04.01.17
12:12
Иска ми се да вкарам кондиционни тренировки в ежедневието, като да не ми отнемат повече от 20 минути, тъй като ще съм с ограничено време / сесия, евентуално работа и прочие / . Ще се радвам, ако ми дадете идеи как мога да структурирам такава тренировка . В интернет информация много, а не съм запознат достатъчно да отсея правилната.
Разполагам с :
лежанка
лост с тежести до 110 кг
стойка за набиране, закрепена за стената / успореден и широк хват /
въже
машина за гребане / от тия, които показват километри, скорост, etc. /
боксова круша
Основно искам да подобря раздишването и цялостната кондиция.
04.01.17
12:16
Без активното участие на краката няма каква кондиционна тренировка да искаш.
04.01.17
12:27
Обръщане, преден клек, тръстъри, раменна преса, изхвърляне + набирания различни хватове, лицеви опори. Някакви кръгове с повечко бройки.
Примерно
10 кръга от:
5 обръщания
5 тръстъра
Х набирания
У лицеви опори / бърпита с лицеви опори
04.01.17
12:36
казано от James Hinks на 04.01.17, 12:16:
Без активното участие на краката няма каква кондиционна тренировка да искаш.
Е, разбира се. Досега не съм ги пренебрегвал, просто става по-трудно при положение, че нямам клетка, от която да поемам лоста.
казано от Alexander Krastev на 04.01.17, 12:27:
Обръщане, преден клек, тръстъри, раменна преса, изхвърляне + набирания различни хватове, лицеви опори. Някакви кръгове с повечко бройки.
Примерно
10 кръга от:
5 обръщания
5 тръстъра
Х набирания
У лицеви опори / бърпита с лицеви опори
Да, също обмислях някакви кръгове да завъртя, просто не бях наясно с постройката. Кръговете предполагам ще е добре в началото с някаква определена почивка, като с времето се старая да правя без и чак тогава да вдигна килограмите / бройките?
04.01.17
12:48
Кондиция с бягане и скачане с е прави много лесно и не е необходимо да използваш лост.