Албаст - the road to FILS :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

22.12.16
10:45

казано от nervak на 22.12.16, 10:01:

Ма така се кефя...като чета!
Малко им е...аз едно време, докато ги науча да не фиркат пред входа имах няколко пъти такива сценки.
За бокса...ако си търсиш партнер за тренировки ,съм насреща...поне сме в Младост,а и знам една зала до Лидл,където могат да ни обърнат внимание.

ами аз имам интерес , но съм пълен аматьор и съм тюфлек , и ..не знам ставам ли изобщо за патньор  за тази работа :)
иначе като баща на дъщеря, която смятам да взема при мен и да живеем в СФ , мисля е необходимо да поназнайвам туй-онуй :)
пък и много добре знам ,че тренировки , каквито и да са те , когато не си единак ( като мен ) , вървят повече...
така ,че нямам против :)
Тъкмо ако нещо си ми ядосан , може един бой да ми хвърлиш , щото и многознайковци много станахме ...та ..:)

22.12.16
10:59

казано от Албаст на 22.12.16, 10:45:

Тъкмо ако нещо си ми ядосан , може един бой да ми хвърлиш ,

Ти пък...
Айде да минат празниците и да измислим нещо веднъж седмично.

22.12.16
14:57

ОК :))))

25.12.16
21:00

Едно кило тиквеник, две кила домашно вино, три кила лимонада, много руска салата, много фъстъци, уиски, домашна ракия, кафета, кисели краставици...тренировка - слизане в мазето за вино и за кисело зеле .
Много спане, много лежане...
Единствено снимките на една форумна членка малко ме стряскат и затова ще пия преди лягане чай “Спокойствие” преди лягане ;))

26.12.16
14:57

Леко раздвижване:

Раменни с 10 кг .дъмбели: 3х12-15
Рьце встрани с дъмбели : 3х8х8,5кг
Бицепс с дъмбели: 3х10х10 кг
Тръстър с дъмбели: 3х10х10кг всеки

Всичко наведнъж , без паузи м/у упражненията с 1 -2 мин паузи между всеки кръг.
Не е тежко, но е разкършващо и напомпващо, а и в случая това са дъмбелите , с които баща ми (60 г) , прави упражнения почти всеки ден.

28.12.16
09:55

Хайде честит рожден ден ;) Пожелавам ти по-малко мизантропия и повече тесни кадъни :)

28.12.16
10:42

Честит рожден ден! Здраве и щастие!

п.п Споделяме един рожден ден :)

Мнението беше редактирано от Боян на 28.12.16 10:49.

28.12.16
11:09

казано от Боян Д. на 28.12.16, 10:42:

Верно ли? ЧРД и на теб тогава :) На колко ставаш?

ДЕ

28.12.16
11:41

Охоо, Албаст. ЧРД, бъди най-вече жив и здрав, както и все по желан от дамите и по “брутален” FILS 8-)

(cake) (party) (beer)

28.12.16
11:46

казано от Албаст на 28.12.16, 11:09:

казано от Боян Д. на 28.12.16, 10:42:

Верно ли? ЧРД и на теб тогава :) На колко ставаш?

На 17. :)

28.12.16
11:51

казано от Daffy Duck на 28.12.16, 11:41:

Охоо, Албаст. ЧРД, бъди най-вече жив и здрав, както и все по желан от дамите и по “брутален” FILS 8-)

(cake) (party) (beer)

хахахаха мерси, мерси!
ще го кажа  за последното обаче на софийски диалект ” Батенцее, така като ги гледаш се утрепват да ме желаят ”
Особено ако съм брутален :) Гаден , но честен и на ” никой фандък не пущам “.

28.12.16
12:11

Кофти време за рожден ден си си избрал - точно между празниците. От друга страна обаче можеш просто да не ставаш от масата. :)

Честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти да си здрав и задоволен - друго не ти трябва май. ;)

28.12.16
13:36

казано от Boby_ на 28.12.16, 12:11:

Кофти време за рожден ден си си избрал - точно между празниците. От друга страна обаче можеш просто да не ставаш от масата. :)

Честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти да си здрав и задоволен - друго не ти трябва май. ;)

Tack så mycket ! :)

Ми той тати ме е очаквал малко по-късно , но мама не изтраяла и ...наложило се да газят големия хасковски сняг на 78 ма :)

Както съм тръгнал , нищо чудно след 2-3 г и аз да ти стана комшия в Малмо или Ландскруна и викам да земемЕ да ги учимЕ тея езици :)
само дето ме съмнява да стана , толкова як - аз съм си мързеливо копеле.

