Албаст - the road to FILS :)

Темата е заключена.
Прескочи до:
Иван

04.01.17
16:30

Че къде съм казвал, че е свързано с физическа сила? Ти искаш да бъдеш “татко-който-жените-искат-да-чукат” (аз вече съм такъв, без да съм го искал хаха), та затова те попитах за подлагането: “да не звуча като хейтър, да не звуча като комлексар”  Успех, наборе

Мнението беше редактирано от Иван на 04.01.17 16:30.

04.01.17
17:15

Аз пък не знам що си мисля,  че е много по-добре да се споменават конкретни имена.  И в други дневници като почнат “Някои съфорумници’. - или  казваш кой,  или на лично му пишеш к’ъв е проблема,  или си мълчиш.  Иначе вярно ще прозвучи не особено добре.

04.01.17
17:37

Аз сам ще се издам - за мен говори колегата Пацо. Припозна се преди няколко месеца в едно мое изказване в което бях употребил обобщително “хората, които ако не набиваш банички или не ядеш по 3-4К Ккал ще ти кажат че гладуваш” и от тогава се засегна, спря да ми пише, но явно следи писанията ми и често тайничко ме обсъжда.

04.01.17
21:10

Айляк , пичове...лаф да става :)
Совите не са , това което са:)
Аз мога до утре щуротии да ръся :)

.............

03/01/17:
Зала пълна с бадки .Свободни уреди са кът.

Лежанка тесен хват 4х6х75
Арнолд преси - 4х6х18 на ръка
Горен скрипец - 4х6х80 кила.
Високо изтегляне 4х8х30 кила
Планк 2х 1 минута

И още нещо имаше , но сега съм нещо развълнуван и не се сещам...

——————
Нещо ми е поетично тунайт....споделям :

Стрелките на отсрещния часовник
описват върху своя циферблат
дванайсетте кръга на моя ад
и жънат мойте часове отровни.
И аз лежа на дървения под
с коси от леден лепкав пот измокрени,
и аз умирам в стаята под покрива
тъй близко до самия небосвод.
А долу преминават автомобили,
трамваи като ветрове фучат
и смехове и крясъци звучат,
и тътнат кръчмите и публичните домове.
И за да заглуша във себе си скръбта,
понякога аз сядам на прозореца
и яростно оттам замервам хората
със пръст от старите саксии без цветя.
О, аз разбирам: този весел свят
със мене и със мойта смърт не свършва;
аз съм една ненужна жалка мърша
и мога ли да бъда техен брат?
Не искам състрадание от хората!
Аз имам всичко: моя е смъртта.
И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
..........................

Не бе! Няма да се самоубивам ! Близките 30-35 г .не мисля да ви отървавам от себе си ;)

07.01.17
00:28

Някой от вас дали гледа по Ей Екс Ен , ” Дог и Бет -на лов за бегълци” ? Това явно е нещо като американско риалити, където някакъв чичка с вид на футуристичен каубой , някаква дебелогъза леля и още куп клоунски изглеждащи папагали , гонят из Щатите , длъжници към разни лихварски къщи. Въпросните Дог & Бет явно са нещо като медийни супергерои там, защото рошавия чичка съм го виждал да участва играейки себе си ( камео) в разни Ю ЕС сериали.
Говоря за тях , защото ми е смешно как 20 палячовци с надпис ” Ейджънт” на нещо като тактически жилетки , преследват въоръжени с разни големи пушки , разни мишоци , който за взели бързи кредити и са ” забравили ” да ги върнат.И всичко е толкова сериозно - казва се типично по американски молитва преди ” акция” , говори се с разни термини, абе все едно  терористи гонят :)
Понякога , когато прехвърлям каналите на ТВ, попадам на това ..хм , риалити и все се чудя това сериозно ли е ....Ъгли американс ! :)

—————————————————————————————————-

Иначе тренировка ще има утре , като се наспя хубаво  ;) Газих около .5 км софийски сняг и като се стоплих ...ми дойде мерак да пия , не да тренирам...пък и шанса утре да има по-малко идиоти е по-голям и да мога да опъна тягата,че нещо ...

