Вчера: 23.08
Храната: Краставици, пипер, яйца със сирене, свинско шишче, пилешки гърди иии едно корни с кафето сутринта.
Водата: 1,500
Не съм тренирала. Имах много работа на работа. Някой, някога не си е свършил работата и ми се налага да ровя в архиви от 90те години. Поне намерих точно от коя година сме приятелки със Спаска :D
Настроението все още е blah.
Днес: 24.08
Работата все още е много. Толкова е много, че вместо да започна, гледам на живо как една панда спи.
Храната: Взела съм си сварени яйца. Забравих си салатата и май ще си взема к. краставички от магазина. Не знам дали е добра идея - яйца с кисели краставици :D За после не знам. Няма да имам възможност днес да тренирам в зала.
Ще тренирам гърди и рамо вкъщи.
Разглеждах снимки и...
Почти седмица, нямах никакво желание да тренирам, да работя, да ям :D Ужасно чувство. Страшно много ме болеше цялото тяло , заради МЦ. Събота, когато се почувствах мааалко по-добре, реших да направя интервали 10*30/15.
Вчера: 29.08
Храната: Риба, зеле. салата, сандвич някакъв
Водата: 3 л. + 3 кафета
Тренирах гръб и бицепс:
*Придърпване на вертикален скрипец, с тесен хват - 12,10,8,8/32кг., 32кг.,37кг.,42кг.
*Хоризонтален скрипец - 12,10,8,8/27кг.32кг.,37кг.42кг.
* Гребане с дъмбел - 3*10 с 15кг.
*Бицепсово сгъване с дъмбели, от наклонен седеж 3*8-10 с 5 кг.
почивка 2-3 мин. м/у сетовете
31.09.2016
Храна: Извара, яйца, домати и пипер
Вода: 2-3 л. + 3 кафета
Тренирах гърди и рамо:
*Бенч преса с дъмбели: 10 с 5кг. 8 с 7,5кг. 6 с 10кг. 6 с 10кг.
*Наклонена с дъмбели: 10 с 5кг. 8 с 7,5кг. 6 с 10кг.
*Флайс на пейката: 12 с 5кг.10с 7,5кг. 8 с 10кг. 6 с 10кг.
За рамо:
*разтваряне встрани: 3*10 с 5кг.
*раменни преси с щанга: 3*10 с 20кг.
Тези дни нямам никакво време за нищо и страшно много се ядосвам. На работа ме товарят с какви ли не неща. Явно съм счетоводител, айти, специалист човешки ресурси...ако трябва да си напиша нова трудова характеристика, ще трябва да запълня доста голяма част от досието си :D
Харесва ми многото работа и това, че всеки ден уча по нещо ново, но работодателите бързо забравят, че главната причина да ходиш на работа са парите. Искат от служителите да могат всичко, но да им се плащат възможно най-малко :D мамка им, ще ги сменя. Даже нямам време да седна да уча за изпити (dull)
01.09.2016г.
Не тренирах
Храна: Извара, яйца, сФинско, боб салата и пипер(печен)
Вода: 2 л.
Днес: 02.09
Станахме в 07:00ч. и си направих кафе (чисто)
Закуска: Овесени ядки с к.мляко
ъъъ bake rolls (wasntme) и кафе (чисто)
За обяд: свинско шишче и шопска салата.
Вечеря: Ще го мисля.
Днес трябва да тренирам крака, дупе...Ако майка ми вземе дечко, ще имам достатъчно време в залата. Според това колко време имам, ще си измисля какво да правя.
Ииииии не я взе бабата. Имах точно 30 мин. за да направя нещо преди да взема детето от градина. Бягах от работа до вкъщи, грабнах едни маратонки и едни шорти и дозагрях до залата. Кляках с 15 сек. почивка
2*15 с 20 кг., 2*12 с 30кг., 2*10 с 40 кг. 1*10 с 50кг. И 1*6 с 50кг.
След като се наслушах на мрънкане, колко глупаво е да идвам в залата за едно упражнение, си заминах, за да стигна до градината и да слушам мрънкане как съм лоша майка, защото не си вземам детето веднага след работа.
И те така
Защо ми се изтри половината пост, не можах да разбера :D
Мнението беше редактирано от Chrisssy на 03.09.16 10:07.
казано от Juls на 03.09.16, 12:03:
Кой казва,че си лоша майка ?
Учителките :D За щастие не са нашите. Просто лятото се падна при най-наглите. Позволяват си прекалено много, защото работя с тях и ме познават. Винаги минавам да питам Жаная дали иска да тръгва веднага, или иска да играе още, и те се дразнят. Не им се работи...
