Тема засягаща фитнес и нещо повече..

13.02.06
00:52

Значи..аз съм на 16(без 2 месеца)години и започнах да тренирам от около 3-3.5 месеца..За вазрастта съм нисък..165.Вапроса ми е фитнеса способен ли е да ми намали или препятсва растежа на височина??(Знам че темата е засягана доста пъти но реших да попитам лично..Също така знам че сичко е ген..Баша ми е 1.80) :?

Нямах предвид..”намали” а спре..Извинявам се за грешката :)

Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor

13.02.06
07:37

Не се притесняваи фитнеса няма да ти спре растежа,овен ако не правиш някви супер тежки клекове и подобни набиващи упражнения и то в дълъг период от време но даже и тогава няма да има проблеми.Даже фитнеса по скоро би ти помогнал да израстнеша и щом баща ти е 1.80 не се притесняваи поне до неговата височина ще стигнеш със сигурност даже мойе и да го надминеш,както каза всичко си е до ген,не спираи фитнеса заради бабешки глупости.

BR

13.02.06
08:38

[quote author=“Shear”]За вазрастта съм нисък..165.Вапроса ми е фитнеса способен ли е да ми намали или препятсва растежа на височина??

И аз така си мислех,обаче откакто тренирам (4 месеца) сам порастнал със сантимър и косур:)

И батка,моля ти се не прави фарапнти правописни грешки,че е смешно за човек на твойта възраст(набори сме :Р)

13.02.06
14:00

И батка,моля ти се не прави фарапнти правописни грешки,че е смешно за човек на твойта възраст(набори сме :Р)
хаха.....Нали знаеш че писането на Пц-то е доста по-различно от...училище..:)(хаха уча в езикова гимназия..:))И все пак БЛАГОДАРЯ за помоща

Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста Последно предупреждение !!!
DJGorgio-Astor

15.02.06
18:02

пич съветвам те просто да си тренираш и при тренировката за гръб набирания задължително!Значи мене цялата ми рода са ниски майка ми е 1.50см. баща ми е 1.70см висок абе цялата рода са тапи обаче никой от тях не е спортувал....аз от 6ти клас съм по фитнесите и съм 1.82см минал съм всичките си роднини така че тренирай си няма проблеми!!!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1