15.02.06
10:30
Значи питането е такова тренирам джудо и ходя на фитнес и в същото време се опитвам да чистя мазнини... трябва ми нещо което да ме въстановява разпитах няколко души тука и ми казаха че амино киселините е продукта които ми трябва. Искам да ми кажете кое наий-добре ще мевустанивява и на коя фирма да си купя щото до сега не съм пил амино. Кои са най-качествени ! ( независимо цената ) Мерси !
———-
Моля, пускайте темите в правилните раздели!
П.
Е то,ако вземаш повече протеин,ще имаш повече аминокиселини на лице и организмът ще бъде по-малко склонен да разгражда мускулна маса,аз бих си взел протеин,пък и джудото е 1 вид кардио,смятам че протеин е по-добре.
доколкото знам, аминокиселините се усвояват доста по-бързо от протеина.вземай и двете!взимал съм на универсал - амино2700 май бяха и бях доволен
Не знам кои са най-качествени, но аз когато имам пари си вземам на Юнивърсъл Амино 2700, защото съотношението качество/цена ме удовлетворява пък и от темите във форума знам че много хора ги ползват и са доволни.
15.02.06
13:28
Значи за амино киселините разбрах ще си купя на Юнивърсал имаше горе едно мнение че е хубаво да пия и протеин! Обаче в моя спорт много са ми важни килограмите и се опасявам да не кача кила от протеина има ли такава опасност !?
това дали ще качиш или ще свалиш зависи изцяло от диетата ти
аз ти препоръчвам течни аминокиселини (щом нямаш проблеми с цените) на Аминостар БЦАА+Л-карнитин хем ще ти помогнат да запазиш мускулната си маса (БЦАА са антикатаболици) хем ще ти помогнат да свалиш мазнините, хем са течни и се усвояват най-бързо от другите... само че цената им е малко голяма към 50 лв виж в Sncway.com
15.02.06
17:55
Ако ще е обикновено амино - Амино 1900 на Дженезис - 150 хапа са 23 лева.
Ако ще се пазиш от катаболизъм по-добре БЦАА.
15.02.06
20:32
Утре ще си купя Амино 2700 на Юнивърсал, Про Голд 90 - 1кг. Разфасофка и Инозин на Юнивърсал... Инозина ми го препоръчаха за повече издражливост и въздух. Няколко въпроса отново. Протеина как ще е по добре да го пия сутрин, сутрин и вечер, сутрин и след тренировка или след тренировка и вечер. Съобразете се с тфа че не целя покачване на килограми а въстановяване. И също ще съм благодарен ако дадете някакви отзиви за Инозина ? Мерси
поразгледай и за разни “енергетици” (или “energizer”) въглехидрати които приемаш преди тренировка и ти подсигуряват енергийния баланс..
[quote author=“FRANKO1”]доколкото знам, аминокиселините се усвояват доста по-бързо от протеина.вземай и двете!взимал съм на универсал - амино2700 май бяха и бях доволен
И аз пия същите аминота, разпитах за тях и всички са доволни :D .Вършат работа
16.02.06
22:10
Еми да енергитик ми предложиха на Нутрим - Карбо Енерджи! Прочетох информацията за него в уебсаита на Нутрим и ми хареса поне от тфа което прочетох ми се струва добро. Но незнам дали е ефектижно. Някои да го е ползвал ?
protein,относно въпроса ти за приема на протеина,Про Голд 90 го вземах преди лягане,да има ко да ядат мускулите през нощта а мисля че може и 1-2ч преди трен,но аз го пия само вечер.
17.02.06
18:36
Момчета вече съм се запасил със нужните ми хранителни добавки. И сега идва най-важния въпрос КАК ДА ГИ ПРИЕМАМ!
Значи режима ми е следния
Понеделник -
от 7:00 - 14:00 - Училище
15:00 - Тичане в Северния Парк
18:00 - 21:00 - Тренировка по Джудо
Вторник - Същото
Сряда -
от 7:00 - 14:00 - Училище
16:00 - Фитнес
Четвъртък - Като Понеделник и Вторник
Петък и Събота - като - Сряда
Неделя Почивка.
Имам следните неща които ще пия
Pro Gold 90 Nutrim 3kg
Amino 2700 Universal 120tb
Creatine - 1kg
Vita Max Nutrim - Витамини
Calcium 600mg - 60 tabs
Въпроса на които искрено се надявам да ми отговорите е кое кога да пия и по колко спешно ми трябва отговор!