типичен ингилизки джентълмен-от старата школа.

Да бе, наистина съществуват. :) следващата тренировка, ще го питам с какво се е занимавал, защото изглежда професионалист човека, със сигурност знае какво прави.

А иначе тия англичанки не ходят ли да клякат,  да дърпат тяга и да бутат раменна, кофи, това онова.....баси, значи слаба раЧия :D…..сама жена в залата (dull)

И друг път съм споменавала, че съм единствената жена, долу в залата със свободните тежести. Един от инструктурите им още като започнах, ми каза че съм първата жена, която вижда да слиза да тренира долу и то тяга и клек хаха.
Иначе горе е пълно със жени, но и тук жените обичат да си тичат на пътеките и за разкош малко адуктор и абдуктор машинки,  а след две години изглеждат и се чувстват по същия начин и ме питат защо. Защото така е по-лесно-затова.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 11.11.16 21:25.

11.11.16
22:04

казано от Mariya Peeva на 11.11.16, 21:20:

...
Иначе горе е пълно със жени, но и тук жените обичат да си тичат на пътеките и за разкош малко адуктор и абдуктор машинки,  а след две години изглеждат и се чувстват по същия начин и ме питат защо. Защото така е по-лесно-затова.

Много добре казано! (bow) (handshake)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1