за задоволеното - мисля някоя шведка с готина приятелка да си хвана , като дойда и да си правимЕ тройка , шведска маса  и .тн :))

Мнението беше редактирано от Албаст на 28.12.16 13:50.

28.12.16
14:38

Честит рожден ден !
Здрав и щастлив да си :)

28.12.16
14:51

Честит Рожден Ден!
Жив и здрав и някоя сгодна женица ;)
Другия път като минаваш през залата, да не забравиш да почерпиш. Пия сингъл малц :)

28.12.16
14:59

казано от James Hinks на 28.12.16, 14:51:

Честит Рожден Ден!
Жив и здрав и някоя сгодна женица ;)
Другия път като минаваш през залата, да не забравиш да почерпиш. Пия сингъл малц :)

Aberlour , става ли ?:)

Ще мина , когато вляза отново в ритъм , защото засега само рамене и лежанка вървят ( що -годе) , другото изостава...

Почвам да се чувствам като Кобрето87 с толкова пожелания за ....хм, партньор и задоволяване  ахахахахах
Аз поне си признавам де ...

Хееей жив и здрав да си!:)
Сила и успехи!

28.12.16
15:58

Честит рожден ден! Здраве, късмет и качествено задоволяване ти пожелавам ! :) Да ти е жива и здрава дъщеричката и да се гордеете един с друг!

28.12.16
16:40

Черпя:

28.12.16
19:22

Айде кака :D, Честит Рожден Ден и от мен!
Бъди здрав, силен, успешен, железен, снизходителен, нетолковаизбирателен и особено много щастлив!
Желая ти да стигнеш там, до където си решил - по-скоро от очакваното, да изпълниш онова, което си пожелал - с лекота, и най-вече да намериш своята Супергеройка, с която много да се обичате и още-повече уважавате!
Наздраве!

28.12.16
19:38

Честит рожден ден! Бъди здрав и щастлив!

29.12.16
11:25

Мерси за пожеланията :)

Днес ,когато се събудих,  се чувствах перфектно на 38 ! :)

И колежката от клипа с готиния задник имаше РД вчера ,днес  ми дава кураж , че през новата 2017 съм щял да се променя...хм..:)

Нищо ,че един 23 годишен ,млад  сгъвач за бицепс от офиса ми вика ,че съм чичка :))  ( дейба тъпото лапе  , дейба , ще му изкъртя зъбите :)))  :))

навън вали сняг и трупа , на мен ми се пие ...
поздравявам сам себе си :

https://www.youtube.com/watch?v=rk2dSSmWn1M

29.12.16
11:34

казано от Албаст на 29.12.16, 11:25:

Днес ,когато се събудих,  се чувствах перфектно на 38 ! :)

ОО ма ти си нямал 40?! Къде се буташ??? :D
Айде наздраве и....на болните-здраве,а на здравите -медицински сестри!!!

Мнението беше редактирано от nervak на 29.12.16 11:35.

29.12.16
11:53

мии...нямам 40 ..малък съм още  :)

виж кво хубаво вали сняг навън в СФ . Наливам уиски , усилвам музиката и продължавам усилено да се правя на много работещ по празниците ...
Имам добро намерение довечера да ида да сгъвам малко, за разкършване , малко калории да изгоримЕ ...ще видимЕ :)

29.12.16
17:01

казано от Албаст на 29.12.16, 11:53:

мии...нямам 40 ..малък съм още  :)

Минеш ли 40-така, всичко се променя! Всичко! :D

казано от Албаст на 29.12.16, 11:53:

виж кво хубаво вали сняг навън в СФ .

Сняг в София? :) А аз днес играх баскетбол... Навън.. С малката щерка... Без яке... В Стокхолм. Баси климатичните изгъзици тази година!

29.12.16
22:28

Да!Сняг в София! А в Ловешко - 70 см . снежна покривка - на Кобриту ще и измръзне.....главата :)
Знам за Стокхолм - днес един от колегите ми каза ,че при вас е топло.

29/12/2016:
Клек: 3х3х100 кг - никакъв ме няма .
Тяга : 3х3х100; 3х2х120 кг .- виж по-горе !
Арнолд преси - 4х6х18 кг . всеки дъмбел.
Лежанка: 3х3х80 ; 2х2х90 кг .
планк 2 х 30 сек

след работа се замотах с домакински глупости един час. после поседнах за малко на дивана и така мис е приспаа.....този диван явно е мгически, лягаш и ти се приспива .Не знам при другите как е , но при мен след работа прибера ли се вкъщи и автоматично ми се приспива.Гледам другите след работа тичат в залите ...ми аз явно съм ебахти жената , спи ми се .Може от сезона да е , винаги по това време на годината е така . Уж спя по 7-8 часа , няма ефект , освен ако не спя 10 , което през седмицата няма как стане .
та след един час дрямка на дивана , станах излязох навън в студа , припалих колата пред блока , изчитих я от снега и се разсъних.
освен да пробвам да си лягам по-рано , но ..все не успявам . Ето сега е 22;26 , а аз тепърва ще се къпя и ще гледам Рагнар Лоброк .
Just one of those days: https://www.youtube.com/watch?v=ZpUYjpKg9KY

30.12.16
14:22

забравих да добавя,че горното беше през 1 мин с 2-3 мин между упражнение.

