Колкото да не е без нищо

Темата е заключена.
Прескочи до:

15.03.17
21:05

казано от Queen Cobra на 15.03.17, 20:50:

То и много умна никак не е далавера
Няма да решавате диференциални уравнения през уикендите, нали?

Ама няма и да иска да гледат “София ден и нощ” уикендите, нали? А и умен, интелигентен, добър по душа и възпитание са много различни качества, често съм забелязал не съществуват заедно. Така че умен не означава да решаваш диференциални уравнения, примера ти не е добър.

от леля си да знаеш :)

Кобре, как на 29 се възприемаш като леля?  :D Ясно, че се шегуваш, ама все пак. :)

п.п Simply, извинявай за спама, жив и здрав и все по-як и дано попаднеш на някое хубаво, умно момиче!

Мнението беше редактирано от Боян на 15.03.17 21:11.

15.03.17
21:13

То и много умна никак не е далавера- от леля си да знаеш :)

От самотната си леля*... :Д

15.03.17
21:16

казано от ddd на 15.03.17, 21:13:

От самотната си леля*... :Д

Що пък така смяташ- че съм самотна? Поне да бях умна :D Както и да е.
Ами вие сте на 17-18 години- дечица, разбира се, че съм ви леля. (nlove3)

15.03.17
21:25

казано от Queen Cobra на 15.03.17, 21:16:

Ами вие сте на 17-18 години- дечица, разбира се, че съм ви леля. (nlove3)

Симпли изобщо не е детенце, живее си сам и се издържа почти сам. На 17 никой не е дете вече. Не казвам, че съм възрастен и че имам  осъзнатостта на такъв, но на 17 никой не е дете, камо ли на 19-20.

Мнението беше редактирано от Боян на 15.03.17 21:25.

15.03.17
21:28

казано от Queen Cobra на 15.03.17, 21:16:

дечица, разбира се, че съм ви леля. (nlove3)

Милички* дечица :Д Забрави да ни съжалиш и да ни направиш ‘ептен клети :Д

Мнението беше редактирано от ddd на 15.03.17 21:28.

15.03.17
21:35

Не знам какво имаш предвид ДДД, аз изпитвам симпатия, не съжаление. Както и да е. Явно не ти е приятно някой да прояви мило отношение към теб. Съжалявам, ако съм наранила самоуважението ти. Не ми е било цел.

15.03.17
21:36

казано от Боян Д. на 15.03.17, 21:25:

Симпли изобщо не е детенце, живее си сам и се издържа почти сам. На 17 никой не е дете вече. Не казвам, че съм възрастен и че имам  осъзнатостта на такъв, но на 17 никой не е дете, камо ли на 19-20.

Факт!
Но почакай още 5 години сам ще си дадеш сметката за това колко невероятно голяма промяна ще ти се е случила.

15.03.17
21:50

2.  Ако ще се концентрираш в-у front-end и дизайн - трябва да си много добър на photoshop.

Това не е вярно от поне четири години, ако не и повече. Вярно, че се иска да можеш да отвориш фотошоп, но да не говорим, че повечето просто ползат библиотеки ;).

15.03.17
21:52

Е, ти пък, аз никога не се обиждам- няма проблеми :)
В конкретната ситуация се закачах, но по принцип смятам, че не винаги миличкосваш от симпатия :Д Понякога усещам и лека надмменост, съжаление.
Може и да греша де, случва се... макар и изключително рядко :Д

15.03.17
22:00

казано от ddd на 15.03.17, 21:52:

:Д Понякога усещам и лека надмменост, съжаление.
Може и да греша де, случва се... макар и изключително рядко :Д

Ами аз дори не те познавам лично, каква надменност да проявя? За какво да те съжалявам- виждам, че си здраво хубаво съобразително момче- е , показваш и лоши страни на характера понякога :)
Всеки човек греши постоянно и непрекъснато, всеки ден, дори да не си признава. Важното е в крайна сметка последствията да не са във вреда.

15.03.17
22:43

Бояне напротив, докато не заживееш сам и не се издържаш сам всеки е дете.
Кобре, няма да решаваме,  но пък ако и е много далече от интелектуалното ми ниво няма причина да се занимавам изобщо. Ако е за една нощ все тая, което в интерес на истината на север е много по-добре прието от България, за което им правя евала.
Спамете си бе, аз тоя дневник продължавам да го водя в съответствие със заглавието.

