Предложете евтин протеин.

12.02.06
20:08

Ще ми предложете ли някакъв евтин протеин за маса.Ще съм ви много благодарен после.Предварително Благодаря. :)

По добре си оправи яденето избягваи евтини продукти. Все пак ако искаш си вземи Нутрим Про Голд 90 поне повечето които са го ползвали са доволни от него и ако гледаме цена качество е много добър. 1кг - 18лв - 30 дози. = 15 дни.
Така ти излиза през 15 дни да даваш по 18лв , но все пак не очакваи кои знае какъв ефект. Аз лично предпочитам ако нямам пари за нещо качесвено просто гледам да си спазвам добре хранителния режим.

RE

16.02.06
17:40

Pro Gold на нутрим ще ти свърши работа.Има го и в BILLA.

17.02.06
16:42

По добре си вземи някой гейнер !!!

17.02.06
18:39

Ми аз лично ползвам supermass 2100 na Biogame ама нз може повечето хора да не са доволни от него ама тои повече ми варши работа от гадния ПРО ГОЛД (лично мнение)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1