Muscle up завъртане

22.10.16
16:29

Здравейте решен съм да науча 360- от силово в момента го уча на нисък лост докато се науча да го правя и да мога да се пробвам на високият лост ще съм ви благодарен да ми дадете съвети и ако има някои в форума да го може ще бъде просто страхотно.
след гледане на уроци разбрах че първо се прави 180 до тука добре правя го след това казват да се науча да съм максимално близко до лоста когато правя 180 и съответно 360 по нататък и до тук всичко върви по план правя 180 и не се отдалечавам от лоста до него съм си след 180-то тук обаче идва проблема ми не знам как да продължа не мога повече от 180 не ми достига това заветното още едно завъртане което трябва за да се приземя на лоста знам трябва експлозивно завъртане и много опити но дали има някои друг трик или нещо да ми помогне..

- ЗАГЛАВИЕТО Е ТАКОВА ЗАЩОТО НЕ МИ ДАВА ДА НАПИША “360’‘

Темата беше редактирана от Nikolay :) на 22.10.16 16:31.

Carbohydrate

22.10.16
16:32

дай линк на това, което се опитваш да направиш...че не ми стана ясно съвсем....

23.10.16
11:43

казано от Carbohydrate на 22.10.16, 16:32:

дай линк на това, което се опитваш да направиш...че не ми стана ясно съвсем....

https://www.youtube.com/watch?v=DgKtOSYAdY4

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1