Не можело така, аз да свършвам в 16:30ч. и да заминавам да си гледам кефа. Какво да направя, че детето не иска да си тръгва от там?!? :D По това време те са вече навън и играят. По-добре, отколото да седи в залата на дивана.
Мнението беше редактирано от Chrisssy на 04.09.16 19:30.
Днес: 04.09
Детето спа при баба си и тази сутрин беше само моя (nlove10) Станах, направих си кафе и тръгнах към залата.
След голямо чудене какво да правя там :D….
*Клек с щанга: 3*20 с 20 кг., 3*15 с 40 кг., 2*10 с 50 кг.
*Преден клекс щанга: 3*10-12 с 20 кг.
*Римска тяга: 3*15 с 40 кг.
*Лег преса: акцент върху вътрешно бедро - 3*20 с 20 кг./ външно - 3*20 с 20 кг.
15 сек. почивка.
След тренировка: BCAA
Храната: Пилеко филе, краставици, домати, печен пипер и...парче баница (от на мама)
Водата: 3 л.
Момичето на бара ме попита защо не си вземам l-carnitine вместо bcaa..ъ?!? (dull)
13.09.16
12:27
Предполагам че момичето от M*****r Gym смята, че имаш нужда от суплементация с цел сваляне на мазнини :x
казано от Brown Bomber на 13.09.16, 12:27:
Предполагам че момичето от M*****r Gym смята, че имаш нужда от суплементация с цел сваляне на мазнини :x
тц..не :) Беше то, M*****r Gym преди 2 години. Сега е K******a Gym ;)
Днес: 13.09
Вече с нова работааааа, при my one and only love aka Gery :D и много повече настроение и желание за живот :D
Не съм тренирала от 4-ти септември (dull) но нямах никакво желание. Утре ще стана рано и ще тренирам, обещавам си!
Храната за днес: Яйца, сирене, извара и пилешко
Вода: 1,500 чиста (за сега), 1 монстър, няколко кафета (вече си личи, че работя със спасето)
Движението ми е ходене до работа и после ходене по магазините за подаръци на детето. Утре става на 4 години (rock)Кога минаха 4 години!?!?!?
16.09.16
14:20
казано от Chrisssy на 13.09.16, 19:13:
казано от Brown Bomber на 13.09.16, 12:27:
тц..не :) Беше то, M*****r Gym преди 2 години. Сега е K******a Gym ;)
Това за преди 2 години не го разбрах, понеже ви видях на фейсбук страницата им.
п.с. Там има публикувани клипове на една мацка, която показва как се кляка. Преди няколко месеца я видях на живо в друга зала, опитваше се да прави преден клек и дори си позволих да и дам някакви насоки, но не съм знаел, че е фитнес гуру с публикувани клипове в нета.
Седим си със Спаска на работа и четем бг-мамщиния ви форум. Женските дневници са много далеч от това което очакваме да видим във фитнес форум. Освен хранителни драми и лигавщини на определени съфорумки една към друга, би било добре да четем съществени писания за тренировки и хранене.
Понякога в бг-мама може да се намери повече компетентни коментари свързани с фитнес и хранене, а някои от дневниците приличат много повече на профил от сайт за запознанство.
Заключвате други дневници, защото “не били фитнес”... ?!?!
30.12.16
10:46
казано от Chrisssy на 30.12.16, 10:41:
Понякога в бг-мама може да се намери повече компетентни коментари свързани с фитнес и хранене, а някои от дневниците приличат много повече на профил от сайт за запознанство.
Уви, нямаме инструментариум, с който да указваме какво да пишат хората в дневниците си... а и някак не е редно.
Кои по-точно?
Ангажирам се да аргументирам затварянето им.
Кои по-точно?
Ангажирам се да аргументирам затварянето им.
Това вече го направихте :)
30.12.16
11:18
Седим си със Спаска на работа и четем бг-мамщиния ви форум. Женските дневници са много далеч от това което очакваме да видим във фитнес форум.
Някои от вас да бяха дали личен пример. И аз очаквах нещо друго в някои заключени дневници, но вместо това виждах доста цинизми, които не спряха... въпреки не едно и две предупреждения.
Освен хранителни драми и лигавщини на определени съфорумки една към друга, би било добре да четем съществени писания за тренировки и хранене.
След като знаете кои са тези определени личности, подминавайте дневниците им. Нали правите разлика между лигавщина и цинизми?
Съществени писания за тренировки и хранене напоследък също отсъстваха в дневниците (и като цяло в мненията) на някои личности. Странно ми е някой да критикува нещо, когато е постъпвал по сходен начин, макар и изразен под друга форма.
