Малко помощ относно Амино Киселините !

PR

15.02.06
10:30

Значи питането е такова тренирам джудо и ходя на фитнес и в същото време се опитвам да чистя мазнини... трябва ми нещо което да ме въстановява разпитах няколко души тука и ми казаха че амино киселините е продукта които ми трябва. Искам да ми кажете кое наий-добре ще мевустанивява и на коя фирма да си купя щото до сега не съм пил амино. Кои са най-качествени ! ( независимо цената ) Мерси !

———-
Моля, пускайте темите в правилните раздели!
П.

15.02.06
12:05

Е то,ако вземаш повече протеин,ще имаш повече аминокиселини на лице и организмът ще бъде по-малко склонен да разгражда мускулна маса,аз бих си взел протеин,пък и джудото е 1 вид кардио,смятам че протеин е по-добре.

15.02.06
12:29

доколкото знам, аминокиселините се усвояват доста по-бързо от протеина.вземай и двете!взимал съм на универсал - амино2700 май бяха и бях доволен

15.02.06
13:13

Не знам кои са най-качествени, но аз когато имам пари си вземам на Юнивърсъл Амино 2700, защото съотношението качество/цена ме удовлетворява пък и от темите във форума знам че много хора ги ползват и са доволни.

PR

15.02.06
13:28

Значи за амино киселините разбрах ще си купя на Юнивърсал имаше горе едно мнение че е хубаво да пия и протеин! Обаче в моя спорт много са ми важни килограмите и се опасявам да не кача кила от протеина има ли такава опасност !?

15.02.06
17:51

това дали ще качиш или ще свалиш зависи изцяло от диетата ти
аз ти препоръчвам течни аминокиселини (щом нямаш проблеми с цените) на Аминостар БЦАА+Л-карнитин хем ще ти помогнат да запазиш мускулната си маса (БЦАА са антикатаболици) хем ще ти помогнат да свалиш мазнините, хем са течни и се усвояват най-бързо от другите... само че цената им е малко голяма към 50 лв виж в Sncway.com

Ако ще е обикновено амино - Амино 1900 на Дженезис - 150 хапа са 23 лева.

Ако ще се пазиш от катаболизъм по-добре БЦАА.

PR

15.02.06
20:32

Утре ще си купя Амино 2700 на Юнивърсал, Про Голд 90 - 1кг. Разфасофка и Инозин на Юнивърсал... Инозина ми го препоръчаха за повече издражливост и въздух. Няколко въпроса отново. Протеина как ще е по добре да го пия сутрин, сутрин и вечер, сутрин и след тренировка или след тренировка и вечер. Съобразете се с тфа че не целя покачване на килограми а въстановяване. И също ще съм благодарен ако дадете някакви отзиви за Инозина ? Мерси

16.02.06
12:04

поразгледай и за разни “енергетици” (или “energizer”)  въглехидрати които приемаш преди тренировка и ти подсигуряват енергийния баланс..

16.02.06
12:44

[quote author=“FRANKO1”]доколкото знам, аминокиселините се усвояват доста по-бързо от протеина.вземай и двете!взимал съм на универсал - амино2700 май бяха и бях доволен

И аз пия същите аминота, разпитах за тях и всички са доволни  :D .Вършат работа

PR

16.02.06
22:10

Еми да енергитик ми предложиха на Нутрим - Карбо Енерджи! Прочетох информацията за него в уебсаита на Нутрим и ми хареса поне от тфа което прочетох ми се струва добро. Но незнам дали е ефектижно. Някои да го е ползвал ?

16.02.06
22:59

protein,относно въпроса ти за приема на протеина,Про Голд 90 го вземах преди лягане,да има ко да ядат мускулите през нощта а мисля че може и 1-2ч преди трен,но аз го пия само вечер.

PR

17.02.06
18:36

Момчета вече съм се запасил със нужните ми хранителни добавки. И сега идва най-важния въпрос КАК ДА ГИ ПРИЕМАМ!
Значи режима ми е следния
Понеделник -
от 7:00 - 14:00 - Училище
15:00 - Тичане в Северния Парк
18:00 - 21:00 - Тренировка по Джудо
Вторник - Същото
Сряда -
от 7:00 - 14:00 - Училище
16:00 - Фитнес
Четвъртък - Като Понеделник и Вторник
Петък и Събота - като - Сряда
Неделя Почивка. 
Имам следните неща които ще пия
Pro Gold 90 Nutrim 3kg
Amino 2700 Universal 120tb
Creatine - 1kg
Vita Max Nutrim - Витамини
Calcium 600mg - 60 tabs
Въпроса на които искрено се надявам да ми отговорите е кое кога да пия и по колко спешно ми трябва отговор!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1