една примерна програма за ръце

18.02.06
12:23

Зна4и искам да помоля хората в този форум  които разбират материята да ми помогнат с една програма за ръце, тъй като не6то взеха да не растат. Знам 4е има много теми написани на тази тема ама аз не мойах да си намеря то4на програма която да е по разли4на и да стресира мускулите.Аз тренирам от около 2 години и нямаше застои допреди няколко месеца.По принцип ги тренирам ж един ден с стандартните упражнения но не сум доволен вече от тях. Мисълта ми е някои компетентен да ми предложи някои 8 седмична програма да видя дали 6те има някакъв ефект. Между другото тази тема ще е много ПОЛЕЗНА И ВИ МОЛЯ  ДА НЕ Я ТРИЕТЕ !!!!!!!!!!!!
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!!!!!

Не замествай букви с цифри !!!
DJGorgio-Astor

BL

18.02.06
12:48

защо просто не опиташ да промениш в програмата ти като: вид упражнения, повторения, серии, тежести, почивка м/у сериите :) в програмата ти трябва да има разнообразие за да може мускула да се стресира

18.02.06
13:07

Поне си кажи програмата,че да знаем какво си правил и да ти кажем нещо ново.Почти нищо не си казал освен,че не ти растът ръцете  :wink:

18.02.06
13:34

Ами ще ти кажа на мен какво ми помгна супер серии 2 упражнения увеличване на сериите просто ръцете ми толкова бяха изненадани от програмата че екслподираха
Прав с лост 4-5 серии + френско от лег с Z
Скот с Z + скрепец пак 4-5 серии
редувам и прав с Z лост да не свиква мускула и за сега да не казвам голяма дума ама всичко варви супер ;)
Успех

19.02.06
15:57

хах аре и аз щи кажа какво правя. аз също правя отделна тренировка за ръце.     
трицепс
1. кофички
2. френско
3. скрипец

бицепс
1. сгъване с крив лост прав
2. последователно сгъване пак прав
3. концентрично

предмишница
1. въртене на китките(нз как се казва) с лост
2. чуково с дъмпели

е гледам да я сменям тязи програма едва ли само на нея ще растат постоянно

19.02.06
17:53

[quote author=“Epoc”]Ами ще ти кажа на мен какво ми помгна супер серии 2 упражнения увеличване на сериите просто ръцете ми толкова бяха изненадани от програмата че екслподираха
редувам и прав с Z лост да не свиква мускула и за сега да не казвам голяма дума ама всичко варви супер ;)
Успех

колко почиваш между сериите и упражненията ?

19.02.06
18:07

според мен трябва да правиш различни упр. всеки път или аз например си смятам колко кг сам вдигнал общо и всяка тренировка качвам правя 1 серия повече за да вдигна повече от предишния път за да стресирам мускула 8)

19.02.06
19:57

поредния човек който иска огромни ръце и гърди...

19.02.06
22:32

[quote author=“hansol__”][quote author=“Epoc”]Ами ще ти кажа на мен какво ми помгна супер серии 2 упражнения увеличване на сериите просто ръцете ми толкова бяха изненадани от програмата че екслподираха
Успех

колко почиваш между сериите и упражненията ?

Околко 2 мин най много 2.5

19.02.06
22:37

[quote author=“Zashev”]поредния човек който иска огромни ръце и гърди...

Човекът има застой в ръцете ти ..

по темата .. дал си мн малко инфо за да ти отговорим точно .. по принцип при всеки човек е мн различно - някои им трябват повече упр с повече серии, други обратното .. дай повече инфо за себе си :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1