Всеки е свободен да избира какво да чете и къде да участва. Радвам се, че сте намерили място, където се чувствате по-добре. :)
Причините за заключването на дневниците смятам, че бяха ясно посочени.
Винаги си добре дошла/сте добре дошли обратно, ако го искате и ако смятате, че можете да допринесете за нещо градивно чрез личния си пример.
Не искате лигавщини -> предложете алтернатива.
Искате повече разговори за тренировки и хранене -> пуснете тема, задайте тон на разговор, предизвикайте дискусия.
казано от Вероника Налбатска на 30.12.16, 11:18:
Странно ми е някой да критикува нещо, когато е постъпвал по сходен начин, макар и изразен под друга форма.
Как съм постъпвала ? :)
30.12.16
11:54
Седим си със Спаска на работа и четем бг-мамщиния ви форум. Женските дневници са много далеч от това което очакваме да видим във фитнес форум. Освен хранителни драми и лигавщини на определени съфорумки една към друга, би било добре да четем съществени писания за тренировки и хранене.
Не трябва да се забравят и мъжките “съфорумки”, защото често и те не остъпват на дамите в това отношение :)
30.12.16
12:08
Понякога в бг-мама може да се намери повече компетентни коментари свързани с фитнес и хранене, а някои от дневниците приличат много повече на профил от сайт за запознанство.Заключвате други дневници, защото “не били фитнес”... ?!?!
Подкрепям с 1000 ръце (y) (y) (y) (y) (y)
А моят дневник (не че съм умряла за него де) е един от заключените точно, защото веднъж и аз им го казах. ;)
30.12.16
12:19
казано от Хриси Илиева на 30.12.16, 12:08:
А моят дневник (не че съм умряла за него де) е един от заключените точно, защото веднъж и аз им го казах. ;)
Предполагам, че визираш дневника си, в който изтри всичко сама, преди да бъде заключен. Много показателен пример за зряло присъствие във форума.
Вникнете в препоръката на Рони и давайте личен пример, преди да изисквате такъв от другите. Това е форум и за да се потребява, трябва да се дава преди всичко. Защото, ако някои в самото начало не са били само давали, нямало е да има какво да потребявате.
Иначе “аз да си кажа” е лесно, но с нищо никого няма да промени.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 30.12.16 12:21.
31.12.16
00:47
Хриси Илиева,
да, каза разни неща (малък процент от които бяха верни) и, ако вместо да ругаеш, се беше постарала в изказа и беше формулирала мнението си така, както други участници в настоящия разговор го правят, може би част от думите ти щяха да имат някаква тежест. Поне за мен.
В последния си пост вече беше убедена, че мястото ти не е тук, сред хора, на които налепи какви ли не етикети, но явно продължаваш да четеш и ровичкаш. Не разбирам. Няма и нужда, де.
Останалото няма да коментирам, защото двойните стандарти тази година са ми най-големия трън в очите и не ми се ще да се ангажирам допълнително, особено като знам, че вложената енергия ще се изпари в нищото.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.12.16 01:26.
31.12.16
09:35
За да ругая значи ми се е насъбрало много. Не съм тук от 5мин., както повечето от вас си мислят. Това че се регистрирах и създадох прословутия дневник по-късно няма никакво значение.
Сама си го казала, че вложената енергия ще се изпари в нищото, именно за това и аз не се ангажирам да аргументирам и формулирам мненията си. Просто съм сигурна, че моите коментари отново ще бъдат изтривани поради една или друга причина.
И да мястото ми не е тук. Не съм като повечето от форума. Мразя лигавщини, за каквото и да е било. Няма да визирам никого отново, предполагам че те сами ще си се досетят. Признавам обаче че от дъжд на вятър влизам, за да проверя дали някои друг се е престрашил да им го каже. А ето че излезе още един герой, другите нека си се преструват и лигавят, само и само да събират внимание (а не осъзнават, че дори се излагат). ;)
Айде със здраве, повече нямам намерение да си хабя нервите с вас.
Хриси, като твой връстник искам да ти напомня нещо: не е прилично момиче на 16 да съди и да определя какви са хора на 2,3хнейните години. Нито имаш проблемите им, нито знаеш какво им е, че да критикуваш.(уважение към възрастните се нарича( а и много от тия дето се “лигавят”, тренират здраво, много по-сериозно от теб)). Да, наистина някои хора се лигавят и т.н, но в повечето случаи е по спортна тематика и е забавно и не е обидно за никой. Казваш, че всички са несериозни и затова не искаш да пишеш - добре,аз съм изчел бая от форума и не съм се отвратил - явно зависи какво четеш? :) :)
Казваш всичките си критики от позицията на сериозен човек - добре, ама не видях нито сериозни тренировки, нито сериозно хранене в твоя дневник. Съжалявам, ама нямаш право да съдиш. Айде, със здраве.