30.12.16
17:39

Ах, мислиш за мен- душичка :) <3
Няма сняг повече от 5-10 см в града и той се стопи почти , говорят някакви страшни глупости по телевизията- да е натрупало по междуселските пътища заради навявания-повечето са ниви  от едната страна и склон от другата, та се задържат много високи преспи. Не е и особено студено.
———————-
Хм, защо да не може да запиваш по-рано? Едва ли се налага да правиш нещо неотложно и активно след 21-22 часа. Ако заспиш по това време, до 6 вече ще си кукуряк. Почти всичко , което правиш вечер-може да се свърши  рано сутрин, с този бонус че ще си отпочинал в подходящото време преди полунощ.
Иначе и аз съм така - 7 часа са нищо сън. 9-10 и съм почти човек.
Иначе също-като се прибера и преоблека, еле да полегна на топло, не можеш ме вдигна. Затова ако ще ходя в залата - понеже е близо до вкъщи- се прибирам само да си взема чантата за залата с дрехите и дори не се преобличам и не сядам у нас. Ако е в друга посока, а не по път- по-добре не се прибирай след работа, като влезеш в залата ще се активизираш, няма друг начин.
Ако ще тренирам у нас- пак така- захващам се преди всичко друго, буквално от вратата, че после почивката е по-сладка.

30.12.16
20:29

Мисля те ами, кво да правя?Кога друг път ще ми се отдаде да си лафя с 10 г. по - младо гадже...:)
Бе аз да не съм пенсионер , че да лягам в 22 и да ставам в 6 ?? Яките сериали ги дават след 22:30….онези забавни филми за възрастни също ...Дивана много си харесвам, ставали са чудеса на него ;)
Зимата се мръква рано, а и като се намръзна  и после стопля...познай.
Аз уж само за чантата се прибирам да взема , обличам си ХанцуНга , сядам на дивана да съставя план за вечерта и ...се събуждам след 1,5 час...
Ей на , Енев веднага след работа ходи и ми говори и той , че нямало проблеми....

31.12.16
20:19

Поздрав по случай новата година :

02.01.17
13:34

За много години бе , бадки и каки ! :)
как е ? ‘апнахте ли доволно тиквеник, баница с късмети , пържоли , уискита , фъстъци  и прочие “нездравословни ” храни ,а?
сега е гадно с подут корем и паласки  нали? трудно се закопчават дънките  ,а /:)

Господ здраве да ви дава : на бадките големи бицепси , на каките - дупета за twerk :)
Иншалла през 2017 ‘сички ще станемЕ мнооо яки , и ще откриемЕ  ” своето по-добро Аз ” :))

И ако трябва да перифразирам бъдещия татус на Ронката : ” да го ду- х-ат педалите и балъците ” :)

Хайде отивам да ям салата от риба тон , защото довечера смятам  да открия сезона на пуловера:)

Мнението беше редактирано от Албаст на 02.01.17 13:37.

02.01.17
22:02

02/01/2017:

1.клек - 2х10 х 50 кг; 3х3х90; 3х2х100 кг
2.лежанка с широк хват - 2х10 х 50 ; 3х4х80 ; 2х2х90 ;
3.рамо с дъмбели -1х8х12 ; 3х5х18;2х4х20 кг
4.горен скрипец с широк хват - 3х5х70; 2х4х80;
5.горен скрипец с тесен подхват -3х5х70; 2х4х80 ;
6.планк -2 х 40-45 сек.

Корема ми ужасно  тежеше, планка ми даде най-много зор . За клека и лежанката ако има кой да ме пази и да не минават разни хора зад мен постоянно , мога с 20% повече. Широкия скрипец много ми харесва като усещане - гърба ми хубаво се ” разтваря” .

казано от Албаст на 02.01.17, 13:34:

За много години бе , бадки и каки ! :)
как е ? ‘апнахте ли доволно тиквеник, баница с късмети , пържоли , уискита , фъстъци  и прочие “нездравословни ” храни ,а?
сега е гадно с подут корем и паласки  нали? трудно се закопчават дънките  ,а /:)
...
Хайде отивам да ям салата от риба тон , защото довечера смятам  да открия сезона на пуловера:)

За много години и на теб!

