26.02.17
12:27
Здравейте пичове. Значи проблемът ми е малко странен. На 16 години съм от година и половина ходя на фитнесс и имам гъсто окосмяване по лактите от раката до лакътя. До миналата година баха по - малко. Тази година са три пъти повече и по - черно.
Майка едва ли ще ми даде да ги махна изцяло с кола маска, а аз не съм фен на бръсненето. Няма ли как някак да ги оредя, защото не изглеждат добре, а и лятото е пред нас и искам да съм пълноценен навсякъде. Ако питате мен не бих ги махнал обаче в училище знаете как е - ставам за смях и се подиграват заради някакви си косми. Очаквам бързи мнения
казано от Mihail Ivanov на 26.02.17, 12:27:
...искам да съм пълноценен навсякъде. Ако питате мен не бих ги махнал обаче в училище знаете как е - ставам за смях и се подиграват заради някакви си косми. Очаквам бързи мнения
Мислиш, че не си пълноценен, защото растеш ли? Подиграват ти се, защото те си нямат. След 1-2 години никой няма да ти се подиграва, споко.
26.02.17
22:24
Малък си още, дръж си ги и и не обръщай внимание на подигравките. Кола маска е единственият приемлив вариант, бръсненето го забрави, ако не искаш ръцете ти да станат като на младо куче ташаците.
27.02.17
16:21
Така е или ще ги оставя или с кола маска. Надявам се ся лятото да поизгорят малко от слънцето и като хвана тен по - малко да личат :) !
казано от Mihail Ivanov на 27.02.17, 16:21:
Надявам се ся лятото да поизгорят малко от слънцето и като хвана тен по - малко да личат :) !
При повечето хора космите стават руси лятото, но пък ако не стане - водородна вода.
По- внимателно с кола-маската, защото може да станеш на пъпки и бабуни (да продължа анималистичната асоциация) като на дърта крастава жаба гърбината.
казано от Tony Leen на 27.02.17, 16:59:
казано от Mihail Ivanov на 27.02.17, 16:21:
Надявам се ся лятото да поизгорят малко от слънцето и като хвана тен по - малко да личат :) !
При повечето хора космите стават руси лятото, но пък ако не стане - водородна вода.
Ко каза, ко?!?!
На “бабуните” има едно лесно. Ако се има предвид временното зачервяване след дърпането (по-нежните кожи го страдат до 24 часа), едно мазане със спирт (ако е раздразнена кожата, препоръчвам ментолов, да охлади и да намали негативните усещания) веднага след процедурата.
Ако вече говорим за фоликулити или друг вид инфекция - антибиотично мазило/спрей. Даже имам нещо конкретно на ум, ама понеже е антибиотик, не знам дали няма да е в разрез с политиката на сайта да го препоръчам.
Виждал съм пичове със силни черни кошмаляци като си направят кола кво става, въпреки цинковите и антибиотични мазила, та да има 1 на ум.
казано от БПН на 27.02.17, 17:35:
казано от Tony Leen на 27.02.17, 16:59:
Ко каза, ко?!?!
кислородна, не водородна :D тя водородната има друго предназначение, пък и не се продава в аптеките като кислородната.
Мнението беше редактирано от Tony Leen на 27.02.17 17:56.
28.02.17
10:39
Единственото по-тъпо нещо от това да си мажеш космите по ръцете с кислородна вода е жена да си маже мустака , за да не личи толкова.
казано от ME4O_TURIST на 28.02.17, 10:39:
Единственото по-тъпо нещо от това да си мажеш космите по ръцете с кислородна вода е жена да си маже мустака , за да не личи толкова.
Виж как даваш добри идеи на жените :D
28.02.17
20:37
Кислородната вода изрусява ли ги, да не стане по - голяма беля после :Д
28.02.17
21:50
Жената с мустак е като мъжът без мустак !
28.02.17
21:52
По аптеките се продават кремове . Намазваш , изчакваш и ги обираш после . След това уж забавяло ефекта на окосмяване .
Успех :)
28.02.17
21:54
казано от ME4O_TURIST на 28.02.17, 10:39:
Тъпо е да легнеш до жена и да имаш по-гладки крака от нейните.
28.02.17
21:58
Ако не знаеш какво да я правиш тая легнала жена, мисля че гладките крака са ти последна грижа :D
28.02.17
22:09
казано от ME4O_TURIST на 28.02.17, 21:58:
Ако не знаеш какво да я правиш тая легнала жена, мисля че гладките крака са ти последна грижа :D
Мечо,с други думи искаш да кажеш:На крив.......космите му пречат. :D