Болка в десния тестис

Здравейте на всички!! От 2-3 дни имам тъпа болка в десния тестис, която прогресира и става по-остра, и после се оправя...С напипване усетих едно малко топченце върху тестиса и това беше причината да пиша тук...Въпроса ми е като не ме боли постоянно има ли смисъл да ходя на лекар, и да тренирам ли?? Ако на някой му се е случвало моля да сподели, че много съм се притеснил. Мерси предварително

Barberian

23.04.17
13:59

Винаги има смисъл когато откриеш топченце във тестиса си, да отидеш на доктор! Най- вероятно е “сперматоцеле”, което не е страшно, но как очакваш някой да ти даде компетентен съвет- онлайн?

Мнението беше редактирано от Barberian на 23.04.17 14:00.

23.04.17
14:06

По-добре не тренирай преди да те види лекар. За всеки случай. Ако е топчето в отскоро, пробвай дали можеш с опипване да го преместиш, така че да изчезне в някакво положение. Ако успееш, със сигурност е херния.

мерси за отговорите, вероятно трябва да посетя лекар, колкото и да ми се иска да не го правя, защото не се знае на какъв ще попадна, но и варианта с чакането не е по добър...иначе БНП топчето не мога да го отместя, за добро или лошо 😄

26.04.17
08:51

Заминавай на лекар по най-бързия начин!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1