07.01.17
10:42

Американското общество е страшно разслоено и разделено - много повече, отколкото в която и да било европейска страна.
Там си имат отделни забавления за “ред-некове”, за латиноси, за “афроамериканци”, за протестанти от средната класа и т. н.
Това ми звучи като нещо, което биха гледали първите - гласоподавателите на Тръмп. Те направиха риалити с лош сценарий от собствените си избори, ти за едно телевизионно шоу си се зачудил. :)

07.01.17
11:53

казано от Boby_ на 07.01.17, 10:42:

Американското общество е страшно разслоено и разделено - много повече, отколкото в която и да било европейска страна.
Там си имат отделни забавления за “ред-некове”, за латиноси, за “афроамериканци”, за протестанти от средната класа и т. н.
Това ми звучи като нещо, което биха гледали първите - гласоподавателите на Тръмп. Те направиха риалити с лош сценарий от собствените си избори, ти за едно телевизионно шоу си се зачудил. :)

Ами чудя се ..какво му има да хванеш някой окаян мизерник , който не си е върнал бързия кредит..че чак с пушки , с големи джипове...ми аз си мисл,че те само бензина на тези огромни джипове не могат да си платят , за да хванат някой мушморок , който дължи 5 бона на лихваря ...ами надницата на антуража - 10-15 души с жилетки и пушки...Уат а фак !
май си прав - аудиторията май е от ” американски , бели ,патриоти , протестанти , ин Гот дей тръст” ...бахти героите , да хванеш нЕкаФ дето се крие в мазето , да му викаш ” фрииз” и прочие...ми те нашите ” събирачи на вземания ” за Супермен , сравнени с тях ...малееее...:))

https://youtu.be/LMWeSuogImc

09.01.17
00:56

неделя 8/01/16:

тяга - 2х10х50 кг ; 1х6х80; 2х3х100; 3х3х120 ;
лежанка , широк хват - 2х10х50; 1х7х70; 3х3х90 ;
рамо с дъмбели - 2х8х14 ; 3х5х18
горен скрипец , широк надхв.- 4х5х80 кг
коремни преси наклонен с 10 кг диск - 3х..до отказ

Коленете отново ме болят след като клякам, презязват ме отпред на капачките и този път наистина докато не  ме види лекар , няма да клякам! Все го отлагам , но стига тъпотии! Лекар - ЯМР ако е е нужно и тогава. тези крака са ми нужни все пак . Не мога да си пзоволя като стар дядо да бъда !

09.01.17
09:38

И аз имах такива оплаквания,които отминаха след като почнах да клякам с  леки бинтове...Слагам ги от 100 нагоре-не ги ли сложа на 120-40 на следващия ден имам болки.

09.01.17
12:30

казано от nervak на 09.01.17, 09:38:

И аз имах такива оплаквания,които отминаха след като почнах да клякам с  леки бинтове...Слагам ги от 100 нагоре-не ги ли сложа на 120-40 на следващия ден имам болки.

ама при мен не е само на следващият ден ,ами поне 5-6 дни ( до следващата трен) и така постоянно...не стига ,че ходя като на-е-бан заради мускулна треска , ами и не мога да клекна да взема от пода нещо без да ме “пререже’ отпред коляното.Като слизам/ изкачвам стълби е същатата работа...може би ако падна под 100 кг ( примерно 95 , както бях преди 4 г ) няма да е така...

09.01.17
13:57

Официално обявявам ,че класацията ми  за ” най-сехи ББ тиймърка ” току-що се промени ...решително при това :)

първо мястро -
2ро-
бронз -.....

(blush)
(wasntme)

10.01.17
23:16

Газене на сняг по софийските улици- това за кардио брои ли се ?Scandinavian walking ? 5 км - до там и обратно.

Раменна с щанга, прав -3х8х40; 2х4х50
Тясна лежанка - 4х4х60
Горен скрипец 4х6х70

Залата бе пълна , пробвах отначало с клек , но още на загрявката ,коленете отпред почнаха да ме опъват, все едно някакви въжета опъвам ...и реших да не рискувам .
За тяга лоста беше зает, а и ме гониха лудите , имам си фамилни грижи...толкова.
Другия път повече.