Мнението беше редактирано от Боян на 31.12.16 11:27.
Много ми се искаше да започна пак да пиша в дневника си. Може ли да се карате в някоя друга тема? :D Може и на лично...
Котката снощи не ме остави да спя. Шава-шава цяла вечер, става да пишка, да яде...и все пак, не й разбих главата.
Спала съм 2-3 часа общо.
Преяждам всеки ден и се мразя. Обаче, не знам как - все още съм слаба.
За детето няма да пиша, защото то си спи. Давам му малко мелатонин и спи по 17-18 часа.
Може да разкарам котката, защото на нея не й действа...
Храната за днес: milky way, белвита, рогче с извара и сирене, меденка, 10 грама шоколадова бонбона, моят обяд от пилешко филе и салата и обяда на детето (то и без това си спи)
Вода: около 100 мл. и едно, две кафета.
Много ме е срам, и имам нужда да ми каже някой колко съм хубава. Дали не греша в нещо...
Качвам снимки, колкото и зле да изглеждам.
Мнението беше редактирано от Chrisssy на 15.02.17 17:31.
Днес 16.02.2017г.
Станах в 06:00ч.
Гергана(Спаска) стана в 07:55ч. а заспа в 22:15ч. (и пак й се спеше, едва стана)
Телевизора на Гергана не я остави да спи и шава-шава цяла вечер. Преди това яде чийзкейк от Амичи - Не бил вкусен.
Аз си направих кафе и тренирах малко.
Кляках без тежести: 3*20
Магарешки ритник с тежести на глезените: 3*15
Лицеви до отказ
Нахраних котката, която е разгонена ако някой се интересува.
Детето спа - разбира се...
Закусих с рогче (с извара и сирене) Беше от бяло брашно с ниско пепелно съдържание. Самодивските рогчета от лимец бяха свършили.
С рогчето си взех и кафе.
Днес ще пия 1500мл. вода и поне още едно кафе.
Спаска си купи два монстъра от по 2 лв. всеки. На мен не ми е купила нищо, въпреки, че два дни ги храня с колегата от био закусвалня.
За сега е това.
16.02.17
11:42
Култ!!!
:D :D :D
16.02.17
12:09
казано от Chrisssy на 15.02.17, 17:28:
Много ме е срам, и имам нужда да ми каже някой колко съм хубава. Дали не греша в нещо...
Качвам снимки, колкото и зле да изглеждам.
Великолепна си 8-)
Е, явно обаче си доста самокритична и ти трябва още и още, докато ти самата не се харесаш.
16.02.17
12:22
Срамота тва Д да няма поне 50 лайка... ;)
казано от Daffy Duck на 16.02.17, 12:09:
казано от Chrisssy на 15.02.17, 17:28:
Качвам снимки, колкото и зле да изглеждам.Великолепна си 8-)
Е, явно обаче си доста самокритична и ти трябва още и още, докато ти самата не се харесаш.
16.02.17
12:49
Не само си самокритична, а и явно нямаш реална представа как нещата изглеждат отстрани. Но щом държиш да се върнеш назад /като заприличаш на тази мацка дето супер много си пада по риболова-и също е супер/, ок ;)
Мнението беше редактирано от Деян на 16.02.17 12:51.
казано от Daffy Duck на 16.02.17, 12:49:
Не само си самокритична, а и явно нямаш реална представа как нещата изглеждат отстрани. Но щом държиш да се върнеш назад /като заприличаш на тази мацка дето супер много си пада по риболова-и също е супер/, ок ;)
Тука вече се тотално се обърках много кой кого троли :D:D:D
Продължавайте, моля ви. :D
16.02.17
13:38
Ясно ...... аз съм рибата и се хванах като шаран на бастун :D
Сори, че споделих какво мисля 8-)
Да кажа само ,че не само си супер яка мацка , но си и една от малкото , които освен красиви форми , излъчва и сексапил ! Не си мрънкало, не си няк’ва комлексарка ....Мисълта ми ,че има и други мацки с хубави тела , но излъчването ...пък ти имаш и двете :))
казано от Албаст на 16.02.17, 14:53:
Да кажа само ,че не само си супер яка мацка , но си и една от малкото , които освен красиви форми , излъчва и сексапил ! Не си мрънкало, не си няк’ва комлексарка ....Мисълта ми ,че има и други мацки с хубави тела , но излъчването ...пък ти имаш и двете :))
Благодаря :)
Снощи, за вечеря имаше леща с олио. В запръжката сложих брашно с ниско пепелно съдържание.
