след кардио тренировка какво да ям?

16.02.06
17:46

Ами прочетох всичко което пише за НВД на сайта ама не ми стана ясно сутрин след кардио на гладно дали е добре да се яде веднага след него и ако да, какво точно??? Дали да ям веднага след кардиото храна с високо съдържание на белтъчини или да не ям нищо до 2 часа след кардиото???

16.02.06
18:09

Как няма да ядеш.Веднага аминокиселини и протеини, можеш да вкараш и малко въглехидрати
Ще изгориш ММ ако не хапваш

16.02.06
19:05

ами какво да ям? извара и яйца става ли?

LO

16.02.06
19:34

Ами първо зависи от продъжителноста на кардиото ..  иначе белтъци - задължително, но въг. поне час след кардиото ...

16.02.06
20:12

аз доколкото сам чувал след кардио не трябва да се яде до 1 час защото продължавало разграждането на мазнини.Искам да попитам дали трябва веднага след кардиото да хапна 2-3 белтъка за да не започнат да се разграждат мускулите,но така нямали да спра разграждането на мазнините :?:

[quote author=“zloster_ma6inata”]аз доколкото сам чувал след кардио не трябва да се яде до 1 час защото продължавало разграждането на мазнини.Искам да попитам дали трябва веднага след кардиото да хапна 2-3 белтъка за да не започнат да се разграждат мускулите,но така нямали да спра разграждането на мазнините :?:

Белтък само може да приемаш непосредствено след кардиото. Въглехидрати и мазнини след 1-2 часа.

DA

17.02.06
12:08

Кажете храни с белтъци които могат да се ядат или имате предвид белтъци на яйца?неразбирам много.

17.02.06
21:11

[quote author=“tino55”]Кажете храни с белтъци които могат да се ядат или имате предвид белтъци на яйца?неразбирам много.

Да белтъците са добри - прясно мляко (обезмаслено), извара ...

17.02.06
21:35

[quote author=“manson”][quote author=“zloster_ma6inata”]аз доколкото сам чувал след кардио не трябва да се яде до 1 час защото продължавало разграждането на мазнини.Искам да попитам дали трябва веднага след кардиото да хапна 2-3 белтъка за да не започнат да се разграждат мускулите,но така нямали да спра разграждането на мазнините :?:

Белтък само може да приемаш непосредствено след кардиото. Въглехидрати и мазнини след 1-2 часа.

Чакай, че тука се обърках :lol:
НВД+Кардио - веднага след кардиото белтъци ? Един протеинов шейк веднага след кардио  няма ли да спре топенето на мазнините ?

19.02.06
21:50

обезателно протеин след кардиото :arrow:  не спира изгарянето на мазнините, а дори стимулира изгарянето  :wink:

[quote author=“emzo”][quote author=“manson”][quote author=“zloster_ma6inata”]аз доколкото сам чувал след кардио не трябва да се яде до 1 час защото продължавало разграждането на мазнини.Искам да попитам дали трябва веднага след кардиото да хапна 2-3 белтъка за да не започнат да се разграждат мускулите,но така нямали да спра разграждането на мазнините :?:

Чакай, че тука се обърках :lol:
НВД+Кардио - веднага след кардиото белтъци ? Един протеинов шейк веднага след кардио  няма ли да спре топенето на мазнините ?

Ще спре катаболните процеси, а не липотропните.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1