21.02.06
23:17
Здравейте.Искам да знам колко и какво е най-добре да се яде непосредствено преди лягане.Преди изяждах по едно кисело мляко, а сега ям извара с киссело мляко, краставица и орехи(става като таратор).Та...правилно ли е това че ям извара преди сън, и ако съм се заблудил то кога трябва да я ям.
Един хубав млечен протеин+прясно мляко & малко мед е идеало за вечерта. :wink:
Вълехидрати и лактоза ?!? Сигурно и талията му за това си мечтае! Само протеина става...
Shakur много добре си се храниш - не го слъшай тоз с тоя мед вечер.Хапвай избаричка не преувеличавай с ядките и млякото , въбще избягвай въглехидрати вечер...
Вълехидрати и лактоза ?!? Сигурно и талията му за това си мечтае! Само протеина става...
малко мед никой не говори за 1 буркан, нали :wink: И стига сте били против млякото, лактоза та лактоза...
[quote author=“M16”]
малко мед никой не говори за 1 буркан, нали :wink: И стига сте били против млякото, лактоза та лактоза...
Никои не е против млякото! Аз всеки ден пия по 1.5 литра. Против приемането на въглехидрати преди лягане сме. Няма малко, няма много! Ти му обясни на човека че е по-добре без въглехидрати пък тои ако иска и син камък да пробва преди лягане.
22.02.06
19:15
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“M16”]
Никои не е против млякото! Аз всеки ден пия по 1.5 литра. Против приемането на въглехидрати преди лягане сме. Няма малко, няма много! Ти му обясни на човека че е по-добре без въглехидрати пък тои ако иска и син камък да пробва преди лягане.
Два часа преди лягане най-добре е без никакви въглехидрати - дори и в период на качване на мускулна маса. Соматотропина и инсулина са противоположни хормони. А колкото и нисък гликемичен индекс да имат тези въглехидрати - все пак оказват влияние на кръвната захар.
27.02.06
22:12
и ако тренираме по късно например към 19.30 и свърШваме към 20.45 и ве4еряме към 22.00 пак ли се отнася съШтото,да отбележа 4е веднага след тренеровка приемаме прости въглихидрати,достатъ4ни ли са?
Не замествай букви с цифри моля !!! Прочети правилата и ги спазвай
DJGorgio-Astor