По залите се напълни с “New year - new me” баДки и каки, уверени в себе си и твърдо решени да станат, ако не фитнес модели, то поне да свалят 2 кила от паласките.

Заради горните, вчера извърших грях - правих лежанка в клетката за клек, защото лежанката беше окупирана и беше с предварително записване.

За щастие, ентусиазмът им трае около 2 седмици. След това всичко по старому :)

03.01.17
10:27

Абе Кръстев , ти не тренираш ли в залата при Бат Сашо?
Кви каки , кви баДки там ..?:))

иначе нормално - юрнал се народа да сваля кила , да помпа бицепс , да прави ГЗ.....почва да се ръси пот, тестостерон  и Его във фитнесите :) Лоши погледи, оскубани мъжки вежди , епилирани и татуирани и малки кучки в шарени клинчета :) забава голяма :)
My new me , no pain no gain ...:)

Истината е ,че има много народ за бой и е-бане в тази държава ...ама много ! И не само заради фитнесите...само бой и сеГс ...:)))

Мнението беше редактирано от Албаст на 03.01.17 10:38.

казано от Албаст на 03.01.17, 10:27:

Не, аз съм в София, иначе с удоволствие бих посещавал неговите тренировки, при все че съм освободен от физическо :)

03.01.17
11:13

казано от Alexander Krastev на 03.01.17, 10:58:

казано от Албаст на 03.01.17, 10:27:

Не, аз съм в София, иначе с удоволствие бих посещавал неговите тренировки, при все че съм освободен от физическо :)

мисля ,че е крайно време да се съберемЕ да пиеме алкохол в такъв случай , някой път :)

04.01.17
12:26

сега пак ще ме изкарате  хейтър, комплексар и т.н , но ....хора , които до преди 3-4 месеца питаха за съвети , вече раздават съвети като “профита ” :) Браво, браво ...за 4 месеца изучиха и щангите , и бокса , и диетичното хранене , и калории и .....че вече и акъли на начинаещи дават...тцтцтцттцтц....Специално за тях съм въвел в обръщение  категорията ‘позитивен глупец ” :))

да взема и аз да давам акъли ...аз дето се вика  , имам практика, имам резултати , макар и посредствени ...ако и с Нервака почна и бокс , мога да давам съвети за ляво кроше...мдамммм :)

Ако един човек ти даде ракия, значи този човек има ракия.
Ако един човек ти даде акъл, то значи този човек няма ракия.

:)

Иван

04.01.17
14:27

казано от Албаст на 04.01.17, 12:26:

сега пак ще ме изкарате  хейтър, комплексар и т.н , но ....хора , които до преди 3-4 месеца питаха за съвети , вече раздават съвети като “профита ” :) Браво, браво ...за 4 месеца изучиха и щангите , и бокса , и диетичното хранене , и калории и .....че вече и акъли на начинаещи дават...тцтцтцттцтц....Специално за тях съм въвел в обръщение  категорията ‘позитивен глупец ” :))

да взема и аз да давам акъли ...аз дето се вика  , имам практика, имам резултати , макар и посредствени ...ако и с Нервака почна и бокс , мога да давам съвети за ляво кроше...мдамммм :)

За русата със синята рокля на дивана ли говориш или е друг? Пука ли ти “какво ще кажат хората”? Доста често прибягваш до “сега пак ще ме изкарате  хейтър, комплексар и т.н , но”, а уж искаш да си “алфа” :D
п.п Идея за още една тема - да дефинираме “алфа”, да е ясно какви са критериите (cash)

Мнението беше редактирано от Иван на 04.01.17 14:31.

04.01.17
14:51

казано от Иван на 04.01.17, 14:27:

казано от Албаст на 04.01.17, 12:26:

За русата със синята рокля на дивана ли говориш или е друг? Пука ли ти “какво ще кажат хората”? Доста често прибягваш до “сега пак ще ме изкарате  хейтър, комплексар и т.н , но”, а уж искаш да си “алфа” :D
п.п Идея за още една тема - да дефинираме “алфа”, да е ясно какви са критериите (cash)

Не , никва руса на диван :) за друго става въпрос.Все пак съм се изразил в м.р. ед.ч. ;
колко, често съм приблягвал до цитираните по-горе думи? Това да е макс. 2 път :)
употребявам го от куртоазия , не защото ми пука особено, по-скоро иронизирам разни “рицари”  допълнително .
да си алфа , едва ли е свързано с ( само ) физическа сила .
щом те вълнува дефинирай го в отделна тема .

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1