16.03.17
00:32

казано от Queen Cobra на 15.03.17, 22:00:

Ами аз дори не те познавам лично, каква надменност да проявя? За какво да те съжалявам- виждам, че си здраво хубаво съобразително момче- е , показваш и лоши страни на характера понякога :)
Всеки човек греши постоянно и непрекъснато, всеки ден, дори да не си признава. Важното е в крайна сметка последствията да не са във вреда.

Не знам как да ти обясня по-ясно, че не говоря за конкретната ситуация и за мен. Нито за Симпли, нито за Боян. Тук го вметнах шеговито, в тон с предното.

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/80763#p-1249297
Аз долавям съжаление тук, предвид, че авторът е наясно с проблемите си, пък кой каквото иска да ми обяснява.
Не мога да дам линк и към други конкретни мнения, понеже не се затормозявам да помня чак толкова информация, за да ги намеря бързо, а и не ми е толкова зор, но не съм си изградил мнението на база 2-3 поста.
Твойто “миличка, но ти едва се храниш”, миличък това, миличък онова... някак не винаги ми е мило :Д По-скоро съжалително.
А леката надменност, която си ми създала като чувство, може би е от това как подценяваш хорските години и се правиш леля на половината форум :Д  Ще кажеш, че е заради дневика ти и ташака, дето си правят с теб, но на мен ми се струва, че ти харесва, да си ни голямата, изстрадала леля :Д
Спирам, че наспамихме простотии.

16.03.17
09:31

Не знам, ДДД, всеки под 20 години и под 60 кг предизвиква във мен чувство на симпатия и загриженост- независимо дали е момче или момиче -дали се издържа напълно сам и си плаща обучението в Германия или вдига 200 кг тяга.
В най-лошия случай го наречи покровителствено или майчинско отношение , но съжаление и надменност няма.
Изстрадала - не мисля, не съм се чувствала по-удовлетворена в живота си.

казано от Боян Д. на 15.03.17, 21:25:

На 17 никой не е дете вече. Не казвам, че съм възрастен и че имам  осъзнатостта на такъв, но на 17 никой не е дете, камо ли на 19-20.

Ама хич бе, хич :) Нямаш представа колко точно грешиш :)

16.03.17
10:39

Я напляскайте тази лоша леля по дупето, вместо да разсъждавате! :D

После и тя вас .... (devil)

Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 16.03.17 10:39.

IS

16.03.17
11:04

........ силно и мощно (whew)

16.03.17
11:29

Баси перверзниците :D

16.03.17
11:52

казано от Von Suthaus на 16.03.17, 10:39:

Я напляскайте тази лоша леля по дупето, вместо да разсъждавате! :D
После и тя вас .... (devil)

Димитър Станчев

16.03.17
14:07

Тази тема съм я пропуснал!Всички които се канят на леля си,трябва да минат през чичо си.

17.03.17
12:44

казано от Ivaylo Stefanov на 16.03.17, 11:04:

........ силно и мощно (whew)

.... и проникващо дълбоко .... :x

17.03.17
17:59

Ае да няма сух сезон, кви са тия теми :D

Днес:
1.тяга 1х150
надхват 4х3х120 кг
2. пуш преса 1х90,  2х4,3х80
3. набирания, подхват 1х3х30,  2х10х16 кг
4. тесен лег с пауза 5х75,80,85
5. едностранно изхвърляне с дъмбел  3х26,30,36 / за всяка ръка /
6. фейспул 4х15

Пуш пресата щеше да стане и 95, ама ме е шубе, ходи разбери защо..
Викнах някакъв чешит да ме пази на лега и му викам само ако запъна и не мога да мръдна помагай. Затрудних се на 4-тото повторение на 85, но го бутнах. На петото бая зор, но тъкмо да го избутам напълно и тоя направи бицепсово с щангата..
Тягата в момента максимално фокусиран върху техниката, че преди бях на принципа grip & rip . Хватът държи, а смесеният ми  е  неудобен и неестествен, тъй че го премахвам напълно.  Може рядко да слагам просто 30-35 кила над работните с надхват и да пробвам как е тежестта, тоест нещо подобно на днес.
Изхвърлянето ми е много зле баланса с лявата ръка, с дясната нямам проблем. Иначе вчера бях като дърво след макса на тягата, днес като прероден.