Олиото беше слънчогледово-рафинирано (разбира се) за да е по-вкусна лещата. Майната му на хубавото тяло.
Разгонената котка не ме остави да спя, защото цяла вечер пя на прозореца.
Спаска също не спа. Шава-шава цяла вечер защото я болеше главата. Много тАжно маме, много...
Общо е спала 2 часа.
Сега цял ден дреме и пие хапчета с Монстър за два лева.
Колегата и той мълчи цял ден. Вероятно защото неговото дете (на 1 година) е шавало-шавало цяла вечер и има общо сън 2 часа.
Предполагам, че му никнат зъби. Ще му кажа да пусне тема в бг-мама.
Почти не тренирам и храната ми е далеч от режимна, но Спасето ми е свидетел, че давам всичко от себе си!
Закуска: Пълнозърнесто рогче с моцарела + кафе
Обяд: Три яйца с кисели краставички. + кафе с мляко
За вечеря: още не знам.
Водата за сега е +-500мл.
Закуската на Спаска: Кафе (повърна го)
Обяд: 2 банана (още е болна и й се повръща)
Вода: 200 мл.
За вечеря: Ако може да стои права, ще направи пилешка супа.
Качвам снимка на котката. Знам, че на никой не му дреме, ама защо пък не. На снимката може да видите и пантофа на детето.
Не е на крака му, защото то спи.
17.02.17
18:10
Виж, с много тренировки, упоритост и правилна диета всичко се постига. Видях, че имаш хубаво тяло, но има още какво да се желае. Като за начало - недей да ядеш шоколадови бонбони, месни издения и млека. Те са враг номер 1 на добрата фигура и здравето ти, като цяло. Наблегни на неживотинските продукти (т. нар. “бяла диета”), но не я спазвай стриктно - добави към нея варени яйца, плодове и зеленчуци. Моят ценен съвет е: не консумирай пържени храни, избягвай шоколадите и захарните издения.
Много бих се радвала, ако съм ти била от полза! Пиши, за да споделиш как се чувстваш, pls! :)
Петък, събота и неделя минаха много емоционално за мен и my spirit animal.
Спасето се разболя (не от проклетия) от вирус. Този вирус си е направил път до централната й нервна система и БАМ!!! - Менингит.
Сега е в болница :( и ще е в болница още 2-3 седмици...
Така че, за нея: Петък, събота и неделя общо сън, знам ли 5-6 часа. Вода почти никаква и храна никаква.
От неделя обаче е на глюкоза и коктейли от антибиотици и лекарства.
Губят ми се два дни май.
Лекарите не й дават да гледа филми, да чете, да говори по телефона....Лекарите не ти дават да четеш и в bbteam маме, остави телефона ЗНАМ, ЧЕ ЧЕТЕШ!!!
Обичам те!!!
казано от Elena Valentinova на 17.02.17, 18:10:
Виж, с много тренировки, упоритост и правилна диета всичко се постига. Видях, че имаш хубаво тяло, но има още какво да се желае. Като за начало - недей да ядеш шоколадови бонбони, месни издения и млека. Те са враг номер 1 на добрата фигура и здравето ти, като цяло. Наблегни на неживотинските продукти (т. нар. “бяла диета”), но не я спазвай стриктно - добави към нея варени яйца, плодове и зеленчуци. Моят ценен съвет е: не консумирай пържени храни, избягвай шоколадите и захарните издения.
Много бих се радвала, ако съм ти била от полза! Пиши, за да споделиш как се чувстваш, pls! :)
А какво ще кажеш за въздушната диета? Пробвах с clip-уour-nose-while-you-eat диета, но май не ми се получи много добре. Носа ми стана син и в един момент се възпали и от лекарствата пак качих килограми.
21.02.17
20:48
казано от Chrisssy на 21.02.17, 20:33:
Лекарите не й дават да гледа филми, да чете, да говори по телефона....Лекарите не ти дават да четеш и в bbteam маме, остави телефона ЗНАМ, ЧЕ ЧЕТЕШ!!!
Обичам те!!!
Ахаххахаха, и аз теб :*
Вече съм 72-3 кг. (освен ако не съм 75 и не лъжа)
Движение за деня: Към 1 км. ходене от бюрото до тоалетната и обратно,
3 км. с колело до работа, 500 м. до магазина и обратно, 200м от моето бюро до бюрото на колегите.
За сега е това.
Храната е ужасна и разбира се няма да казвам какво съм яла, защото ме е срам и не искам да се излагам.