13.01.17
15:54

12/01/2017:

залата пълна , януари е ...бадки , шматки, папагали , хлапета , малки к. ....уреди няма ..квот такоа.

1. лежанка - 2х10х60; 3х3х90 ;
2.рамо с дъмбели- 2х8х14 ; 2х6х16; 2х4х18 кг всеки;
3.скрипец , подхват - 4х5х80 - ихаааа...ако не бях дебела свиня , щях да ” хвърча”  на лоста ...ама , засега скрипец;
4.скрипец , широк надхват- 4х5х70-75 - хубаво разтворих гърба

обиколих още веднъж за лоста за тяга - няма начин, банда педали са решили да стават яки.Отивам в зоната за коремни преси - тц, няколко 20 годишни пИсИта се ‘чекнат .
айде бад Пламене , другия път ...след 20 дена ще са наполовина по-малко :)

пак да кажа - има много народ за бой и е-не по залите ....:)

14.01.17
21:21

Скъпи другарчета ( и вие недругарчета ) :) , бат Пламен го е ударила суетата и търси обективно мнение :
на прикачената снимка съм днес 14/01/17 ....мога ли до лятото да подобря очевадното?:)

Моля дамите да не си късат прашки и сутиени от възбуда - ще обърна внимание на всички ви , но една по една :))

15.01.17
15:34

Може бре .....почети малко за периодичното гладуване или циклично хранене ....едно и също е ......ако имаш воля и топки малко да отсвириш бохемския начин на живот и да не те е шубе да гладуваш  ще стане ....;)

15.01.17
15:41

казано от Албаст на 14.01.17, 21:21:

на прикачената снимка съм днес 14/01/17 ....мога ли до лятото да подобря очевадното?:)

Разбира се, че можеш да го подобриш до лятото... Юли 2018 е достатъчно далеч...

16.01.17
08:26

ех...дейба...поне ръки ще се постарая ;)

16.01.17
10:08

тази сутрин на път за работа , за първи път от много време насам не ядох две банички с голяма боза....продължаваме напреТ :)
Summer 2 thousand and 18 - here we come :)

16.01.17
19:48

16/01/17

Зала пълна със зобани педерасти, палячовци и курвета...нищо ново под слънцето...

Тяга 4х2х120
Рамо 3х5х20 кг всеки
Лежанка 3х3х90
Коремни под наклон 3х12

Сумати тъпаци с фанелки ММА & кик боксинг или ЦСКА ( каква изненада, все пак младост сме..дом на чорбарите) .Спокоен съм...с толкова яки и прости момчета, мигрантите нямат шанс :)

17.01.17
01:40

Подкрепям колегата за цикличното хранене. Преди две години с циклично хранене, броене на калории и силови тренировки смъкнах от 113кг. до 88кг. в периода от юни до началото на октомври месец.
До летния сезон колко остава... 5-6 месеца някъде.... ако се хванеш сериозно, промяната ще е доста голяма. Никой не говори за “нацепване като струна” или “6 pack abs”, но със стриктен хранителен режим, визията може да се промени доста в рамките на няколко месеца.

17.01.17
09:00

казано от Boby_ на 15.01.17, 15:41:

С неговото постоянство въобще не е толкова далече :D

17.01.17
09:41

казано от James Hinks на 17.01.17, 09:00:

казано от Boby_ на 15.01.17, 15:41:

С неговото постоянство въобще не е толкова далече :D

амии...като гледам на Боби му е трябвало 11 ( единадесет)  г , за да достигне формата / нивото в която е в  момента..така ,че и до 2018 да стигна , пак е добре :) ...Плд Броя на калории а.к.а Добродушко и той голям прогрес има ...само 50000 к за оправяне ...:))

От Сашо за физическата си форма мога да търпя критики , ама останалите ...Bitch please :)

Мнението беше редактирано от Албаст на 17.01.17 09:43.