18.03.17
12:57

Днес като за последно в бг

1. преден клек 4x2x105, 2x5x90
с пауза 3 сек. 3х1х90
набиране 50 с 22 кг, после 150 СТ
кофи 50 с 30 кг, после 200 СТ
малко ръки за щастие

Върви клека лека полека. Паузата добре влиза.

Ако в една тренировка имаш клек с и без пауза, аз бих правил първо този с паузата и след това без. С пауза правиш по-добра активация на мускулите за клековете без пауза.

Аз бих казал обратното - този с пауза е асистиращ и следва да е втори.

18.03.17
16:23

казано от Alexander Krastev на 18.03.17, 15:59:

Ако в една тренировка имаш клек с и без пауза, аз бих правил първо този с паузата и след това без. С пауза правиш по-добра активация на мускулите за клековете без пауза.

Благодаря за съвета, първоначално изобщо не смятах да правя с пауза. Забелязал съм, че ми помага по-контролирано да спускам, особено при по-тежкото.

казано от Херцог Трън на 18.03.17, 16:22:

Аз бих казал обратното - този с пауза е асистиращ и следва да е втори.

Защо да следва да е втори, само защото е асистиращ? Ако се ползва за активация е по-добре да е първи, нищо че е асистиращ. Аз преди клек правя български клек именно за по-добра активация на г*за. Той също е асистиращ.

А с каква цел ще ползваш точно клек с пауза за активация? :) Сега, вярно че леко изхождам от трибойски причини да питам, но се сещам за много малко ситуации, в които да се ползва клек с пауза като активиращо упражнение...

Ъм, с цел активация? Като правя клек с пауза много добре усещам механиката на движението и кога кой мускул какво прави. Като направя няколко повторения с темпо и с пауза и после съм много по-експлозивен на нормалните серии.

Сега, то зависи и той с каква цел го прави - затова написах аз какво бих правил. За мен е важна не само вдигнатата тежест, но и скоростта.

От трибойска гледна точка сигурно си прав, че е по-добре да го прави като асистиращо, но може би в друг обем, де да знам :)

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 18.03.17 16:54.

Да, тъпо се изразих :D Ами, не знам, честно казано ми звучи нелогично (мислих го и от гледна точка тренировки за експлозивност и т.н.), но явно хора всякакви :)

Подозирам, че в крайна сметка Адаша ще се намеси и ще се окажем и двамата в грешка :D

казано от Alexander Krastev на 18.03.17, 18:15:

Подозирам, че в крайна сметка Адаша ще се намеси и ще се окажем и двамата в грешка :D

И аз го мислех преди малко :D

18.03.17
19:33

Правя го с цел да засиля бързината от долна точка. При клека тя ми е проблем. При тягата е обратното - силен и бърз старт, мудно заключване. Колко ще ми помогне - не знам. Основната ми цел е да стана възможно нсй-силен в базовите и да изглеждам добре. Нямам бърза работа - когато, тогава.

21.03.17
14:15

В мазето на общежитието:

1. обръщане, вис 3х2х85
2. тесен лег с пауза 5х85,  2х10х75
3. набиране, у.х.  х 70

Тия дни трябва да стоя като сопол да чакам да се обадят от работата, днес само мръднах да вкарам пари в банката и да обновя картата за градския. На това фитнесче, където съм решил да ходя, още ги чакам да ми пишат за пробната тренировка да се уговори ден. Накрая ще ида на място. Тъй като работата ще е физическа само и то не много лека, тренировките ще ги сведа до 2-3 на седмица, като сигурно ще въртя клек + бутащи едната и тяга + дърпащи другата.
Форумът не е толкова зле, просто щеше да бъде по-добра идея да се добавят промени една по една, постепенно, а не драстична промяна.

