20.11.16
00:15
Здравейте, аз съм на 20 години и имам проблем с килограмите. Висока съм 148 см и тежа 62.5 кг. Преди бях 68-69 кг но успях да ги смъкна за 2 месеца. От тук нататък искам да си съставя хранителен режим, с който ефективно да топя мазнини. Смятах си калориите и установих, че 2000 кал са ми достатъчни за да поддържам тегло, което значи да ги намаля на 1600 за да отслабвам. Въпросът ми е по колко грама Б, В и М трябва да приемам на ден. Онзи ден си взех карта за фитнес и смятам през ден да ходя да правя кардио за около 45-60 мин
20.11.16
08:13
Здравей!
Не се вманиачавай чак толкова в сметките, че да изчисляваш до последния грам Б/В/М. Сподели как точно се храниш сега - опиши 2-3 примерни дни.
Смяташ тренировките ти да се свеждат само и единствено до кардио варианти?
Ами до сега се храних доста безразборно, затова исках да ми помогнете с менюто. А за тренировките просто незнам какво друго да правя. До сега не съм ходила на фитнес и нямам представа.
20.11.16
08:34
Добре, опиши какво точно си яла и в приблизителни количества. Няма как да гадаем, за да знаем какви съвети биха ти били от полза. :)
Опиши какво яде вчера на закуска, обяд, вечеря (или там колкото хранения си имала), а онзи ден? А днес?
Спортувала ли си нещо до този момент?
Също така ползвай търсачката, за да прочетеш наличните теми и статии по твоя въпрос, тъй като има много изписано. Идеи например можеш да почерпиш от тук.
Ами вчера сутринта ядох сандвич със салам и кашкавал, следобяд ядох 200 гр свински кюфтета с бял хляб може би към 100 гр, вечерта ядох пъстърва печена със зелена салата. Сега мисля за закуска да ям 2 банана с 200 гр кисело мляко
До сега нищо не съм тренирала, гледам през деня повече да се движа
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.11.16 09:33.