17.01.17
09:55

Въобще не го намесвай добродушко, не мога да си представя какъв гьонсурат трябва да си за да се сравняваш с него. ;)

19.01.17
01:16

.

Днес бях на гости на Нервака , повече се бутах ,отколкото да тренирам , но все пак :

клекове 3х3х100 - повече беше страхът , че ще ме заболят коленете.Не съм се товарил особено , загрявкките не ги пиша;

тяга - загрявки с 90 ; 3х3х100; 3-4- 5 единици х 120, лоста почна да се върти ..всичко през 1 мин!

лежанка - 3х3х80; 2х3х100 ; Нервака ме пазеше и затова нямах притеснения, единствено стойката за лоста не ми хареса.другия път ще регулираме.

рамо , прав с дъмбели - 3х5х20 кг всеки

набрах се и малко с широк надхват в началото, докато загрявах и никой не гледаше “висящ тюфлек”.

планк -4х40 сек.

Нямаше намазани курви, нямаше зобани педали с оскубани вежди, музиката беше ОК...Илстронг-а и той се мярна ( мислех , че е по-висок) .

Сега разбирам как по другите зали лъжат с теглото на тежестите...педали суетни!
На никой фандък бе, ! ;)))))

19.01.17
08:47

казано от Албаст на 19.01.17, 01:16:

.
...Илстронг-а и той се мярна ( мислех , че е по-висок) ...
)

:D :D :D
Нисък и плешив... истински чичка...

19.01.17
09:06

Не, не, ти си “възрастния господин” :D

19.01.17
09:32

Абе мислех,че е по-висок...поне 180 см ...:)
а? как ще е възрастен? Иллстронг изглежда в лице по-млад от мен ...около 32- 33 годишен...

Мнението беше редактирано от Албаст на 19.01.17 09:33.

22.01.17
12:35

Батенца и каки , сигурно не ви интересува , но новият Президент спортувал активно и имал макс.на лежанка 150 кила...

При условие, че до не много отдавна е бил активен пилот (каквито и да са били полетите му), нормално е да спортува, иначе тялото му няма да понесе натоварванията.

22.01.17
13:41

Активен комуняга е той...

Дядо и внуче кротко си седят един до друг и си четкат вестници. По някое време:
- Дядо,... слоновете могат ли да летят?
- Не!
Слез 15-20 мин. отново:
- Абе, дядо, слоновете могат ли да летят?
- Стига си говорил глупости! Как ще лети това многотонно животно?! Не, не могат!
Минава още време... И пак:
- Дядо, честно, слоновете летят ли?
- Абе, докога ще ме занимаваш с глупости? Казах, че не могат да летят! Абе, ти кой весник четеш, бе?
- “Работническо дело”.
Миг мълчание и ... дядото казал:
- Е! Да летят, да летят, колко да летят?! 10 - 15 метра да летят...

Да, и американците допускат най-активните комуняги в една от най-висшите си ВВС академии (даже май беше 2 пъти), пък и НАТО му разрешават да работи в Брюксел. Не е ли директен потомък на Сталин/Ленин? :)

Те щото иначе другите ни политици са всичките активни борци против комунизма до един ... :D

23.01.17
10:15

Поживьом увидим .....
Нервак , днеска сме на линия нали ?:)

31.01.17
20:38

1.клек 2х5х80+3х2х100
2.рамо 3х5х20 на ръка
3.набиране на лист -3х3х116 кила
4.лежанка 4х4х80

Планк.

