10.02.06
19:19
Здрасти на всички:) значи на 17 сам тренирам от 6 - 7 месеца. растежа си го имам :) но бих искал да се подсиля с нешо и се надявам на вашите мнения.
ще ви напиша и програмата си :) :
1 ден - гурди , корем
2 ден - почивка
3 ден - гръб и рамо
4 ден - почивка
5 ден - ръце (бицепс и трицепс)
6 ден - почивка
7 ден - почивка
а и мерките ми са 173/63 бицепс 34 , гръдна - 109 :)
Благодаря предварително :D
Човек виждам че си нов, но поне гледай къде пускаш темите си !!!
Местя я дето и е мястото
DJGorgio-Astor
10.02.06
19:31
Уф... и ти не правиш крака.
Ами вземи си суроватъчен протеин и креатин. Ако имаш пари може и гейнър да си купиш.
сега не правя крака щото получих контузия . иначе си прая крака в ден 5 . иначе благодаря :) за отгожора ти
BoXeR ,има си сумати работи в сайта и по форума !!
и темата не е за този разделно
НО Все пак кажи колко пари мислиш да дадеш за добавки ??
едно креатинче мисля че ще ти свърши работа
ако можеш да се храниш добре си вземи само креатин.преди 2-3 дена си взех 500гр. за 30 лв на скайтек нутришън. иначе си вземи гейнър, ама не знам дали за тези пари ще имаш за цял месец.
[quote author=“BoXeR”]ми мисля да дам не повече от 40 лв на месец.
значи поне аз мисля че креатин + протеини ще е хубаво.
Не забравяй за и храненето , в сайта има доста инфо отдели некоъ път 1 час и прелисти нещата,аз по принцип така прявя , ако имам въпрос първо търся в сайта и после вав Форума :)
Благодаря на всички пичове които ми отговориха :) 6те си взема креатин и некои геинерче :P
16.02.06
17:48
30 лева за 500 гр. ? Сигурен ли си? Много евтино ми се вижда :roll:
абсолютно съм сигурен. нали го плащах.а и са ми познати и не ме мятат на черешата(уж де).а и върши работа - от седмица го пия и има файда :D
07.03.06
21:55
ний копуваме на едро 2 кг и нещо не го купувам аз и незнам ква е марката .... ама излиза 10 лв 300 грама .
08.03.06
12:22
[quote author=“JiVk0”]ний копуваме на едро 2 кг и нещо не го купувам аз и незнам ква е марката .... ама излиза 10 лв 300 грама .
за скайтек ли говориш или по принципза някав друг креатин.И на едро да е 10лв за 300 гр. си е повече от изгодно.