22.03.17
19:29

тяга 1х160, 3х3х125 надхват
набирания
1х6х30 надхват
2х10х20 подхват
100 ст подхват
кофи
6х40, 2х10х32.5
2х40х СТ

Много зле тоя фитнес. Лостовете гладки, въртящи се, пълен боклук. Дисковете максималните бяха 15 кг ................ Имаше едно единствено подобие на клетка и някъв индивид правеше полу клек с 50 кг. Цялата зала само лежанки, някви тъпи уреди, комплексари джиткат наляво - надясно, другото само пътеки. Потрес.
На всичкото отгоре и една мацка с ебати бясният гъз правеше хип тръст до мен и постоянно ме гледаше докато правех тягата. Е как да си направя тренировката?
Няма ли една зала, където да има само клетки, много тежести и това да е .. И като се замисля, че това е може би най-доброто подобие на зала, което съм видял досега. Ако не си намеря качествена зала ставам лостаджия :D

24.03.17
15:21

В мазето:

тесен лег с пауза 6,6,5 х 85,  10х75
обръщане, вис 3х10х55
тръстър 3х12х55
набирания у.х. 3x12

Тръстъри за пръв път правя, малко ми е странна втората част от движението, демек при изправянето да тласна лоста, но ще свикна. Уж чакам да ми пишат от един фитнес дали предлагат пробни тренировки, че прочетох добри отзиви, но няма и да се учудя ако е поредният боклук. Обръщането правих някои корекции по движението, ще видим докъде ще я докарам.

25.03.17
13:15

Днес:

тяга надхват 5х8х115
гребане 2 км
прескачане на пейка х 30 пъти

Като не мога да слагам повече килограми на тягата нещо не е интересно. Ще въртя другите упражнения - тръстери, лег, обръщане, военна, преден клек, набирания и кофи и каквото излезе. От другата седмица почвам работата и ще видим как ще я караме.

Мнението беше редактирано от SimplySatisfying на 25.03.17 13:15.

26.03.17
16:29

Ебати пародията тия избори, отидох колкото да не са комунистите на власт.
Черните събратя от махалата представляваха поне 60 процента от гласуващите, отделно имаше и много турци. Един даже го върнаха, защото си беше написал грешно името на декларацията. После ме питат защо не искам да гласувам.
Вчера халосах палеца на крака в един от дисковете като тренирах сутринта. Нищо ми нямаше, обаче вечерта като се прибирах изведнъж ме заболя адски много и тая сутрин е подут. Мога да стъпвам и не ме боли като натискам самия пръст, но ако се опитам да го повдигна е неприятно. Да се надявам, че ще мине бързо.
Подочух, че турците се оплаквали, че бюлетините били на български. Ако наистина е така - много жалко, това е все едно да гласувам за немски избори и да се оплаквам, че е на немски.

27.03.17
13:25

Днес:

тесен лег с пауза 7,6,6 х 85,  10х75
набиране, у.х.  3х24,15,15

Реших да пробвам макса на набиранията. Можех да се напъна качествено и да докарам още 1-2, ама явно трябва някой да ме тика..
Пръста вчера целият ден съм му слагал лед, свалих отока, днес го раздвижвам и пак ще слагам лед и утре трябва да е ок вече. Затова и не правих обръщане и клек днес, но утре би трябвало вече.
Тия немци.. Първо ги чаках около 3 седмици изобщо да ми отговорят, после ми писаха когато се прибрах в България, разбрахме се, че като се върна веднага ще им пиша. От както съм тук ги чаках седмица, чухме се, разбрахме се тая седмица да ида на място, да ми разяснят и евентуално да подпиша договор за работата, а сега ми пращат съобщение, че не съм приет за работата????? Едвам се сдържах да не им пиша едно “поздравително”  съобщение. От всичко най-мразя да ми губят времето. Може би единственото положително нещо е в здравословен план - от както си контузих шията 2015-та зимата, ме е боляло само 1 път и то за една вечер, явно съм закрепил положението.

28.03.17
12:20

1. обръщане, вис  6х65,  3х10х55
2. тръстър 3х75,  6х65,  2х10х55
3. напади, ходещи 3х отказ с 55 кг

29.03.17
15:36

6 пъти:
гребане 500м
напади 1х12х35 кг / на крак /

6 пъти:
набиране у.х. х10
кофи х 22

30 прескачания на пейка

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1