Програма - въпрос

20.02.06
22:29

Здравейте , значи тренирам 3 месеца по програмата от  сайта за качване на тегло.За 3 месеца съм качил 10кила  (бях 65) Но в момента имам много свободно време и мога да ходя по-често в залата. Та въпроса ми е добре ли е тази програма  да правя :

1ден- гръб
2ден- гърди
3ден-рамо,трапец
4ден-бицепс
5ден-трицепс
6ден-крака
7-ден-корем
или да си остана на програмата от сайта.

тренировакта ми е около 1 час и включва по 5 упражнения за дадената мускулна група и правя 4серии по 10повторения. 182см/75кг съм

20.02.06
22:42

[quote author=“shtanga”]Здравейте , значи тренирам 3 месеца по програмата от  сайта за качване на тегло.За 3 месеца съм качил 10кила  (бях 65) Но в момента имам много свободно време и мога да ходя по-често в залата. Та въпроса ми е добре ли е тази програма  да правя :

1ден- гръб
2ден- гърди
3ден-рамо,трапец
4ден-бицепс
5ден-трицепс
6ден-крака
7-ден-корем
или да си остана на програмата от сайта.

тренировакта ми е около 1 час и включва по 5 упражнения за дадената мускулна група и правя 4серии по 10повторения. 182см/75кг/16г съм .

Смеси гръб с бицепс,трапец и предмишница,гърдите с трицепс и корем,крака с рамо и корем да стане така.
1ден - гърди,трицепс и корем
2ден - почивка
3ден - гръб,бицепс,трапец и предмишница
4ден - почивка
5ден - рамо,крака и корем
6ден - почивка
7ден - почивка
Поне аз така мисля,че е по-добре то е почти същото като програмата от сайта,ако програмата е ефективна още при теб я използвай докато спре да има такъв ефект като сега и смени упражненията или самата програма.

20.02.06
22:43

по 5 упражнения за мускулна група........и си със стаж 3 месеца,  мисля че ще ти е множко.По добре да си с програмата от сайта , така секи ден на фитнес , по добре си 3дневен сплит. Ако имаш много свободни време по добре наблегни на правилното хранене

п.п. - чух в тия дни от един ‘’масивен’’ човек, и така като го гледах имаше доста стаж за гърбаси и каза че НЕ е хубаво да се прави прапец в началото, чак след 6 месеца стаж е можело да се почне , иначе раменете увисвали

20.02.06
22:52

ОК  , ще си карам по тридневния сплит.

Хммм това за трапеца вярно ли е ??? Защото аз го правя откакто съм влезнал в залата  :?

20.02.06
23:23

абе прави си трапец , нищо няма да ти стане

21.02.06
09:33

просто ако правиш трепец от самото начало той ще се развие много  и ще има визyален ефект
АКо някой иска да следи темата  ——-    http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13471

6T

21.02.06
20:31

Относно трапеца-Няма да изглеждаш голям ако на фона на всички останали мускули трапеца ти е малък КАЗВАМ ГО ОТ СОБСТВЕН ОПИТ ЗА ЩОТО В НАЧАЛОТО ПОЧТИ НЕ ТРЕНИРАХ ТРАПЕЦ сега го тренирам и е съвсем друго Програмата с 1 мускул на ден е много добра и това е не само мое мнение Лошото е ако пропуснеш тренировка защото тогава трябва да си пренаредиш целия сплит Но програмата е хубава мога да ти предложа малко променен сплит но основното в програмата се запазвам
1 крака
2 гърди корем
3 рамене трапец
4 гръб
5 трицепс корем
6 бицепс
7 почивка

6T

21.02.06
20:36

Относно трапеца-Няма да изглеждаш голям ако на фона на всички останали мускули трапеца ти е малък КАЗВАМ ГО ОТ СОБСТВЕН ОПИТ ЗА ЩОТО В НАЧАЛОТО ПОЧТИ НЕ ТРЕНИРАХ ТРАПЕЦ сега го тренирам и е съвсем друго Програмата с 1 мускул на ден е много добра и това е не само мое мнение Лошото е ако пропуснеш тренировка защото тогава трябва да си пренаредиш целия сплит Но програмата е хубава мога да ти предложа малко променен сплит но основното в програмата се запазвам
1 крака
2 гърди корем
3 рамене трапец
4 гръб
5 трицепс корем
6 бицепс
7 почивка

21.02.06
22:43

ето ти програма

Понеделник: Гърди 
Вторник: Гръб (+трапец) и коремни преси
Сряда: Почивка
Четвъртък: Рамо и крака
Петък: Ръце- бицепс и трицепс и коремни преси
Събота: Почивка
Неделя: Почивка

Тази програма на 6tangata има много кусури и като нищо може да претренираш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1