..и поздрав за “всички страхотни , позитивни, кетогенни индивиди ” :https://youtu.be/i4hUBxkR_ls

02.03.17
10:58

За тези , които им е любопитно : жив съм , здрав съм , а откакто по-рядко ви чета - и по -малко се нервя за глупости :)

Обаче , все повече сте заприличали на някакъв фитнес вариант на Фейсбуук ;) разни кифли възторжено се “подкрепят”, разни батковци им се точат и го раздават “готини “...ФейсбукТийм :) разбирам ,че ви кефи - нямам проблем , аз обаче не мога да вървя против моята мизантропска природа :)

Иначе сгъвам за бицепс , отскоро с колеги ритам топка , скоро и велосипеда ще си оправя и ще го карам из счупените “софиянски” улици ...гледам  да е сравнително редовно , но не ми се пише ...като ми дойде кефа тогава ;)

02.03.17
20:47

днес след работа - един час футбол с колеги - яко селско бутане , ритане ...истинско ръгби :) Обаче всички сме доволни...и аз съм доволен! За 116 оки мъж , имах и въздух и играх защита яко :) сега мисля да пия бирок и да ви чета “умотворенията” :)

20.04.17
16:12

Ристос Возкресе , красиви и силни хора!
влизам днес ( от няколко седмици насам ) и кво да видя :пак същите злетаци и бг мамми .

добре де, къф е смисъла да си  , 140 кг леко пълничък  , Красив , Силен , Интелигентен и Защитник на онеправданите , да дигаш 300 кила , като в същото време НИкога не си Зобил , мацките не спират да ти се ляпят и изкарваш добри пари от това ???

баси..и ведьма ловчанскaя я встретил тоже , как скажет руско говорящиj бадка ....

too much stress for one day 🙂)))))))

Еееее, чичо Пацо, стига де, недей сега така, стресирано. Вземеш да си докараш някой инфаркт или нервна криза, какво ще правим без теб? Бъди над нещата като чифт лидълски гащи за 5 лева.... 🙂

Поздрав

Нека да се обичамееее, без да се събличамееееее.... 🙂

П.П. И що така :

казано от Албаст на 20.04.17, 16:12:

140 кг леко пълничък  , Красив , Силен , Интелигентен и Защитник на онеправданите , да дигаш 300 кила , като в същото време НИкога не си Зобил , мацките не спират да ти се ляпят и изкарваш добри пари от това ???

Оттука съм съгласен само с дигането на 300 кила.....останалите неща са абсолютни инсинуации! Хем ми сваляш сигурно едни 10 кила лично тегло, обиждаш ме на красив, силен и интелигентен, после изкарваш Кобрето онеправдана....а накрая не съм бил зобил, алоууууу! Бих ти казал “да си имаме уважението”, ама това ще е много трудно 😄

ЦилУФки!

14.05.18
19:08

Селям айлекум, корави баДки ( и ти Конте) .Една година мина откак ви оставих да се развивате ( да бъдете яки, красиви , здрави , умни..) , реших днес да видя как са нещата в приятелския ви кръжок и ...откривам няколко неща:
1.кобрата откакто я на@@баха си е променила малко стила- вече не толкова ” горката аз, колко съм умна пък неоценена ; колко съм Профи , пък колко бедна..) .Приказката кОр разваля, кОр оправя се каза мн вярна 😂😂😂
2.софиЯнския глиган , барон Мюнхаузен все така се има за доблестен рицар.Ама да го питам пак : абе закво ти е да си як ( според теб) , като си грозен и с огромен търбух? Нито чОкаш яки пички , нито....отделно постоянно мажеш с нещо , пиеш нещо, тоз апликатор твоя прослувут стана...т.е не мисля, че и здравословно си добре 😎
3. Жени , които плюскат като мъже , изглеждат като мъже ...не мисля , че могат да дават съвети за красота и естетика.Колкото и да тренирате, болшинството сте грознинички 😎
4.Добре , че е баД Сашо , като пастир да ви напътства.
5.Боби и преди много философстваше , но верно имитира бат Сашо.
6.Димак , евалла ! Със сигурност може да ми напускаш тиквата , ако мина през Атлетика...😂😂
7.Кобре....тия гащи...охх...тия гащи.....чудя се дали мога да мастурбирам над твоя снимка...мога да опитам поне 😊😊😊
8.Останалите...ко да ви споменавам, вие си знаете.Гледам като няма кой да ви дава храна , помежду си се карате...😎

Дерзайте все така , бъдете здрави ( и яки) .Догодина пак ще намина ( insallah ) 💛💛💛💛💛

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1