Ръце-колко серии???

16.02.06
15:53

Правя бицепс и трицепс в една тренировка-3 упражнения бицепс и 3 упражнения трицепс.Бицепс-1.сгъване от стоеж с лост(4 работни серии и загрявка преди това)2.Сгъване с гири(3 серии)3.концентрирано или скотово(3 серии).Трицепс-1.вдигане с тесен хват(4 работни серии и загрявка преди това)2.френско сгъване(3 серии)3.разгъване на машина(3 серии).Не мога да кажа че ръцете ми са в застой но не вървят много добре на фона на друфите мускулни групи.Попрочетох някоя тема за ръце във форума и от там идва притеснението ми али не претоварвам ръцете си.Кажете ми колко упражнения и серии трябва да правя.Дайте някаква примерна програма за ръце ваша.А когато правя упажнения за бицепс на машина и с опара кое да е пъво и въобще добре ли е да правя две такива упр. в една тренировка?Благодаря!

16.02.06
17:45

1. Мислиш ли че съм баба Ванга и зная стажа ти и ктакво правиш в трена
2.Ако ти дам моята програма ще претренираш
3.Ако има как да хвърчат ръцете... (не мога да разбера защо всички начинаещи имате проблем с ръцете) ,(абе знам да не вземе някой да ми отговаря)

16.02.06
19:12

Тренирам вече близо година и половина сериозно.Не мога да кажа че не вървят но въпросът ми е дали няма да има по голямо развитие ако намаля упражненията или сериите.Просто ме посъветвай дали трябва да променя нещо

17.02.06
18:36

Напълно нормално си тренираш ръцете,не се тревожи.Ако си тренирал доста с тая програма за ръце пробвай да размениш нещо.Дори и да не е цялата поне някое упражнение го замени с друго.Идея си нямам и колко повторения правиш,и това има значение.А не на последно място е и колко ти е голяма ръката.Ако е 40-42см. и искаш да ти стане 50см. то проблема е съвсем друг  :wink:

17.02.06
20:07

[quote author=“Aggressor”]Тренирам вече близо година и половина сериозно.Не мога да кажа че не вървят но въпросът ми е дали няма да има по голямо развитие ако намаля упражненията или сериите.Просто ме посъветвай дали трябва да променя нещо

Сменяй упражненията,през месец-два , щом вървят ръцете не променяй драстично нещата.Ако се чувтваш скапан,след трен за ръце, може да понамалиш например от 4,3,3 на 3,3,3 ,но пак казвам като работи нещо не го променяй

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1